2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
PaytiPo kesin kararini verdin mi 40+4 de bana vercek açilmam yok ama bilmiyrum 40+6 yi mi beklesek ne biliyim ben de karmakarişik duygular içindeyim dokror da bana birakio

Cnm nedense icime dogan bu. suni sanciyi almak? Dogru karar verip vermedimi sanciyi yeyince gorcem artik.
Gelisimleri tamamlandi dogmalari icin vucudumuzun dogum sancisi uretmesi lazim artik neyimiz eksikse gelmiyor sanci.

Sanci Gelme ihtimali yuzdesi azaliyor bekledikce.

Bu durumda o sanciyi disardan alacaz. Vakitte tamam olduguna gore ekstra bir mudahale gibi dusunmeyelim olmasi gerekeni disardan aliyoruz gibi dusunelim. Cunku bu saatten sonra bebekin hazir olmamasi gibi bi durum soz konusu olamaz sanciyi yiyince bebek cikisin geldini anlar artik))

Dedigini denicem canim cok tesekkurler. Konu insanin evladi olunca gozu karariyo gercekten. Kilo alimi nasil meleginin?
Canim bebegim 2769 gr dogdu. Kuvozden ciktgmizda 2500idi. Bu hafta 2460. Ilk haftalar ememedi diye duzgun almadi kilo. Bi haftada 80gr alabildi. Simdi iyi emiyor kaka yapisindan doydugunu anliyorum. Sari yapiyor ve gunde 5 6defa.

Evet bu zamana kadar gelmeyen sancinin gelme olasiliği düşük bence de ama Allah'tan ümit kesilmez bakarsin pat die gelir hayirlisi neyse o olsun sen de beni haberdar et ayni.durumdayiz bende de açilma yok çünkü ve suni yicem inş kolayca doğururuz ikimizde suniyle

Arkadaşlar 24 haziran sabahi normal dogumla oglumu kucagima aldim. Dogumum zor oldu epizyo yapildi. Dikisim cok fazla ve idrarimi yapamiyorum. Benim gibi olan var mi? Ne onerirsiniz

Tamam cnm insaallah kolay olur hayirli olan budur.

1 saat daha bekleyeceğiz yoksa sezeryan

Oncelikle Rabbim senin ve bebegin hakkinda hangisi hayirlisi ise o olsun. Dogrusunu Allah bilir biz bilemeyiz. Canini sikma asla takdir ne ise onu yadariz hepimiz cnm. Gonlumuzden normal olmasi icin duadayiz. Bize hbr ver

Ya kizlar sezeryan dan bukadar korkmayinnn. Yani ins gonlunuzdeki gibi olur ama zorunluysada korkmayn sezeryandan. 18.gunum turp gibiyim allaha şükür

Cnm ben kendi adima sezeryandan korkmuyorum aslinda kararin bana birakilmis olmasi kafami karistiriyor sadece . tabiki kaderde ne varsa onu yasicaz bide biz uzatmalara kaldik ya iyice bi telas sardi bizi :\

Kızlar ben başından beri hep normal istedim. Çok şükür normal doğum yaptım. Ama Allah nasip eder de ikinci çocuğum olursa ilerde kilosuna 3.5dan yukarı derlerse sezeryan isteyebilirim. Bu kızımda kırık vs oluştu diye. Normal doğum çok rahat aslında. Çocuğumun bütün hastane işlerini kendim hallettim. Ayaktaydım çok şükür.

Canim ayaklarini hafifce karnina doru gotur korkma yavasca yap azcik rahatlatiyo o diye biliyorm bide rezene falan hem sut yapiyomus hemde rahatlatiyomus bi arastr dene istersen canim
R#zene,kimyon,isirgan karisimi iciyorum hergun bir bardak.ayaklatina bisey yapmiyorum ama deniyim onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…