2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hic yapmamam gereken birseyi yaptım ve dogum videolari izledim. biraz tedirgin oldum.hayir hayir bildigin KKORKTUM :/ bu epidural normal dogumda agri oluyor mu? sezaryen de istemiyorum. napcam ben kadinlar oyle bir bağırıyor ki olduruyorlar sanirsin psikolojim bozuldu

hiç korkma ben 1. doğumumu epiduralli normal doğum yaptım çok rahattı. hiç sancı çekmedim.

OTE="4143m, post: 37849021, member: 301101"]hic yapmamam gereken birseyi yaptım ve dogum videolari izledim. biraz tedirgin oldum.hayir hayir bildigin KKORKTUM :/ bu epidural normal dogumda agri oluyor mu? sezaryen de istemiyorum. napcam ben kadinlar oyle bir bağırıyor ki olduruyorlar sanirsin psikolojim bozuldu[/QUOTE]
Cnm sakin izleme dogum hikayeleri dinleme biz dr la 37 haftaya kadar hic dogumdan konusmadik hic stres yoktu allaha şükürler olsun ben rahat olmaya calistim ranbime sukurler olsun hersey yolundaydı. Dogum cok zor bisey olsaydi ikinciyi yapmazdi kadinlar rahat ol gebeliğin zevkini cikar iyi bir dr varsa ona guven guven cok onemli .hersey guzel olcak allahin izniyle

Bi de tüm hamilelere "Hypnobirthing - Mongan yöntemi / Daha rahat daha kolay güvenli bir doğuma doğal yaklaşım"

Kitabını okumayı tavsiye ediyorum.
ben bu kıtabı okuyorum ama orda kımse evde dogursun deye bı sey yok .Tamam dogal dogumu desteklıyorlar sezeryan olmasını ıstemıyorlar.Zaten gunmuzde kımse sezeryan olmak ıstemez.Senın boyle ben evde dogacam demen le de olmuyor,Allah korusun gobek bagı bebegın boynuna sarıla bılır kı bu benım kuzenımde olmustu ve daha cok durumlar var kı bebegıne zarar gelmemmek adına sezeryan olmak zorundasın.Tabıı her kesın kendı tercıhı ama Tanrı sana tasımaya bı can vermıstır ,kı ınan kı her kese nasıp olmuyor bu ,kendımden bılıyorum.Bı bebegı doktora gozukmeden ya da evde dogurmak o canı rıske atmak bence mantıklı degıl.Bu kıtapta da boye bı sey yazılmamıs

Selam vermiştim almamışsınız neyse sağolun :) Bak Hureyracım; bu kişi birçok şey okumuş bitirmiş olabilir ne yaptığı beni ilgilendirmez , size sormadımki bana özgeçmişini kadının sıralamışsınız , Aidin Salih hanım dan daha çok bilmem değil mesele onun bu yaklaşımına karşı fikrimin olması, Güzel islamiyet yeniliğe açıktır o zaman hastaneler niye var, bu hastanelerde daha donanımlı bi şekilde doğurmak mantıklı olan bana göre.. Ama çok bildiğini iddia ettiğiniz Salih Hanım bana göre yanlış düşünüyor açık ve net sizin gibi düşünenler de din - dünya işlerini hep terazide tutamıyor :)

yeniden herkese merhaba oğluşumdan fırsat buldukca sizi takip edip bir sene önceye dönüyorum ve hey gidi hey diyorum :) doğum şekilleri konuşulmaya başlamış henüz cok erken kafanızı bunlarla yormayın şimdiden coook zaman var hiç bir sey belli olmuyor zaman yaklaştıkca doktorunuz ve sizler karar verirsiniz doğum şeklinize diyor sevgilerimi sunuyorum

not:gebeliğin başından beri normal doğum diye diretip doğumdan evvel ki son kontrolde ( 39.haftada ) bebeğimin iri bir bebek oldugunu kafa çapının normal dogum için biraz büyük oldugunu ve boynunda ki yarım tur kordonu oldugunu görünce hiç normal dogum yapasım gelmedı riske edemezdim sonucta ve 39+3 te sezeryan oldum pişman değilim evladımın gelişini gördüm cok cok güzel ve duygusal bir andı rabbim sizede yaşatsın

