- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.521
Aynen öyle canım. İnşallah...Anladım birazda nasip.Allah anlayışlılarla karşılaştırsın bizi öbür türlü zor
6Benimkide bekleme taraftari degil bana
birakti sali gunune kadar . biraz acilmam olsa suni isticem ama cok kararsizim
Dr biran once ver kararini diyor suni istersem verecek ama yuzde 50 sans veriyor napcaaam yaa kafayi yiceem
Acilman varmiydi cnm
Canım ben emzirdikten sonra çay kaşığıyla veriyorum.Günaydın kızlar doktorumuz bize ombeş günlğk olumca devit 3 kullan dedi bugn onbeş günlüğüz gündr dört damla yazıyo nasıl vermeliyim
6
yok yaaa nerdeeeee ama acilma olmasi icin ilk bas bi ilac veriliyorms sonra suni sanci veriliyorms ama dayanmasi zorms onu isticem kabul ederse tabi
valla bizimkininde canina tak etti yarin isten izin alicam doktorla konscam ikna etmeye calscam dio beklemeye sabri kalmadiYa ben 39 kusurlere kadar korkmadim bu dogum isinden . simdi sanirim aci cekmekten ziyade yanlis karar verip pisman olmaktan korkuyorum . al suniyi dogurursan dogur doguramadsan sezeryan ol dimi yani ne var bu kadar dusunecek yaaa
Benim bildiğim günde 3 damla yani benim doktor öyle verdi.ben ağzına damlatıyorum.Günaydın kızlar doktorumuz bize ombeş günlğk olumca devit 3 kullan dedi bugn onbeş günlüğüz gündr dört damla yazıyo nasıl vermeliyim
ben uyumadan veya kendi bırakmadan çekmiyorum. kusma bende de oluyor ama dr yarım saatte bir de istese meme ver dedi.Yaaaa bebegi memeden ayrilmak istemeyen varmi iii. Benim kiz arada bi tutuyor birakmiyor belom kirildi otura otura. Tam 45dakika cekemedim agzindan. Cok emdi die sonra kustu. Normalmi ya hic cekmeyeyimmi agzindan yoksa bi zarari varmidir. Emzirmeleriniz kac dakika suruyor kizlar
Ay canim yaaa uyusada mecbur gaz çıkarıyoruz. Ugrasinca tekrar kalkıyor. Hep ayni döngü. Yalnız ne is guc hiç bir şey yapamıyorum. Cok zormus yahuuuben uyumadan veya kendi bırakmadan çekmiyorum. kusma bende de oluyor ama dr yarım saatte bir de istese meme ver dedi.
toksa şükür emzik gb kullanmıyor benim oğlan. ama gaz çok oluyor. emzir gaz çıkar emzir gaz çıkar şeklinde ilerliyor günümüz. uyuduğunda da çok uzun uyuyor. emerken de acısını çıkarırca çok uzun süre emiyor.
kussa da meme istiyorsa veriyorum hıçkırık tutuyor midesi büyüyor herhalde.
valla bizimkininde canina tak etti yarin isten izin alicam doktorla konscam ikna etmeye calscam dio beklemeye sabri kalmadisen 39+lardamisin 40+lardamisjn ?
Acilman varmi cnmyaa kizlar 41.haftaya gircem hala agrim sancim yok banada suni sanci yollari gorunuyo sanirim
Sağol canım, amin hepimizinkine inşallahGozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versin ogluna
Herkese slm anca fırsat bulabildim oğlum alıskanlık yaptı yatağa koyduğum an başlıyo ağlamaya meme aramaya kucağıma alıyorum hemen uyuyo bi an önce düzrnr girer inşallah bugün 7 günlük olduk teyzeleri ama banyo yaptırmadık doktor göbeği düşeme kadar kesinlikle yaptırmayacaksınız dedi sizlerde mi öyle yaptınız ne zaman düşer eşim bile ne zaman banyo yapacak diye soruyo :)
40+2 oldum ikinmayi bilsem ikincam artik oldugum yerde:)
haha aynen aynen
Acilman varmi cnm
Hepinize kızımla öpücüklü selamlar
Umarım herkes iyidir, Yeni doğum yapanların gözü aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuklar.
Bekleyenlerde sağlıkla kavuşssun inşallah.
Biz iyiyiz şükür, yarın 1 haftalık olucaz.
Sütüm geldi 3.gün giderek çoğalarak ama yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum henüz anlayamıyorum.
Dün topuk kanı için gitmiştik sağlık ocağına, doktor muayene etti genel durumu iyi dedi ama doğum kilosuna ulaşmamış dedi.
Sarılık baslangıcı da varmış, bol bol emzir dedi.
Umarım hemen atlatırız, korkuyorum
Bi sorum olacak.
Yenidoğan Bebeklerinizin kontrollerini kaç günde yaptırdınız.
Ben çok acemiyim, telaşlıyım, pimpirikliyim.
galiba bu gidisle haziran degil temmuz annesi olcaz galiba yaadoktor 1 hafta daha beklicez denesine ragmen ben yarin suni sanci isticem ins kabul ederr
2 cm kadar biraz rahim yumuşamışAçilma var miymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?