2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızla dün çok kötü bise oldu esimle yemege gittik aksam kalktık arabaya doğru gidiyoduk anakucağını esim taşıyodu birden döndü anakucağı oģlum yüzüstü yere düştü burnu şisti morardı acile kostuk hemen kafa burun filmi cekildi çok sükür biseyi yok sadece burnu morardı ve nefes alamadı hastaneye gidene kadar benimde ömrümden ömür gitti ağlamaktan bi hal oldum öyle görünce kriz gecirdim resmen 1 saat hastane kaldık sonra eve geldik sabaha kadar başını bekledik hiç unutmam o anları canımdan can gitti resmen Allahım bütüm bebekleri korusun sizlerde dikkat edin kızlar sağlam anakucağı birden döndü o kadar dikkat ediyoduk sürekli kontrol ediyoduk ama olacağı varmış bunada sukur biseyi yok agrısı var belliki ıhh ıhh diye inliyor yavrum içim parçalanıyo
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş. okurken benim de içim fena oldu :KK61:
ben de evde dolanırken bile sürekli şuraya takılsam buraya düşer, şuraya kafası çarpar mı vs vs die sürekli istemeden riskleri hesaplıyorum. aşırı algılarımız açılıyor sanırım. umarım hiçbirimiz böyle kazalar yaşamayız.

Kizlar bu gaz hepimizin ortak sorunu kuzularimiz ikina ikina bir hal oluyo bizimde gece gunduz birbirine girdi esim hortlak gibisin diyo ben bugun bebek cayi verdim sanki biraz rahatladi birde elma yagi oluyomus aktarda karnina masaj yapiliyomus onu alip deniycem
Ben aldim canim yapiyorum arada ama cok faydasi oldu diyememm kokusu yogun insan tedirginde oluyo

Kızlar bana bi akıl verin :( sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor :( kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla :( bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba :( kafayı buna taktım bu akşam.
Bi de emzik almadığı gibi biberon da alnıyor bizim kız. Geçen sağmıştım yolculuk yapıcaz diye. İçiremedim. Azcık içti öğürdü hemen. Uykuya da dalamıyor. İç çekiyor sanki zor nefes alıyor gibi şimdi de.

Kızlar bana bi akıl verin :KK43: sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor :KK43: kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla :KK43: bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba :KK43: kafayı buna taktım bu akşam.
Bi de emzik almadığı gibi biberon da alnıyor bizim kız. Geçen sağmıştım yolculuk yapıcaz diye. İçiremedim. Azcık içti öğürdü hemen. Uykuya da dalamıyor. İç çekiyor sanki zor nefes alıyor gibi şimdi de.

ben avent biberon kullanıyorum hiç sorun yaratmadı hem biberonda hem beni emmede.

doyma konusunda dr büyük ihtimal kg alımına bakacak. aç olsa uyumaz ağlar durur herhalde

Kızlar bana bi akıl verin :KK43: sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor :KK43: kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla :KK43: bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba :KK43: kafayı buna taktım bu akşam.
Canım yetmediğini düşünüyorsam mama yapıp kaşıkla vermeyi dene. Benimki bazen abartmıyorum 4 saat aralıksız bir onu bir onu emiyor en son süt olmuyor artık mama yapıyorum çok aglayinca 10 cc 20 cc yiyip bırakıyor. Dr browns biberon aldım onu emmiyor e bebekten basit bir tane aldım küçücük onunla emiyor. Birde benimki obur biraz,yaren hanım nasıllar büyüdü mü?

Kızla dün çok kötü bise oldu esimle yemege gittik aksam kalktık arabaya doğru gidiyoduk anakucağını esim taşıyodu birden döndü anakucağı oģlum yüzüstü yere düştü burnu şisti morardı acile kostuk hemen kafa burun filmi cekildi çok sükür biseyi yok sadece burnu morardı ve nefes alamadı hastaneye gidene kadar benimde ömrümden ömür gitti ağlamaktan bi hal oldum öyle görünce kriz gecirdim resmen 1 saat hastane kaldık sonra eve geldik sabaha kadar başını bekledik hiç unutmam o anları canımdan can gitti resmen Allahım bütüm bebekleri korusun sizlerde dikkat edin kızlar sağlam anakucağı birden döndü o kadar dikkat ediyoduk sürekli kontrol ediyoduk ama olacağı varmış bunada sukur biseyi yok agrısı var belliki ıhh ıhh diye inliyor yavrum içim parçalanıyo
Canm bnm.yha cookk cookk gecmis olsun .. kiyamam ha bebisine ve sana .. Allh korumus sukur gene .. Rabbm korusun yavrularmizi buyuk küçük. kazalardan belalardan

Kizlar bizimkide surejki emmek istiyor ortalama yarim saat emzirme suresi diye biliyorum ama yarim saat yetmiyor gibi memeden ben kendim cekiyorum cogu zaman uyukluyo ama besige koyunca başlıyoruz ih ih ikinmaya uykusuzluk diz boyu kendide uykuya dalamiyo

