2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
vanda kime gidiyosunuz tubiser hanım bizde vanda ikamet ediyoruz eşimin işi nedeniyle bizde çoçuk istiyoruz iki yıldır ben hiç bir doktoru burda beyenemedim çok yoğunlar hep hiç yalnız kalamıyorum doktorumla fazlabir ilgi yok hastalara karşı şuan lokman hekimde Öznur polat hanıma gidiyorum siz kime gidiyodunuz
Canım ben İstanbul hastanesi Deniz ulusoy a gittim ve çok memnun kaldım. Doğum yapalı 1 ay oldu ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım harika bir spinal sezeryan oldum. Ameliyat ekibi harikaydı fotoğraflarımı felan çektiler ameliyatta. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Hastaneden de çok memnun kaldık.

Kızlar philips soothie emzik sipariş vermiştim, geldi ama malesef oğlum bunu da beğenmedi öğürüp tükürüyo :(( ama ben azimle ağzına sokmaya çalışıyorum.. Son umudum buydu :( 30 tl emziğe, 15 de kargoya verdim. At çöpe :(

Selam kızlar bebişler büyüyor maaşallah. Uzun zamandır giremiyordum. Biz dün 1. ayımızı doldurduk ve tam 1 kilo almışız çok mutlu oldum. Sarılık olduğunda zayıflamıştı çok şükür kilo aldı ama mama da veriyoruz doktor sütümün yetmediğini söyledi ve gerçekten bebeğim açlıktan ağlıyormuş. Mama takviyesi yapalı çok huzurlu çok şükür :)

Gaza cozum bulan varmi kizlar yaa kafayi yemek uzereyim artik. Armut suyu deneyen var mi?

bnm bebek doğduğundan beri her bakan dr hemşire çok gazlı dedi. bir aylık olunca ilaca düzenli başladık şükür rahata erdik. kaç gündür rezene kimyon da içmiyorum. dr 2 haftada anca etki eder ztn dedi. sbh öğle akşam veriyorum. şunu da atlamayın içince yarım saat içinde kusarsa yeniden ver dendi.

Selam kızlar bebişler büyüyor maaşallah. Uzun zamandır giremiyordum. Biz dün 1. ayımızı doldurduk ve tam 1 kilo almışız çok mutlu oldum. Sarılık olduğunda zayıflamıştı çok şükür kilo aldı ama mama da veriyoruz doktor sütümün yetmediğini söyledi ve gerçekten bebeğim açlıktan ağlıyormuş. Mama takviyesi yapalı çok huzurlu çok şükür :)
canim benimkide sariliktan kuvezde kaldi simdi gece uyumuyo doymuyo sanki hep agliyo cok gazi da var hangi mamayi nd kadar veriyorsunuz

herkes arazi gene :) en büyük sorun gaz bizim bebişte çok gazlı sınıfından. gaz ilacını sbh öğle akşam düzenli 8er damla kullanıyorum çok rahat ettim.
büyüdüğü için sanırım daha akıllı uslu duruyor. derdi varsa anlamaya başladık sanırım. terleyince sıcaktan fln da çok ağlıyor. kıyafetin etiketi varsa, açsa, numaradan ağlamalarda başladı. önceden ağlayınca katılacak diye korkardık şimdi tiz bi çığlığı var. şükür çok ve uzun süre ağlamıyor. tek sıkıntım çok içip içip sonra fazlasını kusması. sonra haydi elbise değiş :) öyle böyle büyüyecekler.
bu arada telsiz almadım ev ufak diye. skype otomatik aramalara cevap veren tek program. minibook a kurdum. çocuk odada yatarken cepten arıyorum sürekli kamera görüntüm var.kendi mikrafonla kameramı da kapatıyorum. telefonda farklı programda gezerkende skype ekranı ufak bir karede en üstte duruyor. yani telefonumu kullanmaya devam edebiliyorum.
bana faydası ise rüzgardan korktuğu için balkona bebekle çıkamıyordum artık uyurken çıkabiliyorum :KK36:

Canim benim kız 3500 le doğdu 30 gün sonunda sadece 400 gr almış öyleki memem çok fena yara olduğu halde emmeyi hic kesmedim o da hep emdi birini emerken diğerinden süt akıyor yani sütumde var ..ebe 1 hafta takip edelim dedi o hafta tam 400 gr almış 1 haftada yani ebeler iyi kilo alıyor sorun yok dedi 1 hafta sonunda Dr gittim tartida 4460 çıktı yani 1 haftada 60gr Dr yine takip edelim haftaya gel dedi belki alerjiden dolayidir süt ürünleri yumurta çikolata tüketme dedi sonra ne dicek bilmiyorum
Anladim canim, peki mama wersen az az olmaz mi doktorun gerekeni soylemistr gerci

