- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.221
Kızlar yardımcı olabilecek yokmu güzel fikirleri olan ne olur yaaa yarın evlilik yıldönümümüz pratik güzel bir fikir
Allah ıslah etsin o bayanıGüzel anneler cnm sıkıldı sizle paylasmak istedim.bizim muhasebeburomuz var ek is olarak kozmetik ve çanta satis dukkanimiz var esimde ikisine bir yetisemiyor ben malum bir çocuk var hamilelik ugrasamam devredecek esim elemanlada olmuyor devrediyoruz dukkani bizim eski elemanda gitmis devralcak ada ora is yapmıyor demis halbuki yalan kasa Defteri var ortada cirobelli
Kisaca kiza gıcık oldum gorsem parçalicam o derece sinirlendim.herkes haddini bilmeli ne iki yuzluinsanlar var insan denirse
canım inşallah bir an önce geçer bulantıların. bende oğlumda 2 li testi yaptırmıştım 3 lüye gerek görmemişti doktor. daha doktor arayışında olduğum için yeni doktor ne der bilmiyorum.Selam kızlar ben geldim doktordan.
3 şişe serum takıldı bulantılar ve su kaybım için, şükür biraz iyiyim, 48 saattir aç ve susuzdum
Normalde randevum pazartesi günüydü 2 li tarama için. Ama bugün gidince ense kalınlığınada baktı doktorum. Doktorum benim için önemli olan ense kalınlığı ve burun oluşumu, hiç bir sorun görünmüyor, kan testi sonuçları yanıltıcı olabiliyor, kafanı bulandırmamak adına kanda bakmayı önermiyorum ama sen istersen yaptıracağım.
Benim için önemli olan 3 lü ve 4 lü tarama testleri dedi. Bende kanda bakılmasa da olur dedim, nitekim çevreden de duyuyorum kan sonucu riskli çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu sözlerini.
Meleğim 3 gün önden gidiyor 11+1 olması gerekirken 11+4 dü.
Cinsiyeti sonraki kontrolüme kaldı.
bir vitamin birde kan ilacı verdi ama bulantılaraın tamamen geçmeden ve geçtiğinden emin olmadan başlama dedi. Benim doktorum da elevit hakkında söylenilenleri onayladı ve yerine başka bir vitamin yazdı.
Bizden haberler bu kadar.
Şimdiden de 22. hafta için detaylı ultrason randevusu aldırdı.
sonraki randevularım 22 aralık, 12 ocak ve detaylı içinde 3 şubat.
miraccım çok sevindim kararına.Cnm paronoma testini arastirdim...
Dedigin gibi anneden kan babadan tukruk ornegi alinip ayni gun icinde ucaga veriliyor...
Bikac haftada sonuc geliyor...
1080 $ cik... kdv dahilmis...
Tr de bunu yapacak sistem yokmus maalesef...
Amniyosentez yaptirmamaya karar verdik esimle...
Bu testide yaptırmicam...
Zaten dun dr enseyi ölçtu cok iyi dedi burnuda cok guzel maasallah dedi...
Her ay ultrason olcumlerinde baktiririm...
Bu cani yaratan ALLAH...
Halik da O
Musavvir de O
Bari de O
Muheymin de O...
Ben Rabbime tevekkül ettim...
Elhamdulillah... :)
oyy maşallahh kuzucuğa. bende doktora kalp atış hızını sorayım bir dahaki gidişimdeİyi geceler kızlar
Bugün doktora gittim. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi. Boyu 3,85 cm olmuş. Boyundan dolayı tipini babasına benzettiKalp atış hızını sordum. 168 dedi. Ben cinsiyetini sormadan kalp atış hızına göre kız olabilir dedi. Kesin değil 3 hafta sonra ikili test için geldiğinde kesinleşir dedi. Çok güzeldi kızlar. hareketlerini gördüm ilk kez. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.gunaydın kızlar.Cumadan baslayan agrım devam edıyor,akıntım azalmıs gıbı ama esım de ben de cok tedırgınız.Acılde doktor b sey yok demıstı,ama ben bugun kendı doktoruma gıdecem .Insallah her sey yolundadır,dua edın bıze
günaydın canım.Günaydınlar,
Bugün meleklerimi görmeye gidicez ve her zamanki gibi çok heyecanlıyım inşallah iyilerdir ve büyümüşlerdir çok belirtim olmadığı için hamilemiyim değilmiyim rüyada gibiyim orda onları görünce evet onlar benim le diyebiliyorum ama 2 gün geçiyo yine aynı :)
Birde yarın evlilik yıl dönümümüz eşim haftaya bir maç vardı ona gitmek istiyordu bilet alıcaktım ama dün öğrendim ki kendisi almışnormalde çok fikir üreten biriyim ama son ana kaldım dışarı yemeğe çıkıcaz büyük ihtimalle kolay yapabileceğim güzel bir fikri olan var mı ???
merhaba canım belirtiler gebelik reflüsüne benziyor bende de olmuştu. ne güzel uyuyabiliyorsunmerhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir benim mide bulantım kalmadı ama yemek yedikten sonra ne olursa olsun acayip midem yanmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım bir de acayip uykum geliyor öyle böyle değil akşam 9.30 yattım valla dayanamadım..
bennnngünaydınnnn,
kızlar ya benim midemde çok şişkinlik oluyo nefesim daralıyor sanki,merdivenleri bile zor çıkıyorum,sanki maraton koşmuş gibi yoruluyorum varmı böyle şikayetleri olan ?
