2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
cnm islamda asagilama boburlenme yok .nice peygberlerimiz nice evliyalarimiz vardi ne kadar naifler sevgi dolu öğretiyorlar islamiyeti kitaplarda okuyoruz öğreniyoruz oylede olmali zaten.
 

EVET ÖNCE TEDBİR SONRA TEVEKKÜL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aminnn inşallah herkes yavrusunu saglikla kucağına alıra
 
ne konular konuşulmuş çok şaşırdım. bikere ben Allahtan korkarım başkasının islamı yaşamasını sorgularken. herkesin islamiyeti yaşaması farklı tabiki öğreniceğimiz çok şey var ama kuranı kerimden başka biryerden duyduklarım bana çok taraflı gelir açıkçası sorgularım.
 
Dayatılmış diyip duruyorsun arkadaşım ama tek bir kitaba tek bir adama takılıp kalmışsın... Onun sana anlattıkları dışındaki herşeye karşısın.. peygamberimizin hanımları rus doulayla doğurmadılar... türk ebelere kıran mı girdi acaba :)
yeni tür liberal aşırı islamcı tayfanın övünme şekli de beni benden alıyor... ebesi de "doula"sı da rusyada amerikada eğitim almışmış sünnet ehli yaşıyormuş. Arkadaşım sana dayatmışlar da senin senden haberin yok :)
 


Ay koptum Allah iyi etsin seni çok güldüm ya hhahahahahha
 

aa benim eşimde trabzonlu hatta oflu
, ben 22 yaşındayım erken diyordum sen daha erkenci çıktın kız benim ki kaza , yada eşim kaza süsü verdi bilmiyorum

Hahahah Allah iyilik versin güldürdün beni Benim eşim Artvinli Trabzonda yaşıyorlardı. Ben istanbuldan geldim 4 aylık evliyiz 11 haftalık bebişimiz var. Ben çalışmıyordum zaten burda kimim kimsem de yok bana yoldaş olur diye istedik o da geldi canısı
 

Kız akraba çıkacak benim annem artvin arhavili , Allah hayırlı etsin canım yavrunu annenler ne tepki verdi ben bayağı yağmalandım da
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…