2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım iki gün verdim sabahları ama daha kötü oldu benim kız gece uyumadı hiç gündüz de huysuzdu uyanık olduğu zamanlarda... Daha vermeyi düşünmüyorum açıkçası.

İnşallah canım inşallah...

dr bana uyanmazda sütü sağ kaşıkla ver dedi

Kizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir
emzirirken de arada gazını çıkar. gaz yapacak şeyler yeme. rezene çayı iç. bir de içerken ağzı midesinden yukarıda olsun.
bn bunlara dikkat ediyorum

Canim sarı da olsa hala kanama kabul ediliyor :)
O bitince Gusulunu alabilirsin o zaman lohusaligin biter tatlim:)
Benim de sarı geliyor hala.. dikişlerimden sadece iki tane kaldı..diğerleri düştü elhamdülillah:)

Arkadaşlar 24 haziran sabahi normal dogumla oglumu kucagima aldim. Dogumum zor oldu epizyo yapildi. Dikisim cok fazla ve idrarimi yapamiyorum. Benim gibi olan var mi? Ne onerirsiniz
Hala mi yapmiyorsun idrarini..
Ben ilk idrarimi yapamamistim doğumdan sonra... Hortumla bosaltmislardi...
Sonra gittim abartısız 1 saat lavaboda musluğu açtım ve kendimi hep sularda hayal ede ede yapmıştim idrarimi..psikolojik bir olaymis genelde...kendini rahatlat ve yapmaya çalış , Allah yardımcin olsun..

Heheh :) benim de iki gündür düşüyor dikişler daha var da işte bazıları düştü :) dikişlerden kurtulsam bi, beni en çok onlar strese sokuyor
canım dikişler düşünce ipler mi geliyo eline nasıl anlıyosun hiç dikiş atılmamıştı daha önce de iyileştiğini nasıl anlıcam diye merak ediyorum

Niye epizyo oluo merak ettim

Ben de beni bağladıkları nst bozuk sanıyordum. Sende de düşük göstermiş sancıları demek. Ben nst 30-50 gösterirken doğurdum Feci acılı sancılar çektiğim halde hemşireler sancın yok görünüyo diyip sinirimi bozuyordu. Sanki ben numara yapıyorum. 12 saat o şekilde sancı çektikten sonra doğurdum nitekim.

canım dikişler düşünce ipler mi geliyo eline nasıl anlıyosun hiç dikiş atılmamıştı daha önce de iyileştiğini nasıl anlıcam diye merak ediyorum
Tuvalete düşüyor benim canim :) elime gelen ipler...yavaş yanas uzuyor o ipler ordan anlıyorum düşmesinin yakın olduğunu...
Ama dusen yerlerimde dikiş izi bile kalmadı...sanki oraya dikiş atılmamis gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…