2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm bakıyorum arada moralini bozma kuzum çokmu geçti günün?

Ahh leylosuumm 4 gun gecti ama dr.a gore geciktikce normal dogum sansim azalacakmis heran sezeryanlik bi durum olabilir diyor. Acilma olmadan suni sanciya yuzde elli sans veriyor. Karar veremiyorum . sen nasilsin kuzuum

gecce den haber var mı?
canım ben doğum yapalı 2 hafta oldu giremedim bi türlü buraya. PC basına oturmak ne mümkün
12 haziranda spinal anesteziyle ege üniversitesinde sezaryen oldum. bebeğim tersti biliyosunuz. 10 gün sonra uşak'a evime döndüm annem yanımda. bebişime 1 gün önce 2700 demişlerdi 3 kilo doğdu yavrum 1 haftalıkken gazımız başladı. uykusunda ıkınıyo kıyamıyorum bio gaia diye bi damla kullanıyoruz 4 gündür. umarım düzene girer. onun dışında hala göbeğimiz düşmedi. ameliyat bölgesinde kanama olmuş benim, dikişlerin bi tarafı şişmişti antibiyotik başladık tekrar.
200 sayfa geçmiş var anca yavas yavas okurum çok merak ediyorum sizleri. bu arada gaz için tavsiyeni bekliyorum canım sen deneyimlisin.

simdi doktordan geldik. sancim 100lere kadsr cikti doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor anlamiyorum ?acikcasi sancida hissetmiyorum acilmam hic yok. suni sanci teklif ettm kabul etmedi tam normal dogum yanlisi mecbur kalirsak veririz dio dahs erken vermem dio beklemeye devam yani

Herkese slm biz çok sıkıntıdayız kızım emmiyo beni sağıp veriyoruz sütümü nasıl tutucak memeyi bilmiyorum size sorum göğüs pompası kullanan varmı manuel mi elektronik mi hangi marka ???

Ahh leylosuumm 4 gun gecti ama dr.a gore geciktikce normal dogum sansim azalacakmis heran sezeryanlik bi durum olabilir diyor. Acilma olmadan suni sanciya yuzde elli sans veriyor. Karar veremiyorum . sen nasilsin kuzuum
Gün geçtikçe sezaryen riski oluo muş evet kaç oldun

Sen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesi

üzülme cnm benim sezeryan olmak o kadarda kötü değil durum bunu gerektiriyorsa mecburen olursun yengeminde tam 5 gün geçti sancısı geldi gitti çatır çatır doğurdu sen moralini bozma İNŞALLAH meleğin geliş saatini bekliyor......sakın üzme kendini.....

Kızlar emzik verdiniz mi annem ver diyo ama ben istemiyorum sanki alışacak memeyi emmeyi unutacakmış gibi geliyo ama yatağa koyduğum an uyanıyo sürekli meme arıyo emzik versem böyle yapmaz diye dúşunîuorum ama erken mi acaba

Kizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir

Kizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir
Ben bio gaia kullanıyorum canım.ne yaparsan yap tamamen geçmez gaz.sadece biraz rahatlatır.evde yapmak için ise kimyon diyorlar.denemedim ama düşünüyorum.1 çay kaşığı kimyonu çay tabağına koyup tabağa kaynatılıp ılıtılmış su koyun kimyon suya geçince kimyonsuz kısmından hergün 3 4 çay kaşığı verin dediler.işe yarıyormuş ama araştırmak lazım.bak bi netten istersen.

kelebekcik34 canim bebegim 5 gun kuvozde kaldi emme guclugu vardi. Eve getirdim ayni dedigin gibi uyuyor emmiyordu. Ayakta bile emzrmeyw calisyidum o dikis agrilarimda aglayacak dereceye geliodum.

Doktorun bana dedigi iki saatte bir mutlaka sag sutu cay kasigiyla icirin. Bebek sut icmedikce kan sekeri duseceginden surekli uyuyacaktir. Oyle versik ilk günler. Sonra uykuyu biraz atti sutle kendine geldi cocuk. Emmeye alistirmak icin cok igrastim. Hem gogus ucum yoktu hem emmeyi bilmiyodu. Bence aglasin. Benimki aglayinca cok siki tutuyordu. Bnde uyandginda biraz aglatip veriodum. Oyle oyle ogrendi. O iyi emince gogus ucumda cikti sukur.

Sana tek diyecegim sabirli ol. Bu is sabir istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…