- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.241
merhaba kızlar. bende bugün kontrole gittim şimdi geldim. herşey yolunda şükür bebek kıpır kıpır ama tansiyonum yüksek çıktı. evde kendimde sürekli ölçüyorum hiç büyük tansiyon 13 ü görmemişken 16 çıktı bugün.heyecanda yapmamıştım hiç. arayla iki kere ölçtü ikisindede aynı. tekrar dinlendim sonuncuda 13 e düştü ama iki hafta boyunca sabah öğlen akşam tansiyonunu ölçüp yazıyosun bana getiriceksin dedi. eger dengesizlik devam ederse kardiyolojiye göndericekmiş. yürüyüşü yasakladı tatlı hamurişi kesinlikle yasak dedi. moralim bozuldu çokama evde hep normal çıkıyor. demek ki arada yükseliyor. acaba arada yükselmeside zararlı mı cok. sizlerden tansiyonu yüksek olan var mı hiç.
Canim sunu merak ediyorum epidural dogumda bebek karin kesilerekmi aliniyor yoksa agri hissetmeden bebek rahimdenmi cikartiliyor. Ben sirf sezeryan dogumu karin kesildigi icin dikisler ilerde cok agri yapiyormus diye dusunmuyorum ama kismetimde ne varsa ona raziyim kendimi sartlandirmicam illa normal yada sezeryan diye. Ama benim dogum yapacagim hastanede epidural dogum icin sadece 250lira fark aliyorlar eger bebek rahimden yani vajinadan cikiyorsa onuda dusunebilirimNormal dogum canim ikiniyosun diye yazmistim anlasilmadi herhalde epiduralle normal dogum
Canim sunu merak ediyorum epidural dogumda bebek karin kesilerekmi aliniyor yoksa agri hissetmeden bebek rahimdenmi cikartiliyor. Ben sirf sezeryan dogumu karin kesildigi icin dikisler ilerde cok agri yapiyormus diye dusunmuyorum ama kismetimde ne varsa ona raziyim kendimi sartlandirmicam illa normal yada sezeryan diye. Ama benim dogum yapacagim hastanede epidural dogum icin sadece 250lira fark aliyorlar eger bebek rahimden yani vajinadan cikiyorsa onuda dusunebilirim
benim ilk bebegim epidural normal belden omuriliğe bi iğne giriyo ve omzunuza kadar bi hortum uzatılıyo ordan duzenli olarak ağrı kesici veriliyo sedece agrı hissetmiyosunuz benim doktorum devamli vermedi ıkınmamı etkilemesin die az az verildi ağrıları cok az hissettim ama dogum anında vermediler ... çok kolay bi dogum yaşadım ... ama şöyleki epidural sezeyande yapılıyo ondada belden aşagıyı hissetmiyosun ve sezeryan yapılıyosunCanim sunu merak ediyorum epidural dogumda bebek karin kesilerekmi aliniyor yoksa agri hissetmeden bebek rahimdenmi cikartiliyor. Ben sirf sezeryan dogumu karin kesildigi icin dikisler ilerde cok agri yapiyormus diye dusunmuyorum ama kismetimde ne varsa ona raziyim kendimi sartlandirmicam illa normal yada sezeryan diye. Ama benim dogum yapacagim hastanede epidural dogum icin sadece 250lira fark aliyorlar eger bebek rahimden yani vajinadan cikiyorsa onuda dusunebilirim
maşallah melegine :) yanlız ne kdar cok ikili test ücreti benim gittiğim hastanede 42 lira zaten burun ve ense kalınlıgına kendi bakıyo e bi kan testi çok pahalıymışBen geldimmm...
Doktoruma gittik bugün.
Idrar testimde enfeksyon cikti ve proteinle ilgili bi sorun var.
Bebegim resmennnn haraketli kipir kipir .
Suan tam 12 haftalik gozukuyom.3 gün onden gidio. Oysaki devlet hastanesindeki adam 10+1 demisti gece cuma gunu.
