- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.161
tabi hayiirlisi cnm acelesi yok saglikli olsunda onceSordum cinsiyeti ama daha erken dedi. İlk hamileliğimde de aynı doktora gidiyordum 13+2 de söylemişti bir kızımın olacağını, eğer bugün acil gitmeseydim belki haftaya söylerdi.
Amin darısı herkesin başına, inş. hep güzel haberler veririz.
Trabzon un hangi semtindesin?
ben de ilk çocuğumu 19 yaşında doğurdum, erken anne olmak çok güzel:)
bende 56 ile evlendim 56 ylada hamile kaldimkilo konusmussunuz..ben 65 le hamile kaldım su an 61im..ama normalde hi. iradeli değilim bulantıdan yiyemiyorum
tabi hayiirlisi cnm acelesi yok saglikli olsunda once
Cnm paronoma testini arastirdim...canım selam aminyosentezden bahsetmişsin ya yazıyım dedim.
aminyosentez riskli bir işlem ya ona alternatif olarak yapılan bir kan testi var artık.
kan veriyorsun %99 kesin sonuç çıkıyor. kanı amerikaya yolluyorlarmış.
bir araştır istersen cnm.9. haftadan itibaren yapılıyormuş.
Cnm paronoma testini arastirdim...
Dedigin gibi anneden kan babadan tukruk ornegi alinip ayni gun icinde ucaga veriliyor...
Bikac haftada sonuc geliyor...
1080 $ cik... kdv dahilmis...
Tr de bunu yapacak sistem yokmus maalesef...
Amniyosentez yaptirmamaya karar verdik esimle...
Bu testide yaptırmicam...
Zaten dun dr enseyi ölçtu cok iyi dedi burnuda cok guzel maasallah dedi...
Her ay ultrason olcumlerinde baktiririm...
Bu cani yaratan ALLAH...
Halik da O
Musavvir de O
Bari de O
Muheymin de O...
Ben Rabbime tevekkül ettim...
Elhamdulillah... :)
bende 56 ile evlendim 56 ylada hamile kaldim
ay yok canim insallah on kilo falan alirim simdi tok karna 58 geliyorum pek birsey de yedigim yok ama Allah tarafindan yedigim yariyo heralde56 yla doğurma kızzz..benim ablam 62 yle hamile kalıp 66yla doğurdu bildiğin zayıfladı yani:)
insalah gonlundeki olur kiz evlat bambaska tabi anneye can yoldasi gibi . ben simdi erkek hissediyorum ama hayirlisi bu erkek bile olsa sonraki kiz olur insallah abi olur benim iki tane abim var iyidir abili olmakAynen öyle. bir kızım var Allaha şükür bir kızım daha olsa çok çok mutlu olurum.
Ama oğlum da olsa üzülmem.
Cnm paronoma testini arastirdim...
Dedigin gibi anneden kan babadan tukruk ornegi alinip ayni gun icinde ucaga veriliyor...
Bu cani yaratan ALLAH...
Halik da O
Musavvir de O
Bari de O
Muheymin de O...
Cnm bende amnio yaptirma dicektim o saaten sonra nasil kiyilir kocaman oluyolar.[/QUOTE][QUObende amnioirac75, post: 37852211, member: 630785"]Cnm paronoma testini arastirdim...
Bu cani yaratan ALLAH...
Halik da O
Musavvir de O
Bari de O
Muheymin de O...
sen çok inançlı bir hatunsun..bebişin sapasağlam bir tosuncuk olacak içime doğduu
♡ oy gönlü güzel kardeslerim benim...cnm en doğru kararı vermişsin inan. aminyosentez de enfeksyon riski var allah korusun senın bebişin çok sağlıklı olacak. zaten en önemli belirleyiciymiş ense kalınlığı ve burun ölçümü.
evet biraz pahalıymış çünkü yurt dışında yapılıyor iste maalesef.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah..
Yok cnm ikili down Sendromu icin .bi tanidik 3 bebeginede dediler ense kalinligi var ozurlu olur hepsimi aldirdi.4.cocuga dediler normal onu dogurdu.normaal cocuk sikinti yok.off ya testler beni geriyo iki ucu keskin bicak gibi rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin.skeleb post: 37852941 .!.:Kızlar bişey sormak istiyorum bu ikili ve üçlü testin amacı ne?? Ben doktoruma sordum, eğer sağlıksız bir bebekse tek çözüm kürtaj dedi, anne karnında yapılabilecek hiçbi çözüm yok yani. Yüm testleri yaptırıyolar, çocuk daumlu çıkınca da aldırmıcam diyorlar dedi, ozaman bu testleri yaptırmanın hiçbir anlamı yok dedi. Bana da çok mantıklı geldi, tabi Rabbim hepimize sağlıklı çocuklar nasip eder înş, ama 3 aylık olmuş bebeğimi engelli vs die asla aldırmam, sonuçta bu da bi imtihan, bunu o sebeple aldırırm belki bidahaki sapasağlamken geçirdiği bi hastalık neticesinde sakat kalabilir mesela. Tabi bu benim düşüncem... İkili testin başka bi işlevi varmı bilenler beni aydınlatabilir mi acaba ?