Çok teşekkür ederim kızlar bende hep bundan korkuyodum ki başıma geldi burnu biraz daha iyi ama yinede morluk var bunada şükür daha kötüsü olmadı esimde çok kötü durumda aklımdan çıkmıyo gözümün önünden gitmiyo atlamıyorum bu durumu diyo çok etkilendi oda inşallah bidaha olmaz böyle bise ama şunu anladım evlat bambaska biseymis ne ana babaya ne eşe benziyo Allah kimseye evladının acısını göstermesin rabbim yavrularımızi korusun

Canim benimki de dun hic yapmadi, hic ama dusun catir catir 4-5 defa dolduran bebek hic yapmadi bi damla bile yoktu, aksam rezene icirdim 2-3 kasik sabah yapmisti bide uyandi hala ikinmaya devam etti gaz da cikardi bol bol gece de rahati ki doldurdu bezini. Rezenenin boyle bi etkisi varmis internetten okudum.

Yaptı gece şükürler olsun.. Ama nasıl bi bez çıktı yatağı yorganı halletmiş üstünü başını da tabi :)) aman yapsın da problem değil:) kendim 2 bardak ona bir çay kaşığı papatya rezene içirdim faydası olmuştur heralde.. Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlar bende hep bundan korkuyodum ki başıma geldi burnu biraz daha iyi ama yinede morluk var bunada şükür daha kötüsü olmadı esimde çok kötü durumda aklımdan çıkmıyo gözümün önünden gitmiyo atlamıyorum bu durumu diyo çok etkilendi oda inşallah bidaha olmaz böyle bise ama şunu anladım evlat bambaska biseymis ne ana babaya ne eşe benziyo Allah kimseye evladının acısını göstermesin rabbim yavrularımızi korusun

Çok geçmiş olsun güzelim.. Dün de benim kızım yatıyodu kanepede eldivenini çıkardım elleri hava alsın diye 2 dakika sonra bi çığlıkla ağlama başladı bi baktım bi elini iyice dolamış saçlarına hem çekiyo hem ağlıyo ben eşim kv aynı anda uğraşıyoruz elini açamadık sonra bıraktı ama ömrümden ömür gitti.. Sonra gece eldiveni çıkmış yine yapmış aynısını daha soğuk kanlıydım ama bu sefer açtım elini direk.. demekki böyle şeyler gelicek başımıza böyle böyle büyüycekler..

Sanki benim hayatimi anlatiyosun cok benziyor yasadiklarin bana.. Depresyondayim artik..
Yapma depresyon falan bebegini dusun lutfen.. Onun sana ihtiyaci var.. Senin de ona.. İnsaAllah artik evlendiklerini, ailelerinin biz oldugumuzu , onceliklerinin biz oldugumuzu fark ederler onlar da..

Canim onemli olan kilo alimi. Eger normalse doyuyordur. Bende ayni seyi dusundum surekli emme istegi var diye. Dr kuru memeyi ver emme istegi yuksek dedi. Kuru memeyle rahatladim.
Sutum benimde azaldi diye korkmustum gecen gece esim bakti oglusa ben uyudum. Sabah kalktin sutum dolmus. Dinlenme ve bol suyla cok ilgili artmasi.
Marul, rezene cayi, su, humana steel tea, uyku
Bende cok faydali oldu
Ve kimyon tanesi yutmaya baslayinca bende gaz azaldi bebeginde sanci azaldi.
Umarim faydasi olur

Kızlaaar bebeğim uyuyamıyor kakasını yapamadığından sürekli sıkıntıda ıkınıp kendini uyandırıyor uykudundan bir buçuk gün oldu daha erken endişelenmek için biliyorum ama ağlıyor uyumuyor var mı bi çare? Rezene mi içirsem kimyonlu çaylardan bahsetmişsiniz onu mu denesem? Bu arada bayramınızı da kutluyorum sizi ve güzel bebeklerinizi öpüyorum..
benim bebeğimde öyle çörekotunu çekip üzerine zeytinyağı döküp biraz bekliyorsun, sonra o yağdan bebeğe biraz yalatıyorsun hem güzel uyuyor hem gazını alıyor, kendin de çörekotu çiğne diyorlar, ben yapıyorum faydasını gördüm

allah korumuş canından can gitmiştir, okurken bile içim cız etti. umarım biraz önce geçer ağrısı

Biz bugün kalça ultrasonunu çektirdik sonuçlar iyiydi ama bu hafta kilo almamış :-( nasıl oluyor anlamiyorum geçen hafta 400 gr almıştı aylık kontrolundede sadece 400 gr almıştı bu hafta yine bakılacak bu zamana kadar 800 gr çok az dedi Dr .yüzündekinler alerjiymis bununla da ilgisi olabilir dedi bu hafta yine depresyon dayım :-( :-( :-(

Biz bugün kalça ultrasonunu çektirdik sonuçlar iyiydi ama bu hafta kilo almamış :-( nasıl oluyor anlamiyorum geçen hafta 400 gr almıştı aylık kontrolundede sadece 400 gr almıştı bu hafta yine bakılacak bu zamana kadar 800 gr çok az dedi Dr .yüzündekinler alerjiymis bununla da ilgisi olabilir dedi bu hafta yine depresyon dayım :-( :-( :-(
Bebegin ne kadarlik canim?

Back
X