2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
denemediğim şey kalmadı. yok yok yok. dua edin lütfen bana artık dayanamıyorum.
inşallah bulantıların kesilir rahat guzel bi hamilelik geçirirsin
maşallah kuzucuga inşallah kanama alanında hemen kaybolur :)

inşallah bulantıların kesilir rahat guzel bi hamilelik geçirirsin

maşallah kuzucuga inşallah kanama alanında hemen kaybolur :)
insallah artık oyle hareketlerını falan gorunce sureklı dua edıyorum bebegım tutunsun da ıyıce bırakmasın annesını

Canim bilgi icin cok saol ama affedersin benim anlama kapasitem biraz darda sunu net anlamaya calisiyorum bebek yine rahimden cikiyor demi sezeryandaki gibi karindan cikmiyor yani bi kesme dikme islemi olmuyor degilmi. Normal dogum gibi odadan ciktigin an sezeryandaki gibi agrin sancin olmuyor demi ?

Bulantim var ama senin kadar degil gunde bir kere cikaryrum. Ama yemek yiyebiliyorum yedikten sonra cok kötü oluyorum

yemek... sabah 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta son lokmada kusma.

öğlen yarm kase çorba 2 dk. sonra kusma.

kızım da 14. haftalarda geçmişti, bakalım bunda ne olacak.

vitamini yazdı dün doktorum ama bulantıların tamamen geçmeden başlama dedi.

evet canım rahimden doğum yapıyorsun.

cnm hergün sarmısak yemeye calış tansiyonu dengeliyor inşaallah...

kızım da 14. haftalarda geçmişti, bakalım bunda ne olacak.

vitamini yazdı dün doktorum ama bulantıların tamamen geçmeden başlama dedi.
banada vitamin yazdı İmom omega...
vitamini gece yaratken al ki mide bulantısı yapmasın dedi...
zaten mide bulantılarım yok çok şükür....
öle arada akşamüstleri az bulanıyor bikaç saate geciyor....
ama bir yazı okumuştum onu bulmaya calışıcam sana...
baya zorluk çekmişsin cnm kıyamam....
du bulabilirsem atayım burdan

nasılsınız bakalım güzel anne adayları. benim de bulantılarım devam edio. ilk hamileliğimde 4 ay bitene kadar her sabah kusardım. ama gün boyu rahattım. bunda sürekli bulantım var gibi bişey. ama kusmuyorum ççok şükür. yalnız midemde felaket gaz var ve afedersiniz geğirme hissi mide bulantımı artırıyor. kusmuyorum ama kusmaktan beter oluyorum yani. ay nasıl bi yazı yazdıysam mide bulandırıcı oldu afedersinzi kzlar. ama bizde haberler böyel. çok şükür ki halsizliğim geçti bin şükür rabbime. ama çalıştığım için akşamları yine de kızımla ilgilencek enerjim kalmıo.çok zorluyroum kendimi ve bu kızıma haksızlık gibi gelio

Canim normalde cok iyi bir dersanede calisiyordum..evlendikten sonra sehir degistrdim binlerce malesefki esimin memleketine geldim.bu senede 81 almama ragmen atanamadim..bransim cok zor..ve cok caresiz kalip ucretliye basladim..subat imkanim var bebegimin kismeti ir inssallah

ikili test sonuçlarıv ne zaman çıkıyor arkadaşalr doktorlarınız ne dedi 1 hafta sonra çıkıcak bizimki

yemek... sabah 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta son lokmada kusma.

öğlen yarm kase çorba 2 dk. sonra kusma.

Ayni senun gibiyim bende. Ne yersem geri cikiyo. Serum verdiklerinde 3 gun ne guzeldi hic kusmamistim. Ama dunden beri yine basladi. Midem hicbiseyi kabul etmiyo. Cok zor yani boyle devam ederse doktor gel serum baglariz demisti. Ama kizimi birakicak yerim yok ve hastaneye de kabul etmiyolar yanimda durmasina.

