2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
D
Dinle evde yada hastanede dogumun ne alkasi var. Var mi teknolojiden imkanlardan faydalanmamak dinde. Burdaki herkes yetetince dusunebiliyor elhamdulillah

kilo konusmussunuz..ben 65 le hamile kaldım su an 61im..ama normalde hi. iradeli değilim bulantıdan yiyemiyorum

Selam kızlar ben geldim doktordan.

3 şişe serum takıldı bulantılar ve su kaybım için, şükür biraz iyiyim, 48 saattir aç ve susuzdum

Normalde randevum pazartesi günüydü 2 li tarama için. Ama bugün gidince ense kalınlığınada baktı doktorum. Doktorum benim için önemli olan ense kalınlığı ve burun oluşumu, hiç bir sorun görünmüyor, kan testi sonuçları yanıltıcı olabiliyor, kafanı bulandırmamak adına kanda bakmayı önermiyorum ama sen istersen yaptıracağım.

Benim için önemli olan 3 lü ve 4 lü tarama testleri dedi. Bende kanda bakılmasa da olur dedim, nitekim çevreden de duyuyorum kan sonucu riskli çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu sözlerini.

Meleğim 3 gün önden gidiyor 11+1 olması gerekirken 11+4 dü.

Cinsiyeti sonraki kontrolüme kaldı.

bir vitamin birde kan ilacı verdi ama bulantılaraın tamamen geçmeden ve geçtiğinden emin olmadan başlama dedi. Benim doktorum da elevit hakkında söylenilenleri onayladı ve yerine başka bir vitamin yazdı.

Bizden haberler bu kadar.

Şimdiden de 22. hafta için detaylı ultrason randevusu aldırdı.

sonraki randevularım 22 aralık, 12 ocak ve detaylı içinde 3 şubat.

Oyle cnm hersey tozpembe olmuyo biz önlemimizi almaliyiz sonra rabbime tevekkül etmeliyiz riske girmemeyi tercih ederim

ne guzel canim masallah normalmis hersey cok sukur darisi basimiza cinsiyeti gostermedi mi yoksa bakmadi mi tatlim birdahskine kesin belli olur ama minigin

bebegin hareketleri ilk ne zaman hissedilir acaba? boyle minik hareketler hissediyorum ben ozellikle yan durdugumda. ben mi abartiyorum yoksa :/

İkili test için yapılan ultrasonografi esnasında, down sendromu riskini anlamanın yollarından biri de bebeğin burun kemiğininoluşup oluşmadığının gözlenmesidir. Hamileliğin 11 ile 13+6. haftaları arasında yapılan bu inceleme her ne kadar kesin sonuç vermese de yapılan incelemelerde down sendromlu bebeklerin burun kemiklerinin oluşmadığı bilindiği için burun kemiğin yokluğu ya da inceliği incelenen bebeğin down sendromu olma olasılığını arttırmaktadır

ALINTIDIR.

Burun kemiği ne alaka demiştim araştırıdım da, belki merak edenler olur diye paylaşmak istedim.

Şükür burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da normal.

Oyle cnm hersey tozpembe olmuyo biz önlemimizi almaliyiz sonra rabbime tevekkül etmeliyiz riske girmemeyi tercih ederim
canim ben hem ters hemde iki kat dogmusum evde hastane cok riskli demis ama o zamanda hastane iyi deilmis annem ne olirsa olsun evde dogurcam demis kolaycada olmusum. ama simdi imkanlar farkli dedigin gibi teknoloji daha gelismis banada hastane mantikli geliyo ama mutlaka doguma teyzemin falan birinin girmesini isterim bebege gozkulak olsun karisir marisir Allah korusun

İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin

ne düşünerek yaptı Allah bilir. İnşaallah akıllanır.[/QUOTE]
İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin

ne düşünerek yaptı Allah bilir. İnşaallah akıllanır.[/QUOTE]
Cnm aslindabu kiz nnişanlı surekli izin istiyor o izinli oldumu mecburen esim duruyo esim ofisiemi bakcak dukkanami lagasina göre gelmiyo sıkıntılı bir insan doye esim cikardi ona bozuldu .

bebegin hareketleri ilk ne zaman hissedilir acaba? boyle minik hareketler hissediyorum ben ozellikle yan durdugumda. ben mi abartiyorum yoksa :/

kızımda 19. haftada hissettim canım. 2. hamilelikte daha erken 16 larda hissedilirmiş. seninde hissetmen imkansız. bugün ultrasonda bayağı hareketliydi eller kollar vs. ama ben 11+4 de hissetmiyorum.

kızımda 19. haftada hissettim canım. 2. hamilelikte daha erken 16 larda hissedilirmiş. seninde hissetmen imkansız. bugün ultrasonda bayağı hareketliydi eller kollar vs. ama ben 11+4 de hissetmiyorum.

ne guzel canim masallah normalmis hersey cok sukur darisi basimiza cinsiyeti gostermedi mi yoksa bakmadi mi tatlim birdahskine kesin belli olur ama minigin

Sordum cinsiyeti ama daha erken dedi. İlk hamileliğimde de aynı doktora gidiyordum 13+2 de söylemişti bir kızımın olacağını, eğer bugün acil gitmeseydim belki haftaya söylerdi.

Amin darısı herkesin başına, inş. hep güzel haberler veririz.

ne heyecanli bir deneyimdir kimbilir :)

Allah korusun cnm gecen ay haberde cikmisti oyle bi olay.allah korusun onlari bizden ayirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…