- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.661
Canım iki gün verdim sabahları ama daha kötü oldu benim kız gece uyumadı hiç gündüz de huysuzdu uyanık olduğu zamanlarda... Daha vermeyi düşünmüyorum açıkçası.bide her akşam 10 gibi ver aynı saatlerde vermeye çalış.birde öyle dene bakalım.işe yarar belki.sende iç zararsız.aslında içinde prebiotik olan tek damla.bağırsakları düzenliyor.ama işte bebeklerimiz okadar gazlıki malesef herşey nafile.
İnşallah canım inşallah...Oyy kıyamam bizimkide meme emerken çok ıkınıp tıkınıyo.bitmek bilmiyor bu gaz.çıkarıyor 5 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor.biraz sabretcez canım 4 ayı bir atlatırsak hayırlısıyla kuzucuklarda bizde rahata kavuşcaz inşallah.
Canim hiç açilma yoksa suni işe yarar miki sanci aralikli mi gelio nasi bi sanci?40+2de suniyle doğurdum canım 2-3cm açılmam vardı. Kendi sancım gelmedi düzenli bir şekilde. 3gun falan 2-3 cmde kaldı. Bekleseydim belki gelirdi ama kızım daha da büyücekti. O yüzden iyi oldu :)
senin acilman varmis benim oda yok yaa olsa keskeee40+2de suniyle doğurdum canım 2-3cm açılmam vardı. Kendi sancım gelmedi düzenli bir şekilde. 3gun falan 2-3 cmde kaldı. Bekleseydim belki gelirdi ama kızım daha da büyücekti. O yüzden iyi oldu :)
hic acilma yoksa yolun sonu gene sezeryanCanim hiç açilma yoksa suni işe yarar miki sanci aralikli mi gelio nasi bi sanci?
Hakkimizda hayirlisi sen ben paytipo kaldik o da yarin doğuruo ikimiz kaldikhic acilma yoksa yolun sonu gene sezeryan
dr bana uyanmazda sütü sağ kaşıkla ver dedi@gamze9011 @archimama @cimcimesevilay sariligi warmis dr tedawilik bi durum yok simdilik ama 2saatte bir emzir dedide kim uyaniyomidesinden ses cikiyo icim gidiyo. Burnunu sikiyorm ayagini sikiyorm uyanmiyo.annem en sonunda elini hafif islatip yuzune surdu birazcik ayilir gbi oluyo ben wermeye calisinca kucagimda uyuya kaliyo. Insallah bsy olmaz korkuyorum
emzirirken de arada gazını çıkar. gaz yapacak şeyler yeme. rezene çayı iç. bir de içerken ağzı midesinden yukarıda olsun.Kizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir
Canim sarı da olsa hala kanama kabul ediliyor :)Normal doğum yapmış anneler dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim kanamam bitti ama sarı akıntı geliyor. Dikişlerim de düşmeye başladı. Bu kanama bitince direkt çıkıyor muyuz lohusalıktan? O akıntının da bitmesi mi gerek abdest almam için. Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum :)
Hala mi yapmiyorsun idrarini..Arkadaşlar 24 haziran sabahi normal dogumla oglumu kucagima aldim. Dogumum zor oldu epizyo yapildi. Dikisim cok fazla ve idrarimi yapamiyorum. Benim gibi olan var mi? Ne onerirsiniz
canım dikişler düşünce ipler mi geliyo eline nasıl anlıyosun hiç dikiş atılmamıştı daha önce de iyileştiğini nasıl anlıcam diye merak ediyorumHeheh :) benim de iki gündür düşüyor dikişler daha var da işte bazıları düştü :) dikişlerden kurtulsam bi, beni en çok onlar strese sokuyor
bn nst de bir kere 50 lerde sancı gördüm sonra o da gitti. nst de sancı görmeden doğurdumya bi soru sordum kimse cevap vermedi kimsenin mi bilgisi yok ? nst de kasilmam 100lere cikti normalmidir azmidir dogum icin kaca cikmasi gerekli kimsemi bilmiyor
Aynen ben de şimdi onu merak ettiğim için girdim
Niye epizyo oluo merak ettimHala mi yapmiyorsun idrarini..
Ben ilk idrarimi yapamamistim doğumdan sonra... Hortumla bosaltmislardi...
Sonra gittim abartısız 1 saat lavaboda musluğu açtım ve kendimi hep sularda hayal ede ede yapmıştim idrarimi..psikolojik bir olaymis genelde...kendini rahatlat ve yapmaya çalış , Allah yardımcin olsun..
Ben de beni bağladıkları nst bozuk sanıyordum. Sende de düşük göstermiş sancıları demek. Ben nst 30-50 gösterirken doğurdumDoğurmama bi saat kala sanvı hissetiğim halde nstde görünmüyordu. Ebe falan ben biliyorum sancın var ama nst görmüyor demişti canım. Benim de 70lere falan çıkmıştı hastanede yatarken ama çok az sancın demişlerdi. Bende anlam veremedim o nst işine canım.
Sabah 8 dePaytiPo kaçta yatiosun yarin?
Tuvalete düşüyor benim canim :) elime gelen ipler...yavaş yanas uzuyor o ipler ordan anlıyorum düşmesinin yakın olduğunu...canım dikişler düşünce ipler mi geliyo eline nasıl anlıyosun hiç dikiş atılmamıştı daha önce de iyileştiğini nasıl anlıcam diye merak ediyorum
Benim kakasida yesilCanim bebegim 2769 gr dogdu. Kuvozden ciktgmizda 2500idi. Bu hafta 2460. Ilk haftalar ememedi diye duzgun almadi kilo. Bi haftada 80gr alabildi. Simdi iyi emiyor kaka yapisindan doydugunu anliyorum. Sari yapiyor ve gunde 5 6defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?