- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.081
Haklisin cnm denge onemliHG2014 .!.:Ne diyeyim pofuduk Allah dünyayı da ahiretide terazide tutun diyor yoksa dengemiz şaşar.. Allah hepimizi iyilerden nasip etsin..
hic yapmamam gereken birseyi yaptım ve dogum videolari izledim. biraz tedirgin oldum.hayir hayir bildigin KKORKTUM :/ bu epidural normal dogumda agri oluyor mu? sezaryen de istemiyorum. napcam benkadinlar oyle bir bağırıyor ki olduruyorlar sanirsin psikolojim bozuldu
ben bu kıtabı okuyorum ama orda kımse evde dogursun deye bı sey yok .Tamam dogal dogumu desteklıyorlar sezeryan olmasını ıstemıyorlar.Zaten gunmuzde kımse sezeryan olmak ıstemez.Senın boyle ben evde dogacam demen le de olmuyor,Allah korusun gobek bagı bebegın boynuna sarıla bılır kı bu benım kuzenımde olmustu ve daha cok durumlar var kı bebegıne zarar gelmemmek adına sezeryan olmak zorundasın.Tabıı her kesın kendı tercıhı ama Tanrı sana tasımaya bı can vermıstır ,kı ınan kı her kese nasıp olmuyor bu ,kendımden bılıyorum.Bı bebegı doktora gozukmeden ya da evde dogurmak o canı rıske atmak bence mantıklı degıl.Bu kıtapta da boye bı sey yazılmamısBi de tüm hamilelere "Hypnobirthing - Mongan yöntemi / Daha rahat daha kolay güvenli bir doğuma doğal yaklaşım"
Kitabını okumayı tavsiye ediyorum.
.))
Bunları ben yazmadım, yazan hanım ise;
Lugansk, Ukrayna'da Tıp Fakültesini bitirdi. Sovyetler Birliği'nde yıllarca tıp doktorluğu görevini yürüttü. Daha sonra Taşkent Devlet Üniversitesi'nde Biyoloji bölümünden mezun oldu. Ayrıca Uluslararası Alternatif Tıp Okulu'nu bitirdi.
Biyoloji diploma tezi 'Yabani Hayvanların Fizyolojisi' üzerineydi. 30 yılı aşkın bir zamandır aldığı çok yönlü eğitimlerle insan ve hayvan hastalıklarının sebeplerini inceliyor.
İslam Tıbbı, Tıbb-ı Nebevi konusundaki alimlerin ve eski hekimlerin tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanıyor. Tedavileriyle binlerce insanın şifa bulmasına vesile oldu. Bu çerçevede geliştirdiği tıp yaklaşımını anlattığı "Gerçek Tıp – Yitik Şifanın İzinde" isminde bir kitabı bulunuyor.
Herhalde Aidin Salih Hanım'dan daha fazla biliyorsunuz, hangi araştırmalarda bulundunuz? Tıp alanında ne gibi araştırmalarınız, kitaplarınız var? Peki 1 sayfa tıbb-I Nebeviyi okudunuzmu?
insallah benim de oyle olur. her hastanede yapilir dimi buhiç korkma ben 1. doğumumu epiduralli normal doğum yaptım çok rahattı. hiç sancı çekmedim.
Ben biliyorum burası Türkiye, benim örneklerimse fıtratımıza uygun olan. Dedim ya, bu benim yolum. Dayatılmış, alışılmış olmayan. Islama uyan, yaratılışımıza uyan şeyleri seviyorum.
Bu arada benim ebem de, doulam da Rusyada ve Amerika'da eğitim almış müslümanlar.
Ben burda tartışmak istemiyorum, farkındaysanız kimseye de yazmadım, bana soru soran kardeşe yorum yazdım. Bu yüzden rica ediyorum, ben sizin nasıl ki, bana göre doğru olmayan vitamin, ikili test bilmem ne gibi gereksiz uygulamalarınıza yorum yapmıyorsam, siz de size uygun olmayan bu İslami uygulamalara yorum yazmayın. Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız olur biter.
Zaten doğal yaşamı, fıtrata uygun yaşamı öğrenmek, araştırmak, okumak isteyenler bana 2 gündür özelden mesaj yazıyorlar, demekki düşünebilen insanlar da var alhamdulillah.
Sevgiler.
