- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.101
cnm islamda asagilama boburlenme yok .nice peygberlerimiz nice evliyalarimiz vardi ne kadar naifler sevgi dolu öğretiyorlar islamiyeti kitaplarda okuyoruz öğreniyoruz oylede olmali zaten.yanı uslubun cok cok yanlıs Islamdan bahs edıyosun burda ama tavrların hc guzel degıl.Bı kere kımsenın dınını ımanını sorgulamak kımseye dusmez.Her kesın kendıne gore ımanı vardır emın ol.Sankı o kıtapı okuyan ya da Islamı anlayan bı tek sensın .Ben de bu kıtapı okudum ben de musulmanım ama senın burdakı tavrın ınsanlara yaklasımın hıc hos degıl,bence boyle seyler okuyup burda bı suru hamıle var onların hepsını azarlamaktansa bı otur tavrına yazılarına bak,uzun suredır senın yazdıklarını okuyorum,karısmayım dıyorum ama artık cok yanlıs bı uslupla bı de dını de elınde bayrak yaparak burda ınsanları boyle anlamıyorsunuz gecmısınız nerde falan deye azarlama arkadasım.
tesekkur canım arkadasın yazdıgını kac zamandı okuyorum ama artık herkese bılıncsız ,dınsız,ımansız gıbı yaklasmasına dayanamadım gercektenSüper açıklamışssın jasminka
Süpermiş ya 12 hafta çok iyicok erken öğrendım ve hiç degişmedi 12. haftada :)
Sevgili Ummu hureyra, Eski zamanlarda evde doğum evet çok olağan bir şeydi insanlar bu kadar sık doktora gidip gelemiyordu. hem maddi olarak hem de bu kadar gelişmiş değildi ülkemiz. Şimdi Allah'ın bize verdiği akılla geliştirilen bu teknolojileri, hayatı kolaylaştırmak için bulunan icatları, yöntemleri neden kullanmayalım? Herkesin kendine göre doğruları vardır. O kadar doktor, ebe boşuna okumadı o kadar okulu. Bize faydası dokunsun diye. o kadar hastahane süs olsun bina olsun diye yapılmadı. Tevekkül etmek gereklidir evet ama önce önlemlerin alınması gerek.
Aminnn inşallah herkes yavrusunu saglikla kucağına alırakızlar ne güzel ya cinsiyet konuşuyosunuz benim ise içim içimi yiyo ikili için cinsiyeti falan hiçbişey umrumda değil rabbim sağlıkla bana bağışlasa onu hayırlısı tabi ama bu 3.hamileliğim e
EVET ÖNCE TEDBİR SONRA TEVEKKÜL.
Dayatılmış diyip duruyorsun arkadaşım ama tek bir kitaba tek bir adama takılıp kalmışsın... Onun sana anlattıkları dışındaki herşeye karşısın.. peygamberimizin hanımları rus doulayla doğurmadılar... türk ebelere kıran mı girdi acaba :)Ben biliyorum burası Türkiye, benim örneklerimse fıtratımıza uygun olan. Dedim ya, bu benim yolum. Dayatılmış, alışılmış olmayan. Islama uyan, yaratılışımıza uyan şeyleri seviyorum.
Bu arada benim ebem de, doulam da Rusyada ve Amerika'da eğitim almış müslümanlar.
Ben burda tartışmak istemiyorum, farkındaysanız kimseye de yazmadım, bana soru soran kardeşe yorum yazdım. Bu yüzden rica ediyorum, ben sizin nasıl ki, bana göre doğru olmayan vitamin, ikili test bilmem ne gibi gereksiz uygulamalarınıza yorum yapmıyorsam, siz de size uygun olmayan bu İslami uygulamalara yorum yazmayın. Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız olur biter.
Zaten doğal yaşamı, fıtrata uygun yaşamı öğrenmek, araştırmak, okumak isteyenler bana 2 gündür özelden mesaj yazıyorlar, demekki düşünebilen insanlar da var alhamdulillah.
Sevgiler.
Canım annişler neler yapıyorsunuz bakalımm. ben her gün evde yalnızım canım sıkılıyor
Ben seni çalışıyorsun sanıyorum pofuduk sıkılıyorsan kendinden bahset sohbet edelim kaç yaşındasın ilk beebişinmi
Dayatılmış diyip duruyorsun arkadaşım ama tek bir kitaba tek bir adama takılıp kalmışsın... Onun sana anlattıkları dışındaki herşeye karşısın.. peygamberimizin hanımları rus doulayla doğurmadılar... türk ebelere kıran mı girdi acaba :)
yeni tür liberal aşırı islamcı tayfanın övünme şekli de beni benden alıyor... ebesi de "doula"sı da rusyada amerikada eğitim almışmışsünnet ehli yaşıyormuş. Arkadaşım sana dayatmışlar da senin senden haberin yok :)
Evet canım ilk bebiş.19 yaşındayım 4 Aydır Trabzonda yaşıyorum
aa benim eşimde trabzonlu hatta oflu , ben 22 yaşındayım erken diyordum sen daha erkenci çıktın kız benim ki kaza , yada eşim kaza süsü verdi bilmiyorum
Abbaaaooowww ben 29 yasındayım yaa. 18 haziran doğum günüm, o günden önce doğurmam lazım 30u geçmedenÇıtır anne olcak siniz ne güzel:)
Abbaaaooowww ben 29 yasındayım yaa. 18 haziran doğum günüm, o günden önce doğurmam lazım 30u geçmeden
HahahahAllah iyilik versin güldürdün beni Benim eşim Artvinli Trabzonda yaşıyorlardı. Ben istanbuldan geldim 4 aylık evliyiz 11 haftalık bebişimiz var. Ben çalışmıyordum zaten burda kimim kimsem de yok bana yoldaş olur diye istedik o da geldi canısı
Hissettiğim yaş 21Hahahah inşaallah oolur canım ama nasip kısmet asıl yaş hissettiğindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?