- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.601
doktor dio suni sancili dogum nirmal dogjm olarak gecmyr mudahaleli dogum olarak geciyir bunun icinde cocugn veya senin tehlikede olman gerek keyfi olarsk veremem dio hem acilman hic yok versemde acilmazsa sezeryan olmak zornda kalirsin buda %50diyorSen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesi
Canim merhaba benimde bebegim emmiyo 5saat-6 saatte bir emiyo cok uzuluyorm insallah duzelcekHerkese slm biz çok sıkıntıdayız kızım emmiyo beni sağıp veriyoruz sütümü nasıl tutucak memeyi bilmiyorum size sorum göğüs pompası kullanan varmı manuel mi elektronik mi hangi marka ???
Dedigini denicem canim cok tesekkurler. Konu insanin evladi olunca gozu karariyo gercekten. Kilo alimi nasil meleginin?kelebekcik34 canim bebegim 5 gun kuvozde kaldi emme guclugu vardi. Eve getirdim ayni dedigin gibi uyuyor emmiyordu. Ayakta bile emzrmeyw calisyidum o dikis agrilarimda aglayacak dereceye geliodum.
Doktorun bana dedigi iki saatte bir mutlaka sag sutu cay kasigiyla icirin. Bebek sut icmedikce kan sekeri duseceginden surekli uyuyacaktir. Oyle versik ilk günler. Sonra uykuyu biraz atti sutle kendine geldi cocuk. Emmeye alistirmak icin cok igrastim. Hem gogus ucum yoktu hem emmeyi bilmiyodu. Bence aglasin. Benimki aglayinca cok siki tutuyordu. Bnde uyandginda biraz aglatip veriodum. Oyle oyle ogrendi. O iyi emince gogus ucumda cikti sukur.
Sana tek diyecegim sabirli ol. Bu is sabir istiyor
Kimyonu zaten veriyorum gunde iki kez.bio rahatlattimi seninkiniBen bio gaia kullanıyorum canım.ne yaparsan yap tamamen geçmez gaz.sadece biraz rahatlatır.evde yapmak için ise kimyon diyorlar.denemedim ama düşünüyorum.1 çay kaşığı kimyonu çay tabağına koyup tabağa kaynatılıp ılıtılmış su koyun kimyon suya geçince kimyonsuz kısmından hergün 3 4 çay kaşığı verin dediler.işe yarıyormuş ama araştırmak lazım.bak bi netten istersen.
Ben saat 9 10 gibi veriyorum akşam.gece rahat uyusun diye.gayette rahat uyuyor.gece 2 yada 3 kez uyanıp emip tekrar uyuyor.sende dene istersen.Kimyonu zaten veriyorum gunde iki kez.bio rahatlattimi seninkini
Canim benim annemde emzik wermeye calisiyo hep ben burda olmicam alissin cok zorlanirsin diyo ama ben istemiyorm dedim zaten emmiyo zoeuma gider alisirsa doktorlarda kesinlikle tawsiye etmiyo ben uyudugumda uyaniyrm annem agzina emzik wermisKızlar emzik verdiniz mi annem ver diyo ama ben istemiyorum sanki alışacak memeyi emmeyi unutacakmış gibi geliyo ama yatağa koyduğum an uyanıyo sürekli meme arıyo emzik versem böyle yapmaz diye dúşunîuorum ama erken mi acaba
Canim ayaklarini hafifce karnina doru gotur korkma yavasca yap azcik rahatlatiyo o diye biliyorm bide rezene falan hem sut yapiyomus hemde rahatlatiyomus bi arastr dene istersen canimKizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir
üzülme cnm benim sezeryan olmak o kadarda kötü değil durum bunu gerektiriyorsa mecburen olursun yengeminde tam 5 gün geçti sancısı geldi gitti çatır çatır doğurdu sen moralini bozma İNŞALLAH meleğin geliş saatini bekliyor......sakın üzme kendini.....
