2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gecmis olsun canim benim mama kabiz yapmistr heralde. Sutun yetmiyormu cnm mama veriosun

Bizim kızı uyutamıyorum bugün off çok uykum var beniim dün gece misafir vardı 1 gibi gittiler yatana kadar 01.30 -02.00 oldu. Gece uyandı tabi kız uyumuyor bayılıciim...

ne kadar rahat soyluyorsun yapcak bısı yok ahah

Merhaba herkese :) Pek giremiyorum buraya arada bakıp kaçıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya...Bikaç gündür benim kıza bi haller oldu memeyi verince canı yanmışcasına ağlıyo hiç böyle yapmazdı aç diye üzülüyorum gülüp duran çocuk memeyi görüne başlıyo ağlamaya...tutturana kadar canım çıkıyo hafta sonu kv.e gitmiştik oraya gittik geldik çocuğun huyu değişti korkuyorum bırakacak diye mamayı da bi hastanede vermiştik biberonu çekemiyo bile nazara mı geldik ne anlamadım gitti inşallah gelip geçici bşydir bu durumla karşılan oldu mu aranızda

Arkadaşlar gözüme çarptı da süt korudu vs. Denmiş..

Eğer gebelik istenmiyorsa önlemler alınmalı, adet olunsa da olunmasa da.
neticede siz adet olmuyorum diye korunmasiz ilişkiye girersiniz , o ay yumurtlama olur ve hiç adet görmeden tekrar hamile kalirsiniz...

tanıdığım biri şu anda bu durumda... 10 aylikken bebeği tekrar hamile kaldı.. sütum koruyor adet olmadım diyerek korunmadi.. gebeligini bu yüzden 3 aylıkken öğrendi..

Geçmiş olsun kuzum
Bırak bakalim mamayi, sütun yetiyor da artıyordur inşaAllah.. yavrucak küçücük Kabiz olmasın daha o minicik poposuna kiyamam annesi ya...

Sorma canim ya kucucuk mideler bagirsaklar bobrekler yorgun dustu daha simdiden

Bizim kızı uyutamıyorum bugün off çok uykum var beniim dün gece misafir vardı 1 gibi gittiler yatana kadar 01.30 -02.00 oldu. Gece uyandı tabi kız uyumuyor bayılıciim...

Cnm ayni durumdayiz. Saat 12 de anasom rezene icirdim iki saat deliksiz misil misil uyuduk. Simdi uyandik hemde buyuk bir gurultu ile :))))) koca adam gibi gazladi kuzuummm.

Biz her gun oyleyz. Ama bizimki gazdan. Sende de varmi yada baslamis olabilir

Bizim kız bi uyuyor bi uyumuyor canıma okuyor benim

Gecmis olsun canim benim mama kabiz yapmistr heralde. Sutun yetmiyormu cnm mama veriosun
canım benim oğlan biraz meme düşkünü :) çook emiyo, tankerlerde süt kalmıyo oyüzden.. Doktor 2 saate bi ver dedi, ama yıkıyo ortalığı. Şükür kilosu iyi5790 olmuş, maşallah diyeyim bu arada :)) oyüzden gece yatarken 1 kez mama veriyodum, hem biraz göğüslerim dinlensin hem de süt dolsun die, ama vermicem artık mecburen

Geçmiş olsun kuzum
Bırak bakalim mamayi, sütun yetiyor da artıyordur inşaAllah.. yavrucak küçücük Kabiz olmasın daha o minicik poposuna kiyamam annesi ya...
saol teyzesi, öyle bi ıkınıyoki insanın içi parçalanıyo walla

Kizlar bebekleriniz cok sicriyo mu uykuda dokundugum anda zipliyo benim oglus
benim ki dokunmadan da sıçrıyo canım, kundak da yaptırmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…