- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.201
canım sezeryanmı normal mi oldunCanim epidurali beline igneyle vuruyorlar belinden asagi hissetmiyorsun gecici felc gibi bisey agriyida hissetmiyorsun karnina bir alet bagliyorlar sancinin geldigini soyluyo makina sende ikiniyosun normal dogum oluyo agrisiz
Normal dogum canim ikiniyosun diye yazmistim anlasilmadi herhalde epiduralle normal dogumcanım sezeryanmı normal mi oldun
İyi geceler kızlar
Bugün doktora gittim. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi. Boyu 3,85 cm olmuş. Boyundan dolayı tipini babasına benzettiKalp atış hızını sordum. 168 dedi. Ben cinsiyetini sormadan kalp atış hızına göre kız olabilir dedi. Kesin değil 3 hafta sonra ikili test için geldiğinde kesinleşir dedi. Çok güzeldi kızlar. hareketlerini gördüm ilk kez. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.
Bende beslenmemi yazayım mesela bugün
Zeytin peynir yumurta salata domates kahvaltıda
10 gibi hergün muz yerken ya yanına 200 ml süt yada 10 fındık
Öğle yemeği şirket menüsü oluyor genelde
Öğleden sora 1 mandalina yada 1 elma yiyorum bugün mandalina yanına çokonat yedim
Akşam yemek yedim
Haftada 1 2 gün balık yiyoruz
Şimdi meyve saatine giriyorum
6 aylık evliyim 2 aylık bir bebek kaybettim boyun uzun 60 kg ile evlendim 62 kg iken hamile kaldım göbeğim hala yolk uzun boylu olduğum için kilo göstermiyor vücudum
Söyle bebise çekmesin canı öyle seyler canım ben daha önce de yemezdim i hamburger ayda yılda bir kez alışkanlığım yok yani ondan..ay ne kadar saglıklı beslenıyorsunuz sızler,bı tek benım mı canım hamburger patates frı ıstıyor anlamadım kı
Bende canım hergün yiyiorum ayvatı çokda güzel tok tutuyor hemde sindirim sistemine çalışmasında çok yardımcıbenım de tek artım sabah portakal suyu,aksam ayva mandalına .Onun dısında saglıklı bı sey yedıgımı hatırlamıyorum.Aslında bu haftalarında ayva yemeyı denesen hem mıdeye ıyı gelıyor hem bebıs de gamzeli olur
İyi geceler kızlar
Bugün doktora gittim. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi. Boyu 3,85 cm olmuş. Boyundan dolayı tipini babasına benzettiKalp atış hızını sordum. 168 dedi. Ben cinsiyetini sormadan kalp atış hızına göre kız olabilir dedi. Kesin değil 3 hafta sonra ikili test için geldiğinde kesinleşir dedi. Çok güzeldi kızlar. hareketlerini gördüm ilk kez. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.
Canım bilgi için teşekkürler ilk kez duyuyorum asslında çikolata hiç yemiyorum tatlı ile aram yok dün kan şekerim düştü genelde tadelle ve bitter yiyorum tadellede katkı yok diye duymuştum zaten tatlı sevmem şimdi hiç yemicem çok teşekkür ederim ben bitterime devam ederim çok istersem JCanım Menün gayet güzel ama mesala çikolata seçimlerinde içindeki yağı palm yağı bitkisel yağ yerine kakao yağı olan çikolata seçersen daha sağlıklı oluyor Palm Yağı olmayan çikolatalar bitter olanlar nestle Tadelle çikolatalar Palm yağı vucudda eritebilmek için vucudun 50 derece olaması lazımmış ve zararları da var o yağı çok ucuz olduğundan hemen hemen her şstin içinde var bitkisel yağında o sene hangi yağ vars aonu kullanılıyor Baya zaraı olan bir yağ çeşiti yani senin gine tercihin ama canım ben mesala çikolatayı çok seven biri olarak çok çabuk kilo alıyordum şimdi o tarz çikolataları yemdiğimdn dolayı kilom sabit alsmda tabi hamilelik önce az alıyordum.