Anladim canim, peki mama wersen az az olmaz mi doktorun gerekeni soylemistr gerci
Bu hafta tekrar kilosuna bakacak canım ama ben daha önce denemek için emdikten sonra verdim ama içmedi mamayı ... Dr belki alerjik egzama dir sebebi dedi ona bakacak süt ürünleri diyetindeyim çok üzülüyorum yüzünü gördükçe yavrumun. .::( :(

Cnm benımkıde yapıyor yalanma haraketlerını. Emzik verıyorum emdıkten sonra doydugunu anlamıyor sanırım. Emzikle çok rahettım alıştırmaya calıs sende mutlaka cnm
Wee denedim olmadı, april denedim olmadı, nuk denedim onu da almadı... Biberonu bile öğürdü. Bizim kız benden bşka bişeyi kabul etmiyor maleseff.

Bu hafta tekrar kilosuna bakacak canım ama ben daha önce denemek için emdikten sonra verdim ama içmedi mamayı ... Dr belki alerjik egzama dir sebebi dedi ona bakacak süt ürünleri diyetindeyim çok üzülüyorum yüzünü gördükçe yavrumun. .::KK43: :KK43:
Canim benim ben goguslerimden dolayi bebegimi bi hafta emziremedim. Istahsiz olan cocuk o dinemde kim kucagina alsa onun sirtini emmeye calisiyofu agliyodu meme icin ciglikcigliga. Bende agladim gunlerce. Cok zor bi durum. Inssnin ewladi sozkonusu olunca kendini unutuyomus gercekten :(

Kizlar gece gece sinirlerim tepemde kimseyle de konusamiyorum. Ben ucretsiz izin alip cocugumu bir yasina kadar kendim buyutmek istiyorum bugun kv. Geldi bu cocuk zaten seni emmiyo sana zaten ihtiyaci yok sutunu biz iciririz bakarz ona diyo. Ben karar verdm bn buyutmek isteyrm dediysem de hep kendi dedigini diyo. Sinirden gozume uyku girmiyo bu gece

Kizlar gece gece sinirlerim tepemde kimseyle de konusamiyorum. Ben ucretsiz izin alip cocugumu bir yasina kadar kendim buyutmek istiyorum bugun kv. Geldi bu cocuk zaten seni emmiyo sana zaten ihtiyaci yok sutunu biz iciririz bakarz ona diyo. Ben karar verdm bn buyutmek isteyrm dediysem de hep kendi dedigini diyo. Sinirden gozume uyku girmiyo bu gece
canı çok bebek çektiyse bi tane de kendi yapsın :D

Öncelikle canını sıkma.Eşin de senin ile aynı fikirse ise biz öyle karar verdik.de geç.
Bana dese öyle evet haklısın öyle olsa da olurdu ama biz bu şekilde karar versik der.geçerim.bildiğimi okurum.

Öncelikle canını sıkma.Eşin de senin ile aynı fikirse ise biz öyle karar verdik.de geç.
Bana dese öyle evet haklısın öyle olsa da olurdu ama biz bu şekilde karar versik der.geçerim.bildiğimi okurum.
Canim bildigin gibi degil. Esimle tabi ki ayni fikirdeyiz sen kimsenn lafini dinleme benden baska kimseye hesap vermek zorunda degilsin diyo esim. Ama gel gor ki cok bilmis kv. Her zamanki gibi maydanoz oluyo ben oyle karar verdim dememe ragmen kendi dedigini diyo hep sanki bni duymuyo iyi madem canim bi iki ay alirsin o zaman diyo bi de cildirtck insani

Canim bildigin gibi degil. Esimle tabi ki ayni fikirdeyiz sen kimsenn lafini dinleme benden baska kimseye hesap vermek zorunda degilsin diyo esim. Ama gel gor ki cok bilmis kv. Her zamanki gibi maydanoz oluyo ben oyle karar verdim dememe ragmen kendi dedigini diyo hep sanki bni duymuyo iyi madem canim bi iki ay alirsin o zaman diyo bi de cildirtck insani
Boşverrrr.bak süper eşin destek.sen neticeye bak.onlarda dediğini yaptıramamak dile vuruyor.olmayacagını bilselerde içlerinde bırakmıyorlar söylüyorlar.
Sonuçta zafer senin:KK50:

Kızlar philips soothie emzik sipariş vermiştim, geldi ama malesef oğlum bunu da beğenmedi öğürüp tükürüyo :KK43:( ama ben azimle ağzına sokmaya çalışıyorum.. Son umudum buydu :KK43: 30 tl emziğe, 15 de kargoya verdim. At çöpe :KK43:
Ah canim ya ayni durumdayiz. Ne yapacahimi sasirdim uyanik oldugu zamanarda kucakta dolasayim istiyor hep. Kahvalti bile edemiyorum.emzik desen her cesidi var ama almiyor iste :(

Back
X