- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.181
Canım büyük konuşmak istemiyorum ama 3 çocuğu ard Arda aldırmak ne ya? Sağlıklı Doğanın sağlıklı büyüyeceğine dair bi garantimiz var mı? Duyuyoruz sürekli, yok doğum anında başı zedelenmiş, yok bikaç aylıklen ateşli hastalık geçirmiş zihin engelli olmuş vs.. Tabi çok zor bi durum, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da sabır versin. Ama geçerliliği yüzde 40 olan bi test sonuçta, ya vazgeçtiğimiz bebeklerimiz sağlıklıysa? Bunun hesabını ahirette nasıl veririz..Yok cnm ikili down Sendromu icin .bi tanidik 3 bebeginede dediler ense kalinligi var ozurlu olur hepsimi aldirdi.4.cocuga dediler normal onu dogurdu.normaal cocuk sikinti yok.off ya testler beni geriyo iki ucu keskin bicak gibi rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin.
Aynen cnm katiliyorum söylediklerineCanım büyük konuşmak istemiyorum ama 3 çocuğu ard Arda aldırmak ne ya? Sağlıklı Doğanın sağlıklı büyüyeceğine dair bi garantimiz var mı? Duyuyoruz sürekli, yok doğum anında başı zedelenmiş, yok bikaç aylıklen ateşli hastalık geçirmiş zihin engelli olmuş vs.. Tabi çok zor bi durum, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da sabır versin. Ama geçerliliği yüzde 40 olan bi test sonuçta, ya vazgeçtiğimiz bebeklerimiz sağlıklıysa? Bunun hesabını ahirette nasıl veririz..
ay ne kadar saglıklı beslenıyorsunuz sızler,bı tek benım mı canım hamburger patates frı ıstıyor anlamadım kıBende beslenmemi yazayım mesela bugün
Zeytin peynir yumurta salata domates kahvaltıda
10 gibi hergün muz yerken ya yanına 200 ml süt yada 10 fındık
Öğle yemeği şirket menüsü oluyor genelde
Öğleden sora 1 mandalina yada 1 elma yiyorum bugün mandalina yanına çokonat yedim
Akşam yemek yedim
Haftada 1 2 gün balık yiyoruz
Şimdi meyve saatine giriyorum
6 aylık evliyim 2 aylık bir bebek kaybettim boyun uzun 60 kg ile evlendim 62 kg iken hamile kaldım göbeğim hala yolk uzun boylu olduğum için kilo göstermiyor vücudum
Benim de istiyor valla şimdi portakal mandalina yedim ama , çıkardım canım normal de ara öğünlerim vardı inan diet gibi bu programay ne kadar saglıklı beslenıyorsunuz sızler,bı tek benım mı canım hamburger patates frı ıstıyor anlamadım kı
benım de tek artım sabah portakal suyu,aksam ayva mandalına .Onun dısında saglıklı bı sey yedıgımı hatırlamıyorumBenim de istiyor valla şimdi portakal mandalina yedim ama , çıkardım canım normal de ara öğünlerim vardı inan diet gibi bu program
Tek eksik meyve yemezim tırnakların beyaz beyaz benek olurdu vitaminle alakali ama şu an maşallah yok öle şeler
Maşallah cnm ya büyümüş meleginİyi geceler kızlar
Bugün doktora gittim. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi. Boyu 3,85 cm olmuş. Boyundan dolayı tipini babasına benzettiKalp atış hızını sordum. 168 dedi. Ben cinsiyetini sormadan kalp atış hızına göre kız olabilir dedi. Kesin değil 3 hafta sonra ikili test için geldiğinde kesinleşir dedi. Çok güzeldi kızlar. hareketlerini gördüm ilk kez. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.
Sağol canım benim. Gerçekten mucizeler. Bir önceki gittiğimde ne kadar küçüktü. Şimdi küçük bir insanMaşallah cnm ya büyümüş melegin
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ne güzel.Selam kızlar ben geldim doktordan.
