- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.641
Evet canım günde 5 damlaGunde bir kez bes damla miydi.ilk cocugumda kulandim ama unutmusum
Bizde verelim mi vermeyelimmi diye düşünürken doğduğu ilk hafta vermeye başladık büyük rahatlık olduKızlar emzik verdiniz mi annem ver diyo ama ben istemiyorum sanki alışacak memeyi emmeyi unutacakmış gibi geliyo ama yatağa koyduğum an uyanıyo sürekli meme arıyo emzik versem böyle yapmaz diye dúşunîuorum ama erken mi acaba
Benim dikişler kendinden eriyo sanırım.hiç düşme falan görmüyorum.yokluyorum elimle ip falanda gelmiyo elime.1 haftada iyileştim oturup kalkabildim.bayada çok dikiş var ama maşallah hiö zorlamadı beni.15 gün oldu hiçbir acı kalmadı.sanırım doktordan doktora değişiyor dikişin iyileşme süresi.Heheh :) benim de iki gündür düşüyor dikişler daha var da işte bazıları düştü :) dikişlerden kurtulsam bi, beni en çok onlar strese sokuyor
Üzüldüm canım senin adına o şişlik bende doğumun ilk haftası olmuştu sana tavsiyem bol su iç bir hafta sonra geçer tuz tüketme haşlanmış yumurta ye drm söylemişti normalmiş doğum sonrası olabilirmiş ben normal doğum bekledim 40 haftaya kadar bebeğim inmedi boynunda da kordon vardı mecburen sezaryen oldum bugünde 21 günlük olduk bütün herşey geçiyo bide şu emme sıkıntımız çözülseCanim merhaba benimde bebegim emmiyo 5saat-6 saatte bir emiyo cok uzuluyorm insallah duzelcekhafif sertlesme olmustu gogusum mastit mi ne olunuyomus o yuzden sagdim mamajoo nun elektronik, masaj basligida var ama ne olursa olsun gogus cok agriyo, sertlesme yoksa sagma ama warsa mutlaka sag cunku sut kanallari tikanabilir ve annede nabiz artiyo ve ates cikiyo benim 100-110larda ama bebegime can sikintisindan hissetmiyorum bile alim ayagimda sisiyo tuz tuketmedigim halde. Gececek insallah canim sen kac gunluksun
Benimkileri biraz uzun bırakmış ebe o yüzden farkediyorum canım. :)Benim dikişler kendinden eriyo sanırım.hiç düşme falan görmüyorum.yokluyorum elimle ip falanda gelmiyo elime.1 haftada iyileştim oturup kalkabildim.bayada çok dikiş var ama maşallah hiö zorlamadı beni.15 gün oldu hiçbir acı kalmadı.sanırım doktordan doktora değişiyor dikişin iyileşme süresi.
Canım bio gaia işe yaramadı benim kızda canım. Ben kendim içiyorum artık. Bendeki gaz gitsin barş diye :) bende de yaramıyor amaEvet canım günde 5 damla
Sanci oldugunda cok bagirma,ikinma sakin.derin derin nefes al,benimde girmekte zorlandi,oyle yapinca hemen yoluna girdi6 cm oldu ama bebek kanala girmiyor doktor olumsuz konusuyor0
Canım benim sancılarım nstde çıkmadığı için bilmiyorum malesef. :/ya bi soru sordum kimse cevap vermedi kimsenin mi bilgisi yok ? nst de kasilmam 100lere cikti normalmidir azmidir dogum icin kaca cikmasi gerekli kimsemi bilmiyor
Ok cnm sagol.Evet canım günde 5 damla
benimde cikiyor ama ben hissetmiyorum entresan isler yaaaCanım benim sancılarım nstde çıkmadığı için bilmiyorum malesef. :/
Doğurmama bi saat kala sanvı hissetiğim halde nstde görünmüyordu. Ebe falan ben biliyorum sancın var ama nst görmüyor demişti canım. Benim de 70lere falan çıkmıştı hastanede yatarken ama çok az sancın demişlerdi. Bende anlam veremedim o nst işine canım.benimde cikiyor ama ben hissetmiyorum entresan isler yaaa
allah allahhh ozaman en iyisi akışına bırakmak yaaa. bide sen kacinci haftada ve nasil dogurmustun okdr cok insam dogurdu kafam karistiDoğurmama bi saat kala sanvı hissetiğim halde nstde görünmüyordu. Ebe falan ben biliyorum sancın var ama nst görmüyor demişti canım. Benim de 70lere falan çıkmıştı hastanede yatarken ama çok az sancın demişlerdi. Bende anlam veremedim o nst işine canım.
Canım bio gaia işe yaramadı benim kızda canım. Ben kendim içiyorum artık. Bendeki gaz gitsin barş diye :) bende de yaramıyor ama
40+2de suniyle doğurdum canım 2-3cm açılmam vardı. Kendi sancım gelmedi düzenli bir şekilde. 3gun falan 2-3 cmde kaldı. Bekleseydim belki gelirdi ama kızım daha da büyücekti. O yüzden iyi oldu :)allah allahhh ozaman en iyisi akışına bırakmak yaaa. bide sen kacinci haftada ve nasil dogurmustun okdr cok insam dogurdu kafam karistiacaba bende umut varmi
İnşallah değildir canım. Canı da yanıyor yavrumun uyutuyorum zar zor acıyla uyanıyor ıkınarakbazı bebeklerde yaramıyor hiçbişey.ama en iyi damlalardan biri.kolik olabilir bebeğin inşallah değildir yoksa 4 5 ay yandın.
bide her akşam 10 gibi ver aynı saatlerde vermeye çalış.birde öyle dene bakalım.işe yarar belki.sende iç zararsız.aslında içinde prebiotik olan tek damla.bağırsakları düzenliyor.ama işte bebeklerimiz okadar gazlıki malesef herşey nafile.Canım bio gaia işe yaramadı benim kızda canım. Ben kendim içiyorum artık. Bendeki gaz gitsin barş diye :) bende de yaramıyor ama
Oyy kıyamam bizimkide meme emerken çok ıkınıp tıkınıyo.bitmek bilmiyor bu gaz.çıkarıyor 5 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor.biraz sabretcez canım 4 ayı bir atlatırsak hayırlısıyla kuzucuklarda bizde rahata kavuşcaz inşallah.İnşallah değildir canım. Canı da yanıyor yavrumun uyutuyorum zar zor acıyla uyanıyor ıkınarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?