2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar oldu.mu.olacak mi.derken prensesi mizi kucagimiza aldık dün gece akşam 10 gibi hastanemize geldik acikligim 1 cm di 12 gibi eve döndük ve sancilarimin gelmesini bekledik saat 2 de kuvvetli vurmaya başladı ve sabah 4 gibi hastaneye geldik 4 cm e ulasmisti ve.sabah 7 buçuk kadar sancı.çektim sabah 7.40 da melegim.normal doğumla dünyaya geldi 4 kilo 51 cm İnş.darısı bekleyen tüm arkadaslarima olsun.

Sarılık degerimiz 4 ten 9 a çıkmısþi vumartesi konrtole gittiğomizde bugün tekrardan bakıldı 10 çıktı doktorumuz yükselmemiş normal seviyede bundan sonra da artmaz korkma dedi acaba öyle mi gerçekten bide işitme testinde geçmedi kızlar ya 14 temmuz da tekrar gidecez bu sorunu yaşayan varmı

yaramaz olur mu hic. Fazlasini cikartiyordur. Hem bizimki de oyle tuvaletini cok yapiyor. Normalmis doktorum oyle dedi, ilk zamanlara gore azaliyor yavas yavas tuvalet yapmasi da. benim bebegimde oyle. Kendi istedigi zaman birakiyor. Oyle de olmasi gerekiyormus. Kendi istediginde birakmaliymis :)

Son düzenleme:
Evet canım çok çabuk geçiyor zaman :) bize hastnede karışık vitamin yazmışlrdı, doktorumuz bi tek d vitamini kullan dedi. Yarın başlayacağız bizde :) inşallah gaz yapmıyordur bizim kız zaten gazlı :)

Canım benim de ilk çocuğumda kakasını yapmıştı diye suyum yeşil gelmişti, senin de suyun yeşil mi geldi..yoksa açılmayı beklerken mi yapmış.. Zor bi durum rabbim yardımcın olsun.benim kuzum o zaman bi hafta küvezde kalmıştı...

Kızlar merhabalar.. Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularınız.. Biz hamilelere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
Sizlere bir sorum olacak.. bugün dr da randevumuz vardı. Hiç sancım yok açılmam yok bebek yukarda henüz kanala inmemiş. Dr cuma gününe kadar zaman vermişti. bu zamana kadar kanala inmediyse 3 günde inmez diyo. Kararı sen ver diyo ya cuma günü sabah 6 da yatışım yapılacak suni sancı verilecek yada sezeryan olacağım.. Sezeryandan da korkuyorum epidural mi yoksa komple bayıltılıp mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.. normal istiyordum ama onca sancı çekip sezeryana girmek de var.. uyutulup yapılan sezeryanda arkadaşlarım kendimize zor geldik diyolar. Epidural de benim gözümü korkutuyor..
Sizin de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

Maşallah tebrikler kolay mi oldu doğumun bizimle paylaşirsan sevinirim:)

Ayni durumdayiz kendi sancimiz gelse keşke bana da suni verileceksuni zormuş

Kizlar iyi aksamlaar biz ewimize geldik coksukur. Gecmisi okuyamadim, insallah herkes iyidir. Sariligimiz biraz yuksek cikti bebegim istahsiz ememiyo uzgunum cok, insallah yoluna girecek hepsi, hastaneden cikmadan 50gr daha wermis insallah duzelir. Bekleyen annelerde bir an once kavussunlar insallah meleklerine. Gogus yarasi icin care warmi kremler disinda biri soylesin lutfen

bende doğumdan sonra 4-5 kg vermiştim ve doğum öncesi olmayan bir şişlik olmuştu. haftası dolunca on kg gitmişti ayak şişimde haftasında geçti. ayak dediğime bakma bacaklsr fln hep şişti. normal doğum.
benim bebiş 4030 doğdu. haftasında 3600 dü. çok kg vermiş dedi. ama bugün 10u 3930 çıktı.

Ben de ayni şekilde sifir sanciyla yatis yaptim 14 saat sunisanciyla 4 cm acildigindan sezeryana girdik.epidural dedim Dr a suyunu bosalttik artik olmaz dedi.genel oldum.ama yarimsaat bisaat içinde geldim kendime. Ki ilk odaya getirdikleri zamani bile hayal meyal da olsa hatirliyorum.sadece 3-4 gün oturup kalkmak yardimla oldu.simdi hemen herseyimi kendim yapiyorum hamdolsun.

Canim açilmaya bakarken de çati gibi baya derine mi ilerlio?

Canim suni sanci nasil bişi 14 saat iyi çekmişsim maşallah araliklarla mi.gelio yoksa sürekli mi adet sancisi gibi mi bele de vuruyor mu?

ACİL!!! Kızlar birden çiş gibi bir su geldi benden, tutamadım, ama sürahi dolusu gibi deil, çamaşırım avuç içi kadar ıslandı, sancım yok sadece hafif belimde, beklemelimiyim doktora gitmelimiyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…