- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.121
Ne guzel aminiyo sentez ne icin canim onceden bir sorun mu vardı. . Cinsiyet hakkinda birsey dedi miKizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
Kız akraba çıkacak benim annem artvin arhavili , Allah hayırlı etsin canım yavrunu annenler ne tepki verdi ben bayağı yağmalandım da
Abbaaaooowww ben 29 yasındayım yaa. 18 haziran doğum günüm, o günden önce doğurmam lazım 30u geçmeden
Cnm bende31:) dusunsene citir anneler 35 yasinda iken boyunca çocukları olcak maşallahAbbaaaooowww beçocukları ndayım yaa. 18 haziran doğum günüm, o günden önce doğurmam lazım 30u geçmeden
Bulantim benimde bugun cok fena kusmamak icin uğraşıyor umiyi akşamlar.mide bulantım dün tekrar başladı.dünden beri kusuyorum
Bizimkiler de Arhavili desem şaşırır mısınAnnemler de şaşırdı lk duyduklarında tepki veremediler ama alıştılar şimdi
Evet yaa çok hoşuma gidiyo öyle anneler. Sanki abla kardeş gibi oluyolarCnm bende31:) dusunsene citir anneler 35 yasinda iken boyunca çocukları olcak maşallah
Ilk defa duydum sagol canım bilgilendirme icinCnm 35 yas üstü annelere ikili test yapilmiyormus...
16. Haftada amniyosentez yapilacak...
Riski ise 35 yas alti annede down Sendromu riski ne kadarsa amniyosentez riski ayniymis...
% 1-2 orani yani
Canim bende calisiyorum ama yarim gun. Bu konuyu bende oyle duymustum gunluk bir saat erken cikiyorsan haftasonu bes saati telafi edecekmissin. Ama ne kadar dogrudur bilmiyorumKızlar Merhaba,
aranızda çalışan var mı? bu erken çıkma olayı ile ilgili bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim.Mesela ben günde 9 saat çalışıyorum hamile olduğum için 1.5 saat erken çıkma hakkım var ama bunu kullanırsam normalde cumartesi günleri çalışmadığım halde çalışmak zorunda kalacağım birisi beni aydınlatabilir mi :)
Resmen iskence yaBen özelde çalışıyorum ve günlük 9 saat , cteside 7 saat çalışıyorum ..bu konuyu gittim görüştüm ilgili yasayı gösterdim bana denilen şuydu " 9 saat çalışamıycaını doktor raporuyla kanıtla halledelim" bendr buna istinaden "iyi ama burda koşul belirtmiyor yani nolursa olsun 9 saatten fazla çalışmak yasak deilmi " die tartıştım..neymiş rapor getirecekmişim oda yönetimle bu konuyu tartışacakmışta değenlendirecekmişte bilmemne..üstelik benm yaptığım işte ağır, ameliyathanede hemşireyim sürekli ayaktayım ..
Uzun lafın kısası bana verilen cvp bu canım..yakın bir arkadaşım 24. Haftadan sonra 7,5 saat çalışmaya başlamıştı(farklı bir kurumda) ona da ancak ozaman izin verdiler..
Hoşgeldin. Iyi temennilere kocaman bir amin diyorumTüm haziran annelerine Günaydın olsun.
Aranıza yeni katılıyorum ve hepinizle aynı heyecanı yaşıyorum. Allah nasip kısmet ederse bende 1 haziranda ilk kez anne olacağım şuanda 12+1 günlük bebeğim. Hepimiz için dileğim cinsiyet ne olursa olsun bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız. Aranızda ikili testi yaptırmış olan var mı? Ben yarın yaptırıcam insallah çok heyecanlıyımmm
aminnnG
günaydın,Hoşgeldinben Cumartesi günü yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı,kan tahlili sonuçları da bir hafta sonra çıkacak. İnşallah doktorumuzun dediği gibi bir sorun yoktur
Canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz, 58 le evlendim, bi senede 10 kilo aldım 68 le hamile kaldım :) Allah'tan boyum var da ordan yırtıyorum azıcık, ama yine de çok kilo alıp dev anası gibi olmak istemiyorum :) hamile kalalı hiç iştahım yok, 2 kiloya yakın vermişim hatta.. Ama bulantılarım geçince nolurum bilmemoh ne güzel kızlar siz verdiklerinizi alıcaksınız çok şanslısınız. ben 58 kiloda evlendim 68 kiloda hamile kaldım. hayatımda en şişman halimle hamile kaldım olabildiğince az kilo almaya calışıcam. kilo almadım şimdilk diyetsiyene gittim gebelikte 10-12 kilo almak için ama onun söylediklerini yesem bomba gibi olurum sanırım çok fazla geldi bana yazdıkları
ben de 1 haftadır raporluyum, evde yalnız yalnız oturuyorumCanım annişler neler yapıyorsunuz bakalımm. ben her gün evde yalnızım canım sıkılıyor
Güzel anneler cnm sıkıldı sizle paylasmak istedim.bizim muhasebeburomuz var ek is olarak kozmetik ve çanta satis dukkanimiz var esimde ikisine bir yetisemiyor ben malum bir çocuk var hamilelik ugrasamam devredecek esim elemanlada olmuyor devrediyoruz dukkani bizim eski elemanda gitmis devralcak ada ora is yapmıyor demis halbuki yalan kasa Defteri var ortada cirobelli
Kisaca kiza gıcık oldum gorsem parçalicam o derece sinirlendim.herkes haddini bilmeli ne iki yuzluinsanlar var insan denirse
Evde dogurmak mi... yengem ilk cocugunda evde doguracagim dedi. Uzman bir ebe geldi hersey yolundaydi.fakat bebek tam cikarken kordonu takildi dogum birden durdu.acil hastaneye gidildi iki doktor uc ebe ve hastanenin imkanlariyla uc saat surdu ve yengemde o kadar cok dikis olusti ki. Ikinci dogumunu hastanede yapti ve hersey yolundaydi. Bu kadar imkan ve teknoloji varken evde dogum bana ters.Herkesin dogrusu kendine arkadaşım sen evinde dogur ben cesaret edemem dogumdan sonrada düşüncelerini yazarsiniz merakla beklicem sevgiler
Evet bide bana diyo korkutma:)
İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin[/QUOTE]E="pofuduk18, post: 37851438, member: 472659"]Allah islah etsin o kızı. Fesatlıktan ne yapacağını şaşırmış... Nasipte varsa satılır canım hiç sıkma canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?