- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.321
Ayyyyy çok heyecanli git bence enfeksiyon kapabilir nette öle yazio su geldiyse:)ACİL!!! Kızlar birden çiş gibi bir su geldi benden, tutamadım, ama sürahi dolusu gibi deil, çamaşırım avuç içi kadar ıslandı, sancım yok sadece hafif belimde, beklemelimiyim doktora gitmelimiyim???
Git bi bakalim canim, emin olursun en azindan. Benim suyumu patlattiklarinda ilik bi su gelmisti surekli akiyordu ama. Kendiliginden acilmadigi icin bilemiyorum nasil oluyor.ACİL!!! Kızlar birden çiş gibi bir su geldi benden, tutamadım, ama sürahi dolusu gibi deil, çamaşırım avuç içi kadar ıslandı, sancım yok sadece hafif belimde, beklemelimiyim doktora gitmelimiyim???
Bence de git doktora.benimde istemsiz akan idrar gibi oldu ayağı kalktığımda git gide arttı ara ara aktı hep ve şiddetlendi benimde sancım yoktu.ACİL!!! Kızlar birden çiş gibi bir su geldi benden, tutamadım, ama sürahi dolusu gibi deil, çamaşırım avuç içi kadar ıslandı, sancım yok sadece hafif belimde, beklemelimiyim doktora gitmelimiyim???
bilmiyorum canm bakalm demedi ama artık doğumhaneye gidicem kontrollere dr öyle söyledii...Açilma var mi baktirsaydin?
maşaallah canm fazlaa çekmemişsinnn allah analı babalı büyütsün bebeğini...Merhaba kızlar oldu.mu.olacak mi.derken prensesi mizi kucagimiza aldıkdün gece akşam 10 gibi hastanemize geldik acikligim 1 cm di 12 gibi eve döndük ve sancilarimin gelmesini bekledik saat 2 de kuvvetli vurmaya başladı ve sabah 4 gibi hastaneye geldik 4 cm e ulasmisti ve.sabah 7 buçuk kadar sancı.çektim sabah 7.40 da melegim.normal doğumla dünyaya geldi 4 kilo 51 cm İnş.darısı bekleyen tüm arkadaslarima olsun.
Canım ben yarın itibariyle 41 im inşallah.40+ larda olan kaç kişi varız?
Korkma canım Allah yardimci olur suni sancı alıp yarım saatte doğuran var sakin korkma . Hem bebeğini göreceksin mutlu ol güzel şeyler düşün. Allahım yardimci olsun.Kızlar dışarı çıkmıştık birden boşaldı, altımda 3 kat vardı ona rağmen bacaklarımdan altı şimdi acile gidiyoruz dua edin, hala sancım yokkorkuyorum suni sancı mı verirler
eğer sancın baslıyosa vermiyolar sancı canmm ayy hadii allah kurtarsınn canm bu hafta hepimizz doğuracazz allahın izniyleKızlar dışarı çıkmıştık birden boşaldı, altımda 3 kat vardı ona rağmen bacaklarımdan altı şimdi acile gidiyoruz dua edin, hala sancım yokkorkuyorum suni sancı mı verirler
yaa bende 41 in icindeyim 40+2 ama bugünn bayaa bi sıkıntılıyımmmCanım ben yarın itibariyle 41 im inşallah.
Daha günün bile gelmemiş bu doktorları anlayamıyorum.yani sen ve bebek iyiyseniz niye beklemeyesiniz ki?!ben doğum günü aşağıya inenleri okudum.bence beklemen en iyisi sonu sezeryan bile olacak olsa doğum başladıktan sonra olması şu durumundan daha iyidir.çünkü bebek için fiziksel ve psikolojik birçok olumsuz etkisi var.Kızlar merhabalar.. Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularınız.. Biz hamilelere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
Sizlere bir sorum olacak.. bugün dr da randevumuz vardı. Hiç sancım yok açılmam yok bebek yukarda henüz kanala inmemiş. Dr cuma gününe kadar zaman vermişti. bu zamana kadar kanala inmediyse 3 günde inmez diyo. Kararı sen ver diyo ya cuma günü sabah 6 da yatışım yapılacak suni sancı verilecek yada sezeryan olacağım.. Sezeryandan da korkuyorum epidural mi yoksa komple bayıltılıp mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.. normal istiyordum ama onca sancı çekip sezeryana girmek de var.. uyutulup yapılan sezeryanda arkadaşlarım kendimize zor geldik diyolar. Epidural de benim gözümü korkutuyor..