Sen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesi
üzülme cnm benim sezeryan olmak o kadarda kötü değil durum bunu gerektiriyorsa mecburen olursun yengeminde tam 5 gün geçti sancısı geldi gitti çatır çatır doğurdu sen moralini bozma İNŞALLAH meleğin geliş saatini bekliyor......sakın üzme kendini.....
Ben de 40+4 ken alicam
@eminesb ne yapti acaba suni sancinin tadina bakmiş biri olarak tecrübelerini paylaşsa
Kızlar emzik verdiniz mi annem ver diyo ama ben istemiyorum sanki alışacak memeyi emmeyi unutacakmış gibi geliyo ama yatağa koyduğum an uyanıyo sürekli meme arıyo emzik versem böyle yapmaz diye dúşunîuorum ama erken mi acaba
Canım camdan yeteri kadar alınmıyor direk günes ısıgı gormesı gerekıyor..bi eylül annesi olacak adayken bunları soylemek ne kadar kayda deger bilmiyorum ama :) bu arada hepınıze kolay dogumlar dılıyorum...dogum maceralarınızı okumaya calısacagım ıyı gunler hepınıze:)Biberonla vermeye çalış canım korkma memede verirsen alışmaz biberona.benim kızım 4 gün kaldı hastanede biberonla beslendi sürekli ama eve gelince memede aldı.birde sarılık olan arkadaşlar en önemli şey D vitaminidir.oda doğal güneş de var.bebişlerinizi hergün soyup güneşe yatırın camın önüne.5 10 dk dursa bile yeter birkaçgün yapın bunu bakın sarılık hemen gidecektir.biz ilk oğlumdada yağmıştık doktor tavsiyesiyle şimdi kızımdada yaptık ve sonuçlarımız çok iyi geldi şükür.sarılığın en iyi ilacı bebişin sık sık beslenmesi ve güneştir.
41 i doldurmani bekliyo heraldedoktor dio suni sancili dogum nirmal dogjm olarak gecmyr mudahaleli dogum olarak geciyir bunun icinde cocugn veya senin tehlikede olman gerek keyfi olarsk veremem dio hem acilman hic yok versemde acilmazsa sezeryan olmak zornda kalirsin buda %50diyor
buyuk ihtimal41 i doldurmani bekliyo heralde
Ben verdim rahatlıyorda.Kızlar emzik verdiniz mi annem ver diyo ama ben istemiyorum sanki alışacak memeyi emmeyi unutacakmış gibi geliyo ama yatağa koyduğum an uyanıyo sürekli meme arıyo emzik versem böyle yapmaz diye dúşunîuorum ama erken mi acaba
Bende de durum aynı kanama bitti sarı akıntı var..dikişler yerli yerinde.. Akıntı bitince abdest alıcaz sanırım ama lohusalık 40 gün devam edicek çorapları çıkarmak yok :)Normal doğum yapmış anneler dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim kanamam bitti ama sarı akıntı geliyor. Dikişlerim de düşmeye başladı. Bu kanama bitince direkt çıkıyor muyuz lohusalıktan? O akıntının da bitmesi mi gerek abdest almam için. Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum :)
Benim iki hafta oldu halen sızlıyor ve dikişlerim duruyor kanamada az da olsa devam ediyor şimdilik.Normal doğum yapmış anneler dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim kanamam bitti ama sarı akıntı geliyor. Dikişlerim de düşmeye başladı. Bu kanama bitince direkt çıkıyor muyuz lohusalıktan? O akıntının da bitmesi mi gerek abdest almam için. Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum :)
Heheh :) benim de iki gündür düşüyor dikişler daha var da işte bazıları düştü :) dikişlerden kurtulsam bi, beni en çok onlar strese sokuyorBende de durum aynı kanama bitti sarı akıntı var..dikişler yerli yerinde.. Akıntı bitince abdest alıcaz sanırım ama lohusalık 40 gün devam edicek çorapları çıkarmak yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?