2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesi
doktor dio suni sancili dogum nirmal dogjm olarak gecmyr mudahaleli dogum olarak geciyir bunun icinde cocugn veya senin tehlikede olman gerek keyfi olarsk veremem dio hem acilman hic yok versemde acilmazsa sezeryan olmak zornda kalirsin buda %50diyor

Herkese slm biz çok sıkıntıdayız kızım emmiyo beni sağıp veriyoruz sütümü nasıl tutucak memeyi bilmiyorum size sorum göğüs pompası kullanan varmı manuel mi elektronik mi hangi marka ???
Canim merhaba benimde bebegim emmiyo 5saat-6 saatte bir emiyo cok uzuluyorm insallah duzelcekhafif sertlesme olmustu gogusum mastit mi ne olunuyomus o yuzden sagdim mamajoo nun elektronik, masaj basligida var ama ne olursa olsun gogus cok agriyo, sertlesme yoksa sagma ama warsa mutlaka sag cunku sut kanallari tikanabilir ve annede nabiz artiyo ve ates cikiyo benim 100-110larda ama bebegime can sikintisindan hissetmiyorum bile alim ayagimda sisiyo tuz tuketmedigim halde. Gececek insallah canim sen kac gunluksun

Dedigini denicem canim cok tesekkurler. Konu insanin evladi olunca gozu karariyo gercekten. Kilo alimi nasil meleginin?

Bu tarifi ve kimyonun gaza faydasını araştırdım baya hemsiz içip hem bebeğinize vermeniz gerekiyormuş.esra erol da paylaşmış.aynen kopyalıyorum bayanlar.inşallah faydasını görürüz.

GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))

Kimyonu zaten veriyorum gunde iki kez.bio rahatlattimi seninkini

Su miktarı yazmamış onuda buldum aizin için:))yarım kahve fincanı suya katıyormuşsunuz yukarıdaki tarifi.

Canim benim annemde emzik wermeye calisiyo hep ben burda olmicam alissin cok zorlanirsin diyo ama ben istemiyorm dedim zaten emmiyo zoeuma gider alisirsa doktorlarda kesinlikle tawsiye etmiyo ben uyudugumda uyaniyrm annem agzina emzik wermis sakladim biberon emzik ne warsa. Sende simdilik verme meleklerimiz minik daha

Kizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir
Canim ayaklarini hafifce karnina doru gotur korkma yavasca yap azcik rahatlatiyo o diye biliyorm bide rezene falan hem sut yapiyomus hemde rahatlatiyomus bi arastr dene istersen canim

kizlar dogum olcagi zaman sanci kac cikmasi gerek benim nstde 100lere kadar cikti doktor bunlar normal kasilma dedi anlamadim gitti tecrubeli anneler cevap versin lütfeeeennn

Sen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesi

Aslinda korkum ne sanci cekmek ne sezeryan olmak . karari bana birakmis olmasi . kararda veremiyorum iste. Bir yanim bekle diyor ote taraftan cok bunaldim artik yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum sistikce sistim artik gelsin istiyorum. Bu karmasa beni yoran kuzum.

Ben de 40+4 ken alicam

@eminesb ne yapti acaba suni sancinin tadina bakmiş biri olarak tecrübelerini paylaşsa

Ewet paylassada ufkumuz acilsa:) yarinda ben anlatirim

Cnm eskiler hep boyle buyutmus cocuklari. Kimisi diyoki ya biraktiramassam kuzenimin cocugu 4 yasinda hala uyurken emzikle uyur . disleride damagida maasaallahi var. Sadece dr.gun icinde ona bagimli olmamasi icin baska seylere ilgisini cekin diyor. Ama bebekler uyurken birseylere ihtiyac duyuyor guvende hissetmek icin. Kimisi emzik kimisi icin parmak emmek kimisi icin tulbent yada battaniye emmek bunlari bulamayinca anneyi kullaniyo napsin

Canım camdan yeteri kadar alınmıyor direk günes ısıgı gormesı gerekıyor..bi eylül annesi olacak adayken bunları soylemek ne kadar kayda deger bilmiyorum ama :) bu arada hepınıze kolay dogumlar dılıyorum...dogum maceralarınızı okumaya calısacagım ıyı gunler hepınıze:)

Normal doğum yapmış anneler dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim kanamam bitti ama sarı akıntı geliyor. Dikişlerim de düşmeye başladı. Bu kanama bitince direkt çıkıyor muyuz lohusalıktan? O akıntının da bitmesi mi gerek abdest almam için. Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum :)

PaytiPo kesin kararini verdin mi 40+4 de bana vercek açilmam yok ama bilmiyrum 40+6 yi mi beklesek ne biliyim ben de karmakarişik duygular içindeyim dokror da bana birakio

Bende de durum aynı kanama bitti sarı akıntı var..dikişler yerli yerinde.. Akıntı bitince abdest alıcaz sanırım ama lohusalık 40 gün devam edicek çorapları çıkarmak yok :)

Benim iki hafta oldu halen sızlıyor ve dikişlerim duruyor kanamada az da olsa devam ediyor şimdilik.

Bende de durum aynı kanama bitti sarı akıntı var..dikişler yerli yerinde.. Akıntı bitince abdest alıcaz sanırım ama lohusalık 40 gün devam edicek çorapları çıkarmak yok :)
Heheh :) benim de iki gündür düşüyor dikişler daha var da işte bazıları düştü :) dikişlerden kurtulsam bi, beni en çok onlar strese sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…