2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Valla iyice dert ettim sıkıntıya girdim bu göbek yüzunden sanki senin bebişin göbeği kaç gümde düstü biz 1 haftalık olduk ama daha düşmedi
12 sinde doğdu 18 inde düştü 23 ünde dün yıkamaya başladım.
göbeği tam kapanmamış mikrop kapar fln die korktum bir de sünnet yarası vardı onun günü gelmemişti.
ama pamuk u sıcak suya sokup sıkıp silmiştim özellikle boğumlarını kol altı vs

Eklentiler

• IMG_20150619_114725.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar bebisleriniz hayirli olsun Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende yarin 9 da spinal olucam ama heyecandan stresten olucem nerdeyse.spinalle dogum yapanlardan yorum bekliyorum simdiden Teşekkürler
Canim korku ve stres illaki olacak çünkü ilk kez böyle bisey yasiyoruz ben doguma gitmeden önceki 3 gün nasil olacak diye stres olup aglamistim esim cok destek oldu o konuda Allah razi olsun ondan ameliyattan hic korkma zaten hic aci hissetmiceksin o anda sadece hareketleri hissedeceksin bi arkadasim karninda hamur yogurur gibi hissedeceksin demisti en iyi bu şekilde anlatilir gercekten ameliyatta bi hemşire sürekli benimle konustu yaptiklarini anlatti o beni cok rahatlatti sağolsun sonrasinda tabiki sancin oluyor ama her gün biraz daha azaliyor merak ettigin baska bisey varsa sorabilirsin canim

Hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah... Medipol megada oldun değilmi? Nasıl geçti? Bende spinal istiyorum ama çok tedirginim

Herkes çok kötü diyo da suni sanci için belki de senin ağri eşiğin yüksek

Maşallah sana :)

Son düzenleme:
Normal sancisi baslayan hanimlar her sekiz dakikada bir karnim kasiliyor. Yumurtaliklarim civari. ama oyle dayanilmaz bir acida degil gaz sancisi gibi. Simdi bunu dogumami yormaliyim bilemiyorum. Gobegim daha inmedi ve 39+4 deyim

Bizimkide ayni canim yataga koyunca agliyor bu ara yapisik geziyoruz resmen kızımla bizde 6 günlük olduk bizim doktorumuz da banyo yaptirmayin dedi göbeğin dusmesini bekliyoruz tatlim umarim düşer artik

Normal sancisi baslayan hanimlar her sekiz dakikada bir karnim kasiliyor. Yumurtaliklarim civari. ama oyle dayanilmaz bir acida degil gaz sancisi gibi. Simdi bunu dogumami yormaliyim bilemiyorum. Gobegim daha inmedi ve 39+4 deyim
Cnm benim her 5 dk gelip 45 sn sürdü ve dayanilacak acı değildi şiddetli kasiklarima vurdu büyük tuvaletini yapacak gibi hissettim benimde son ana kadar karnım inmedi onla alakali değil bence bebeğin baş aşağı pozisyondaysa İnş olur

Arkadaşlar kızımın yanakları aleeji gibi kırmızı kırmızı oldu.Eşimde bende öyle aman ellemeyin öpmeyin diyen tiplerden değildiik hatta çocuğu elletmeyen insandan kaçıranlara kızardık.
Şimdi anladık ki yapmak gerekiyormış biz çok rahat davranıyormuşuz iki gündür gelen giden öpüyor kucağına alıyor sürekli sanırım ondan oldu.yarından itibaren bende öyle davranıcam.gerekirse emzirme.bahanesi ile odasına alıcam.
İçim gitti.yüzünde kırmızlıkları görünce.

Hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah... Medipol megada oldun değilmi? Nasıl geçti? Bende spinal istiyorum ama çok tedirginim
Teşekkür ederim evet Medipol megada :) valla çok şükür rahatım ağrım sızım pek olmadı ilk yürüyüş biraz zordu sadece onun dışında gazım hemen çıktı bir gün sonra tuvalete de çıktım. Ağrım var dediğimde hemen iğne vurdular. Rahatım yani sütümde zaten önceden geliyodu yarın duş alıcam dahada çoğalır inşallah yarın sabah çıkıcam hastaneden:)))

Benimki de henüz 2 günlük bugün bacağında kırmızılıklar vardı sordum hemşireye yüzündede olacak bütün vücudunu kaplayacak kendiliğinden geçer dedi belki sizinkide öyledir

Kızlar merhaba, geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir,
22 Haziran gecesi suyum geldi, 13 saatlik 3 dk da bir gelen şiddetli sancımın ardından normal doğum yaptım, hem kesi hem doğal yırtık oluştu, bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için acele etmek zorunda kaldık, dışarda 4-5 dikiş var ama içerde çokmuş, ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum :/ hala kanamam fazla, doğumun olduğu akşam bacaklarımı yıkarken bayılmışım Allah'tan annem yanımdaydı ve beni tutmuş yoksa dikişlerim kesin patlardı... Bir de göğüslerim yara oldu hemen 2. Gün, herşeyi deniyorum bakalım ama çook acıyo
Gelelim. Güzel taraflara, 3600 gr 51 cm oldu oğlum, beklenene göre küçük ama çok şükür, daha kilolu olsa mümkün deil doğuramazdım, şuan için sağlıklı elhamdülillah, sadece biraz sarılığı var o da pek sütüm gelmediği için, inş o da artar da atlatır oğlum.. Şuan aklıma gelenler bunlar, fırsat buldukça tekrar yazarım.. Merk eden, soran, dua eden herkesten Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…