- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.261
inşallah bulantıların kesilir rahat guzel bi hamilelik geçirirsindenemediğim şey kalmadı. yok yok yok. dua edin lütfen bana artık dayanamıyorum.
maşallah kuzucuga inşallah kanama alanında hemen kaybolur :)kızlar geldım doktorumdan,bebegım ıyıyms cok sukur.Rahım altında bı kanama baslamıs agrı da ondan ola bılır dedı doktor.Ama bebek rahme tutunmus sımdılık sorun gozukmuyor.Agrı ıcın de fıtıl yazdı kullanmaya.10+1 gunluk ve hareketlı masallah
insallah artık oyle hareketlerını falan gorunce sureklı dua edıyorum bebegım tutunsun da ıyıce bırakmasın annesınıinşallah bulantıların kesilir rahat guzel bi hamilelik geçirirsin
maşallah kuzucuga inşallah kanama alanında hemen kaybolur :)
Canim bilgi icin cok saol ama affedersin benim anlama kapasitem biraz darda sunu net anlamaya calisiyorum bebek yine rahimden cikiyor demi sezeryandaki gibi karindan cikmiyor yani bi kesme dikme islemi olmuyor degilmi. Normal dogum gibi odadan ciktigin an sezeryandaki gibi agrin sancin olmuyor demi ?benim ilk bebegim epidural normal belden omuriliğe bi iğne giriyo ve omzunuza kadar bi hortum uzatılıyo ordan duzenli olarak ağrı kesici veriliyo sedece agrı hissetmiyosunuz benim doktorum devamli vermedi ıkınmamı etkilemesin die az az verildi ağrıları cok az hissettim ama dogum anında vermediler ... çok kolay bi dogum yaşadım ... ama şöyleki epidural sezeyande yapılıyo ondada belden aşagıyı hissetmiyosun ve sezeryan yapılıyosun
Bulantim var ama senin kadar degil gunde bir kere cikaryrum. Ama yemek yiyebiliyorum yedikten sonra cok kötü oluyorum
bugun vıtamını ıcdıgım an cıkardım,kusmaktan oluyorum sandım bı de doktora gıdecegım cok fena oldu.Senı dusunemıyorum bıle canım hergun hergun oyle kusmak Allah kolaylık versın ınsallah atlatırsın bı an once
Canim bilgi icin cok saol ama affedersin benim anlama kapasitem biraz darda sunu net anlamaya calisiyorum bebek yine rahimden cikiyor demi sezeryandaki gibi karindan cikmiyor yani bi kesme dikme islemi olmuyor degilmi. Normal dogum gibi odadan ciktigin an sezeryandaki gibi agrin sancin olmuyor demi ?
cnm hergün sarmısak yemeye calış tansiyonu dengeliyor inşaallah...merhaba kızlar. bende bugün kontrole gittim şimdi geldim. herşey yolunda şükür bebek kıpır kıpır ama tansiyonum yüksek çıktı. evde kendimde sürekli ölçüyorum hiç büyük tansiyon 13 ü görmemişken 16 çıktı bugün.heyecanda yapmamıştım hiç. arayla iki kere ölçtü ikisindede aynı. tekrar dinlendim sonuncuda 13 e düştü ama iki hafta boyunca sabah öğlen akşam tansiyonunu ölçüp yazıyosun bana getiriceksin dedi. eger dengesizlik devam ederse kardiyolojiye göndericekmiş. yürüyüşü yasakladı tatlı hamurişi kesinlikle yasak dedi. moralim bozuldu çokama evde hep normal çıkıyor. demek ki arada yükseliyor. acaba arada yükselmeside zararlı mı cok. sizlerden tansiyonu yüksek olan var mı hiç.
banada vitamin yazdı İmom omega...kızım da 14. haftalarda geçmişti, bakalım bunda ne olacak.
vitamini yazdı dün doktorum ama bulantıların tamamen geçmeden başlama dedi.
Tekrar cok saol cnm icim rahatladi gercekten benim icin 2.bir altarnatif oldu vakti gelince doktorumada bu tercihi iletip ondan fikir alcam rahmimin normal dogum icin uygun olup olmadigi ile ilgilievet canım rahimden doğum yapıyorsun.
