- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.521
Gecmis olsun canim benim mama kabiz yapmistr heralde. Sutun yetmiyormu cnm mama veriosunKızlar doktorunu aradım oğlumun, fitil yardımıyla çok az ve sert yaptı diye.. Debridat isimli bi şurup verdi, bide bi süre mama vermicem denicez bakalım o da kabız yapmış olabilir dedi.. Damla şurup derken 1 aylık bebelere dayıyoruz ilaçları, nolcak sonumuz bilmem :/
Bende adet falan gormedim de hic olmadan kalanlar da varmis off offCnm adet günün gectimi ki. Ben bu gebeligimde adetim geçmesine ragmen cikmamisti. Gec cikti kanda. Benim de bikac kez korunmasiz iliskim oldu. Ama ben adet falan hic görmedim. Bak bende korktum şimdi
Bnce boşa telas ediosun. Ablami sekiz ay falan korurdu sut.korunmazdi ins bizimde ole olurBende adet falan gormedim de hic olmadan kalanlar da varmis off off
ne kadar rahat soyluyorsun yapcak bısı yok ahahilk defa duydum baktım googleden o ne zor bir yöntem yaw.
haptan başka korunma yöntemlerinin hepsi doğallığı bozucu geliyor bana
hamile olur muyum stresi dokunmasın sütüne. ninsan hamilemiyim diye düşününce bile adeti gecikiyor.olmamıştır bir şey diye düşün. olduysa ztn yapacak bir şey yok
Kiyamam.. uyku saatini mi geçirdi yarencik de uyumadi?Bizim kızı uyutamıyorum bugün off çok uykum var beniim dün gece misafir vardı 1 gibi gittiler yatana kadar 01.30 -02.00 oldu. Gece uyandı tabi kız uyumuyor bayılıciim...
Geçmiş olsun kuzumKızlar doktorunu aradım oğlumun, fitil yardımıyla çok az ve sert yaptı diye.. Debridat isimli bi şurup verdi, bide bi süre mama vermicem denicez bakalım o da kabız yapmış olabilir dedi.. Damla şurup derken 1 aylık bebelere dayıyoruz ilaçları, nolcak sonumuz bilmem :/
Kızlar doktorunu aradım oğlumun, fitil yardımıyla çok az ve sert yaptı diye.. Debridat isimli bi şurup verdi, bide bi süre mama vermicem denicez bakalım o da kabız yapmış olabilir dedi.. Damla şurup derken 1 aylık bebelere dayıyoruz ilaçları, nolcak sonumuz bilmem :/
Bizim kızı uyutamıyorum bugün off çok uykum var beniim dün gece misafir vardı 1 gibi gittiler yatana kadar 01.30 -02.00 oldu. Gece uyandı tabi kız uyumuyor bayılıciim...
Biz her gun oyleyz. Ama bizimki gazdan. Sende de varmi yada baslamis olabilirMerhaba herkese :) Pek giremiyorum buraya arada bakıp kaçıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya...Bikaç gündür benim kıza bi haller oldu memeyi verince canı yanmışcasına ağlıyohiç böyle yapmazdı aç diye üzülüyorum gülüp duran çocuk memeyi görüne başlıyo ağlamaya...tutturana kadar canım çıkıyo hafta sonu kv.e gitmiştik oraya gittik geldik çocuğun huyu değişti korkuyorum bırakacak diye mamayı da bi hastanede vermiştik biberonu çekemiyo bile nazara mı geldik ne anlamadım gitti inşallah gelip geçici bşydir bu durumla karşılan oldu mu aranızda
bazen butun gun uyuyor bazen hiç uyumuyor bi düzenimiz yok :8Kiyamam.. uyku saatini mi geçirdi yarencik de uyumadi?
Sorma canim ya kucucuk mideler bagirsaklar bobrekler yorgun dustu daha simdiden
Cnm ayni durumdayiz. Saat 12 de anasom rezene icirdim iki saat deliksiz misil misil uyuduk. Simdi uyandik hemde buyuk bir gurultu ile :))))) koca adam gibi gazladi kuzuummm.
Biz her gun oyleyz. Ama bizimki gazdan. Sende de varmi yada baslamis olabilir
benimki de aynı canım üstünü örterken falan sıçrıyoKizlar bebekleriniz cok sicriyo mu uykuda dokundugum anda zipliyo benim oglus
ayy insallah ya benim esim geri cekti ama yinde korkyrm bi kazaya kirban gitmeyiz umarim bi daha boule bisey asla yapmam zaten su ayı bi atlatsamBnce boşa telas ediosun. Ablami sekiz ay falan korurdu sut.korunmazdi ins bizimde ole olur
sudocrem 2 satte pisik birakmiyor.bizim pişik 2 hafta geçmedi doktora götürdük 2 tane krem verdi ve 2 günde geçti..
canım benim oğlan biraz meme düşkünü :) çook emiyo, tankerlerde süt kalmıyo oyüzden.. Doktor 2 saate bi ver dedi, ama yıkıyo ortalığı. Şükür kilosu iyi5790 olmuş, maşallah diyeyim bu arada :)) oyüzden gece yatarken 1 kez mama veriyodum, hem biraz göğüslerim dinlensin hem de süt dolsun die, ama vermicem artık mecburenGecmis olsun canim benim mama kabiz yapmistr heralde. Sutun yetmiyormu cnm mama veriosun
saol teyzesi, öyle bi ıkınıyoki insanın içi parçalanıyo wallaGeçmiş olsun kuzum
Bırak bakalim mamayi, sütun yetiyor da artıyordur inşaAllah.. yavrucak küçücük Kabiz olmasın dahao minicik poposuna kiyamam annesi ya...
benim ki dokunmadan da sıçrıyo canım, kundak da yaptırmadı hiçKizlar bebekleriniz cok sicriyo mu uykuda dokundugum anda zipliyo benim oglus
enbasısudocrem 2 satte pisik birakmiyor.
en başından beri kullanıyorum. sudocrem, bepanthol, desitin, hametan. bu 4 ünü kullanıyorum en basından beri ama oldu. mantar olmuş bebişim.sudocrem 2 satte pisik birakmiyor.
allah allah yaaa entrsan :/enbası
en başından beri kullanıyorum. sudocrem, bepanthol, desitin, hametan. bu 4 ünü kullanıyorum en basından beri ama oldu. mantar olmuş bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?