2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım gözün aydın, çok sevindim. sonunda sende kavuştun yavruna..doğumun zor olmuş, ama merak etme 15 günde toparlarsın inşallah..

Cnm bende dayanamadım hafiften öper gibi yaptım anında kızardı bennkimseye vermiyorum elletmiyorum kesinliklikle dokundurtmuyorum eşime bile daha onların cildi çok taze en ufak şeyde kızarır mikrop kapar

Normal sancisi baslayan hanimlar her sekiz dakikada bir karnim kasiliyor. Yumurtaliklarim civari. ama oyle dayanilmaz bir acida degil gaz sancisi gibi. Simdi bunu dogumami yormaliyim bilemiyorum. Gobegim daha inmedi ve 39+4 deyim
Canım benim 13 saatlik sancımın ardından bile karnım inmedi, yani doğum başladığında bile inmemiş olabilir

canım gözün aydın, çok sevindim. sonunda sende kavuştun yavruna..doğumun zor olmuş, ama merak etme 15 günde toparlarsın inşallah..
çoook saol canım inş her geçen gün düzelir inş

Anladım birazda nasip.Allah anlayışlılarla karşılaştırsın bizi öbür türlü zor

Bizimkide ayni canim yataga koyunca agliyor bu ara yapisik geziyoruz resmen kızımla bizde 6 günlük olduk bizim doktorumuz da banyo yaptirmayin dedi göbeğin dusmesini bekliyoruz tatlim umarim düşer artik
6 gün çok değil mi yaz mevsimi sonuçta yıkansa daha iyi sanki. Ben ertesi günü yıkamayı düşünüyorum çünkü hava feci sıcak.tabi önce doğması gerekiyor

Günaydın kızlar doktorumuz bize ombeş günlğk olumca devit 3 kullan dedi bugn onbeş günlüğüz gündr dört damla yazıyo nasıl vermeliyim

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versin

Yaaaa bebegi memeden ayrilmak istemeyen varmi iii. Benim kiz arada bi tutuyor birakmiyor belom kirildi otura otura. Tam 45dakika cekemedim agzindan. Cok emdi die sonra kustu. Normalmi ya hic cekmeyeyimmi agzindan yoksa bi zarari varmidir. Emzirmeleriniz kac dakika suruyor kizlar

Benim doktorum beklmiyor hersey normalse bekleyebilirsin 42.haftada doğuran da çok var ama işte doktor beklemeyelim diyince ben ısrar edemedim

Benimkide bekleme taraftari degil bana
birakti sali gunune kadar . biraz acilmam olsa suni isticem ama cok kararsizim

Hiçbir belirti yok mu doktor ne diyor?bende yarın görüneyim diyorum beklemek ne zor yahu

Dr biran once ver kararini diyor suni istersem verecek ama yuzde 50 sans veriyor napcaaam yaa kafayi yiceem

doktor 1 hafta daha beklicez denesine ragmen ben yarin suni sanci isticem ins kabul ederr

Acilman varmiydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…