- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.141
Dinle evde yada hastanede dogumun ne alkasi var. Var mi teknolojiden imkanlardan faydalanmamak dinde. Burdaki herkes yetetince dusunebiliyor elhamdulillahBen biliyorum burası Türkiye, benim örneklerimse fıtratımıza uygun olan. Dedim ya, bu benim yolum. Dayatılmış, alışılmış olmayan. Islama uyan, yaratılışımıza uyan şeyleri seviyorum.
Bu arada benim ebem de, doulam da Rusyada ve Amerika'da eğitim almış müslümanlar.
Ben burda tartışmak istemiyorum, farkındaysanız kimseye de yazmadım, bana soru soran kardeşe yorum yazdım. Bu yüzden rica ediyorum, ben sizin nasıl ki, bana göre doğru olmayan vitamin, ikili test bilmem ne gibi gereksiz uygulamalarınıza yorum yapmıyorsam, siz de size uygun olmayan bu İslami uygulamalara yorum yazmayın. Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız olur biter.
Zaten doğal yaşamı, fıtrata uygun yaşamı öğrenmek, araştırmak, okumak isteyenler bana 2 gündür özelden mesaj yazıyorlar, demekki düşünebilen insanlar da var alhamdulillah.
Sevgiler.
Oyle cnm hersey tozpembe olmuyo biz önlemimizi almaliyiz sonra rabbime tevekkül etmeliyiz riske girmemeyi tercih ederimnahdax .!.:Evde dogurmak mi... yengem ilk cocugunda evde doguracagim dedi. Uzman bir ebe geldi hersey yolundaydi.fakat bebek tam cikarken kordonu takildi dogum birden durdu.acil hastaneye gidildi iki doktor uc ebe ve hastanenin imkanlariyla uc saat surdu ve yengemde o kadar cok dikis olusti ki. Ikinci dogumunu hastanede yapti ve hersey yolundaydi. Bu kadar imkan ve teknoloji varken evde dogum bana ters.
ne guzel canim masallah normalmis hersey cok sukur darisi basimiza cinsiyeti gostermedi mi yoksa bakmadi mi tatlim birdahskine kesin belli olur ama miniginSelam kızlar ben geldim doktordan.
3 şişe serum takıldı bulantılar ve su kaybım için, şükür biraz iyiyim, 48 saattir aç ve susuzdum
Normalde randevum pazartesi günüydü 2 li tarama için. Ama bugün gidince ense kalınlığınada baktı doktorum. Doktorum benim için önemli olan ense kalınlığı ve burun oluşumu, hiç bir sorun görünmüyor, kan testi sonuçları yanıltıcı olabiliyor, kafanı bulandırmamak adına kanda bakmayı önermiyorum ama sen istersen yaptıracağım.
Benim için önemli olan 3 lü ve 4 lü tarama testleri dedi. Bende kanda bakılmasa da olur dedim, nitekim çevreden de duyuyorum kan sonucu riskli çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu sözlerini.
Meleğim 3 gün önden gidiyor 11+1 olması gerekirken 11+4 dü.
Cinsiyeti sonraki kontrolüme kaldı.
bir vitamin birde kan ilacı verdi ama bulantılaraın tamamen geçmeden ve geçtiğinden emin olmadan başlama dedi. Benim doktorum da elevit hakkında söylenilenleri onayladı ve yerine başka bir vitamin yazdı.
Bizden haberler bu kadar.
Şimdiden de 22. hafta için detaylı ultrason randevusu aldırdı.
sonraki randevularım 22 aralık, 12 ocak ve detaylı içinde 3 şubat.
Trabzon un hangi semtindesin?Evet canım ilk bebiş.19 yaşındayım 4 Aydır Trabzonda yaşıyorum
canim ben hem ters hemde iki kat dogmusum evde hastane cok riskli demis ama o zamanda hastane iyi deilmis annem ne olirsa olsun evde dogurcam demis kolaycada olmusum. ama simdi imkanlar farkli dedigin gibi teknoloji daha gelismis banada hastane mantikli geliyo ama mutlaka doguma teyzemin falan birinin girmesini isterim bebege gozkulak olsun karisir marisir Allah korusunOyle cnm hersey tozpembe olmuyo biz önlemimizi almaliyiz sonra rabbime tevekkül etmeliyiz riske girmemeyi tercih ederim
İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin
İnşallah cnm ya nankörlüge cnm sıkıldi allah hepimizi ve evlatlarimizi güzel yurekli insanlarla karsilastirsin
ben de ilk çocuğumu 19 yaşında doğurdum, erken anne olmak çok güzel:)Hahahah inşaallah oolur canım ama nasip kısmet asıl yaş hissettiğindir
bebegin hareketleri ilk ne zaman hissedilir acaba? boyle minik hareketler hissediyorum ben ozellikle yan durdugumda. ben mi abartiyorum yoksa :/
bebegin hareketleri ilk ne zaman hissedilir acaba? boyle minik hareketler hissediyorum ben ozellikle yan durdugumda. ben mi abartiyorum yoksa :/
ne guzel canim masallah normalmis hersey cok sukur darisi basimiza cinsiyeti gostermedi mi yoksa bakmadi mi tatlim birdahskine kesin belli olur ama minigin
ne heyecanli bir deneyimdir kimbilir :)kızımda 19. haftada hissettim canım. 2. hamilelikte daha erken 16 larda hissedilirmiş. seninde hissetmen imkansız. bugün ultrasonda bayağı hareketliydi eller kollar vs. ama ben 11+4 de hissetmiyorum.
Allah korusun cnm gecen ay haberde cikmisti oyle bi olay.allah korusun onlari bizden ayirmasincolay.sezeryanen hem ters hemde iki kat dogmusum evde hastane cok riskli demis ama o zamanda hastane iyi deilmis annem ne olirsa olsun evde dogurcam demis kolaycada olmusum. ama simdi imkanlar farkli dedigin gibi teknoloji daha gelismis banada hastane mantikli geliyo ama mutlaka doguma teyzein falan birinin girmesini isterim bebege gozkulak olsun karisir marisir Allah korusun
ne heyecanli bir deneyimdir kimbilir :)
canim epidural nasil oluyo ne fark var normal dogumdan pek bilgim yokhiç korkma ben 1. doğumumu epiduralli normal doğum yaptım çok rahattı. hiç sancı çekmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?