myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.141
40 ı çıkınca rahatlarsınız diolar bakalım hadi inşvalla ilk defa dün gece zor geçti bana. gaz sancısı sanırım. emmedi meme yatırınca ağlama. ya babası tutacak ya ben yrüyeceğim. gerçi müdahale edince susup yattı hemen yatırdık ama ben de uykusuzdummçok zor geldi gece kalk yat.
malum bir de benim kuyruk sokumu kemik ağrım olduğu için kalk otur incindim
Canım bizde aynı sıkıntıyı çektik , bio gaia die bi damla verdi doktor, 5 damla ağzına damlattık faydasını gördük sizde deneyin isterseniz bide zorda kalırsan fitil kullan 5 dk ya kakasını yaparSelam annisler minnak kuzucuklar.. Ben oglumla ilgilenmekten firsat bulamiyodum yazmaya ama bazen girip okuyodum, internetim de bitmis bi de ondan giremedim bi kac gundur.. Neyse, biz bugun 25 gunluk olduk temmuz 9unda randevumuz var doktorda aşı yapilcak, rutin kontroller iste..
Ayy bugun neler cektik bi bilseniz.. Cocugumun ici disina cikti aglamaktan saatlerce, hastaneye gittik uyudu yolda giderken gaz sancisi karni tas gibi sert oldu ayaklarini karnina ceke ceke agladi sesi kisildi resmen aglamaktan bi kac gundur boyleyiz gaz sikintimiz var ama bu aksam babamiz da evdeydi o da evhamlaninca ben de basladim aglamaya ama yaa icim gitti ölücem sandim resmen simdi biraz rahatladi da uyudu cok sukur.. Rabbim o kucucuk bedeniyle cektigi aciyi, agriyi bes misliyle bana versin off neler neler yaptim iyi gelmedi simdi resmen sizdi kaldi kuzum yorgunluktan agla agla perisan oldu cunku kizlar sizin de bebeklerinizde var mi boyle gaz problemi? Neler yapiyosunuz? Yahu ben sabah gogsumdeki yarayi yazicaktim tavsiye alayim sizden diye ama yok anam yaa valla onun acisi umrumda degil acikcasi suan bebegimin acisini agrisini gecirmek herseyden onemli..
Bende esime soyledim o ilaci ama eczaci zinco vermis naneli yag gibi gunde 3-4 kez damlatin agzina demis, ya bi de ben naturpy diye bi cay iciyodum sut arttirici kesme seker gibi suyla karistirip, onun icinde rezeneden papatyaya kadar bissuru bitki vardi. O zaman hic gaz sikintisi olmuyodu cay bitti ben de aldirmadim sutum var diye ondan mi acaba doktor o caya devam et dedi bugun esime al dedim eczaneye gittiginde, onlar humana vermisler, ictkm iki fincan , o da ayni gerci icinde bissuru bitki var gaz cikarttirici bakalim insaallah faydali olur..40 ı çıkınca rahatlarsınız diolar bakalım hadi inş
Canım bizde aynı sıkıntıyı çektik , bio gaia die bi damla verdi doktor, 5 damla ağzına damlattık faydasını gördük sizde deneyin isterseniz bide zorda kalırsan fitil kullan 5 dk ya kakasını yapar
Aynı fikirdeyim.benimde öyle.Aynen benimkide tutmuyo.tutuyo aslında ama iki çekiyor sinirlenip agliyo.alıştı rahatlığa takmiyorum artık bisekilde aliyo sütü başta bende çok üzüldüm ama yapacak bisey yok
Yok canım.bende alttan bakar sandım hazırlıklı gittim dikişlere bakar diye ama sadece ultrasonla rahim in toparlanma durumuna baktı.her doktor farklımı bakar bilmiyorum ama bana alttan bakmadı:)KiZlar doğumdan sonra muayene olan var mi. Dr nasil muayene ediyor alttan mi
sizin eczacıda iyi satıcıymış ne istesen başka bişi satmışBende esime soyledim o ilaci ama eczaci zinco vermis naneli yag gibi gunde 3-4 kez damlatin agzina demis, ya bi de ben naturpy diye bi cay iciyodum sut arttirici kesme seker gibi suyla karistirip, onun icinde rezeneden papatyaya kadar bissuru bitki vardi. O zaman hic gaz sikintisi olmuyodu cay bitti ben de aldirmadim sutum var diye ondan mi acaba doktor o caya devam et dedi bugun esime al dedim eczaneye gittiginde, onlar humana vermisler, ictkm iki fincan , o da ayni gerci icinde bissuru bitki var gaz cikarttirici bakalim insaallah faydali olur..
Bizimde çok vardı 1-2 gün,günde 3 kez 5er damla sab simplex kullandık, iyi geldi.Selam annisler minnak kuzucuklar.. Ben oglumla ilgilenmekten firsat bulamiyodum yazmaya ama bazen girip okuyodum, internetim de bitmis bi de ondan giremedim bi kac gundur.. Neyse, biz bugun 25 gunluk olduk temmuz 9unda randevumuz var doktorda aşı yapilcak, rutin kontroller iste..
