- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.341
Amin. Heyecan doruktadir şimdi. Benimde 2 günüm kaldı Allah izin verirse perşembe günü doğum var . Sağlıklı ve rahat bir doğum olur inşaallah.Allah yardimciniz olsun.ben de yarin 7.30da hastaneye yaticam ve 9da kismetse szryan ile bebegime kavusacagim.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Karbonatlı su canımKizlar iyi aksamlaar biz ewimize geldik coksukur. Gecmisi okuyamadim, insallah herkes iyidir. Sariligimiz biraz yuksek cikti bebegim istahsiz ememiyo uzgunum cok, insallah yoluna girecek hepsi, hastaneden cikmadan 50gr daha wermis insallah duzelir. Bekleyen annelerde bir an once kavussunlar insallah meleklerine. Gogus yarasi icin care warmi kremler disindabiri soylesin lutfen
hadi hayırlısı canm bir avazda kurtarsın rabbim senii.. sağlıcakla al bebişini kucağınaKızlar hastaneye yatışım yapıldı, suyum gelmeye devam ediyo. 1 cm açılmam varmış, sabaha kadar doğum olmaz dedi ebe, ilk bebek olunca yavaş olurmuş açılma, sancılarım 95 le 50 arasında çıktı, ama artık kasıklarıma vurmaya başladı .. Dua edin bana, hepiniz dualarımdasınız
Tesk ederim herşeyin bir.zorluğu var tabiki ama bütün acilarin çıktığı anda bitiyor gece2 de sanci başladı kuvvetli şekilde sabah 7.40 da melegimi kucağıma aldım çok.güzel bir duygu.tarifi yok zorunlu.olmadığı sürece normal doğum u herkese öneriyorumMaşallah tebrikler kolay mi oldu doğumun bizimle paylaşirsan sevinirim:)
Bende nasip 25inde olcam spinal Anesteziyle sizin ameliyat nasıldı hemen kaljabildiniz mi. Ağrının çok mu. Ben sürüm gelmez belki diye Yenidoğan maması aldım Yenidoğan sütü diye geçiyor. Umarım suyumuz hemen gelir. Kimisi humanana çayı içmiş .Kızlar 20 haziranda 40+3 te spinal sezeryan ile doğum yaptım. Suni dedik sancılarını gelmedi.bebek te kanala girmemişti.sezeryan a aldılar meğer bebeğine kordon dolanmış. Hem boynundan hem gövdeden ondan gelememiş.lütfen normal doğum diye diretmeyin her şer de vardır bi hayır.evet sezeryan zor ama bebeğin sağlığından hiçbirşey önemli değil.Dr.muz pazartesi yı bekleyelim demişti iyiki onuda dinlememisim ya kakasini yapsaydi.iç gudulerinize güvenin hepinize hayırlı doğumlar... Sezeryan olanlara sorum sutunuz kaç gün sonra geldi?
Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz Allah anali babalı buyutsun inşaallah.Bende nasip 25inde olcam spinal Anesteziyle sizin ameliyat nasıldı hemen kaljabildiniz mi. Ağrının çok mu. Ben sürüm gelmez belki diye Yenidoğan maması aldım Yenidoğan sütü diye geçiyor. Umarım suyumuz hemen gelir. Kimisi humanana çayı içmiş .
Canim merhaba. Ben genel anesteziyle oldum, tabiki zorluklari war ama biraz heyecanli oldugum icin goze alamadim doktorumda genel olsan daha iyi olur dedi biraz heyecanli oldugumu oda biliyo. Benim gibiysen kesinlikle sezeryan. Ama biraz rahatsan epidural ol. Karar seninKızlar merhabalar.. Doğum yapan arkadaşlar sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularınız.. Biz hamilelere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
Sizlere bir sorum olacak.. bugün dr da randevumuz vardı. Hiç sancım yok açılmam yok bebek yukarda henüz kanala inmemiş. Dr cuma gününe kadar zaman vermişti. bu zamana kadar kanala inmediyse 3 günde inmez diyo. Kararı sen ver diyo ya cuma günü sabah 6 da yatışım yapılacak suni sancı verilecek yada sezeryan olacağım.. Sezeryandan da korkuyorum epidural mi yoksa komple bayıltılıp mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.. normal istiyordum ama onca sancı çekip sezeryana girmek de var.. uyutulup yapılan sezeryanda arkadaşlarım kendimize zor geldik diyolar. Epidural de benim gözümü korkutuyor..
Sizin de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Emmesi nasil canim ne siklikla. Benimde ayaklarim bacagim ellerim hala sis. Ama 5litre serum yemisim, agri kesicilee haricbende doğumdan sonra 4-5 kg vermiştim ve doğum öncesi olmayan bir şişlik olmuştu. haftası dolunca on kg gitmişti ayak şişimde haftasında geçti. ayak dediğime bakma bacaklsr fln hep şişti. normal doğum.
benim bebiş 4030 doğdu. haftasında 3600 dü. çok kg vermiş dedi. ama bugün 10u 3930 çıktı.
bana sanki son günde gelmiycekmis gibi geliyorSanırım son gün gelecek rahatı yerinde
amiinnn inş ..Hepimiz icin heyecan dorukta Allah yardincimiz olsun ins..
Evet agrimiz oldu biraz ama çok dayanılmayacak gibi değil di.ertesi gün bolbol yuru hastanede agrim var diye yatma sakin.çok iyi geliyor.bende rezene ve humana iciyorum ama hala gelmedi sut.yarın banyo yapılan umarım gelir..şuan 3saatte bir aptamil veriyoruz 30cc.Bende nasip 25inde olcam spinal Anesteziyle sizin ameliyat nasıldı hemen kaljabildiniz mi. Ağrının çok mu. Ben sürüm gelmez belki diye Yenidoğan maması aldım Yenidoğan sütü diye geçiyor. Umarım suyumuz hemen gelir. Kimisi humanana çayı içmiş .
Hımm bende mama aldım Dr Hip mamayi önerdi inşaallah gerek kalmaz ama ne biliyim benim göğüslerde şimdilik öyle sıvı falan gelmiyor korkuyorum bende süt gelmesse diye. Doğumdan sonra tavsiyelerine uyup yürüycem. Birde sonda ne zaman çıkarılıyor. Ameliyattan sonra sondayla birlikte Ped kullanılamaz kanama gelirse nasıl olcak o kafama takıldı. Bu arada ben hasta bezi aldım. Umarım kullanislidur.Evet agrimiz oldu biraz ama çok dayanılmayacak gibi değil di.ertesi gün bolbol yuru hastanede agrim var diye yatma sakin.çok iyi geliyor.bende rezene ve humana iciyorum ama hala gelmedi sut.yarın banyo yapılan umarım gelir..şuan 3saatte bir aptamil veriyoruz 30cc.
İnşallahamiinnn inş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?