2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yarin 10. Gun olucak dogum yaptigim hast.yapmiyomus?? Baska bi yerde yaptircam insallah sikintisiz atlatiriz. Acisi agrisi oldumu bez bagliyorsun dimi normal
ucuz bi krem veriyor beze yapışmasın die ondan bokca sık. yara gazlı beze yapışmıştır die çok stres yaptım bn kremi bırakınca korusun ve kurusun die köpük bardak kes beze yapışmasın demişti bnm çocuk durmadı bir buçuk iki gün altı gündüz açık tuttum yapışmadan kurusun die çok şüküe geçti bitti gitti

Canim bnm bebegiminde oyleydi. Kakasi sumuksu yani yapis yapis degilse sorun yokmus

Halka pipiyi korumak icinmi biraz kk da arastirdim pet bardak kapatip bezlemisler???

Kk da arastirdim gecmiste yapanlar per bardak kapatip bezlemis gerek varmiki buna ..
Pipinin etrafinda yuzuk gibi dusun.ust tarafa yani sunnetli yere hic dokunmayin dedi doktor.sadece halkanin asagisinda kalan tarafa alkollu bez surun dedi.cisini kakasini yapar yapmaz altini degistirin dedi.zaten ilk gunler cok fazla cis kaka yapmadi bizimki.ama su an gunde 10 defa ya yakin kirletiyorr bezini.p

Cnm şekerini ölçtrdünmü doğumdan sonra benimde şekerim vardı ama ölçtürmedim hiç dikkatte etmiyorum yiyorum.soğuk bişey içme evet dondurmada yeme kırkgün soğuk yenmemesi gerekirmiş bebek için değil kendin için ama ben diğerlerine dikkat etmiyorum gaz yaparmı yapmazmı die yiyorum alışsın die zaten gazlı dikkat etsemde gazlı sadece asitli içecek içmiyorum(kola,gazoz vs)

Yok canım.bende alttan bakar sandım hazırlıklı gittim dikişlere bakar diye ama sadece ultrasonla rahim in toparlanma durumuna baktı.her doktor farklımı bakar bilmiyorum ama bana alttan bakmadı:)
Doğumdan sonra iyice psikolojim bozuldu canım ya korku haline geldi. Bakarsa da baktırmam o zaman

Benim de vajinamın ön tarafı ağrıyo çok değişik bi Ağrı iç dikişlerden mi oluyo ki benim de 12. Gün bugün

Ben dikişlerden şuphelenip gitmiştim 1haftalıkken. Neydi onun adı bi aletleri varya onla bakmıştı doktor. Ama dikiş için gitmezseniz bakmaz sanmıyorum :)
Ben 42 gün dolunca gideceğim heralde bi daha kontrol için.
Şu sarı akıntı da bitmedi gitti bi türlü, bitseydi bi an önce.

Bu çarşamba kızım da 1 aylık olacak :) aşımız var. Bakalım ne kadar kilo almış kızım boyu da uzamış mı çok merak ediyorum :)

Bir de süt yapıp, gaz yapmayan bir şeyler biliyormusunuz canlarım? Benim kızım malesef çok gazlı. Ne yesem gazı oluyor. Sürekli emmek istediğinden gazını daha çıkaramadan yeniden emiyor o da birikiyor tabi napıcaz bilemiyorum. Bu sabah epey gaz çıkardı büyük adam gibi 4-5 kez çıkardı ama yine de ıkınıyordu. Kakasını da yaparken zorlanıyor artık. Öyle olunca gazı da çıkamıyor tabi. Sadece anne sütü alıyor. Napsak bilemedim.

Ayrı ayrı yazdım ama bir sorum daha olacak size; bebek arabası olarak onerileriniz nelerdir? Gönül ister concord neo ama maleseef cebimize uymuyor.
Uygun fiyatlı, kullanımı kolay, travel sistem düşünüyorum. Almayı düşünmüyordum aslında bebek arabası ama portbebe de taşıyamam 1ay sonra diye düşündüm. Hem gezmesi de rahat olur bebek arabasıyla.
E bebekte nuna peep indirime girmiş fakat ana kucağı yok. Aslında o hoşuma gitti ana kucağı da olaydı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum <3

Nuna peep kullaniyorum cnm oto koltugu var bir de bebek arabasna uyumlu bi aparat var onunla takiyosun bi kav defa kullandm simdiye kadar ama memnunim cok hafif kullanimi kolay

Nuna peep kullaniyorum cnm oto koltugu var bir de bebek arabasna uyumlu bi aparat var onunla takiyosun bi kav defa kullandm simdiye kadar ama memnunim cok hafif kullanimi kolay
Aparatı ayrı mı satılıyor canım? Bir de ne kadara almıştın arabayı oto koltuğunu?

Ben az once altını değiştiriyordum ıslak mendille silerken okşadım poposunu azcık mendille öyle bi fışkırttı ki çiş kaka beraber erkek çocuğu sanki
Ne güzell maşallah.yaw masajlar yapıyorum zeytinyağ kulak çubuğu yok olmuyor uyudu şimdi zorla.mama yapıyor.süt yetmiyor mecburen veriyorum.evolvia denedim bebelac o da yaptı.yarın doktora götüreceğim bakalım artık böyle olmaz ki sürekli kulak çubuğu filan.yaptığını görünce ohh diye ne seviniyorum annem altın bulmuş gibi olur insan diyordu doğru.

Kizlar 40 mevlutu yapicak misiniz ben kizimin mevlut takimiyla ayni renk elbise almak istiyorum cok ozeniyorum insallah bulabilirim bugun 31 gunliguz vayramdan sonra yapicaz buyuk ihtimalle

Canım burda arkadaşlardn yazmışlardı mamaya zeytinyağı koy demiş birine doktoru sanırım. Sende sor Bi doktoruna da :) bizimki de yapamıyordu bi kaç gündür zorlanıyordu yani süt içmesine rağmen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…