3 şişe serum takıldı bulantılar ve su kaybım için, şükür biraz iyiyim, 48 saattir aç ve susuzdum
Normalde randevum pazartesi günüydü 2 li tarama için. Ama bugün gidince ense kalınlığınada baktı doktorum. Doktorum benim için önemli olan ense kalınlığı ve burun oluşumu, hiç bir sorun görünmüyor, kan testi sonuçları yanıltıcı olabiliyor, kafanı bulandırmamak adına kanda bakmayı önermiyorum ama sen istersen yaptıracağım.
Benim için önemli olan 3 lü ve 4 lü tarama testleri dedi. Bende kanda bakılmasa da olur dedim, nitekim çevreden de duyuyorum kan sonucu riskli çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu sözlerini.
Meleğim 3 gün önden gidiyor 11+1 olması gerekirken 11+4 dü.
Cinsiyeti sonraki kontrolüme kaldı.
bir vitamin birde kan ilacı verdi ama bulantılaraın tamamen geçmeden ve geçtiğinden emin olmadan başlama dedi. Benim doktorum da elevit hakkında söylenilenleri onayladı ve yerine başka bir vitamin yazdı.
Bizden haberler bu kadar.
Şimdiden de 22. hafta için detaylı ultrason randevusu aldırdı.
sonraki randevularım 22 aralık, 12 ocak ve detaylı içinde 3 şubat.
İlk doğumumdan önce youtube da bir bayan doktorun doğum üzerine konuşmasını dinlemiştim ve bana çok mantıklı gelmişti. İstersen izle belki sana da iyi gelirhic yapmamam gereken birseyi yaptım ve dogum videolari izledim. biraz tedirgin oldum.hayir hayir bildigin KKORKTUM :/ bu epidural normal dogumda agri oluyor mu? sezaryen de istemiyorum. napcam benkadinlar oyle bir bağırıyor ki olduruyorlar sanirsin psikolojim bozuldu
Ben ilk dogumumu epiduralla yaptim dunyada bulunan en buyuk mucuzevi icat bence Ben epidural I vurdurduktan sonra dogum olur ken bile hic bisey hissetmedim hatta ebelerle iddaya bile girdik kac kilo dogcek prensesim diyehic yapmamam gereken birseyi yaptım ve dogum videolari izledim. biraz tedirgin oldum.hayir hayir bildigin KKORKTUM :/ bu epidural normal dogumda agri oluyor mu? sezaryen de istemiyorum. napcam benkadinlar oyle bir bağırıyor ki olduruyorlar sanirsin psikolojim bozuldu
30 umun son demlerinde evlendim. 32ye girmeme bir ay kala oğlumu kucağıma aldım. 33. Tede inşallah ikinciyi alıcağım :) 30 larda güzeldirAbbaaaooowww ben 29 yasındayım yaa. 18 haziran doğum günüm, o günden önce doğurmam lazım 30u geçmeden
4143m bende hissediyorum galiba melegimin hareketlerini ilk hamileligi 4 yada 5 aylikken hissetmistim bu daha erken hissediyorum hareketlerinine heyecanli bir deneyimdir kimbilir :)
Canim epidurali beline igneyle vuruyorlar belinden asagi hissetmiyorsun gecici felc gibi bisey agriyida hissetmiyorsun karnina bir alet bagliyorlar sancinin geldigini soyluyo makina sende ikiniyosun normal dogum oluyo agrisizcanim epidural nasil oluyo ne fark var normal dogumdan pek bilgim yok
aa ne guzelmis butun hastanelerde oluyorsa bizdemi oyle mi yapsakkiCanim epidurali beline igneyle vuruyorlar belinden asagi hissetmiyorsun gecici felc gibi bisey agriyida hissetmiyorsun karnina bir alet bagliyorlar sancinin geldigini soyluyo makina sende ikiniyosun normal dogum oluyo agrisiz
Bugune kadar midemi rahatlatmak icin yediklerimden ayva kadar iyi gelen olmadi hergun isyerime goturuyorum guzelce dilimleyip masama koyuyorum ilac gibi midem kotu oldukca yiyorum zaten bi yerdede okumustum midede sunger gorevi goruyormus sanirim midenin urettigi asitleri emiyorbenım de tek artım sabah portakal suyu,aksam ayva mandalına .Onun dısında saglıklı bı sey yedıgımı hatırlamıyorum.Aslında bu haftalarında ayva yemeyı denesen hem mıdeye ıyı gelıyor hem bebıs de gamzeli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?