- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.501
canım gözün aydın, çok sevindim. sonunda sende kavuştun yavruna..doğumun zor olmuş, ama merak etme 15 günde toparlarsın inşallah..Kızlar merhaba, geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir,
22 Haziran gecesi suyum geldi, 13 saatlik 3 dk da bir gelen şiddetli sancımın ardından normal doğum yaptım, hem kesi hem doğal yırtık oluştu, bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için acele etmek zorunda kaldık, dışarda 4-5 dikiş var ama içerde çokmuş, ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum :/ hala kanamam fazla, doğumun olduğu akşam bacaklarımı yıkarken bayılmışım Allah'tan annem yanımdaydı ve beni tutmuş yoksa dikişlerim kesin patlardı... Bir de göğüslerim yara oldu hemen 2. Gün, herşeyi deniyorum bakalım ama çook acıyo
Gelelim. Güzel taraflara, 3600 gr 51 cm oldu oğlum, beklenene göre küçük ama çok şükür, daha kilolu olsa mümkün deil doğuramazdım, şuan için sağlıklı elhamdülillah, sadece biraz sarılığı var o da pek sütüm gelmediği için, inş o da artar da atlatır oğlum.. Şuan aklıma gelenler bunlar, fırsat buldukça tekrar yazarım.. Merk eden, soran, dua eden herkesten Allah razı olsun
Arkadaşlar kızımın yanakları aleeji gibi kırmızı kırmızı oldu.Eşimde bende öyle aman ellemeyin öpmeyin diyen tiplerden değildiik hatta çocuğu elletmeyen insandan kaçıranlara kızardık.
Şimdi anladık ki yapmak gerekiyormış biz çok rahat davranıyormuşuz iki gündür gelen giden öpüyor kucağına alıyor sürekli sanırım ondan oldu.yarından itibaren bende öyle davranıcam.gerekirse emzirme.bahanesi ile odasına alıcam.
İçim gitti.yüzünde kırmızlıkları görünce.
Canım benim 13 saatlik sancımın ardından bile karnım inmedi, yani doğum başladığında bile inmemiş olabilirNormal sancisi baslayan hanimlar her sekiz dakikada bir karnim kasiliyor. Yumurtaliklarim civari. ama oyle dayanilmaz bir acida degil gaz sancisi gibi. Simdi bunu dogumami yormaliyim bilemiyorum. Gobegim daha inmedi ve 39+4 deyim
çoook saol canım inş her geçen gün düzelir inşcanım gözün aydın, çok sevindim. sonunda sende kavuştun yavruna..doğumun zor olmuş, ama merak etme 15 günde toparlarsın inşallah..
Ben de, yarın yatış im yapilcak suni sancinin yolları taştanPoofff bu gecede doguramadim
Anladım birazda nasip.Allah anlayışlılarla karşılaştırsın bizi öbür türlü zorYok tatlım sanmıyorum. Sadece biraz rahatlar. Ben suni sancı aldım fenalaşıyordum. Elim yüzüm uyuştu ebeler başıma gelip sakinleştirmeye falan çalıştılar yani. Başta da dediğim gibi hastaneden hastaneye değişir tabi. Suni sancı aldım derken sancıdan fena olmadım yanlış anlaşılmasın da doğru nefes alamadığımdan fenalaşmıştım.
6 gün çok değil mi yaz mevsimi sonuçta yıkansa daha iyi sanki. Ben ertesi günü yıkamayı düşünüyorum çünkü hava feci sıcak.tabi önce doğması gerekiyorBizimkide ayni canim yataga koyunca agliyor bu ara yapisik geziyoruz resmen kızımla bizde 6 günlük olduk bizim doktorumuz da banyo yaptirmayin dedi göbeğin dusmesini bekliyoruz tatlim umarim düşer artik
Ben de, yarın yatış im yapilcak suni sancinin yolları taştan
Benim doktorum beklmiyor hersey normalse bekleyebilirsin 42.haftada doğuran da çok var ama işte doktor beklemeyelim diyince ben ısrar edemedimYaa bende mi istesem yatisimi yaaa oofff. Acilma yok ama denemek zorundayiz napalim
Hiçbir belirti yok mu doktor ne diyor?bende yarın görüneyim diyorum beklemek ne zor yahuYaa bende mi istesem yatisimi yaaa oofff. Acilma yok ama denemek zorundayiz napalim
Açilma var miymiş?Ben de, yarın yatış im yapilcak suni sancinin yolları taştan
Gozun aydin canimSalı günü saat 13.50 de 39+6 da oğlum can parçam sebebi varlığım Ali Emir normal doğumla hayata merhaba dedi. Ellerinizden öper.
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versinKızlar merhaba, geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir,
22 Haziran gecesi suyum geldi, 13 saatlik 3 dk da bir gelen şiddetli sancımın ardından normal doğum yaptım, hem kesi hem doğal yırtık oluştu, bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için acele etmek zorunda kaldık, dışarda 4-5 dikiş var ama içerde çokmuş, ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum :/ hala kanamam fazla, doğumun olduğu akşam bacaklarımı yıkarken bayılmışım Allah'tan annem yanımdaydı ve beni tutmuş yoksa dikişlerim kesin patlardı... Bir de göğüslerim yara oldu hemen 2. Gün, herşeyi deniyorum bakalım ama çook acıyo
Gelelim. Güzel taraflara, 3600 gr 51 cm oldu oğlum, beklenene göre küçük ama çok şükür, daha kilolu olsa mümkün deil doğuramazdım, şuan için sağlıklı elhamdülillah, sadece biraz sarılığı var o da pek sütüm gelmediği için, inş o da artar da atlatır oğlum.. Şuan aklıma gelenler bunlar, fırsat buldukça tekrar yazarım.. Merk eden, soran, dua eden herkesten Allah razı olsun
doktor 1 hafta daha beklicez denesine ragmen ben yarin suni sanci isticem ins kabul ederrHiçbir belirti yok mu doktor ne diyor?bende yarın görüneyim diyorum beklemek ne zor yahu
Ayyy cnm yaaaaa ins bugun dogurursunnn. Saglikli ols7nda gec gelsin. Ben 5 gun kuvozde neler cektim allah bilirrrrr. I s bi avazda kurtulursun cnm.gene doguramadımmm
çok saol canim allah razi olsun iyi dileklerin icinAyyy cnm yaaaaa ins bugun dogurursunnn. Saglikli ols7nda gec gelsin. Ben 5 gun kuvozde neler cektim allah bilirrrrr. I s bi avazda kurtulursun cnm.
Benim doktorum beklmiyor hersey normalse bekleyebilirsin 42.haftada doğuran da çok var ama işte doktor beklemeyelim diyince ben ısrar edemedim
Hiçbir belirti yok mu doktor ne diyor?bende yarın görüneyim diyorum beklemek ne zor yahu
doktor 1 hafta daha beklicez denesine ragmen ben yarin suni sanci isticem ins kabul ederr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?