2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm rezene ve anasonu nasil demliyo4sun? Ve nekadar iciriyorsun?

Bnmkine verdim damla uyku yok yine

enbası

en başından beri kullanıyorum. sudocrem, bepanthol, desitin, hametan. bu 4 ünü kullanıyorum en basından beri ama oldu. mantar olmuş bebişim.
Kizlar oncelikle gecmis olsun kiyamam o kucuk popislere o kadar sik bez degistirmeye alti bos biraknama ragmen gene pisik olduk ben surekli pamukla temizledim halbuki bir suru krem denedik gecirmedi en son fito krem ve hametan karisimi iyilestirdi

Ya kizlar ben hicbir seye yetisemiyorum uykusuzluk yorgunluk zaten had safhada isleride yetistiremiyorum birde misafirler her ise kendim kosmaktan perisan oldum sirt omuz agrilarim dayanilmaz siz nasil yetisiyosunuz sanirim benim gibi gaz sorunu yasayanlar yetisemiyodur nolucsk bizim bu halimiz dun aynaya bir baktim kaslar orman olmus anam dedim noluyoz

Rahimde sarkma filan mi var? Ben de lavaboda sorun yasiyorum.bisey baski yapiyor.randevum persembe gunu.ama eyelet disindayiz.gidemicem.p

sezaryan olan arkadaşlar kırkınız çıkınca dr. kontrolune gittiniz mi?
ben ilk doğumumdada gitmemiştim bunda gitmeyi düşünüyorm ama havalar çok sıcak bebeğim bensiz durmuyor kimsede şimdilik erteledim..
acaba ne gibi kontrol yapıyor doktor gidenler bilgi verebilir mi
çok gerekli değilse bu sıcakta gitmek istemiyorm..

kizlar bebegimin dudaginda pamukcuk vardi az once emzirirken fark ettim dudaklarinin icide yara olmus ne yapcagimi sasirdim yaa . yara olmasina ragmen emiyor kuzum canimi acimiyormu ki anlamadim

biraz gazımız var canım ama duruo dururken memeyi gördün mü basıyo ağlamaya

Beni dogumdan 3 gun sonra cagirdi ultrasonla kontrol etti icerde pihtilasma gormus hap werdi bunu bitir 40 indada gel bi kontrol edelim dedi. Bende daha gitmedim persembe gidicem. Doktorumun mubarek 2 ay dolu randewusu konustuk aradan giricem sanki dewlet hastanesi orda bile boyle yogunluk yok. Cinsiyeti 2 ozel doktor soylemeyunce bende dewlete gittim hemen aldilar iceri hic beklemedim

bende yetişemiyorum oğlan genele göre sorunsuz olmasına rağmen. bir de ilk dönem tek bırakmakta istemiyorum. dipdibeyim yani ama bugün biraz aksiydi çok yoruldum

Rahimde sarkma filan mi var? Ben de lavaboda sorun yasiyorum.bisey baski yapiyor.randevum persembe gunu.ama eyelet disindayiz.gidemicem.p
yok ama sanırım olmadan sıkıntısız yerine yerleşsin diye.çünkü gene ne zmn geleyim dedim. gerek yok herşey çok gzl sıkıntı yok dedi.

Kizlar bugun bebegimin karnini doyurdum altini alip uyuttum esim geldi biraz hawa alcam dedim ciktim markete gittim islak mendil falan bitmisti ewden yarim saat ayri kalmisim 3 kere aradim esimi napti agladimi diye ama biraz iyi geldi hawa almam.

Kızlar bence kontrole gidin. Beni 45. Gün çağırmıştı gittim alttan muayene etti enfeksiyon olmuşum. Bi krem bide fitil verdi 1 hafta kullanıcam. Hiç anlamadım ne idrarda yanma nede kaşıntım yoktu. Muayene ederken anladı dr. Sezeryan doğum bu arada

enbası

en başından beri kullanıyorum. sudocrem, bepanthol, desitin, hametan. bu 4 ünü kullanıyorum en basından beri ama oldu. mantar olmuş bebişim.
Canım dün bi makale okudum, sürekli bişeyler sürmeyin, aksine zararı olur nefes alamaz vs diyodu, sadece pişik olduğuna sürün diyodu
Bide ben hamileliğimde elimi yakmıştım, acı biber ile :) hametan süreyim mi dedim, doktor onda kortizon var kullanma dedi. Bilgin olsun tatlım
biraz gazımız var canım ama duruo dururken memeyi gördün mü basıyo ağlamaya
bence nazar olmuş canım bol bol okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…