2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

:) Selam benim 8ci haftada dakikada 184 atıyor dedi kız mı acaba :)
bende 12ci haftada gidicem 2 li test icin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Günaydınlar,
Bugün meleklerimi görmeye gidicez ve her zamanki gibi çok heyecanlıyım inşallah iyilerdir ve büyümüşlerdir çok belirtim olmadığı için hamilemiyim değilmiyim rüyada gibiyim orda onları görünce evet onlar benim le diyebiliyorum ama 2 gün geçiyo yine aynı :)
Birde yarın evlilik yıl dönümümüz eşim haftaya bir maç vardı ona gitmek istiyordu bilet alıcaktım ama dün öğrendim ki kendisi almışnormalde çok fikir üreten biriyim ama son ana kaldım dışarı yemeğe çıkıcaz büyük ihtimalle kolay yapabileceğim güzel bir fikri olan var mı ???

Canım Menün gayet güzel ama mesala çikolata seçimlerinde içindeki yağı palm yağı bitkisel yağ yerine kakao yağı olan çikolata seçersen daha sağlıklı oluyor Palm Yağı olmayan çikolatalar bitter olanlar nestle Tadelle çikolatalar Palm yağı vucudda eritebilmek için vucudun 50 derece olaması lazımmış ve zararları da var o yağı çok ucuz olduğundan hemen hemen her şstin içinde var bitkisel yağında o sene hangi yağ vars aonu kullanılıyor Baya zaraı olan bir yağ çeşiti yani senin gine tercihin ama canım ben mesala çikolatayı çok seven biri olarak çok çabuk kilo alıyordum şimdi o tarz çikolataları yemdiğimdn dolayı kilom sabit alsmda tabi hamilelik önce az alıyordum.

ay ne kadar saglıklı beslenıyorsunuz sızler,bı tek benım mı canım hamburger patates frı ıstıyor anlamadım kı
Söyle bebise çekmesin canı öyle seyler canım ben daha önce de yemezdim i hamburger ayda yılda bir kez alışkanlığım yok yani ondan..

Bende canım hergün yiyiorum ayvatı çokda güzel tok tutuyor hemde sindirim sistemine çalışmasında çok yardımcı

Canım hr seyin yolunda gidip bebeği hareketleirni görmene çokk sevinidm...Ne güzel tahminde de bulunmus bnm doktor gittiğimde bakalım nediyecek o bekletir bence biraz daha.

Canım bilgi için teşekkürler ilk kez duyuyorum asslında çikolata hiç yemiyorum tatlı ile aram yok dün kan şekerim düştü genelde tadelle ve bitter yiyorum tadellede katkı yok diye duymuştum zaten tatlı sevmem şimdi hiç yemicem çok teşekkür ederim ben bitterime devam ederim çok istersem J

bebişlerimizin arası da bi günmüş canım paralel gidiyoruz demekki ben de hamile kaldığımı öğrendiğimde ilk üç ay bişey yiyemem veririm biraz kilo diye düşünüyodum ama hiç bulantım falan olmadı hala aynı kilodayım. herkes şanslı olduğumu düşünüyo ama ben azıcık kilo vermek istiyodum. gittiğim diyetisyene göre her ay 1 kilo alıcam son aylarda cok sık acıkacağım için 3 kilo fark atar tam 12 kg olmış olursun dedi ama onun programına uyamıyorum pek. ben 15 aylık evliyim sen de mi yeni evlisin. bnde kısa sayılmam 169 boyum

Canım bilgi için teşekkürler ilk kez duyuyorum asslında çikolata hiç yemiyorum tatlı ile aram yok dün kan şekerim düştü genelde tadelle ve bitter yiyorum tadellede katkı yok diye duymuştum zaten tatlı sevmem şimdi hiç yemicem çok teşekkür ederim ben bitterime devam ederim çok istersem

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir benim mide bulantım kalmadı ama yemek yedikten sonra ne olursa olsun acayip midem yanmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım bir de acayip uykum geliyor öyle böyle değil akşam 9.30 yattım valla dayanamadım..

günaydınnnn,

kızlar ya benim midemde çok şişkinlik oluyo nefesim daralıyor sanki,merdivenleri bile zor çıkıyorum,sanki maraton koşmuş gibi yoruluyorum varmı böyle şikayetleri olan ?

günaydınnnn,

kızlar ya benim midemde çok şişkinlik oluyo nefesim daralıyor sanki,merdivenleri bile zor çıkıyorum,sanki maraton koşmuş gibi yoruluyorum varmı böyle şikayetleri olan ?

Benimde öyle oluyor sanki aferdersiniz günlerce büyük abdeste cıkmamış gibi hissediyorum. :)

günaydın kızlarr
yeni bir güne daha başladık yavrularımızla çok şükür. ben her zamanki gibi uykusuzluktan dolayı yorgunum resmen yaşam kalitemi düşürdü bu uykusuzluk. işteyim ama hiçbirşey yapmak istemiyorum. midemde bri garip bugün gurul gurul sürekli aslında izin alıp eve mi gitsem bilemedi öğlen oldu yıllık iznimdende harcamak istemiyorum.
onun dışında iyiyiz çok şükrü dün face de bir arkadaş aşure paylaşmış nasıl canım çekti anlatamam ve hayatımda ilk defa dün akşam aşure yaptım:) bu bebe şişirecek beni iyice

Ben çikolata hastası birisi olarak krizimi hergün bir fincan kahvenin yanında bir veya iki küp çikolata yiyerekçözüm buldum canım o seçimim de hep bitter veya palm ayğı olmayan çikolatalr oldu.
Tatlıyı çok seven biririsiym ama hafta bir kez yiyiorum oda pazar günleri abartıyı kaçmadan tatlılar zaten tatlı ve çikolata seven birinin sağlıklı kiloda kalması zor oluyor bende kendim ce çzöümler buldum ama abartıya kaçtığım zamanlarda olmuyor değil işte bir şekilde dengelemeye çalışyıorım

Bende kendimi cok yorgun hissediyorum saat 10 oldugunda sizmis oluyorum
Canım akşamları bende de aynı ya 10 u görsem iyidir 9:30 da yattım dün 9 dan sonra bir ağılrık basıyor ama nasıl bnr şey böyle tatlı tatlı uykum geliyor.

Merhabalar canlarım .. Gününüz güZel geçsin inşallah! Benim bugün bulantılarım fenahalde canımı sıkıyor daha sabahtan başladık bakalım .. Keşke yanıma ayva koysaymışım bende belki biraz bastırırdı

kizlar dun aksam fox da senin hikayen diye bir film vardi izlediniz mi cok hostu hamilelik donemi sonrasi falan....hele egitim alirken baba oyincak bebegin ayaklarini kirmiyo mu gulmekten koptum gece uyumamalar aglamalar bizlerde oyle olcaz sanirim

Kızlar yardımcı olabilecek yokmu güzel fikirleri olan ne olur yaaa yarın evlilik yıldönümümüz pratik güzel bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…