- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.541
Cnm rezene ve anasonu nasil demliyo4sun? Ve nekadar iciriyorsun?Sorma canim ya kucucuk mideler bagirsaklar bobrekler yorgun dustu daha simdiden
Cnm ayni durumdayiz. Saat 12 de anasom rezene icirdim iki saat deliksiz misil misil uyuduk. Simdi uyandik hemde buyuk bir gurultu ile :))))) koca adam gibi gazladi kuzuummm.
Biz her gun oyleyz. Ama bizimki gazdan. Sende de varmi yada baslamis olabilir
Kizlar oncelikle gecmis olsun kiyamam o kucuk popislere o kadar sik bez degistirmeye alti bos biraknama ragmen gene pisik olduk ben surekli pamukla temizledim halbuki bir suru krem denedik gecirmedi en son fito krem ve hametan karisimi iyilestirdienbası
en başından beri kullanıyorum. sudocrem, bepanthol, desitin, hametan. bu 4 ünü kullanıyorum en basından beri ama oldu. mantar olmuş bebişim.
Rahimde sarkma filan mi var? Ben de lavaboda sorun yasiyorum.bisey baski yapiyor.randevum persembe gunu.ama eyelet disindayiz.gidemicem.pkızlar bu sbh kontrolüm vardı 40ından sonra gel demişti.
bol bol keygel egzersizi yap dedi
5 kg üzerini taşıma dedi market vs. çocuk hariç ona mecburuz
isteksizlik olur hangi şekil doğum olursa olsun normal dedi. hormonlardan dolayıymış.
kuruluk olur dedi jel verdi.
doğum kontrol yöntemi nasıl istersin dedi. mümkünse hap dedim. emzirirken kullanabileceğim doğum kontrol hapı verdi. adetken de içmeye devam edeceksin hiç ara verme dedi. 3. günden sonra korumaya başlar dedi.
nasil yani o nasil oldu beeKızlar merhaba bende Haziran annesiyim 11 Haziran doğumlu kızım erkek beklerken kız oldu doğumda öğrendim prensesini
Ben canim 3 saatte bir sagiyorumSütünü sağarak veren arkadaşlarım günde kaç kere süt sağıyorsunuz
biraz gazımız var canım ama duruo dururken memeyi gördün mü basıyo ağlamayaSorma canim ya kucucuk mideler bagirsaklar bobrekler yorgun dustu daha simdiden
Cnm ayni durumdayiz. Saat 12 de anasom rezene icirdim iki saat deliksiz misil misil uyuduk. Simdi uyandik hemde buyuk bir gurultu ile :))))) koca adam gibi gazladi kuzuummm.
Biz her gun oyleyz. Ama bizimki gazdan. Sende de varmi yada baslamis olabilir
Gunduz 2 kere gece 1 kere sagiyorum daha sik sagsak dahada artarmis ama zaman yokkiSütünü sağarak veren arkadaşlarım günde kaç kere süt sağıyorsunuz
Beni dogumdan 3 gun sonra cagirdi ultrasonla kontrol etti icerde pihtilasma gormus hap werdi bunu bitir 40 indada gel bi kontrol edelim dedi. Bende daha gitmedim persembe gidicem. Doktorumun mubarek 2 ay dolu randewusu konustuk aradan giricem sanki dewlet hastanesi orda bile boyle yogunluk yok. Cinsiyeti 2 ozel doktor soylemeyunce bende dewlete gittim hemen aldilar iceri hic beklemedimsezaryan olan arkadaşlar kırkınız çıkınca dr. kontrolune gittiniz mi?
ben ilk doğumumdada gitmemiştim bunda gitmeyi düşünüyorm ama havalar çok sıcak bebeğim bensiz durmuyor kimsede şimdilik erteledim..
acaba ne gibi kontrol yapıyor doktor gidenler bilgi verebilir mi
çok gerekli değilse bu sıcakta gitmek istemiyorm..
Ya kizlar ben hicbir seye yetisemiyorum uykusuzluk yorgunluk zaten had safhada isleride yetistiremiyorum birde misafirler her ise kendim kosmaktan perisan oldum sirt omuz agrilarim dayanilmaz siz nasil yetisiyosunuz sanirim benim gibi gaz sorunu yasayanlar yetisemiyodur nolucsk bizim bu halimiz dun aynaya bir baktim kaslar orman olmus anam dedim noluyoz
yok ama sanırım olmadan sıkıntısız yerine yerleşsin diye.çünkü gene ne zmn geleyim dedim. gerek yok herşey çok gzl sıkıntı yok dedi.Rahimde sarkma filan mi var? Ben de lavaboda sorun yasiyorum.bisey baski yapiyor.randevum persembe gunu.ama eyelet disindayiz.gidemicem.p
Ben canim 3 saatte bir sagiyorum
Gunduz 2 kere gece 1 kere sagiyorum daha sik sagsak dahada artarmis ama zaman yokki
Canım dün bi makale okudum, sürekli bişeyler sürmeyin, aksine zararı olur nefes alamaz vs diyodu, sadece pişik olduğuna sürün diyoduenbası
en başından beri kullanıyorum. sudocrem, bepanthol, desitin, hametan. bu 4 ünü kullanıyorum en basından beri ama oldu. mantar olmuş bebişim.
bence nazar olmuş canım bol bol okuyunbiraz gazımız var canım ama duruo dururken memeyi gördün mü basıyo ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?