2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
walla canım bizde gazını çıkartamıyoruz okadar uğraşıyoruz, kendi istediği zaman çıkarıyor :/ seni çok iyi anlıyorum insan kendini nası çaresiz hissediyo demi o ağlarken. Annem burda olmada kesin bende ağlarım da o ilgilenince ben azcık rahatlıyorum. O gidince naparım bilmem

Ama doktor bana kontrole falan gel demedi hicc. Sezeryan oldum bende. Gitmem gerekirmi. 24.günümüz
tabi gitmelisin, rahmin toparlanıyo mu görmesi lazım bence unutmuştur gel demeyi

benimde 13. Günüm canım, bende basur oldum dışarı meme çıkmış 3 tane doğumda doğumdan beri doğal olarak hiç tuvalete çıkamadım 2 kere lavman kullandım şimdi de magnese calsee die bi ilaç var onu içip îshal gibi çıkıyorum anca dikişlerimin bi günü bi gününü tutmuyo tam iyileşti derken yine sancılanıyorum. Perş kontrolüm var bakalım ne dicek

Ama doktor bana kontrole falan gel demedi hicc. Sezeryan oldum bende. Gitmem gerekirmi. 24.günümüz
Beni dogumdan bi hafta sonra cagirdi canim bandaji almaya kontrole, ultrasonla bakti karnima . Kanamam az olmus pihtilasma olmus ilac verdi gunde uc kere kullaniyorum cok sanci weriyo oda, dikislerime wuruyo agrisi. 40inda bidaha gel dedi. Sende bi gorunsen iyi olur kanaman azsa. Bide bana korse hakkinda hemen kullanabilirsin ama belden giymelilerden demisti.

Hic birakmak istemiyor. Doymuyor diyecegim hayir. Fazla ictigini kusuyor yavrum. Yarin emzik alcam artik cunku emdikce emiyor bugun kustu bogazna kacti nefesi kesildi cok korktum(
bende anlamadım aç olsa kaka yapmazdı sanki.Emzik almıyor benimki emzik gibi kullanıyor resmen göğsümün ucunu hissetmiyorum. bende alacamda ne alsam bu sefer acaba evdeki wee:/

Kızlar nelerden uzak duruyorsunuz?her kafadan bir ses cıkıyor ne yiyip içeceğimi şaşırdım.biri karpuz süt yapar diyor biri gaz yapar biri soğuk su içme diyor diğeri herşeyi ye iç alışsın şeker diyetim daha iyiydi be en azından belliydi yasaklar

bende anlamadım aç olsa kaka yapmazdı sanki.Emzik almıyor benimki emzik gibi kullanıyor resmen göğsümün ucunu hissetmiyorum. bende alacamda ne alsam bu sefer acaba evdeki wee:/
Bi wee aldik cnm damakli. Ama 1yasa kadar damakli kullanilmazmis. Damaksiz kullanmak gerekirmis ondan alcaz. Tutuyo az bucuk isteee. Avrnt fln dene istersen cnm

Süt emdikce artar doktorlar su şekersiz komposto ve yoğurt dan başka bişi tavsiye etmiyor. Neden herkes bişeyler yiyip içirmeye çalışıyor anlamıyorum.

Cnm benim bandaj 3. Gun alindi. Bi hafta sonrada kontrol etti ya afederainiz ben 40im icin cagirmadi diycektimmm. Bana da bi tane verdi o ilactan cok sanci yapio evett. Korse sorsum kullanabilirsin demisti dee sezeryan olunca korkuyor insan rahimdeki dikisler yapisir falan yazmislarrr. 40im ciksin ozaman belki kullanacagim

1 kez azdır yaa.ben her ped değiştirdiğimde batikonla temizliyodum günde 7 8 sefer.1 haftada düzeldi.sık pansuman yap bence rahatlatıyor hem.

Nasıl yaa doktor kiabızlık için direkt ilaç vermeliydi.benim ilk doğumda doktorum bi şurup vermişti hiç zorlanmadan hergün tuvalete çıkıyordum.bunda gerek kalmadı yazdırmadım.siz söylemeden vermeleri lazım aslında.

Canim cok gecmis olsun
Aci elma yagi aktardan alip bebisin topuguna sur
Bi arkadasim cok faydasini gormus
Yarin bende aldirip deneyecegim

Canim biz yaptirdik. Dogumun 2, gunu yaptirdik. her bez degismede pansuman yaptik. 1 haftada iyilesti sukur
Yarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normal

Selam hanimlar.bebegim bugun 3 haftalik oldu.yaklasik 1 haftadir kakasi hep yesil.1 gece uyusa 1 gece sık sık uyaniyor.kaka sorunu yasayanlar var mi? Doktora sormak istemiyorum.genelde ates, kusma filan yoksa normaldir diyorlar.bagirsaktan gecisi cok hizli oldugu icin sariya donemiyormus.

Yarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normal

Biz de 2. Gunu yaptirdik.tr de nasil bilmiyorum.burada bi halka oluyor pipinin ucunda.bezini surekli degistiriyorsunuz.etrafina pansuman yapiyorsunuz.bizimki hic sorun yasamadi.10 gunde filan halka dustu ve iyilesti

Cok sukur agrisi olmadi, sadece her bez degisiminde kremini guzel surduk, bakimini yaptik cabuk iyilesti. Bu zamanlarda yapilinca acisi az oluyormus

Canim biz yaptirdik. Dogumun 2, gunu yaptirdik. her bez degismede pansuman yaptik. 1 haftada iyilesti sukur

Biz de 2. Gunu yaptirdik.tr de nasil bilmiyorum.burada bi halka oluyor pipinin ucunda.bezini surekli degistiriyorsunuz.etrafina pansuman yapiyorsunuz.bizimki hic sorun yasamadi.10 gunde filan halka dustu ve iyilesti

Halka pipiyi korumak icinmi biraz kk da arastirdim pet bardak kapatip bezlemisler???

Cok sukur agrisi olmadi, sadece her bez degisiminde kremini guzel surduk, bakimini yaptik cabuk iyilesti. Bu zamanlarda yapilinca acisi az oluyormus

Kk da arastirdim gecmiste yapanlar per bardak kapatip bezlemis gerek varmiki buna ..

Benim de mamadab dolayı tuvalet sıkıntısı var.kulak temizleyicisi.ve.zeytintağı ile hafif yardımcı oluyorum rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…