2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
S
Kizlaarr Aciillll, bebeegim hep uyuyor emmiyo beni, 5saatte 6saatte bir emiyor dogum yapanlar yardiminizi bekliyorm ne yapabilirim
Sarılık tehlikesini atlatana kadar zorla 2-3 saatte bir emzirmen gerek.. Benimki de deli gibi uyuyordu Sırtını ,ayaklarını mıncıklar gibi severek uyandırmaya çalıştık hatta iğne sonrasında yapıştırılan bantları çektik biraz gaddar olmak zorundayız onların iyiliği için.. ilk 10 günden sonra o kadar uyumuyo zaten şu an 3-4 saatte bir Uyanıyor bu da yeterli..

Kızlar ya bebeğim beni her emmesinde süt genzine kaçıyo çok korkuyorum nefes alamyınca hemen ters çeviriyorum sırtına vuruyorum sizdede oluyomu nezaman düzelir ya

Kizlaarr Aciillll, bebeegim hep uyuyor emmiyo beni, 5saatte 6saatte bir emiyor dogum yapanlar yardiminizi bekliyorm ne yapabilirim
Canim kesinlikle uyandir ne yap et cimdikle burnunu sik sarikiktan uyuyolar kan sekerleri dustugu icin en fazla 3 saati gecirmeden emzirmek gerekiyo bu sureci atlatmak icin

Canım biz hastaneden geldiğimizden beri hergün yaptırıyoruz banyo.
Ebe de çocuk doktoruda yaptırın sıkıntı olmaz dedi. Bugün 6.günümüz.
Göbeğimizde düşmek üzere inşallah.

Bende dayanamadım yaptırdım bugün bu doktorlara kalsa hiç bişe yapmicaz eskiler herşeyin doğrusunu biliyo ya

Benim oğlanda 2 gümdür sürekli uyuyor ondan önce kendisi ağlayarak uyanıyo meme arıyodu 2 gündür ben kenfim uyandıyorum 1 1buçuk saat arayla zorla uyandırıp emziriyorum ayağını falan sıkıuorum genelde altını açınca hemen uyanıyo çok uyuyma cnm sarılık olur Allah korusun bi sekilde uyandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…