Allah kolaylık versin canımya bulantıyla zor ciddenMerhabalar canlarım .. Gününüz güZel geçsin inşallah! Benim bugün bulantılarım fenahalde canımı sıkıyordaha sabahtan başladık bakalım .. Keşke yanıma ayva koysaymışım bende belki biraz bastırırdı
günaydınn canımmGunaydin haziran anneleri
ben izlemedim canım . bu haftasonu bir aksilik olmazsa eşimle doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları eğitimine katılacağız onun verdiği heyecan var. bebek bakma konusunda ne maceralarımız vardı eşimle. bir oğlum var 4,5 yaşında bir keresinde gece uyandığında mamasını hazırlamaya gittim eşimide uyandırdım aman bebeği pışpışla dikkat et falan diye ama nerdee bebek yırtılıyor ağlamaktan bizimki gözler kapalı almış yastığı kucağına pışpışlıyordu:)kizlar dun aksam fox da senin hikayen diye bir film vardi izlediniz mi cok hostu hamilelik donemi sonrasi falan....hele egitim alirken baba oyincak bebegin ayaklarini kirmiyo mu gulmekten koptum gece uyumamalar aglamalar bizlerde oyle olcaz sanirim
ahh canımyaa bende öyle romantik değilimdir bir keresinde kurabiyeler yapmıştım üzerindeki harfler birleştiğinde seni seviyorum yazısı çıkıyordu.Kızlar yardımcı olabilecek yokmu güzel fikirleri olan ne olur yaaa yarın evlilik yıldönümümüz pratik güzel bir fikir
Bence kurabiliyeler baya iyi olmus. siz cok yormayin kendinizi esiniz size bi jest yapsinAllah kolaylık versin canımya bulantıyla zor cidden
günaydınn canımm
ben izlemedim canım . bu haftasonu bir aksilik olmazsa eşimle doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları eğitimine katılacağız onun verdiği heyecan var. bebek bakma konusunda ne maceralarımız vardı eşimle. bir oğlum var 4,5 yaşında bir keresinde gece uyandığında mamasını hazırlamaya gittim eşimide uyandırdım aman bebeği pışpışla dikkat et falan diye ama nerdee bebek yırtılıyor ağlamaktan bizimki gözler kapalı almış yastığı kucağına pışpışlıyordu:)
ahh canımyaa bende öyle romantik değilimdir bir keresinde kurabiyeler yapmıştım üzerindeki harfler birleştiğinde seni seviyorum yazısı çıkıyordu.
evet haklısın .. çok geçmiş olsunnnn.. ben hasta değilim ama çok yorgun ve bitkinimmm hiç keyfımde yokk uykum varrrMrB canimben pazardan beri grip olmusum cok fenaydim..pazartesi iste degildim ama dun cok zorlandim..hic ilac atmadim bugun de biraz daha iyiyim sukur..kendine iyi bak sakin hasta olma..olmayin daha dogrusu..antibiyotik yada ilac almadN zor geciyor
Ay canım yaa bende çikolataya hayır diyemeyenlerdenim bundan sonra dikkat edicem bu küçük ayrıntıyaBen çikolata hastası birisi olarak krizimi hergün bir fincan kahvenin yanında bir veya iki küp çikolata yiyerekçözüm buldum canım o seçimim de hep bitter veya palm ayğı olmayan çikolatalr oldu.
Tatlıyı çok seven biririsiym ama hafta bir kez yiyiorum oda pazar günleri abartıyı kaçmadan tatlılar zaten tatlı ve çikolata seven birinin sağlıklı kiloda kalması zor oluyor bende kendim ce çzöümler buldum ama abartıya kaçtığım zamanlarda olmuyor değil işte bir şekilde dengelemeye çalışyıorım
Canım akşamları bende de aynı ya 10 u görsem iyidir 9:30 da yattım dün 9 dan sonra bir ağılrık basıyor ama nasıl bnr şey böyle tatlı tatlı uykum geliyor.
Çok saol canım benimAllah kolaylık versin canımya bulantıyla zor cidden
günaydınn canımm
ben izlemedim canım . bu haftasonu bir aksilik olmazsa eşimle doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları eğitimine katılacağız onun verdiği heyecan var. bebek bakma konusunda ne maceralarımız vardı eşimle. bir oğlum var 4,5 yaşında bir keresinde gece uyandığında mamasını hazırlamaya gittim eşimide uyandırdım aman bebeği pışpışla dikkat et falan diye ama nerdee bebek yırtılıyor ağlamaktan bizimki gözler kapalı almış yastığı kucağına pışpışlıyordu:)
ahh canımyaa bende öyle romantik değilimdir bir keresinde kurabiyeler yapmıştım üzerindeki harfler birleştiğinde seni seviyorum yazısı çıkıyordu.