Söyle bebise çekmesin canı öyle seyler canım ben daha önce de yemezdim i hamburger ayda yılda bir kez alışkanlığım yok yani ondan..
Bende canım hergün yiyiorum ayvatı çokda güzel tok tutuyor hemde sindirim sistemine çalışmasında çok yardımcı
Canım hr seyin yolunda gidip bebeği hareketleirni görmene çokk sevinidm...Ne güzel tahminde de bulunmus bnm doktor gittiğimde bakalım nediyecek o bekletir bence biraz daha.
bebişlerimizin arası da bi günmüş canım paralel gidiyoruz demekkiCanım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz, 58 le evlendim, bi senede 10 kilo aldım 68 le hamile kaldım :) Allah'tan boyum var da ordan yırtıyorum azıcık, ama yine de çok kilo alıp dev anası gibi olmak istemiyorum :) hamile kalalı hiç iştahım yok, 2 kiloya yakın vermişim hatta.. Ama bulantılarım geçince nolurum bilmem
ben de 1 haftadır raporluyum, evde yalnız yalnız oturuyorum
Canım bilgi için teşekkürler ilk kez duyuyorum asslında çikolata hiç yemiyorum tatlı ile aram yok dün kan şekerim düştü genelde tadelle ve bitter yiyorum tadellede katkı yok diye duymuştum zaten tatlı sevmem şimdi hiç yemicem çok teşekkür ederim ben bitterime devam ederim çok istersemCanım Menün gayet güzel ama mesala çikolata seçimlerinde içindeki yağı palm yağı bitkisel yağ yerine kakao yağı olan çikolata seçersen daha sağlıklı oluyor Palm Yağı olmayan çikolatalar bitter olanlar nestle Tadelle çikolatalar Palm yağı vucudda eritebilmek için vucudun 50 derece olaması lazımmış ve zararları da var o yağı çok ucuz olduğundan hemen hemen her şstin içinde var bitkisel yağında o sene hangi yağ vars aonu kullanılıyor Baya zaraı olan bir yağ çeşiti yani senin gine tercihin ama canım ben mesala çikolatayı çok seven biri olarak çok çabuk kilo alıyordum şimdi o tarz çikolataları yemdiğimdn dolayı kilom sabit alsmda tabi hamilelik önce az alıyordum.
Söyle bebise çekmesin canı öyle seyler canım ben daha önce de yemezdim i hamburger ayda yılda bir kez alışkanlığım yok yani ondan..
Bende canım hergün yiyiorum ayvatı çokda güzel tok tutuyor hemde sindirim sistemine çalışmasında çok yardımcı
Canım hr seyin yolunda gidip bebeği hareketleirni görmene çokk sevinidm...Ne güzel tahminde de bulunmus bnm doktor gittiğimde bakalım nediyecek o bekletir bence biraz daha.
günaydınnnn,
kızlar ya benim midemde çok şişkinlik oluyo nefesim daralıyor sanki,merdivenleri bile zor çıkıyorum,sanki maraton koşmuş gibi yoruluyorum varmı böyle şikayetleri olan ?
Ben çikolata hastası birisi olarak krizimi hergün bir fincan kahvenin yanında bir veya iki küp çikolata yiyerekçözüm buldum canım o seçimim de hep bitter veya palm ayğı olmayan çikolatalr oldu.Canım bilgi için teşekkürler ilk kez duyuyorum asslında çikolata hiç yemiyorum tatlı ile aram yok dün kan şekerim düştü genelde tadelle ve bitter yiyorum tadellede katkı yok diye duymuştum zaten tatlı sevmem şimdi hiç yemicem çok teşekkür ederim ben bitterime devam ederim çok istersem J
Canım akşamları bende de aynı ya 10 u görsem iyidir 9:30 da yattım dün 9 dan sonra bir ağılrık basıyor ama nasıl bnr şey böyle tatlı tatlı uykum geliyor.Bende kendimi cok yorgun hissediyorum saat 10 oldugunda sizmis oluyorum
Günaydınnnnnnn canım nasılll gidiyoor?Gunaydin haziran anneleri
MrB canimGünaydınnnnnnn canım nasılll gidiyoor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?