Canim normalde cok iyi bir dersanede calisiyordum..evlendikten sonra sehir degistrdim binlerce malesefki esimin memleketine geldim.bu senede 81 almama ragmen atanamadim..bransim cok zor..ve cok caresiz kalip ucretliye basladim..subat imkanim var bebegimin kismeti ir inssallah:) Hele bi bebeğiniz gelsin o zaman neler yaşayacaksınız canım
Allah kolaylık versin canım bende atanmadan önce ücretli öğretmenlik yapmıştım nasıl zorladığını bilirim.
tünaydın canımmm bayılıyorum senin renkli renkli msjlarına
yemek... sabah 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta son lokmada kusma.
öğlen yarm kase çorba 2 dk. sonra kusma.
Estağfurullah ole deme yasamadan anlamak zor :) epidural normalde evet bebek vajinadan cikiyo yanliz bazi bayanlarin vajinasi esnek oldugundan bebek cikarken yirtilma olmuyo yada kesik atmaya gerek kalmıyor bu durumda dikis falan olmadigindan cok fazla agri olmuyor ama bende yirtilma oldu cok fazla dikisim vardi yinede sadece hastanede yattim evde hic yatmadim sayilir ama oturup kalkarken biraz zorlaniyosun agrin oluyo ama asla sezeryan gibi diil kismet olursa bu dogumumuda yine ayni sekilde yapmak istiyorumCanim bilgi icin cok saol ama affedersin benim anlama kapasitem biraz darda sunu net anlamaya calisiyorum bebek yine rahimden cikiyor demi sezeryandaki gibi karindan cikmiyor yani bi kesme dikme islemi olmuyor degilmi. Normal dogum gibi odadan ciktigin an sezeryandaki gibi agrin sancin olmuyor demi ?
Oy Kıyamam cnm ya...Ayni senun gibiyim bende. Ne yersem geri cikiyo. Serum verdiklerinde 3 gun ne guzeldi hic kusmamistim. Ama dunden beri yine basladi. Midem hicbiseyi kabul etmiyo. Cok zor yani boyle devam ederse doktor gel serum baglariz demisti. Ama kizimi birakicak yerim yok ve hastaneye de kabul etmiyolar yanimda durmasina.
canım benim yeterki gülümse:) kısmet olursa 2. bebeğim gelecek evet ve inanılmaz mutluyum. hangi şehirde oturuyorsun ? özel olmasa bile çoğu hastanenenin gebe eğitimleri varayyy canim ilahii yastigi pispisliyo demek bak bu yorgun bitkin halimle guldurdun beni ne guzel ikinciye hamissin o zaman bizom buralarda egitim varmi hic bilmiyorum
canımya Allah kolaylık versin sana ben bütün gün masa başında oturunca dertleniyorum birde.Bende özel sektörde sekreter olarak çalışıyorum Haftanın 6 günü saat 6 a kadar çalışıyorum ve yemek aramız yok 10 dakika ye in 7 katlı olarak çalışıyoruz asansörü sadece çıkarken kullanıyorum 7. kat ise asansör yok sonradan yapılma oldupu için aşağıya in yukraya çık baya yorucu benim işyeirm birde bu yetmezmiş gibi tam yeni hamile olduğumu öğrendiğimde servis güzergah ı değişti 20 dakika yürümek zoruda kalıyorum birde bunun dışında eşim görümcem çok destek olsada bir gün önceden yemeğimi yapıyorum görümcemim yapamıyacağı zamanlarda bazen bebege bir şey olacak diye çok korkuyorum ama allah koruyor kızlar Allaha şükür.
ahh ahh sorma canım demekki bi ben ayıplamıyorum bu durumu. dün hele resmen ağzım sulandı görünce ki normalde aşureyi çokta yemem.cnm ya vallahi uyuycam bnde şak diye düşecek kafam diye korkuyorum.
face'e bende bakmadan edemiyorum ama şu yemek fotoları koyanları silicem bir bir hamile olan var o an bulamayan var ne biliyım kızıyorum ya.
biz yediğimizi söylerken bile ayıptır söylemesi diye lafa başlayan bir toplumduk şimdi ise söylemeyi bırak bizaat görüntülüyorlar.
tansiyonumu hiç ölçmüyorum ben canım ama iyiki hatırlattın bakayım evde. belki hastanede öyle olmuşturmerhaba kızlar. bende bugün kontrole gittim şimdi geldim. herşey yolunda şükür bebek kıpır kıpır ama tansiyonum yüksek çıktı. evde kendimde sürekli ölçüyorum hiç büyük tansiyon 13 ü görmemişken 16 çıktı bugün.heyecanda yapmamıştım hiç. arayla iki kere ölçtü ikisindede aynı. tekrar dinlendim sonuncuda 13 e düştü ama iki hafta boyunca sabah öğlen akşam tansiyonunu ölçüp yazıyosun bana getiriceksin dedi. eger dengesizlik devam ederse kardiyolojiye göndericekmiş. yürüyüşü yasakladı tatlı hamurişi kesinlikle yasak dedi. moralim bozuldu çokama evde hep normal çıkıyor. demek ki arada yükseliyor. acaba arada yükselmeside zararlı mı cok. sizlerden tansiyonu yüksek olan var mı hiç.
