2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya bi soru sordum kimse cevap vermedi kimsenin mi bilgisi yok ? nst de kasilmam 100lere cikti normalmidir azmidir dogum icin kaca cikmasi gerekli kimsemi bilmiyor

Bizde verelim mi vermeyelimmi diye düşünürken doğduğu ilk hafta vermeye başladık büyük rahatlık oldu

Heheh :) benim de iki gündür düşüyor dikişler daha var da işte bazıları düştü :) dikişlerden kurtulsam bi, beni en çok onlar strese sokuyor
Benim dikişler kendinden eriyo sanırım.hiç düşme falan görmüyorum.yokluyorum elimle ip falanda gelmiyo elime.1 haftada iyileştim oturup kalkabildim.bayada çok dikiş var ama maşallah hiö zorlamadı beni.15 gün oldu hiçbir acı kalmadı.sanırım doktordan doktora değişiyor dikişin iyileşme süresi.

Üzüldüm canım senin adına o şişlik bende doğumun ilk haftası olmuştu sana tavsiyem bol su iç bir hafta sonra geçer tuz tüketme haşlanmış yumurta ye drm söylemişti normalmiş doğum sonrası olabilirmiş ben normal doğum bekledim 40 haftaya kadar bebeğim inmedi boynunda da kordon vardı mecburen sezaryen oldum bugünde 21 günlük olduk bütün herşey geçiyo bide şu emme sıkıntımız çözülse

Benimkileri biraz uzun bırakmış ebe o yüzden farkediyorum canım. :)

benimde cikiyor ama ben hissetmiyorum entresan isler yaaa
Doğurmama bi saat kala sanvı hissetiğim halde nstde görünmüyordu. Ebe falan ben biliyorum sancın var ama nst görmüyor demişti canım. Benim de 70lere falan çıkmıştı hastanede yatarken ama çok az sancın demişlerdi. Bende anlam veremedim o nst işine canım.

allah allahhh ozaman en iyisi akışına bırakmak yaaa. bide sen kacinci haftada ve nasil dogurmustun okdr cok insam dogurdu kafam karisti acaba bende umut varmi

Canım bio gaia işe yaramadı benim kızda canım. Ben kendim içiyorum artık. Bendeki gaz gitsin barş diye :) bende de yaramıyor ama
bazı bebeklerde yaramıyor hiçbişey.ama en iyi damlalardan biri.kolik olabilir bebeğin inşallah değildir yoksa 4 5 ay yandın.

allah allahhh ozaman en iyisi akışına bırakmak yaaa. bide sen kacinci haftada ve nasil dogurmustun okdr cok insam dogurdu kafam karisti acaba bende umut varmi
40+2de suniyle doğurdum canım 2-3cm açılmam vardı. Kendi sancım gelmedi düzenli bir şekilde. 3gun falan 2-3 cmde kaldı. Bekleseydim belki gelirdi ama kızım daha da büyücekti. O yüzden iyi oldu :)

Canım bio gaia işe yaramadı benim kızda canım. Ben kendim içiyorum artık. Bendeki gaz gitsin barş diye :) bende de yaramıyor ama
bide her akşam 10 gibi ver aynı saatlerde vermeye çalış.birde öyle dene bakalım.işe yarar belki.sende iç zararsız.aslında içinde prebiotik olan tek damla.bağırsakları düzenliyor.ama işte bebeklerimiz okadar gazlıki malesef herşey nafile.

Canım ben de aynı sorunları yaşadım önce el pompası aldım sutumu sagip kaşıkla verdim sonra gogus ucu koruyucu aldım 3. Günümüzde gogus ucu koruyucusu taktim ve ağzına verdim mememi kenardan da kaşıkla sutumu verdik bir iki gün böyle yaptık ve çok sukur artık emiyor alıştı çekmeyeE="Gizemsss, post: 41536117, member: 407125"]Herkese slm biz çok sıkıntıdayız kızım emmiyo beni sağıp veriyoruz sütümü nasıl tutucak memeyi bilmiyorum size sorum göğüs pompası kullanan varmı manuel mi elektronik mi hangi marka ???[/QUOTE]
Canim

İnşallah değildir canım. Canı da yanıyor yavrumun uyutuyorum zar zor acıyla uyanıyor ıkınarak
Oyy kıyamam bizimkide meme emerken çok ıkınıp tıkınıyo.bitmek bilmiyor bu gaz.çıkarıyor 5 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor.biraz sabretcez canım 4 ayı bir atlatırsak hayırlısıyla kuzucuklarda bizde rahata kavuşcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…