- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.301
Biz de görürüz inş:)Bir kere gelir saniyordum ana devamli geldi benimki de... Acik pembe renkte :)
Açilma var mi baktirsaydin?Kızlar ben bugün kontrole gittim sancım biraz daha fazla çıktı bu defa 40+2 olmuşuzz suyumda az azalmş... çarşamba yeniden gidicemm yaa inşaallah bu haftaa doğuracam yaaa..
Ya masaAllah akiyo resmen gogsumdengogsumden,oglum da kendisi ne zaman isterse o zaman birakiyo ben ayirmiyorum memeden yani, 20 dk falaj emiyo bazen sutum mu yaramiyo nedir ya ama hemen kakayla atiyo mesela bugun de kustu iki kere ya sutum yaramiyosa cocuguma nasil anliycam
Evet canım çok çabuk geçiyor zaman :) bize hastnede karışık vitamin yazmışlrdı, doktorumuz bi tek d vitamini kullan dedi. Yarın başlayacağız bizde :) inşallah gaz yapmıyordur bizim kız zaten gazlı :)Bana sormadin kuzum ama biz başladık 10.gün.. ve o günden sonra gazimiz başladı... Sukur çok sorun yapmıyor ama yine de hiç yoktu , d vitaminine bağladım bende ndense :)
Demek sizin prenses nöbet tutturdu he.. kiyamam ona...daha çok kucukler ya meme , anne huzuru arıyorlar..ne yapsın yavrucaklar :)
Yatın 18 günlük oluyoruz vay be zaman cabuk geçiyor...
Canım benim de ilk çocuğumda kakasını yapmıştı diye suyum yeşil gelmişti, senin de suyun yeşil mi geldi..yoksa açılmayı beklerken mi yapmış.. Zor bi durum rabbim yardımcın olsun.benim kuzum o zaman bi hafta küvezde kalmıştı...Bugün saat 11 de kızım doğdu.. 55 cm, kilosu 3700.. Dikişlerim var ve şuan acı veren tek şey onlar, belimde de ufak sancılar var. Kızım doğarken kakasını yapıp yuttuğu için benden uzakta bi hastanede yoğun bakımda gozetim altında.. Kucağıma 5 saniye alabildim sonra goturduler.. Kucağım boş kaldım hastanedehepinizin yardımcısı olsun Allah..
Sağol canım :)) 8 haziran saat 19.50 canım bizimki :))pofuduk18 canim biz de basladik d vitaminine hastaneden taburcu olur olmaz . bu arada gecmis olsun canim.. Dogum saatiniz ne sizin? Bizim de 9 haziran dogum gunumuz saat 17:00
Maşallah tebrikler kolay mi oldu doğumun bizimle paylaşirsan sevinirim:)Merhaba kızlar oldu.mu.olacak mi.derken prensesi mizi kucagimiza aldıkdün gece akşam 10 gibi hastanemize geldik acikligim 1 cm di 12 gibi eve döndük ve sancilarimin gelmesini bekledik saat 2 de kuvvetli vurmaya başladı ve sabah 4 gibi hastaneye geldik 4 cm e ulasmisti ve.sabah 7 buçuk kadar sancı.çektim sabah 7.40 da melegim.normal doğumla dünyaya geldi 4 kilo 51 cm İnş.darısı bekleyen tüm arkadaslarima olsun.
Ayni durumdayiz kendi sancimiz gelse keşke bana da suni verilecekKızlar merhabalar.. Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularınız.. Biz hamilelere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
Sizlere bir sorum olacak.. bugün dr da randevumuz vardı. Hiç sancım yok açılmam yok bebek yukarda henüz kanala inmemiş. Dr cuma gününe kadar zaman vermişti. bu zamana kadar kanala inmediyse 3 günde inmez diyo. Kararı sen ver diyo ya cuma günü sabah 6 da yatışım yapılacak suni sancı verilecek yada sezeryan olacağım.. Sezeryandan da korkuyorum epidural mi yoksa komple bayıltılıp mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.. normal istiyordum ama onca sancı çekip sezeryana girmek de var.. uyutulup yapılan sezeryanda arkadaşlarım kendimize zor geldik diyolar. Epidural de benim gözümü korkutuyor..
Sizin de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Ayni durumdayiz kendi sancimiz gelse keşke bana da suni verileceksuni zormuş
Kizlaarr merhabaa, anca firsat buldum pasam yatarken. Sayfalar tektek okudum. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorummdarisi bekleyenlerin basina. Biz bugunde hastanedeyiz, solda sutum hala yok sag tarafta biraz, cocugum hep uyuyo uzuluyorum bende, doyuramiyorum diye agrilarim oluyo, ayaklarim hala sis ve bugun 70kiloya inmisim. Dogumdan once 74 tum. Daha fazla gider zannediyodum. Agrikesici wuruyolar 8 saat araliklarla. Yanma, batma hissi oluyo. Annelik guzel ama bi hayli zormus vesselam. Oglum 3kilo 50cm dogdu, ama 200 gr werdi. Sizinkiler nekadar werdi kizlar. Hastanede mamada wermek istemiyolar bi iki damlada bogazindan gitse yeter diyolar. Uzgunum ama sukurler olsun
Kızlar merhabalar.. Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularınız.. Biz hamilelere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
Sizlere bir sorum olacak.. bugün dr da randevumuz vardı. Hiç sancım yok açılmam yok bebek yukarda henüz kanala inmemiş. Dr cuma gününe kadar zaman vermişti. bu zamana kadar kanala inmediyse 3 günde inmez diyo. Kararı sen ver diyo ya cuma günü sabah 6 da yatışım yapılacak suni sancı verilecek yada sezeryan olacağım.. Sezeryandan da korkuyorum epidural mi yoksa komple bayıltılıp mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.. normal istiyordum ama onca sancı çekip sezeryana girmek de var.. uyutulup yapılan sezeryanda arkadaşlarım kendimize zor geldik diyolar. Epidural de benim gözümü korkutuyor..
Sizin de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
İnmemiş canim çati muayenesi ile rahim açikliği muayenesi ayni şey miSenin de mi inmemiş kanala bebiş
Canim açilmaya bakarken de çati gibi baya derine mi ilerlio?Ben de ayni şekilde sifir sanciyla yatis yaptim 14 saat sunisanciyla 4 cm acildigindan sezeryana girdik.epidural dedim Dr a suyunu bosalttik artik olmaz dedi.genel oldum.ama yarimsaat bisaat içinde geldim kendime. Ki ilk odaya getirdikleri zamani bile hayal meyal da olsa hatirliyorum.sadece 3-4 gün oturup kalkmak yardimla oldu.simdi hemen herseyimi kendim yapiyorum hamdolsun.
Canim suni sanci nasil bişi 14 saat iyi çekmişsim maşallah araliklarla mi.gelio yoksa sürekli mi adet sancisi gibi mi bele de vuruyor mu?Ben de ayni şekilde sifir sanciyla yatis yaptim 14 saat sunisanciyla 4 cm acildigindan sezeryana girdik.epidural dedim Dr a suyunu bosalttik artik olmaz dedi.genel oldum.ama yarimsaat bisaat içinde geldim kendime. Ki ilk odaya getirdikleri zamani bile hayal meyal da olsa hatirliyorum.sadece 3-4 gün oturup kalkmak yardimla oldu.simdi hemen herseyimi kendim yapiyorum hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?