oyyy Allah kolaylık versin canımyaa bende gözlerimi kapatayım başka birşey istemiyorum.Halsizim dostlarım halsizim halsizyediğim içtiğim keyif vermiyor . Sürekli yatmak istiyorum. Ahh benim bu halim ne olacak
canımyaa ne yalan söyleyeyim bende özledim.bisey dicem..ben bebegimi cok ozledim..film.izliyordum bir cift bebeginin kalp atislarini dinliyordu..hala agliyorum..
hadi bakalım hayırlısı ile gelsin melek. benim karnımda yayvandı herkes kız diyordu ama oğlum oldu.gündüz 2 aylik gece 6 aylik gibiyim. ama hem gündüz hem de gece karnim sanki uzuyor ileri dogru. sivri gibi olacak sanırım. oglus geliyor bence :/
hoşgeldin canımm maşallah minik kuzuya. test ücretide çokmuş ciddenBen geldimmm...
Doktoruma gittik bugün.
Idrar testimde enfeksyon cikti ve proteinle ilgili bi sorun var.
Bebegim resmennnn haraketli kipir kipir .
Suan tam 12 haftalik gozukuyom.3 gün onden gidio. Oysaki devlet hastanesindeki adam 10+1 demisti gece cuma gunu.
Neuseee tam cinsiyet demisken sirtini dondu ve okadar guldm oksurdm ama banamisin demedi donmedi onunu :)
Burunkemigine bakti olculeri yazdi.
Ikili test kararini bana birakti yaptiralm dedi
Tamam dedi cinsiyeti de goruruz dedi.
350 tl fiyati. Cok ama ya
Is vok yoruyor cikiyim diyorum sonra bu fiyatlari duyunca nereye cikiosn susda otur calis diyorum..
Hayirlisi
Allah yardımcın olsun canımyaselamlar. aranızda bir ben varım herhalde kusmaktan bir hal olan.
dünkü 3 şişe serum fayda etmedi, oysaki 15 gün önce taktırdığım 10 gün idare etmişti.
sabahtan beri ne yediysem 2 dk. geçmeden gitti.
dayanamıyorum artık.
canım hoşgeldin inşallahh bi sorun olmadan atlatacaksın bugünleride. maşallahh meleğekızlar geldım doktorumdan,bebegım ıyıyms cok sukur.Rahım altında bı kanama baslamıs agrı da ondan ola bılır dedı doktor.Ama bebek rahme tutunmus sımdılık sorun gozukmuyor.Agrı ıcın de fıtıl yazdı kullanmaya.10+1 gunluk ve hareketlı masallah
hoşgeldin canım Allah kolaylık versinnasılsınız bakalım güzel anne adayları. benim de bulantılarım devam edio. ilk hamileliğimde 4 ay bitene kadar her sabah kusardım. ama gün boyu rahattım. bunda sürekli bulantım var gibi bişey. ama kusmuyorum ççok şükür. yalnız midemde felaket gaz var ve afedersiniz geğirme hissi mide bulantımı artırıyor. kusmuyorum ama kusmaktan beter oluyorum yani. ay nasıl bi yazı yazdıysam mide bulandırıcı oldu afedersinzi kzlar. ama bizde haberler böyel. çok şükür ki halsizliğim geçti bin şükür rabbime. ama çalıştığım için akşamları yine de kızımla ilgilencek enerjim kalmıo.çok zorluyroum kendimi ve bu kızıma haksızlık gibi gelio
Canim normalde cok iyi bir dersanede calisiyordum..evlendikten sonra sehir degistrdim binlerce malesefki esimin memleketine geldim.bu senede 81 almama ragmen atanamadim..bransim cok zor..ve cok caresiz kalip ucretliye basladim..subat imkanim var bebegimin kismeti ir inssallah
biz daha yaptırmadık.ikili test sonuçlarıv ne zaman çıkıyor arkadaşalr doktorlarınız ne dedi 1 hafta sonra çıkıcak bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?