Hayırlısı olsun. Benide ikili test zamanı çağırdı işte. Kimisinin 12 haftalarda belli oluyo. Hani merakta ediyorum. Benimde 5 Yaşında kızım var. Sende epey arA vermişsin. Allah gönlüne göre verir inş. Sağlıklı sıhatli hayırlı birerde oğlumuz olur inş. Tabi hayırlı ise. Yoksa 10 tane kızım olsunbanada testler için 15 gün sonra gel dedi ama daha erken diye cinsiyet sormadım birde devlet hastanesine gidiyorum ben orda söylemiyorlar galiba 16 haftalık olunca özele gidicem nasipse orda öğrenirim inşallah benimde 10 yaşında bir kızım var çok ara verdim ama hayırlısı artık kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun birde hayırlı bir evlat olsun.
Hayırlısı olsun. Benide ikili test zamanı çağırdı işte. Kimisinin 12 haftalarda belli oluyo. Hani merakta ediyorum. Benimde 5 Yaşında kızım var. Sende epey arA vermişsin. Allah gönlüne göre verir inş. Sağlıklı sıhatli hayırlı birerde oğlumuz olur inş. Tabi hayırlı ise. Yoksa 10 tane kızım olsunbanada testler için 15 gün sonra gel dedi ama daha erken diye cinsiyet sormadım birde devlet hastanesine gidiyorum ben orda söylemiyorlar galiba 16 haftalık olunca özele gidicem nasipse orda öğrenirim inşallah benimde 10 yaşında bir kızım var çok ara verdim ama hayırlısı artık kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun birde hayırlı bir evlat olsun.
Ben biliyorum burası Türkiye, benim örneklerimse fıtratımıza uygun olan. Dedim ya, bu benim yolum. Dayatılmış, alışılmış olmayan. Islama uyan, yaratılışımıza uyan şeyleri seviyorum.
Bu arada benim ebem de, doulam da Rusyada ve Amerika'da eğitim almış müslümanlar.
Ben burda tartışmak istemiyorum, farkındaysanız kimseye de yazmadım, bana soru soran kardeşe yorum yazdım. Bu yüzden rica ediyorum, ben sizin nasıl ki, bana göre doğru olmayan vitamin, ikili test bilmem ne gibi gereksiz uygulamalarınıza yorum yapmıyorsam, siz de size uygun olmayan bu İslami uygulamalara yorum yazmayın. Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız olur biter.
Zaten doğal yaşamı, fıtrata uygun yaşamı öğrenmek, araştırmak, okumak isteyenler bana 2 gündür özelden mesaj yazıyorlar, demekki düşünebilen insanlar da var alhamdulillah.
Sevgiler.
Hayırlı olsun canım bende kan testi yaptırdım doktor burun yapısını bana benzetti herşeyi normal dedi ama yine de yaptırdım 1 haftada , sonuç çıkıyor galibaSelam kızlar ben geldim doktordan.
3 şişe serum takıldı bulantılar ve su kaybım için, şükür biraz iyiyim, 48 saattir aç ve susuzdum
Normalde randevum pazartesi günüydü 2 li tarama için. Ama bugün gidince ense kalınlığınada baktı doktorum. Doktorum benim için önemli olan ense kalınlığı ve burun oluşumu, hiç bir sorun görünmüyor, kan testi sonuçları yanıltıcı olabiliyor, kafanı bulandırmamak adına kanda bakmayı önermiyorum ama sen istersen yaptıracağım.
Benim için önemli olan 3 lü ve 4 lü tarama testleri dedi. Bende kanda bakılmasa da olur dedim, nitekim çevreden de duyuyorum kan sonucu riskli çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu sözlerini.
Meleğim 3 gün önden gidiyor 11+1 olması gerekirken 11+4 dü.
Cinsiyeti sonraki kontrolüme kaldı.
bir vitamin birde kan ilacı verdi ama bulantılaraın tamamen geçmeden ve geçtiğinden emin olmadan başlama dedi. Benim doktorum da elevit hakkında söylenilenleri onayladı ve yerine başka bir vitamin yazdı.
Bizden haberler bu kadar.
Şimdiden de 22. hafta için detaylı ultrason randevusu aldırdı.
sonraki randevularım 22 aralık, 12 ocak ve detaylı içinde 3 şubat.
Bende beslenmemi yazayım mesela bugünAslında bütün besin grupları var canım belki bu beslenme şeklini son aylarda daha rahat yaparspn iştahın açılacak ya Canım Bak ben kendi beslenme seklimi anlatayim ara sıra kaçamaklarım oluyor oda çok bulgur pilavı yemek etsiz çiğ köfte asure gibi kaçamaklar sağlıklı seyleir kaçamak yapmay açalışıyorum
Her sabah bir kutu süt iki tane karker
Kahvaltı
İki idlim ekmek beyaz peynir Yumurta çeçil Peybir Domates
Ara on adet Çiğ Badem Bir Meyve Manalina veya yaban merisni
Öğlen İş yerinde çıkan menüye göre
bir kase Çorba Ana yemek ne varsa Tavuk yemeye çalışıyorum ilk 3 ay dikkat ediyorum Bulgur varsa bulgur yiyiorumana yemğinin yanına
Ara
Yoğurt Meyve Meyveyi çok sevdiğimdem bazen iki çeşit Ayva kivi gibi
Akşam
İş yerinden çok aç gelirsem iki tane cubuk kraker yiyiorum Unonu kepekli veya iki ceviz
Çorba Ana yemek ara sırada bulgur Bazen açlık duruma göre bir dilim ekmek ekliyorum
Hafta da bir de Balık yiyiorum
ara
Soda ve Rezene içiyorum
Bu şekilde beslneiyorum PAzar günü birz daha rahat oluyor evde oluğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?