Sizin de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Ben de bugün kontrole gittim hiç sancım yok suyu da biraz azalmış.haftaya salı 42olmuş olucam o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum bebeğin sağlığı elverirse ama suni sancıyla başlamış bir doğum istemiyorum.inşallah kendiliğinden doğururuz kolayca.eğer sancın baslıyosa vermiyolar sancı canmm ayy hadii allah kurtarsınn canm bu hafta hepimizz doğuracazz allahın izniyle
yaa bende 41 in icindeyim 40+2 ama bugünn bayaa bi sıkıntılıyımmm
aynen bugün bende gittim benimde azalmış biraZ sancımda az çıktı ama hayırlısı... allahm herkese hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsinn...Ben de bugün kontrole gittim hiç sancım yok suyu da biraz azalmış.haftaya salı 42olmuş olucam o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum bebeğin sağlığı elverirse ama suni sancıyla başlamış bir doğum istemiyorum.inşallah kendiliğinden doğururuz kolayca.
Canım suyunun hepsi bir anda gelmeyebilir,bir kısmı gelmiş olabilir.genelde doğum su geldikten 24saat sonra en geç başlıyor zaten.dr u bekletebilirsen suniye gerek kalmadan başlar inşallah.Rabbim yardımcın olsun.Kızlar dışarı çıkmıştık birden boşaldı, altımda 3 kat vardı ona rağmen bacaklarımdan altı şimdi acile gidiyoruz dua edin, hala sancım yokkorkuyorum suni sancı mı verirler
İnşallah normal doğumla çooook rahat bir şekilde kurtulursun Allah yardimcin olsun:)Kızlar hastaneye yatışım yapıldı, suyum gelmeye devam ediyo. 1 cm açılmam varmış, sabaha kadar doğum olmaz dedi ebe, ilk bebek olunca yavaş olurmuş açılma, sancılarım 95 le 50 arasında çıktı, ama artık kasıklarıma vurmaya başladı .. Dua edin bana, hepiniz dualarımdasınız
Kızlar hastaneye yatışım yapıldı, suyum gelmeye devam ediyo. 1 cm açılmam varmış, sabaha kadar doğum olmaz dedi ebe, ilk bebek olunca yavaş olurmuş açılma, sancılarım 95 le 50 arasında çıktı, ama artık kasıklarıma vurmaya başladı .. Dua edin bana, hepiniz dualarımdasınız
Allahım kurtarsın.Allaha emanet olun.Allah yardimciniz olsun.ben de yarin 7.30da hastaneye yaticam ve 9da kismetse szryan ile bebegime kavusacagim.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Benimde bugun kontrolum vardı tak dedi normal bildiğimiz korse takıyosun değil mi
hadi insallah acilman hizla artar bir avazda lurtulir bebegine kavusKızlar hastaneye yatışım yapıldı, suyum gelmeye devam ediyo. 1 cm açılmam varmış, sabaha kadar doğum olmaz dedi ebe, ilk bebek olunca yavaş olurmuş açılma, sancılarım 95 le 50 arasında çıktı, ama artık kasıklarıma vurmaya başladı .. Dua edin bana, hepiniz dualarımdasınız
Canim sağlıklı bir şekilde rahat bir doğum geçirirsin inşaallah.Kızlar hastaneye yatışım yapıldı, suyum gelmeye devam ediyo. 1 cm açılmam varmış, sabaha kadar doğum olmaz dedi ebe, ilk bebek olunca yavaş olurmuş açılma, sancılarım 95 le 50 arasında çıktı, ama artık kasıklarıma vurmaya başladı .. Dua edin bana, hepiniz dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?