Estağfurullah ole deme yasamadan anlamak zor :) epidural normalde evet bebek vajinadan cikiyo yanliz bazi bayanlarin vajinasi esnek oldugundan bebek cikarken yirtilma olmuyo yada kesik atmaya gerek kalmıyor bu durumda dikis falan olmadigindan cok fazla agri olmuyor ama bende yirtilma oldu cok fazla dikisim vardi yinede sadece hastanede yattim evde hic yatmadim sayilir ama oturup kalkarken biraz zorlaniyosun agrin oluyo ama asla sezeryan gibi diil kismet olursa bu dogumumuda yine ayni sekilde yapmak istiyorum

Oy Kıyamam cnm ya...
Vallahi yakin olsak bakardim cimcimeye...
ALLAH bi kolaylik verir inşaallah...

merhaba kızlarrr işlerimi kolayladım bi bakınayım dedim size.

ayyy canim ilahii yastigi pispisliyo demek bak bu yorgun bitkin halimle guldurdun beni ne guzel ikinciye hamissin o zaman bizom buralarda egitim varmi hic bilmiyorum
canım benim yeterki gülümse:) kısmet olursa 2. bebeğim gelecek evet ve inanılmaz mutluyum. hangi şehirde oturuyorsun ? özel olmasa bile çoğu hastanenenin gebe eğitimleri var
canımya Allah kolaylık versin sana ben bütün gün masa başında oturunca dertleniyorum birde.
ahh ahh sorma canım demekki bi ben ayıplamıyorum bu durumu. dün hele resmen ağzım sulandı görünce ki normalde aşureyi çokta yemem.

tansiyonumu hiç ölçmüyorum ben canım ama iyiki hatırlattın bakayım evde. belki hastanede öyle olmuştur

Halsizim dostlarım halsizim halsiz yediğim içtiğim keyif vermiyor . Sürekli yatmak istiyorum. Ahh benim bu halim ne olacak
oyyy Allah kolaylık versin canımyaa bende gözlerimi kapatayım başka birşey istemiyorum.
bisey dicem..ben bebegimi cok ozledim..film.izliyordum bir cift bebeginin kalp atislarini dinliyordu..hala agliyorum..
canımyaa ne yalan söyleyeyim bende özledim.
gündüz 2 aylik gece 6 aylik gibiyim. ama hem gündüz hem de gece karnim sanki uzuyor ileri dogru. sivri gibi olacak sanırım. oglus geliyor bence :/
hadi bakalım hayırlısı ile gelsin melek. benim karnımda yayvandı herkes kız diyordu ama oğlum oldu.
hoşgeldin canımm maşallah minik kuzuya. test ücretide çokmuş cidden
Allah yardımcın olsun canımya

canım hoşgeldin inşallahh bi sorun olmadan atlatacaksın bugünleride. maşallahh meleğe
hoşgeldin canım Allah kolaylık versin

hakkında hayırlısı olsun canımya puanında iyiymiş inşallah kısmet olur

Kızlar benimde ilk dogumumda yarim saatte dogum yapmistim...
Erken dogdu oglum...
Son bikac gun ole sıkışıkti ki icimde ayagini ittiriyodu sag gogsumun altinda resmen bir ayak gerdiriyordu beni parmaklarini goruyorduk...
Gidikliyoduk hafiften ayacigini
Dogum gunu müthiş bir bel agrisi ama ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyodum...
Acemilik tabi bi baktim su gelio gece 11 gibi aradik dr hemen hastaneye dedi...odada lagman yapio hemşire ben bagiriom wc dusecek cocuk oyalama beni die
Dogumhaneye girmem cikmam bi oldu ne igne ne bisey...
Normal dogum oldu kizlar...
Hatta rahim agzi cok dardi oglumun kafasi sıkıştı dr son anda bi igne atti rahim agzina jesti az beni cikti veled...
Ciktiginda kafada sikisma izi vardi...
Sabaha kadar iki kere wc gittim odamda...
Sabah hemsire gelmis hadi dio cis yapalim...
Annem dedi oo gece iki kere yapti kizim cisini dedi hemsire sasti kaldi
Acele panikle cantayi almadan gittik...
Ben dogumhaneye girince annem oglanin babasını bebek bezi almaya yollamis adam bi geldi benim odada bebek yataginda bi veled yatio bu kim dio dogdu oglun diolar inanmio
Neyse cok komikti ...
ALLAH herkese benim dogumum gibi dogum nasip etsin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…