2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne guzel aminiyo sentez ne icin canim onceden bir sorun mu vardı. . Cinsiyet hakkinda birsey dedi mi

Kız akraba çıkacak benim annem artvin arhavili , Allah hayırlı etsin canım yavrunu annenler ne tepki verdi ben bayağı yağmalandım da

Bizimkiler de Arhavili desem şaşırır mısın Annemler de şaşırdı lk duyduklarında tepki veremediler ama alıştılar şimdi

Canim bende calisiyorum ama yarim gun. Bu konuyu bende oyle duymustum gunluk bir saat erken cikiyorsan haftasonu bes saati telafi edecekmissin. Ama ne kadar dogrudur bilmiyorum

R
Resmen iskence ya

Hoşgeldin. Iyi temennilere kocaman bir amin diyorum

Canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz, 58 le evlendim, bi senede 10 kilo aldım 68 le hamile kaldım :) Allah'tan boyum var da ordan yırtıyorum azıcık, ama yine de çok kilo alıp dev anası gibi olmak istemiyorum :) hamile kalalı hiç iştahım yok, 2 kiloya yakın vermişim hatta.. Ama bulantılarım geçince nolurum bilmem
Canım annişler neler yapıyorsunuz bakalımm. ben her gün evde yalnızım canım sıkılıyor
ben de 1 haftadır raporluyum, evde yalnız yalnız oturuyorum

Güzel anneler cnm sıkıldı sizle paylasmak istedim.bizim muhasebeburomuz var ek is olarak kozmetik ve çanta satis dukkanimiz var esimde ikisine bir yetisemiyor ben malum bir çocuk var hamilelik ugrasamam devredecek esim elemanlada olmuyor devrediyoruz dukkani bizim eski elemanda gitmis devralcak ada ora is yapmıyor demis halbuki yalan kasa Defteri var ortada cirobelli
Kisaca kiza gıcık oldum gorsem parçalicam o derece sinirlendim.herkes haddini bilmeli ne iki yuzluinsanlar var insan denirse

Allah islah etsin o kızı. Fesatlıktan ne yapacağını şaşırmış... Nasipte varsa satılır canım hiç sıkma canını...

E="pofuduk18, post: 37851438, member: 472659"]Allah islah etsin o kızı. Fesatlıktan ne yapacağını şaşırmış... Nasipte varsa satılır canım hiç sıkma canını...[/QUOTE]
İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin

Herkesin dogrusu kendine arkadaşım sen evinde dogur ben cesaret edemem dogumdan sonrada düşüncelerini yazarsiniz merakla beklicem sevgiler

Evet bide bana diyo korkutma:)
Evde dogurmak mi... yengem ilk cocugunda evde doguracagim dedi. Uzman bir ebe geldi hersey yolundaydi.fakat bebek tam cikarken kordonu takildi dogum birden durdu.acil hastaneye gidildi iki doktor uc ebe ve hastanenin imkanlariyla uc saat surdu ve yengemde o kadar cok dikis olusti ki. Ikinci dogumunu hastanede yapti ve hersey yolundaydi. Bu kadar imkan ve teknoloji varken evde dogum bana ters.

E="pofuduk18, post: 37851438, member: 472659"]Allah islah etsin o kızı. Fesatlıktan ne yapacağını şaşırmış... Nasipte varsa satılır canım hiç sıkma canını...
İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin[/QUOTE]

ne düşünerek yaptı Allah bilir. İnşaallah akıllanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…