- 9 Eylül 2014
- 131
- 73
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.281
Amin canım inş. Çok sağolhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım
penye battaniyelerdenkoydum ben nolur nolmaz die
Allah yardımcın olsun canım, inş çok güzel geçer
Canım ben iki penye battaniye koymuştum. İşime de yaradı açıkçası. İlk doğduklarında ayakları falan üşüyor. Çıkartırken iki taneye sarmıştım yatarken bi tane örttüm.Bayanlar ben bebeğimin çantasına battaniye koymadim. Onun yerine ince yazlık hatta baharlik kadife bi örtü koydum yeter mi. Kalın battaniye sıcak olur diye düşündüm hata mi yaptım acaba. Allah izin verurse Doğum perşembe günü havalarda iyi ama sizlere bi sorayım dedim.
Daha günü var canım aynen strese sokma yavruşu. Benimki de gelmedi stres yaptığımdan mı bilmem zorla çıkardık işteKızlar ben artık akışına bırakma kararı aldım :) en doğru zamanı onlar biliyodur inş diye düşünüyorum, stres yapmayınca karnımın toplanması da azaldı baya demekki bebemi strese sokuyomuşum yaa :/
Daha günü var canım aynen strese sokma yavruşu. Benimki de gelmedi stres yaptığımdan mı bilmem zorla çıkardık işte
Evet her gün yürüyüş yapiyorum pilates topunun üstünde zipliyorum hurma mide yanmasi yapio onu az yiyorum yok akişina birakmak lazim galiba
Kızlar ben artık akışına bırakma kararı aldım :) en doğru zamanı onlar biliyodur inş diye düşünüyorum, stres yapmayınca karnımın toplanması da azaldı baya demekki bebemi strese sokuyomuşum yaa :/
İdare ediyoruz canım :) fıstık nöbet tutturdu bu gece hepimizePofuduukkkk nasilsin bebis nasill :)
Selamlar kizlar, benim oglumun yuzu cok fena isilik oldu ya.. Saglik ocagina gittik az once doktor teyzesi senin yedigin bisey alerji yapmistir cok hassas tenleri henuz ve senin bebegin acik tenli dedi , bi merhem verdi bakalim ise yariycak mi.. Bi de huysuzlandi benim oglum cokca, yani artik dunyaya geldiginin farkinda galiba uyumuyo,uyutmuyo, ben kucaga alistirdim galiba inmiyo kucagimdan, emerken daliyo gibi olsa birakinca agliyo, hep memede uyumak istiyo napcam bilemiyorum.. Sizlerde ne var ne yok yolundadir hersey umarim?
Bizde dun gece fazla uyumadik artik byle. Kesintili hep uykular. Araliksiz uyumak eskidendi :) iyiyiz bizde. Yarin 20 gunluk olucaz insallah bir sorun yokİdare ediyoruz canım :) fıstık nöbet tutturdu bu gece hepimizeyeni uyudu sayılır uzandım bende buraya bakayım dedim. Siz nasılsınız bakalım :)
Canim bende ayniyim dun hic kucagimdan inmedi 10dk nefes alamadim tuvalete zor gittim. Surekli emmek istiyor uyuyakaliyor agzindan birakiyor yataga yatiriyorum araniyorve uyaniyor tekrar emziriyorum. Dun aksama kadar boyle gecti gogus uclarim aciyor. Her gun ayri bir huy ortaya cikiyor. O cok aglayinca bnde agliyorum canim daraliyor. Gaz sancisi tutuyor kuzumu o zaman ne yapacagimi bilemiyorumSelamlar kizlar, benim oglumun yuzu cok fena isilik oldu ya.. Saglik ocagina gittik az once doktor teyzesi senin yedigin bisey alerji yapmistir cok hassas tenleri henuz ve senin bebegin acik tenli dedi , bi merhem verdi bakalim ise yariycak mi.. Bi de huysuzlandi benim oglum cokca, yani artik dunyaya geldiginin farkinda galiba uyumuyo,uyutmuyo, ben kucaga alistirdim galiba inmiyo kucagimdan, emerken daliyo gibi olsa birakinca agliyo, hep memede uyumak istiyo napcam bilemiyorum.. Sizlerde ne var ne yok yolundadir hersey umarim?
Bizde 15gunluk olucaz inşallah :) d vitaminine başlıycaz. Siz başladınız mı?Bizde dun gece fazla uyumadik artik byle. Kesintili hep uykular. Araliksiz uyumak eskidendi :) iyiyiz bizde. Yarin 20 gunluk olucaz insallah bir sorun yok
Bir kere gelir saniyordum ana devamli geldi benimki de... Acik pembe renkte :)Bir kere gelmez mi öyle devamli mi gelio
Bana sormadin kuzum ama biz başladık 10.gün.. ve o günden sonra gazimiz başladı... Sukur çok sorun yapmıyor ama yine de hiç yoktu , d vitaminine bağladım bende ndense :)Bizde 15gunluk olucaz inşallah :) d vitaminine başlıycaz. Siz başladınız mı?
Ya masaAllah akiyo resmen gogsumdengogsumden,oglum da kendisi ne zaman isterse o zaman birakiyo ben ayirmiyorum memeden yani, 20 dk falaj emiyo bazen sutum mu yaramiyo nedir ya ama hemen kakayla atiyo mesela bugun de kustu iki kere ya sutum yaramiyosa cocuguma nasil anliycamBizim bebisinde boynu hep isilik oldu. Bebek pudrasi surdum aklima geldikce iki gunde gecti canim. Benimde ayni hep gogsumde uyuyor. Ayirdigim gibi agzina emzik vrip yatiriyorum. Uykuya daldiginda atiyor zaten emzigi. Bir de benim sutum yetmiyor o yuzden ek olarak mamaya da basladim. Cok rahatladi bebis rahat rahat uyuyor artik. O yuzden sende dikat et yeterince doyuyor mu
Evet bugun ben de tuvalete iki kere gidebildim yemek temizlik hak getire zaten dun babasiyla uyudular iki saat de anca oyle temizlik yaptim benim evim cok toz oluyo cunku Ayy Rabbim yardimcimiz olsun cok zor anne olmak.. Dunyanin en guzel hissi ama ayni zamanda en zoru da... O icli icli agliyo bazen neyi var anlamiyorum ben de agliyorum okuyorum okuyorum baska ne yapabilcgimi bilmiyorum...Canim bende ayniyim dun hic kucagimdan inmedi 10dk nefes alamadim tuvalete zor gittim. Surekli emmek istiyor uyuyakaliyor agzindan birakiyor yataga yatiriyorum araniyorve uyaniyor tekrar emziriyorum. Dun aksama kadar boyle gecti gogus uclarim aciyor. Her gun ayri bir huy ortaya cikiyor. O cok aglayinca bnde agliyorum canim daraliyor. Gaz sancisi tutuyor kuzumu o zaman ne yapacagimi bilemiyorum
Selamlar kizlar, benim oglumun yuzu cok fena isilik oldu ya.. Saglik ocagina gittik az once doktor teyzesi senin yedigin bisey alerji yapmistir cok hassas tenleri henuz ve senin bebegin acik tenli dedi , bi merhem verdi bakalim ise yariycak mi.. Bi de huysuzlandi benim oglum cokca, yani artik dunyaya geldiginin farkinda galiba uyumuyo,uyutmuyo, ben kucaga alistirdim galiba inmiyo kucagimdan, emerken daliyo gibi olsa birakinca agliyo, hep memede uyumak istiyo napcam bilemiyorum.. Sizlerde ne var ne yok yolundadir hersey umarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?