2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tabi hayiirlisi cnm acelesi yok saglikli olsunda once

Cnm paronoma testini arastirdim...
Dedigin gibi anneden kan babadan tukruk ornegi alinip ayni gun icinde ucaga veriliyor...
Bikac haftada sonuc geliyor...
1080 $ cik... kdv dahilmis...
Tr de bunu yapacak sistem yokmus maalesef...
Amniyosentez yaptirmamaya karar verdik esimle...
Bu testide yaptırmicam...
Zaten dun dr enseyi ölçtu cok iyi dedi burnuda cok guzel maasallah dedi...
Her ay ultrason olcumlerinde baktiririm...
Bu cani yaratan ALLAH...
Halik da O
Musavvir de O
Bari de O
Muheymin de O...
Ben Rabbime tevekkül ettim...
Elhamdulillah... :)

[QUObende amnioirac75, post: 37852211, member: 630785"]Cnm paronoma testini arastirdim...
Dedigin gibi anneden kan babadan tukruk ornegi alinip ayni gun icinde ucaga veriliyor...
Bikac haftada sonuc geliyor...
1080 $ cik... kdv dahilmis...
Tr de bunu yapacak sistem yokmus maalesef...
Amniyosentez yaptirmamaya karar verdik esimle...
Bu testide yaptırmicam...
Zaten dun dr enseyi ölçtu cok iyi dedi burnuda cok guzel maasallah dedi...
Her ay ultrason olcumlerinde baktiririm...
Bu cani yaratan ALLAH...
Halik da O
Musavvir de O
Bari de O
Muheymin de O...
Ben Rabbime tevekkül ettim...
Elhamdulillah... :)[/QUOTE]
Cnm bende amnio yaptirma dicektim o saaten sonra nasil kiyilir kocaman oluyolar.

sen çok inançlı bir hatunsun..bebişin sapasağlam bir tosuncuk olacak içime doğduu

56 yla doğurma kızzz..benim ablam 62 yle hamile kalıp 66yla doğurdu bildiğin zayıfladı yani:)
ay yok canim insallah on kilo falan alirim simdi tok karna 58 geliyorum pek birsey de yedigim yok ama Allah tarafindan yedigim yariyo heralde

Aynen öyle. bir kızım var Allaha şükür bir kızım daha olsa çok çok mutlu olurum.

Ama oğlum da olsa üzülmem.
insalah gonlundeki olur kiz evlat bambaska tabi anneye can yoldasi gibi . ben simdi erkek hissediyorum ama hayirlisi bu erkek bile olsa sonraki kiz olur insallah abi olur benim iki tane abim var iyidir abili olmak

cnm en doğru kararı vermişsin inan. aminyosentez de enfeksyon riski var allah korusun senın bebişin çok sağlıklı olacak. zaten en önemli belirleyiciymiş ense kalınlığı ve burun ölçümü.
evet biraz pahalıymış çünkü yurt dışında yapılıyor iste maalesef.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah..

Kızlar bişey sormak istiyorum bu ikili ve üçlü testin amacı ne?? Ben doktoruma sordum, eğer sağlıksız bir bebekse tek çözüm kürtaj dedi, anne karnında yapılabilecek hiçbi çözüm yok yani. Yüm testleri yaptırıyolar, çocuk daumlu çıkınca da aldırmıcam diyorlar dedi, ozaman bu testleri yaptırmanın hiçbir anlamı yok dedi. Bana da çok mantıklı geldi, tabi Rabbim hepimize sağlıklı çocuklar nasip eder înş, ama 3 aylık olmuş bebeğimi engelli vs die asla aldırmam, sonuçta bu da bi imtihan, bunu o sebeple aldırırm belki bidahaki sapasağlamken geçirdiği bi hastalık neticesinde sakat kalabilir mesela. Tabi bu benim düşüncem... İkili testin başka bi işlevi varmı bilenler beni aydınlatabilir mi acaba ?

Cnm bende amnio yaptirma dicektim o saaten sonra nasil kiyilir kocaman oluyolar.[/QUOTE]

sen çok inançlı bir hatunsun..bebişin sapasağlam bir tosuncuk olacak içime doğduu

♡ oy gönlü güzel kardeslerim benim...
Cenabi Hak alinti yapamadiklarim da dahil cumlenizden razi olsun...
ALLAH bizim herseyimiz ...
Bizim neye ihtiyacimiz oldugunu bizden iyi bilen en küçük kaalbimizdeki arzuhallerimize bile kosan sahibimiz kendisine tevekkül edeni bos cevirir mi hic...
Hepimiz tum ümmeti Muhammed anneleri hayırlısıyla saglikla kucaklicaz minnoslarimizi inşaallah...