Cnm sakin izleme dogum hikayeleri dinleme biz dr la 37 haftaya kadar hic dogumdan konusmadik hic stres yoktu allaha şükürler olsun ben rahat olmaya calistim ranbime sukurler olsun hersey yolundaydı. Dogum cok zor bisey olsaydi ikinciyi yapmazdi kadinlar rahat ol gebeliğin zevkini cikar iyi bir dr varsa ona guven guven cok onemli .hersey guzel olcak allahin izniyle[/QUOTE]OTE="4143m, post: 37849021, member: 301101"]hic yapmamam gereken birseyi yaptım ve dogum videolari izledim. biraz tedirgin oldum.hayir hayir bildigin KKORKTUM :/ bu epidural normal dogumda agri oluyor mu? sezaryen de istemiyorum. napcam benkadinlar oyle bir bağırıyor ki olduruyorlar sanirsin psikolojim bozuldu
Bundan sonra nasıl mesajlar yazarsanız yazın, ilgilenmiyorum gerçekten, cevap yazamam.Hem zamanım yok, 2 sayfa kitap okurum daha hayırlı.
Bi de etraf sizler gibi düşünenlerle dolu, şaşırmıyorum bu yüzden. Sadece vakit harcamak istemiyorum burda. Özelden yazan arkadaşlarsa merak etmeyin, sırasıyla hepinizin mesajlarına cevap vereceğim inşallah.
insallah benim de oyle olur. her hastanede yapilir dimi bu
yeniden herkese merhaba oğluşumdan fırsat buldukca sizi takip edip bir sene önceye dönüyorum ve hey gidi hey diyorum :) doğum şekilleri konuşulmaya başlamış henüz cok erken kafanızı bunlarla yormayın şimdiden coook zaman var hiç bir sey belli olmuyor zaman yaklaştıkca doktorunuz ve sizler karar verirsiniz doğum şeklinize diyor sevgilerimi sunuyorum
not:gebeliğin başından beri normal doğum diye diretip doğumdan evvel ki son kontrolde ( 39.haftada ) bebeğimin iri bir bebek oldugunu kafa çapının normal dogum için biraz büyük oldugunu ve boynunda ki yarım tur kordonu oldugunu görünce hiç normal dogum yapasım gelmedı riske edemezdim sonucta ve 39+3 te sezeryan oldum pişman değilim evladımın gelişini gördüm cok cok güzel ve duygusal bir andı rabbim sizede yaşatsın
bebeğim gercekten iri dogru ultason cihazı 500 gram artı yönde fark etti ,iyi ki de sezeryan olmusum dedim ,bu konuda ki fikrimi söylemek istedim :)
ben bu kıtabı okuyorum ama orda kımse evde dogursun deye bı sey yok .Tamam dogal dogumu desteklıyorlar sezeryan olmasını ıstemıyorlar.Zaten gunmuzde kımse sezeryan olmak ıstemez.Senın boyle ben evde dogacam demen le de olmuyor,Allah korusun gobek bagı bebegın boynuna sarıla bılır kı bu benım kuzenımde olmustu ve daha cok durumlar var kı bebegıne zarar gelmemmek adına sezeryan olmak zorundasın.Tabıı her kesın kendı tercıhı ama Tanrı sana tasımaya bı can vermıstır ,kı ınan kı her kese nasıp olmuyor bu ,kendımden bılıyorum.Bı bebegı doktora gozukmeden ya da evde dogurmak o canı rıske atmak bence mantıklı degıl.Bu kıtapta da boye bı sey yazılmamıs
yanı uslubun cok cok yanlıs Islamdan bahs edıyosun burda ama tavrların hc guzel degıl.Bı kere kımsenın dınını ımanını sorgulamak kımseye dusmez.Her kesın kendıne gore ımanı vardır emın ol.Sankı o kıtapı okuyan ya da Islamı anlayan bı tek sensın .Ben de bu kıtapı okudum ben de musulmanım ama senın burdakı tavrın ınsanlara yaklasımın hıc hos degıl,bence boyle seyler okuyup burda bı suru hamıle var onların hepsını azarlamaktansa bı otur tavrına yazılarına bak,uzun suredır senın yazdıklarını okuyorum,karısmayım dıyorum ama artık cok yanlıs bı uslupla bı de dını de elınde bayrak yaparak burda ınsanları boyle anlamıyorsunuz gecmısınız nerde falan deye azarlama arkadasım.Bundan sonra nasıl mesajlar yazarsanız yazın, ilgilenmiyorum gerçekten, cevap yazamam.Hem zamanım yok, 2 sayfa kitap okurum daha hayırlı.
Bi de etraf sizler gibi düşünenlerle dolu, şaşırmıyorum bu yüzden. Sadece vakit harcamak istemiyorum burda. Özelden yazan arkadaşlarsa merak etmeyin, sırasıyla hepinizin mesajlarına cevap vereceğim inşallah.
cok cok tebrıklerbu arada şimdi yine hamileyim
Merhaba Canım burdan tecrübelerini paylaşman bizi mutlu ediyor çok teşekkür ederiz , birşey sorabilirmiyim oğlunun cinsiyetini ne kadarlıkken öğrenmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?