Evet seni anliyorum calismak zor..ben de oyle bazen uyumak istiyorum..kendimi simartayim diyorum ama olmuyor.bazende diyorumki calismasan yine iyi olmaz..ogretmenim ben..cocuklar stres yasatiyor bana..okul ortamida eglenceli degil..suan icin kadrolu degilm zaten.ama birakmam gibi geliyor doguma kadar..hayirlisi..sen de cok yorma kendiniievet haklısın .. çok geçmiş olsunnnn.. ben hasta değilim ama çok yorgun ve bitkinimmm hiç keyfımde yokk uykum varrr
:) Hele bi bebeğiniz gelsin o zaman neler yaşayacaksınız canımÇok saol canım benimbu arada eşinin yastığı pışpışlamasına çok güldüm heee:)))
Allah kolaylık versin canım bende atanmadan önce ücretli öğretmenlik yapmıştım nasıl zorladığını bilirim.Evet seni anliyorum calismak zor..ben de oyle bazen uyumak istiyorum..kendimi simartayim diyorum ama olmuyor.bazende diyorumki calismasan yine iyi olmaz..ogretmenim ben..cocuklar stres yasatiyor bana..okul ortamida eglenceli degil..suan icin kadrolu degilm zaten.ama birakmam gibi geliyor doguma kadar..hayirlisi..sen de cok yorma kendinii
tünaydın canımmm bayılıyorum senin renkli renkli msjlarınaTünaydın annişler
ne güzellll öğretmenmişsin :) nerede yapıyorsun görevini ? valla yormamaya özen gösteriyorum ama olmuyor özel sektrde kımseyı ne memnun edebılıyorsun ne de istekleri bitiyor..Evet seni anliyorum calismak zor..ben de oyle bazen uyumak istiyorum..kendimi simartayim diyorum ama olmuyor.bazende diyorumki calismasan yine iyi olmaz..ogretmenim ben..cocuklar stres yasatiyor bana..okul ortamida eglenceli degil..suan icin kadrolu degilm zaten.ama birakmam gibi geliyor doguma kadar..hayirlisi..sen de cok yorma kendinii
:) Hele bi bebeğiniz gelsin o zaman neler yaşayacaksınız canım
Allah kolaylık versin canım bende atanmadan önce ücretli öğretmenlik yapmıştım nasıl zorladığını bilirim.
tünaydın canımmm bayılıyorum senin renkli renkli msjlarına
Kızlar yardımcı olabilecek yokmu güzel fikirleri olan ne olur yaaa yarın evlilik yıldönümümüz pratik güzel bir fikir
hehehehseviyorsan rengarenk olurum hep hihih
ayyy canim ilahii yastigi pispisliyo demek bak bu yorgun bitkin halimle guldurdun beni ne guzel ikinciye hamissin o zaman bizom buralarda egitim varmi hic bilmiyorumAllah kolaylık versin canımya bulantıyla zor cidden
günaydınn canımm
Bende özel sektörde sekreter olarak çalışıyorum Haftanın 6 günü saat 6 a kadar çalışıyorum ve yemek aramız yok 10 dakika ye in 7 katlı olarak çalışıyoruz asansörü sadece çıkarken kullanıyorum 7. kat ise asansör yok sonradan yapılma oldupu için aşağıya in yukraya çık baya yorucu benim işyeirm birde bu yetmezmiş gibi tam yeni hamile olduğumu öğrendiğimde servis güzergah ı değişti 20 dakika yürümek zoruda kalıyorum birde bunun dışında eşim görümcem çok destek olsada bir gün önceden yemeğimi yapıyorum görümcemim yapamıyacağı zamanlarda bazen bebege bir şey olacak diye çok korkuyorum ama allah koruyor kızlar Allaha şükür.ne güzellll öğretmenmişsin :) nerede yapıyorsun görevini ? valla yormamaya özen gösteriyorum ama olmuyor özel sektrde kımseyı ne memnun edebılıyorsun ne de istekleri bitiyor..
günaydın kızlarr
yeni bir güne daha başladık yavrularımızla çok şükür. ben her zamanki gibi uykusuzluktan dolayı yorgunum resmen yaşam kalitemi düşürdü bu uykusuzluk. işteyim ama hiçbirşey yapmak istemiyorum. midemde bri garip bugün gurul gurul sürekli aslında izin alıp eve mi gitsem bilemedi öğlen oldu yıllık iznimdende harcamak istemiyorum.
onun dışında iyiyiz çok şükrü dün face de bir arkadaş aşure paylaşmış nasıl canım çekti anlatamam ve hayatımda ilk defa dün akşam aşure yaptım:) bu bebe şişirecek beni iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?