- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.321
Ondan bende almayi dusunuyorum fayda etmesine sewindim :)Canim bize 4moms hediye gelmisti. Ilk birkac gun etkilemedi ama simdi gunduz guzel uyuyor onda.
Ama kriz aglamalari oldugunda o da fayda etmiyor
Ondan bende almayi dusunuyorum fayda etmesine sewindim :)
Uyku arasinda ve cok aciktigi zamanlar emzirin once.bi sure sonra mecburen emerler.ve de dikkatlerini baska biseyle cekmeye calisin.Bende tam bununla ilgili konu acacaktim. Bende ayni durumdayim. Ben gogus yaralarimdan dolayi weremedim simdide biraz duzelir gibi oldu wermeye calisiyorum ya afliyo yada uyuyup kaliyo. Sutum kesilcek diye odum kopuyo
Birlikte uyumayi deneyin.ben gaz sancisi oldugunda emzirme koltugumuza oturuyorum.bir yandan sallayip bir yandan poposuna vuruyorum ritmik bi sekilde.emzigini de veriyorum.yarim saat bazen 1 saat durmadan salliyorum.karni karnima denk gelecek sekilde tutuyorum.kolumun altina uyku yastigimizi koyuyorum.ben de uyuyorum bebisim de uyuyorKizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Ben dogumdan sonra 1 hafta icinde gebelige basladigim kiloma geri dondum.ama esim haala ne zaman zayiflsyacaksin, karnin ne zaman toparlanacak filan diyoryarın itibariyle kg verme çalışmalarına başlıyorum inş bir sonuca ulaşırım. ne yapacağım hakkında net bir fikim de yok ama 70 te kaldım. gidecek daha 15 kg daha var. ağustos sonunda 65 i görmek istiyorum
Tatli da bebege zarar veriyor.bagirsaklarin calisma duzenini bozuk orKizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .
Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem
Ana kucakki kullanan varsa yardimci olun lutfen.
Ondan bende almayi dusunuyorum fayda etmesine sewindim :)
hiç kimse hiç bir alet bnm gb sallayamazBiraz pahali ama. Bide kolik bebege titresim lazim sanki bilemedim bak simdi
az kilo aldın sanırım. bn 25 kg aldım. adam o yüzden zaten çok çabuk zayıfladın diyor. bir de süt kesilir diye korkuyor.Ben dogumdan sonra 1 hafta icinde gebelige basladigim kiloma geri dondum.ama esim haala ne zaman zayiflsyacaksin, karnin ne zaman toparlanacak filan diyor
benim de karnım koyu renk, kndim beyazım, oranın rengi de bi açılsaydı, bide yukardan aşağı çizgi hala duruyo :/ 12 kilom gitti benim de kendiliğinden, 4 kaldı. Doktorum mekiğe başla dedi ama İnan Halim kalmıyo mekik felan çekmeyehiç kimse hiç bir alet bnm gb sallayamaz
az kilo aldın sanırım. bn 25 kg aldım. adam o yüzden zaten çok çabuk zayıfladın diyor. bir de süt kesilir diye korkuyor.
tabi kg bir yana göbeğin deformesi beni benden alıyor. gebeyken olan kararma kendi kendine deri soyuldu gitti. önceden deri de pötür pötürdü. pzt kontrolüm var bakayım ona göre hareketlere de başlarım belki. şimdilik çocuğu kaldır koy salla şeklinde sporum. onun da karna faydası var mı bilmiyorum ama kollarım kas olacak
Ben çocuk Dr götürdüm o bizi yönlendirdi ultrason a ....benim kızında öyle canım sanırım o sağ taraf biraz daha şişkin olmasından kaynaklanıyor farkındaysan sağı kıvrımlı solu çizgi şeklinde yani benimki öyle ...herkezin sağ tarafı sola göre biraz farklı olurKızlar Kalça ultrasyonu için hangi bölümd en randevu alıyoruz ? Bide ben kızımda bugün farkettim bacağının biri kıvrımlı diğer bacağındaki kıvrım yeri çizgi şeklinde normalmi sizce
Off hadi yaa ..Tatli da bebege zarar veriyor.bagirsaklarin calisma duzenini bozuk or
hiç kimse hiç bir alet bnm gb sallayamaz
az kilo aldın sanırım. bn 25 kg aldım. adam o yüzden zaten çok çabuk zayıfladın diyor. bir de süt kesilir diye korkuyor.
tabi kg bir yana göbeğin deformesi beni benden alıyor. gebeyken olan kararma kendi kendine deri soyuldu gitti. önceden deri de pötür pötürdü. pzt kontrolüm var bakayım ona göre hareketlere de başlarım belki. şimdilik çocuğu kaldır koy salla şeklinde sporum. onun da karna faydası var mı bilmiyorum ama kollarım kas olacak
ins yaa bnide umutlandrdin smdiben de 85 le girmiştiö doğuma. ilk doğum ve su hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor. ark ım adet olduktan sonra daha hızlı gidiyor dedi. bi umut onu bekliyorum
gercekten mii sorun olmamasi icimi rahatlatti bskbenim ayak parmaklarımdan 3. Sü de en kısa, ama bana hiç sorun gibi gelmedi bu güne kadar :)
bright starts markasi bizimkinin canimMarka ne kizlar cok cesit var
Aynen mosmor oluyo suan ikinmaktan. Inliyo bide buyukninsan gibi
Evet cnm sadece emziriyorumBenim oglusta iyi elhamdulillah. Dun 40imizi cikardik burnu tikali saglik ocagina gittik, damla werdi. Kilosu 3650 olmus iyi dedi. Ama ben arada mama weriyorum sen sadece emziriyomusun?
Onu bilmiyorum canim..aklima gekirse bir ara sorarim. Ama gaz icin konustugunuzda rezene werdim 40 cc wermemi soyledi doktor dedi ben sormadim baska bsy
Cnm bnmki aglayinca titresim hicbisey fayda etmioBiraz pahali ama. Bide kolik bebege titresim lazim sanki bilemedim bak simdi
Jokerde 889 di galiba yuksekmis cidden daha uygun bsy olaydi iyiydiBiraz pahali ama. Bide kolik bebege titresim lazim sanki bilemedim bak simdi
Benimki casual canimKizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .
Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem
Ana kucakki kullanan varsa yardimci olun lutfen.
Ciddimisin kolik bebek icin iyi diyolar bideCnm bnmki aglayinca titresim hicbisey fayda etmio
Jokerde 889 di galiba yuksekmis cidden daha uygun bsy olaydi iyiydi
Benimki casual canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?