2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım büyük konuşmak istemiyorum ama 3 çocuğu ard Arda aldırmak ne ya? Sağlıklı Doğanın sağlıklı büyüyeceğine dair bi garantimiz var mı? Duyuyoruz sürekli, yok doğum anında başı zedelenmiş, yok bikaç aylıklen ateşli hastalık geçirmiş zihin engelli olmuş vs.. Tabi çok zor bi durum, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da sabır versin. Ama geçerliliği yüzde 40 olan bi test sonuçta, ya vazgeçtiğimiz bebeklerimiz sağlıklıysa? Bunun hesabını ahirette nasıl veririz..

Burda böle konular neden konuşuluyor radikal islam çok moda oldu instagram dünyasına bakıyorum acaip zenginleştirme politikaları var kimsenin Günahım almak istemem ama benim ebem yok evimde canım sen evinde doğur fıtratım da normal doğum da yok annem sorun yaşamış anne tarafım komple öle ben aslanlar gibi doğuraMAM Belki ama kimseye de ahkam kesmek bu dünyada napsan kar ama islamda böbürlenmek yok neyi paylaşamaduk böyle

Aynen cnm katiliyorum söylediklerine

ay ne kadar saglıklı beslenıyorsunuz sızler,bı tek benım mı canım hamburger patates frı ıstıyor anlamadım kı

ay ne kadar saglıklı beslenıyorsunuz sızler,bı tek benım mı canım hamburger patates frı ıstıyor anlamadım kı
Benim de istiyor valla şimdi portakal mandalina yedim ama , çıkardım canım normal de ara öğünlerim vardı inan diet gibi bu program

Tek eksik meyve yemezim tırnakların beyaz beyaz benek olurdu vitaminle alakali ama şu an maşallah yok öle şeler

benım de tek artım sabah portakal suyu,aksam ayva mandalına .Onun dısında saglıklı bı sey yedıgımı hatırlamıyorum.Aslında bu haftalarında ayva yemeyı denesen hem mıdeye ıyı gelıyor hem bebıs de gamzeli olur

İyi geceler kızlar
Bugün doktora gittim. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi. Boyu 3,85 cm olmuş. Boyundan dolayı tipini babasına benzetti Kalp atış hızını sordum. 168 dedi. Ben cinsiyetini sormadan kalp atış hızına göre kız olabilir dedi. Kesin değil 3 hafta sonra ikili test için geldiğinde kesinleşir dedi. Çok güzeldi kızlar. hareketlerini gördüm ilk kez. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.

Maşallah cnm ya büyümüş melegin

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ne güzel.

İlk doğumumdan önce youtube da bir bayan doktorun doğum üzerine konuşmasını dinlemiştim ve bana çok mantıklı gelmişti. İstersen izle belki sana da iyi gelir

Umarım linkten çıkar yoksa

Önce çocuğum programı 6 mart 2012 tarihli yayın doğuma hazırlık konusu Dr ayşe Duman

Ben ilk dogumumu epiduralla yaptim dunyada bulunan en buyuk mucuzevi icat bence Ben epidural I vurdurduktan sonra dogum olur ken bile hic bisey hissetmedim hatta ebelerle iddaya bile girdik kac kilo dogcek prensesim diye

canim epidural nasil oluyo ne fark var normal dogumdan pek bilgim yok
Canim epidurali beline igneyle vuruyorlar belinden asagi hissetmiyorsun gecici felc gibi bisey agriyida hissetmiyorsun karnina bir alet bagliyorlar sancinin geldigini soyluyo makina sende ikiniyosun normal dogum oluyo agrisiz

Haftasonu 3 günlüğüne gezmelerdeydik ama 10 aylık bir bebekle zormuş küçükken daha iyiydi :) canı sağolsun...

Bayaa birşeyler konuşulmuş bir gerginlik olmuş... Aidin Salih adını görünce yorum yapmak istedim kendisini patronumun eşi nedeniyle tanıdım. Allah rahmet eylesin ölmüş yakın zamanda. Kendisi ile ilgilenmedim yöntmlerini merak etmedim ama patronumun eşi onun yöntemiyle bel fıtığından kurtuldu alternatif tıbba meraklıydı.

Farklı fikirler farklı yöntemleri uygulamak ve birbirimizle paylaşmak daha verimli yapar grubu. Lakin hyatta tahammül edemeyeceğim şey benim fikirlerimi benim aklımı aşağılayacak kendini üstün görecek bir üsluptur. Hoş olmamış... Annem beni ve abimi evde doğurmuş. Ne yapsın kadıncağız yokluk var küçük bir ilçe.

Bnde parayla Kanada da yatağımda çatalın bile olmadığı bir oda da hemşire bir bacağımdan eşim bir bacağımdan tutmuş bir şekilde hayal edin ıkına ıkına doğum yaptım haa birde dr ve koltukta oturan kv de de vardı. Skin to skin anlayışı sebebiyle hooop üstünkörü silinip anında göğsüme verdiler bir yarım saat durduk. Sonra mı ne ben n bebeğim odadan ayrıldık. Bir gece kalıp hastaneden çıktık :) :) :) bence evde doğumu hiç aratmadı

Muayenemde öyle keza hemşire glip mezura ile karnımı ölçer tansiyonuma bakar teknolojik olarak tek şey bebeğin kalp atışlarını dinleyebildiğimiz cihaz :) dr glir nasılsın nasıl geçiyor ne hissediyorsun der. Yatarım elle iki karnımın orasına burasına bastırır tamam :)))

Canim epidurali beline igneyle vuruyorlar belinden asagi hissetmiyorsun gecici felc gibi bisey agriyida hissetmiyorsun karnina bir alet bagliyorlar sancinin geldigini soyluyo makina sende ikiniyosun normal dogum oluyo agrisiz
aa ne guzelmis butun hastanelerde oluyorsa bizdemi oyle mi yapsakki

Bugune kadar midemi rahatlatmak icin yediklerimden ayva kadar iyi gelen olmadi hergun isyerime goturuyorum guzelce dilimleyip masama koyuyorum ilac gibi midem kotu oldukca yiyorum zaten bi yerdede okumustum midede sunger gorevi goruyormus sanirim midenin urettigi asitleri emiyor belki bebisimde gamzeli olur kimbilir

gunaydın kızlar.Cumadan baslayan agrım devam edıyor,akıntım azalmıs gıbı ama esım de ben de cok tedırgınız.Acılde doktor b sey yok demıstı,ama ben bugun kendı doktoruma gıdecem .Insallah her sey yolundadır,dua edın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…