2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah ıslah etsin o bayanı

canım inşallah bir an önce geçer bulantıların. bende oğlumda 2 li testi yaptırmıştım 3 lüye gerek görmemişti doktor. daha doktor arayışında olduğum için yeni doktor ne der bilmiyorum.

miraccım çok sevindim kararına.
oyy maşallahh kuzucuğa. bende doktora kalp atış hızını sorayım bir dahaki gidişimde

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın canım.
merhaba canım belirtiler gebelik reflüsüne benziyor bende de olmuştu. ne güzel uyuyabiliyorsun
günaydınnnn,

kızlar ya benim midemde çok şişkinlik oluyo nefesim daralıyor sanki,merdivenleri bile zor çıkıyorum,sanki maraton koşmuş gibi yoruluyorum varmı böyle şikayetleri olan ?
bennnn

Allah kolaylık versin canımya bulantıyla zor cidden
Gunaydin haziran anneleri
günaydınn canımm
kizlar dun aksam fox da senin hikayen diye bir film vardi izlediniz mi cok hostu hamilelik donemi sonrasi falan....hele egitim alirken baba oyincak bebegin ayaklarini kirmiyo mu gulmekten koptum gece uyumamalar aglamalar bizlerde oyle olcaz sanirim
ben izlemedim canım . bu haftasonu bir aksilik olmazsa eşimle doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları eğitimine katılacağız onun verdiği heyecan var. bebek bakma konusunda ne maceralarımız vardı eşimle. bir oğlum var 4,5 yaşında bir keresinde gece uyandığında mamasını hazırlamaya gittim eşimide uyandırdım aman bebeği pışpışla dikkat et falan diye ama nerdee bebek yırtılıyor ağlamaktan bizimki gözler kapalı almış yastığı kucağına pışpışlıyordu:)
Kızlar yardımcı olabilecek yokmu güzel fikirleri olan ne olur yaaa yarın evlilik yıldönümümüz pratik güzel bir fikir
ahh canımyaa bende öyle romantik değilimdir bir keresinde kurabiyeler yapmıştım üzerindeki harfler birleştiğinde seni seviyorum yazısı çıkıyordu.

Bence kurabiliyeler baya iyi olmus. siz cok yormayin kendinizi esiniz size bi jest yapsin

evet haklısın .. çok geçmiş olsunnnn.. ben hasta değilim ama çok yorgun ve bitkinimmm hiç keyfımde yokk uykum varrr

[
Ay canım yaa bende çikolataya hayır diyemeyenlerdenim bundan sonra dikkat edicem bu küçük ayrıntıya

Çok saol canım benim bu arada eşinin yastığı pışpışlamasına çok güldüm heee:)))

evet haklısın .. çok geçmiş olsunnnn.. ben hasta değilim ama çok yorgun ve bitkinimmm hiç keyfımde yokk uykum varrr
Evet seni anliyorum calismak zor..ben de oyle bazen uyumak istiyorum..kendimi simartayim diyorum ama olmuyor.bazende diyorumki calismasan yine iyi olmaz..ogretmenim ben..cocuklar stres yasatiyor bana..okul ortamida eglenceli degil..suan icin kadrolu degilm zaten.ama birakmam gibi geliyor doguma kadar..hayirlisi..sen de cok yorma kendinii

Çok saol canım benim bu arada eşinin yastığı pışpışlamasına çok güldüm heee:)))
:) Hele bi bebeğiniz gelsin o zaman neler yaşayacaksınız canım
Allah kolaylık versin canım bende atanmadan önce ücretli öğretmenlik yapmıştım nasıl zorladığını bilirim.
Tünaydın annişler
tünaydın canımmm bayılıyorum senin renkli renkli msjlarına

ne güzellll öğretmenmişsin :) nerede yapıyorsun görevini ? valla yormamaya özen gösteriyorum ama olmuyor özel sektrde kımseyı ne memnun edebılıyorsun ne de istekleri bitiyor..

heheheh seviyorsan rengarenk olurum hep hihih

ayyy canim ilahii yastigi pispisliyo demek bak bu yorgun bitkin halimle guldurdun beni ne guzel ikinciye hamissin o zaman bizom buralarda egitim varmi hic bilmiyorum

ne güzellll öğretmenmişsin :) nerede yapıyorsun görevini ? valla yormamaya özen gösteriyorum ama olmuyor özel sektrde kımseyı ne memnun edebılıyorsun ne de istekleri bitiyor..
Bende özel sektörde sekreter olarak çalışıyorum Haftanın 6 günü saat 6 a kadar çalışıyorum ve yemek aramız yok 10 dakika ye in 7 katlı olarak çalışıyoruz asansörü sadece çıkarken kullanıyorum 7. kat ise asansör yok sonradan yapılma oldupu için aşağıya in yukraya çık baya yorucu benim işyeirm birde bu yetmezmiş gibi tam yeni hamile olduğumu öğrendiğimde servis güzergah ı değişti 20 dakika yürümek zoruda kalıyorum birde bunun dışında eşim görümcem çok destek olsada bir gün önceden yemeğimi yapıyorum görümcemim yapamıyacağı zamanlarda bazen bebege bir şey olacak diye çok korkuyorum ama allah koruyor kızlar Allaha şükür.

cnm ya vallahi uyuycam bnde şak diye düşecek kafam diye korkuyorum.
face'e bende bakmadan edemiyorum ama şu yemek fotoları koyanları silicem bir bir hamile olan var o an bulamayan var ne biliyım kızıyorum ya.
biz yediğimizi söylerken bile ayıptır söylemesi diye lafa başlayan bir toplumduk şimdi ise söylemeyi bırak bizaat görüntülüyorlar.

merhaba kızlar. bende bugün kontrole gittim şimdi geldim. herşey yolunda şükür bebek kıpır kıpır ama tansiyonum yüksek çıktı. evde kendimde sürekli ölçüyorum hiç büyük tansiyon 13 ü görmemişken 16 çıktı bugün.heyecanda yapmamıştım hiç. arayla iki kere ölçtü ikisindede aynı. tekrar dinlendim sonuncuda 13 e düştü ama iki hafta boyunca sabah öğlen akşam tansiyonunu ölçüp yazıyosun bana getiriceksin dedi. eger dengesizlik devam ederse kardiyolojiye göndericekmiş. yürüyüşü yasakladı tatlı hamurişi kesinlikle yasak dedi. moralim bozuldu çok ama evde hep normal çıkıyor. demek ki arada yükseliyor. acaba arada yükselmeside zararlı mı cok. sizlerden tansiyonu yüksek olan var mı hiç.

bisey dicem..ben bebegimi cok ozledim..film.izliyordum bir cift bebeginin kalp atislarini dinliyordu..hala agliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…