2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ya bebeğim beni her emmesinde süt genzine kaçıyo çok korkuyorum nefes alamyınca hemen ters çeviriyorum sırtına vuruyorum sizdede oluyomu nezaman düzelir ya
Canım emzirirken düz konumda tutma bebişi yoksa genizine kaçar.kolunun altına destek koyki kafası biraz yukarıda kalsın emerken.ozaman genizine kaçmaz:)

G gamze9011 archimama cimcimesevilay sariligi warmis dr tedawilik bi durum yok simdilik ama 2saatte bir emzir dedide kim uyaniyomidesinden ses cikiyo icim gidiyo. Burnunu sikiyorm ayagini sikiyorm uyanmiyo.annem en sonunda elini hafif islatip yuzune surdu birazcik ayilir gbi oluyo ben wermeye calisinca kucagimda uyuya kaliyo. Insallah bsy olmaz korkuyorum

Acaba biberonlami versen sagipta cok enerji sarfetmeyecegi icin midesine bikac lokma sut girsin hic olmassa

Bide alti ciplakken emzirmeyi dene

Canin bir haftadir ne cekiyorun bilsen bizmki sinirda cikti uclar yara cocuk uyanmiyo kafyi yiyorm altni acnca uyaniyi bzmki ole dene uyku yapiyo sarilk biberon da alsknlk YapR memeni almaz diye vermededi dr cokzor durumda kalrsan kasikla dene ama pes etme duzene gircek ins

Kızlar benim kızda da sarılık vardı ben hiç pes etmedim. Biraz canını da acıtmak zorunda kaldım ayaklarının altına hafiften vurarak uyandırdım burnunu sıktım. Öyle kaldırdım.

Biberonla vermeye çalış canım korkma memede verirsen alışmaz biberona.benim kızım 4 gün kaldı hastanede biberonla beslendi sürekli ama eve gelince memede aldı.birde sarılık olan arkadaşlar en önemli şey D vitaminidir.oda doğal güneş de var.bebişlerinizi hergün soyup güneşe yatırın camın önüne.5 10 dk dursa bile yeter birkaçgün yapın bunu bakın sarılık hemen gidecektir.biz ilk oğlumdada yağmıştık doktor tavsiyesiyle şimdi kızımdada yaptık ve sonuçlarımız çok iyi geldi şükür.sarılığın en iyi ilacı bebişin sık sık beslenmesi ve güneştir.

O kizarikliklar bizdede var canim, dr sorduk normal dedi. Yuzunu yikayin hergun dedi. Biz opturmedik ama yine var:)

Canım yapabiliyorsan bi bebeğini yıka. Sutunu sağıp sağıp biberon veya kaşıkla içir sık sık yap karnı aç olunca sarılıktan dolayı uyuyorlar bizde 2 gün önce atlattık sutu sürekli sağıp biberonla içirdim atlattık çok şukur. Biberona alışır diye de korkma doktor 15 günden sonra biberonu farkeder dedi 15.gününden sonra biberon vermeyin dedi sarılığı atlatmak için bazı şeyler şart şimdiden çok geçmiş olsun

Kizlar yatisim yapıldı suni sanciya başlandı,daha yeni bir şey hissetmeye başlamadım. Acilmam dünden beri artmis 3-4 cm olmuş. Bana dua edin hepiniz aklimdasiniz

Su gibi dogur insaallah cnm. Bende nst deyim acilma yok sanci yok . moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…