Neuseee tam cinsiyet demisken sirtini dondu ve okadar guldm oksurdm ama banamisin demedi donmedi onunu :)
Burunkemigine bakti olculeri yazdi.
Ikili test kararini bana birakti yaptiralm dedi
Tamam dedi cinsiyeti de goruruz dedi.
350 tl fiyati. Cok ama ya
Is vok yoruyor cikiyim diyorum sonra bu fiyatlari duyunca nereye cikiosn susda otur calis diyorum..
Hayirlisi
Bendw cok uorgun oluyorum ogle isren feliyorum uc gibi oglumla yatip bir bucuk saat uyuyorum kendime gelip is yapabiliyorumBende kendimi cok yorgun hissediyorum saat 10 oldugunda sizmis oluyorum
ben avcılar hospital Gönül Kazezoğluna gidiyorum muaynesi 60 lira oldu bu ay ikili test 42 lira demişti gecen ay iki sene önce orda dogum yaptım oğlumun butun testleri orda yapıldı ıkılı uclu seker yuklemem falan hepsi cüzi fiyatlaraOf bende anlamadmki. Istanbulda ikili test yaptiran ve fiyat bilen varmi ?
Ben medipol bagcilara gidiyorum
Ben kamudayim ama ozel sektör cok zor esimden biliyorumne güzellll öğretmenmişsin :) nerede yapıyorsun görevini ? valla yormamaya özen gösteriyorum ama olmuyor özel sektrde kımseyı ne memnun edebılıyorsun ne de istekleri bitiyor..
çok gecmiş olsun cnm ya hiç yaşamadım çok sukur iki hamileliğimde Allahım yardımcın olsun ayran falan içsen krakerle oda kusturuyomuselamlar. aranızda bir ben varım herhalde kusmaktan bir hal olan.
dünkü 3 şişe serum fayda etmedi, oysaki 15 gün önce taktırdığım 10 gün idare etmişti.
sabahtan beri ne yediysem 2 dk. geçmeden gitti.
dayanamıyorum artık.
Sormayın.. Kimseyi memnun edemıyorum ve ben burada hem ofis yazışmaları ve önmuhasebesındeyım hem de çay kahve temızlık yapıyorum ama artık belım tutmuyır gecen de bi cam sılı masada unuttum dıye demedıklerını bırakmadılar..Ben kamudayim ama ozel sektör cok zor esimden biliyorum
Bulantim var ama senin kadar degil gunde bir kere cikaryrum. Ama yemek yiyebiliyorum yedikten sonra cok kötü oluyorumselamlar. aranızda bir ben varım herhalde kusmaktan bir hal olan.
dünkü 3 şişe serum fayda etmedi, oysaki 15 gün önce taktırdığım 10 gün idare etmişti.
dayanamıyorum artık.
Ozel sektorde kişiyi inek gibi goruyorlar ne kadar sagarsak kar. Ne zaman istedikleri gibi verim alamzlarsa gozden cikariyorlarSormayın.. Kimseyi memnun edemıyorum ve ben burada hem ofis yazışmaları ve önmuhasebesındeyım hem de çay kahve temızlık yapıyorum ama artık belım tutmuyır gecen de bi cam sılı masada unuttum dıye demedıklerını bırakmadılar..
bugun vıtamını ıcdıgım an cıkardım,kusmaktan oluyorum sandım bı de doktora gıdecegım cok fena oldu.Senı dusunemıyorum bıle canım hergun hergun oyle kusmak Allah kolaylık versın ınsallah atlatırsın bı an onceselamlar. aranızda bir ben varım herhalde kusmaktan bir hal olan.
dayanamıyorum artık.
çok gecmiş olsun cnm ya hiç yaşamadım çok sukur iki hamileliğimde Allahım yardımcın olsun ayran falan içsen krakerle oda kusturuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?