- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.161
walla canım bizde gazını çıkartamıyoruz okadar uğraşıyoruz, kendi istediği zaman çıkarıyor :/ seni çok iyi anlıyorum insan kendini nası çaresiz hissediyo demi o ağlarken. Annem burda olmada kesin bende ağlarım da o ilgilenince ben azcık rahatlıyorum. O gidince naparım bilmemEvet kuzum internetten bak bi istersen benim eski kullandigim naturpy atom cayiydi bitkisel sut arttiricilarin icindeki o bitkiler var ya rezene papatya anason nane falan mesela bunlar bebegin de senin de gazinin gitmesini sagliyo.
ayy sorma biz de perisan olduk dun ben bi yandan agla bebegim bi yandan esim eli ayagi birbirine girdi ama cok sukur elhamdulillah bugun pek dunku kadar cani yanmiyo, zinco denen damla da ise yaradi bi de humana da etkili oldu sanirim, iste icinde rezene falan var ya, ben de emzirip uyusa bile zorlayip gaz cikarttiriyorum uykusu aciliyo o zaman da ama mecburum vallahi caninin acimasindan iyidir uyumamasi..
Vicdan azabi cekme canim benim
tabi gitmelisin, rahmin toparlanıyo mu görmesi lazım bence unutmuştur gel demeyiAma doktor bana kontrole falan gel demedi hicc. Sezeryan oldum bende. Gitmem gerekirmi. 24.günümüz
benimde 13. Günüm canım, bende basur oldum dışarı meme çıkmış 3 tane doğumdaevet canim dista 6dikisim var icte kac tane bilmiyoorum bugun 7 gun oluyoruz hala oturamiyorum sola yada saga uzaniyorum emzirirlen bile yatar vaziyette ustelik basur oldum tuvalete zor cikiyorum seninki kac gun oldu ben sadece gunde bir kez pansuman yapiyorum dr oyle dedi daha sadece 2 kez banyo yaptim canim iyilesemedim yani anlayacagin
Beni dogumdan bi hafta sonra cagirdi canim bandaji almaya kontrole, ultrasonla bakti karnima . Kanamam az olmus pihtilasma olmus ilac verdi gunde uc kere kullaniyorum cok sanci weriyo oda, dikislerime wuruyo agrisi. 40inda bidaha gel dedi. Sende bi gorunsen iyi olur kanaman azsa. Bide bana korse hakkinda hemen kullanabilirsin ama belden giymelilerden demisti.Ama doktor bana kontrole falan gel demedi hicc. Sezeryan oldum bende. Gitmem gerekirmi. 24.günümüz
bende anlamadım aç olsa kaka yapmazdı sanki.Emzik almıyor benimkiHic birakmak istemiyor. Doymuyor diyecegim hayir. Fazla ictigini kusuyor yavrum. Yarin emzik alcam artik cunku emdikce emiyor bugun kustu bogazna kacti nefesi kesildi cok korktum(
Yok canım sadece batikonla pansuman.başka ilaç falan vermedi.ben zaten 1 haftada iyileşti dikişler.bana sa ultrasonla bakti ve gunde bir kez pansan yspiyorum antibiyotik agri kesici iciyorum siz baska birsey yaptiniz mi
Bi wee aldik cnm damakli. Ama 1yasa kadar damakli kullanilmazmis. Damaksiz kullanmak gerekirmis ondan alcaz. Tutuyo az bucuk isteee. Avrnt fln dene istersen cnmbende anlamadım aç olsa kaka yapmazdı sanki.Emzik almıyor benimkiemzik gibi kullanıyor resmen göğsümün ucunu hissetmiyorum. bende alacamda ne alsam bu sefer acaba evdeki wee:/
Cnm benim bandaj 3. Gun alindi. Bi hafta sonrada kontrol etti ya afederainiz ben 40im icin cagirmadi diycektimmm. Bana da bi tane verdi o ilactan cok sanci yapio evett. Korse sorsum kullanabilirsin demisti dee sezeryan olunca korkuyor insan rahimdeki dikisler yapisir falan yazmislarrr. 40im ciksin ozaman belki kullanacagimBeni dogumdan bi hafta sonra cagirdi canim bandaji almaya kontrole, ultrasonla bakti karnima . Kanamam az olmus pihtilasma olmus ilac verdi gunde uc kere kullaniyorum cok sanci weriyo oda, dikislerime wuruyo agrisi. 40inda bidaha gel dedi. Sende bi gorunsen iyi olur kanaman azsa. Bide bana korse hakkinda hemen kullanabilirsin ama belden giymelilerden demisti.