bebeğim gercekten iri dogru ultason cihazı 500 gram artı yönde fark etti ,iyi ki de sezeryan olmusum dedim ,bu konuda ki fikrimi söylemek istedim :)

d
Cnm sakin izleme dogum hikayeleri dinleme biz dr la 37 haftaya kadar hic dogumdan konusmadik hic stres yoktu allaha şükürler olsun ben rahat olmaya calistim ranbime sukurler olsun hersey yolundaydı. Dogum cok zor bisey olsaydi ikinciyi yapmazdi kadinlar rahat ol gebeliğin zevkini cikar iyi bir dr varsa ona guven guven cok onemli .hersey guzel olcak allahin izniyle[/QUOTE]
doktorum vardi iki kez gittim ikincide yuksek dozda antibiyotik verdi. idrar yollarimda cok az bakteri goruldu. antibiyotigi bakanligin eczaneye verdigi dozdan iki kat fazla yazmis. saglik ocaginda takip eden doktora sordum bunun icin bu kadar yuksek doz fazla bence su ic bolca dedi. yanma acima kotu koku olursa tekrar test yaptir dedi. dolayisiyla o doktora karsi guvensizlik olustu. yeni doktorumla haftaya cts gorusecegiz. insallah iyi olur. cok endiseliyim

Bence haklı olduğumuzu anladın yoksa sen fikir yürütmüyorsun sana o kadının yazdıklarına rağmen birsürü şey yazdım, tezlerime karşı tez yürüteceğine sadece sen Salih Hanımdan daha mı iyi biliyorsun dedin, Salih hanım düşünsün , sende o ne diyorsa tamam de Allah hepimize akıl verdi, düşünün diye Salih Hanım ya da başkaları gibi insanlar düşünsün sen Hureyra o ne düşünüyorsa onun yolundan git demedi

Merhaba Canım burdan tecrübelerini paylaşman bizi mutlu ediyor çok teşekkür ederiz , birşey sorabilirmiyim oğlunun cinsiyetini ne kadarlıkken öğrenmiştin

Kızlar bende şimdi izledim bir kaç doğum videosu epiduralle olanda kadın resmen gülerek doğurdu çocuğu

Süper açıklamışssın jasminka

Ben zorunlu sezeryan oldum kizlar. Dogurmadan once dogum videolari da izledim. Sezeryan olmam normal dogurucam diyodum. Sonra kizimin gelisimi durunca bir sure daha bekledik ama gelismeyince sezeryan olmak zorunda kaldim. Ama benim ki cok rahat gecti. Benle beraber 5 kisi daha dogurmustu. Bi tek ben kalkip yuruyodum. Kimse kalkmiyodu. Dogumdan sonraki gun eve geldim. Karnim kocaman Gören 6 aylik hamile der. Oha dedim bu gobek kaldi boyle. Sonrasinda bas agrisi haric hic sorunum kalmadi. 1 hafta sonra kontrol oluyo zaten. Kendi doktorum yoktu bayan doktor vardi. Beni gordu aaaa hic hamile kalipta dogurmus gibi degilsin dedi. Gerci cok az kilo almstim ama olsun. Son gunler gelince ne zaman dogucak dusuncesindesin baska bisey dusunulmuyo zaten. Simdi imkanim olursa normal dogumu deniycem.

yanı uslubun cok cok yanlıs Islamdan bahs edıyosun burda ama tavrların hc guzel degıl.Bı kere kımsenın dınını ımanını sorgulamak kımseye dusmez.Her kesın kendıne gore ımanı vardır emın ol.Sankı o kıtapı okuyan ya da Islamı anlayan bı tek sensın .Ben de bu kıtapı okudum ben de musulmanım ama senın burdakı tavrın ınsanlara yaklasımın hıc hos degıl,bence boyle seyler okuyup burda bı suru hamıle var onların hepsını azarlamaktansa bı otur tavrına yazılarına bak,uzun suredır senın yazdıklarını okuyorum,karısmayım dıyorum ama artık cok yanlıs bı uslupla bı de dını de elınde bayrak yaparak burda ınsanları boyle anlamıyorsunuz gecmısınız nerde falan deye azarlama arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…