2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
6
yok yaaa nerdeeeee ama acilma olmasi icin ilk bas bi ilac veriliyorms sonra suni sanci veriliyorms ama dayanmasi zorms onu isticem kabul ederse tabi

6
yok yaaa nerdeeeee ama acilma olmasi icin ilk bas bi ilac veriliyorms sonra suni sanci veriliyorms ama dayanmasi zorms onu isticem kabul ederse tabi

Ya ben 39 kusurlere kadar korkmadim bu dogum isinden . simdi sanirim aci cekmekten ziyade yanlis karar verip pisman olmaktan korkuyorum . al suniyi dogurursan dogur doguramadsan sezeryan ol dimi yani ne var bu kadar dusunecek yaaa

Ya ben 39 kusurlere kadar korkmadim bu dogum isinden . simdi sanirim aci cekmekten ziyade yanlis karar verip pisman olmaktan korkuyorum . al suniyi dogurursan dogur doguramadsan sezeryan ol dimi yani ne var bu kadar dusunecek yaaa
valla bizimkininde canina tak etti yarin isten izin alicam doktorla konscam ikna etmeye calscam dio beklemeye sabri kalmadi sen 39+lardamisin 40+lardamisjn ?

ben uyumadan veya kendi bırakmadan çekmiyorum. kusma bende de oluyor ama dr yarım saatte bir de istese meme ver dedi.
toksa şükür emzik gb kullanmıyor benim oğlan. ama gaz çok oluyor. emzir gaz çıkar emzir gaz çıkar şeklinde ilerliyor günümüz. uyuduğunda da çok uzun uyuyor. emerken de acısını çıkarırca çok uzun süre emiyor.
kussa da meme istiyorsa veriyorum hıçkırık tutuyor midesi büyüyor herhalde.

Ay canim yaaa uyusada mecbur gaz çıkarıyoruz. Ugrasinca tekrar kalkıyor. Hep ayni döngü. Yalnız ne is guc hiç bir şey yapamıyorum. Cok zormus yahuuu

Hepinize kızımla öpücüklü selamlar

Umarım herkes iyidir, Yeni doğum yapanların gözü aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuklar.
Bekleyenlerde sağlıkla kavuşssun inşallah.

Biz iyiyiz şükür, yarın 1 haftalık olucaz.
Sütüm geldi 3.gün giderek çoğalarak ama yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum henüz anlayamıyorum.

Dün topuk kanı için gitmiştik sağlık ocağına, doktor muayene etti genel durumu iyi dedi ama doğum kilosuna ulaşmamış dedi.
Sarılık baslangıcı da varmış, bol bol emzir dedi.
Umarım hemen atlatırız, korkuyorum

Bi sorum olacak.
Yenidoğan Bebeklerinizin kontrollerini kaç günde yaptırdınız.
Ben çok acemiyim, telaşlıyım, pimpirikliyim.

Canım biz hastaneden geldiğimizden beri hergün yaptırıyoruz banyo.
Ebe de çocuk doktoruda yaptırın sıkıntı olmaz dedi. Bugün 6.günümüz.
Göbeğimizde düşmek üzere inşallah.

KızIm normalde buün dogacqktı ama biz 20 günlük olduk yarı kırkımız çıktı bile. Çok güzel duygular zorlukları var elbet ama dünyanın en güzel duygusuymuş anne olmak. Rabbim doğum bekleyenleri tez zamanda bir avazda kurtarsın bebişi doğanlara da iyi günlerde sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin. Şimdiden üzülmeye başladım ben kızımı bırakıp nasıl işe gidicem bilmiyorum

Kizlaarr Aciillll, bebeegim hep uyuyor emmiyo beni, 5saatte 6saatte bir emiyor dogum yapanlar yardiminizi bekliyorm ne yapabilirim

Bizi hastane haftasina cagirdi.hem benim dikişlerin alindi hem bwbegim kontrol edildi.4. Gün de sağlık ocagina gittik topukkani için.simdi 25. Günümüz.28 sen sonra yine kontrolumuz var 2 temmuzda da saglikocagnda asimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…