Ayy bugun neler cektik bi bilseniz.. Cocugumun ici disina cikti aglamaktan saatlerce, hastaneye gittik uyudu yolda giderken gaz sancisi karni tas gibi sert oldu ayaklarini karnina ceke ceke agladi sesi kisildi resmen aglamaktan bi kac gundur boyleyiz gaz sikintimiz var ama bu aksam babamiz da evdeydi o da evhamlaninca ben de basladim aglamaya ama yaa icim gitti ölücem sandim resmen simdi biraz rahatladi da uyudu cok sukur.. Rabbim o kucucuk bedeniyle cektigi aciyi, agriyi bes misliyle bana versin off neler neler yaptim iyi gelmedi simdi resmen sizdi kaldi kuzum yorgunluktan agla agla perisan oldu cunku kizlar sizin de bebeklerinizde var mi boyle gaz problemi? Neler yapiyosunuz? Yahu ben sabah gogsumdeki yarayi yazicaktim tavsiye alayim sizden diye ama yok anam yaa valla onun acisi umrumda degil acikcasi suan bebegimin acisini agrisini gecirmek herseyden onemli..
Cnm onu nerden aldinSlm kızlar bebişler bizi esir aldı bende eskisi kadar giremiyorum. Sütü az olan anneler ben tavsiye üzerine galactago diye bitkisel bi damla aldım sütümü baya arttırdı. Tavsiye ederim
bende humana içiyorum canım sütüme faydası oluyo ama gaza oluyo mu bilemem, okadar çok şey deniyoruz ki hangisi fayda ediyosa artık :) ama dün gece yine anamızı ağlattı, 4 te uyuyakaldı sabah 8 e kadar hepimiz sızmışız sabah uyanınca da vicdan azabı çektim saatlerdir aç diye :/Bende esime soyledim o ilaci ama eczaci zinco vermis naneli yag gibi gunde 3-4 kez damlatin agzina demis, ya bi de ben naturpy diye bi cay iciyodum sut arttirici kesme seker gibi suyla karistirip, onun icinde rezeneden papatyaya kadar bissuru bitki vardi. O zaman hic gaz sikintisi olmuyodu cay bitti ben de aldirmadim sutum var diye ondan mi acaba doktor o caya devam et dedi bugun esime al dedim eczaneye gittiginde, onlar humana vermisler, ictkm iki fincan , o da ayni gerci icinde bissuru bitki var gaz cikarttirici bakalim insaallah faydali olur..
bana sa ultrasonla bakti ve gunde bir kez pansan yspiyorum antibiyotik agri kesici iciyorum siz baska birsey yaptiniz miYok canım.bende alttan bakar sandım hazırlıklı gittim dikişlere bakar diye ama sadece ultrasonla rahim in toparlanma durumuna baktı.her doktor farklımı bakar bilmiyorum ama bana alttan bakmadı:)
Canım senin doğumun da benimki gibi zor olmuştu. Nasılsın ? İç dikişin var mı? Benim bgn 12 gün oldu, hala toparlanamadım, vajinamın ön tarafı ağrımaya başladı 2-3 gündür de, orda dikiş yok ama içi zonkluyo, heralde iç dikişler oraya kadar uzanıyo. Ben pansumanı tuvalete her girişimde yapıyorum, bide hemen hemen her gün duş alıyorum acaba o da mı iyileşmemi geciktirdi anlamadımbana sa ultrasonla bakti ve gunde bir kez pansan yspiyorum antibiyotik agri kesici iciyorum siz baska birsey yaptiniz mi
Evet kuzum internetten bak bi istersen benim eski kullandigim naturpy atom cayiydi bitkisel sut arttiricilarin icindeki o bitkiler var ya rezene papatya anason nane falan mesela bunlar bebegin de senin de gazinin gitmesini sagliyo.bende humana içiyorum canım sütüme faydası oluyo ama gaza oluyo mu bilemem, okadar çok şey deniyoruz ki hangisi fayda ediyosa artık :) ama dün gece yine anamızı ağlattı, 4 te uyuyakaldı sabah 8 e kadar hepimiz sızmışız sabah uyanınca da vicdan azabı çektim saatlerdir aç diye :/
Eczaneden aldık canımCnm onu nerden aldin
Ama doktor bana kontrole falan gel demedi hicc. Sezeryan oldum bende. Gitmem gerekirmi. 24.günümüz
evet canim dista 6dikisim var icte kac tane bilmiyoorum bugun 7 gun oluyoruz hala oturamiyorum sola yada saga uzaniyorum emzirirlen bile yatar vaziyette ustelik basur oldum tuvalete zor cikiyorum seninki kac gun oldu ben sadece gunde bir kez pansuman yapiyorum dr oyle dedi daha sadece 2 kez banyo yaptim canim iyilesemedim yani anlayacaginCanım senin doğumun da benimki gibi zor olmuştu. Nasılsın ? İç dikişin var mı? Benim bgn 12 gün oldu, hala toparlanamadım, vajinamın ön tarafı ağrımaya başladı 2-3 gündür de, orda dikiş yok ama içi zonkluyo, heralde iç dikişler oraya kadar uzanıyo. Ben pansumanı tuvalete her girişimde yapıyorum, bide hemen hemen her gün duş alıyorum acaba o da mı iyileşmemi geciktirdi anlamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?