Yok cnm ikili down Sendromu icin .bi tanidik 3 bebeginede dediler ense kalinligi var ozurlu olur hepsimi aldirdi.4.cocuga dediler normal onu dogurdu.normaal cocuk sikinti yok.off ya testler beni geriyo iki ucu keskin bicak gibi rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin.

Hayırlısı olsun. Benide ikili test zamanı çağırdı işte. Kimisinin 12 haftalarda belli oluyo. Hani merakta ediyorum. Benimde 5 Yaşında kızım var. Sende epey arA vermişsin. Allah gönlüne göre verir inş. Sağlıklı sıhatli hayırlı birerde oğlumuz olur inş. Tabi hayırlı ise. Yoksa 10 tane kızım olsun

Hayırlısı olsun. Benide ikili test zamanı çağırdı işte. Kimisinin 12 haftalarda belli oluyo. Hani merakta ediyorum. Benimde 5 Yaşında kızım var. Sende epey arA vermişsin. Allah gönlüne göre verir inş. Sağlıklı sıhatli hayırlı birerde oğlumuz olur inş. Tabi hayırlı ise. Yoksa 10 tane kızım olsun

UmmuHureyra allah askina darilmada sen cubbeli ahmet hocanin kizi felanmisin kac gundur gerdinde gerdin bizi zaten hamilelikten dolayi psikolojimiz normal degil kendimize zor katlaniyoruz wallahi seninle dusuncelerinle hic ugrasamicaz sorun sende yada bizde ama birak allah askina sen herkesten farkliysan ve farkli kalmak istiyorsan rica ederim girme bu tarz farkli dusunceden bir suru insanin bulundugu ortamlara. Otur halanla dayinla ananla bacinla ya da kendin gibi dusunen sohbetten cemaetten arkadaslarinla muhabbet et. Bizim hayat tarzimiz bu biz boyle yetistik bolede gideriz kolay kolay kimsede degistiremez kac yillik goruslerimizi. Elhamdulillah muslumaniz ve inancimizda tam ama hayat tarzlarimiz seninkinden cok farkli. Dinini kendi icinde kendi bildigin sekilde yasa ama kimseyi senin gibi dusunmuyor diye elestirme yada yanlis dusunuyorsun deme. Wallahi ben senden korkmaya basladim sanki cemaatlardan gonderilen ozel tutulmus dini seyleri daha fazla asilamaya calisan biri gibisin. hani hamilelik takvimimin felanda yok suraya geldigin gunden beri bebegin ve hamileliginle ilgili iki kelamda etmedin varsa yoksa hayat tarzin falanin filanin. Yok efendim ben boyle yiyorum ben soyle yasiyorun yok efendim doktorlarim soyle insanlar. Tamam anladik sen kusursuz bi insansin tamam biz lanetlenmis insanlariz sen meleksin hatta biz seytanlariz ama yeter artik bu tarz sayfalarda daha fazlasini bekleme ev hanimi yada is kadini olsakta sonucta yasadigimiz cag belli bizde ona ayak uyduruyoruz hadi kal saglicakla !!!

Hayırlı olsun canım bende kan testi yaptırdım doktor burun yapısını bana benzetti herşeyi normal dedi ama yine de yaptırdım 1 haftada , sonuç çıkıyor galiba

Bende beslenmemi yazayım mesela bugün

Zeytin peynir yumurta salata domates kahvaltıda

10 gibi hergün muz yerken ya yanına 200 ml süt yada 10 fındık

Öğle yemeği şirket menüsü oluyor genelde

Öğleden sora 1 mandalina yada 1 elma yiyorum bugün mandalina yanına çokonat yedim

Akşam yemek yedim

Haftada 1 2 gün balık yiyoruz

Şimdi meyve saatine giriyorum

6 aylık evliyim 2 aylık bir bebek kaybettim boyun uzun 60 kg ile evlendim 62 kg iken hamile kaldım göbeğim hala yolk uzun boylu olduğum için kilo göstermiyor vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…