1 kez azdır yaa.ben her ped değiştirdiğimde batikonla temizliyodum günde 7 8 sefer.1 haftada düzeldi.sık pansuman yap bence rahatlatıyor hem.evet canim dista 6dikisim var icte kac tane bilmiyoorum bugun 7 gun oluyoruz hala oturamiyorum sola yada saga uzaniyorum emzirirlen bile yatar vaziyette ustelik basur oldum tuvalete zor cikiyorum seninki kac gun oldu ben sadece gunde bir kez pansuman yapiyorum dr oyle dedi daha sadece 2 kez banyo yaptim canim iyilesemedim yani anlayacagin
Nasıl yaa doktor kiabızlık için direkt ilaç vermeliydi.benim ilk doğumda doktorum bi şurup vermişti hiç zorlanmadan hergün tuvalete çıkıyordum.bunda gerek kalmadı yazdırmadım.siz söylemeden vermeleri lazım aslında.evet canim dista 6dikisim var icte kac tane bilmiyoorum bugun 7 gun oluyoruz hala oturamiyorum sola yada saga uzaniyorum emzirirlen bile yatar vaziyette ustelik basur oldum tuvalete zor cikiyorum seninki kac gun oldu ben sadece gunde bir kez pansuman yapiyorum dr oyle dedi daha sadece 2 kez banyo yaptim canim iyilesemedim yani anlayacagin
Selam annisler minnak kuzucuklar.. Ben oglumla ilgilenmekten firsat bulamiyodum yazmaya ama bazen girip okuyodum, internetim de bitmis bi de ondan giremedim bi kac gundur.. Neyse, biz bugun 25 gunluk olduk temmuz 9unda randevumuz var doktorda aşı yapilcak, rutin kontroller iste..
Ayy bugun neler cektik bi bilseniz.. Cocugumun ici disina cikti aglamaktan saatlerce, hastaneye gittik uyudu yolda giderken gaz sancisi karni tas gibi sert oldu ayaklarini karnina ceke ceke agladi sesi kisildi resmen aglamaktan bi kac gundur boyleyiz gaz sikintimiz var ama bu aksam babamiz da evdeydi o da evhamlaninca ben de basladim aglamaya ama yaa icim gitti ölücem sandim resmen simdi biraz rahatladi da uyudu cok sukur.. Rabbim o kucucuk bedeniyle cektigi aciyi, agriyi bes misliyle bana versin off neler neler yaptim iyi gelmedi simdi resmen sizdi kaldi kuzum yorgunluktan agla agla perisan oldu cunku kizlar sizin de bebeklerinizde var mi boyle gaz problemi? Neler yapiyosunuz? Yahu ben sabah gogsumdeki yarayi yazicaktim tavsiye alayim sizden diye ama yok anam yaa valla onun acisi umrumda degil acikcasi suan bebegimin acisini agrisini gecirmek herseyden onemli..
Yenidogan sunneti yaptiran varmi aranizda kacinci gun yaptiniz kac gunde iyilesti
Yarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normalCanim biz yaptirdik. Dogumun 2, gunu yaptirdik. her bez degismede pansuman yaptik. 1 haftada iyilesti sukur
Yarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normal
Yarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normal
Canim biz yaptirdik. Dogumun 2, gunu yaptirdik. her bez degismede pansuman yaptik. 1 haftada iyilesti sukur
Biz de 2. Gunu yaptirdik.tr de nasil bilmiyorum.burada bi halka oluyor pipinin ucunda.bezini surekli degistiriyorsunuz.etrafina pansuman yapiyorsunuz.bizimki hic sorun yasamadi.10 gunde filan halka dustu ve iyilesti
Cok sukur agrisi olmadi, sadece her bez degisiminde kremini guzel surduk, bakimini yaptik cabuk iyilesti. Bu zamanlarda yapilinca acisi az oluyormus
Benim de mamadab dolayı tuvalet sıkıntısı var.kulak temizleyicisi.ve.zeytintağı ile hafif yardımcı oluyorum rahatlıyorSelam hanimlar.bebegim bugun 3 haftalik oldu.yaklasik 1 haftadir kakasi hep yesil.1 gece uyusa 1 gece sık sık uyaniyor.kaka sorunu yasayanlar var mi? Doktora sormak istemiyorum.genelde ates, kusma filan yoksa normaldir diyorlar.bagirsaktan gecisi cok hizli oldugu icin sariya donemiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?