- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.281
cnm hergün sarmısak yemeye calış tansiyonu dengeliyor inşaallah...
banada vitamin yazdı İmom omega...
vitamini gece yaratken al ki mide bulantısı yapmasın dedi...
zaten mide bulantılarım yok çok şükür....
öle arada akşamüstleri az bulanıyor bikaç saate geciyor....
ama bir yazı okumuştum onu bulmaya calışıcam sana...
baya zorluk çekmişsin cnm kıyamam....
du bulabilirsem atayım burdan
Kızlar benimde ilk dogumumda yarim saatte dogum yapmistim...
Erken dogdu oglum...
Son bikac gun ole sıkışıkti ki icimde ayagini ittiriyodu sag gogsumun altinda resmen bir ayak gerdiriyordu beni parmaklarini goruyorduk...
Gidikliyoduk hafiften ayacigini
Dogum gunu müthiş bir bel agrisi ama ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyodum...
Acemilik tabi bi baktim su gelio gece 11 gibi aradik dr hemen hastaneye dedi...odada lagman yapio hemşire ben bagiriom wc dusecek cocuk oyalama beni die
Dogumhaneye girmem cikmam bi oldu ne igne ne bisey...
Normal dogum oldu kizlar...
Hatta rahim agzi cok dardi oglumun kafasi sıkıştı dr son anda bi igne atti rahim agzina jesti az beni cikti veled...
Ciktiginda kafada sikisma izi vardi...
Sabaha kadar iki kere wc gittim odamda...
Sabah hemsire gelmis hadi dio cis yapalim...
Annem dedi oo gece iki kere yapti kizim cisini dedi hemsire sasti kaldi
Acele panikle cantayi almadan gittik...
Ben dogumhaneye girince annem oglanin babasını bebek bezi almaya yollamis adam bi geldi benim odada bebek yataginda bi veled yatio bu kim dio dogdu oglun diolar inanmio
Neyse cok komikti ...
ALLAH herkese benim dogumum gibi dogum nasip etsin inşaallah...
canımyaa ne güzel anlatmışsın inşallahh 2. ye kısmet olur banada. ama bu kadar hızlı olmasa da olur ben doktor için il değiştireceğim Allahtan uzak değil 1,5 saat sürer yolKızlar benimde ilk dogumumda yarim saatte dogum yapmistim...
Erken dogdu oglum...
Son bikac gun ole sıkışıkti ki icimde ayagini ittiriyodu sag gogsumun altinda resmen bir ayak gerdiriyordu beni parmaklarini goruyorduk...
Dogum gunu müthiş bir bel agrisi ama ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyodum...
Acemilik tabi bi baktim su gelio gece 11 gibi aradik dr hemen hastaneye dedi...odada lagman yapio hemşire ben bagiriom wc dusecek cocuk oyalama beni die
Hatta rahim agzi cok dardi oglumun kafasi sıkıştı dr son anda bi igne atti rahim agzina jesti az beni cikti veled...
Ben dogumhaneye girince annem oglanin babasını bebek bezi almaya yollamis adam bi geldi benim odada bebek yataginda bi veled yatio bu kim dio dogdu oglun diolar inanmio
Neyse cok komikti ...
benimde sezeryan ama bi aksilik olmazsa denemeyi çok istiyorum.Ne güzel yaaa ben de istiyorum böyle bi doğum, gerçi benim ilki sezeryan ama normal yapabilirsem deniycem .
Kızlar benimde ilk dogumumda yarim saatte dogum yapmistim...
Erken dogdu oglum...
Neyse cok komikti ...
böyle hikayeler duyunca çok mutlu oluyorum ben canımya ne güzel. geçen bi sağlıkçı arkadaşa çok sinir oldum git doğumevine bağırta bağırta doğurtsunlar diyor sanki bütün doğumlar aynı olacakOhhh ne güzel. maşallah darısı buna olsun inş.
Ben kızımda da aynen böyle bulanı çektim ama doğumum öyle kola oldu ki filim izler gibi izle. 35+6 günlük gece 3 te suyum nişanım geldi ve sancım hiç yoktu. duş aldım, hastaneye gittim, muayenem yatışım vs. derken saat 6 oldu ve sancısız 6 cm. açılmam vardı, kızım erken doğduğu için de hafif suni sancı veriler 8 de doğum haneye aldılar, 8,20 de kızım doğdu.
Rabbim oradan güldü yüzüme.
canımyaa çok üzüldüm cidden Rabbim yardımcın olsun hele evde bir tane daha çocuk varsa çok zor cidden.Kızlar ya ben dün bebeğimin kontrolü vardı gittin ama serum verdi doktor yatış yaptı ama bana serum dokundu başım ağrımaya dönmeye başladı yitirenim pır por ediyordu zor attım kendimi hastaneden herkese serum iyi gelir bana dokundu ce bugün den beri yatıyorum kendimi kaldıramazmışsın cok ağır bir hamilelik geçiriyorum 7 yaşında kızım var ve gözümün içine bakıyor bebeğimiz olsun diye can atıyor onuda götürdüm yanımda bebeğimizi görünce cok heyecanlandıran ve Önümüzdeki Çarşamba. Ayrıntılı ultrasona sokacak ve ikili test yapacak bize bakalım hakkımızda hayırlısı ama küçük meleğimi ikinci kez kucağıma almak cok heyxanlandırıyor yoksa inanın bu hamilelik çekilmez di bir yanda da d
Gerçekten öyle cok zor geçiyor çalışıyorum bide sabahları kalkıp işe gitmek istemiyorum hiç ya ama mesleğimi de seviyorum bakalım hayırlısıcanımyaa çok üzüldüm cidden Rabbim yardımcın olsun hele evde bir tane daha çocuk varsa çok zor cidden.
bende bulantı yok ama gece uykusuzluk hat safhada dün gece sırf gece belki 3-4 saat uyurum diye geç yattım 1 di saat 2 de açıldı gözlerim 6 ya kadar uyku tutmadı ve son bir aydır böyle. 6-7 arası 1 saat uyudum sonrada işe geldim. ve tüm gün pc başındayım gözlerimi açamıyorum resmen ve resmi kurum olunca en ufak bir hatada geri dönüyor yazılar.Gerçekten öyle cok zor geçiyor çalışıyorum bide sabahları kalkıp işe gitmek istemiyorum hiç ya ama mesleğimi de seviyorum bakalım hayırlısı
Kızlar ya ben dün bebeğimin kontrolü vardı gittin ama serum verdi doktor yatış yaptı ama bana serum dokundu başım ağrımaya dönmeye başladı yitirenim pır por ediyordu zor attım kendimi hastaneden herkese serum iyi gelir bana dokundu ce bugün den beri yatıyorum kendimi kaldıramazmışsın cok ağır bir hamilelik geçiriyorum 7 yaşında kızım var ve gözümün içine bakıyor bebeğimiz olsun diye can atıyor onuda götürdüm yanımda bebeğimizi görünce cok heyecanlandıran ve Önümüzdeki Çarşamba. Ayrıntılı ultrasona sokacak ve ikili test yapacak bize bakalım hakkımızda hayırlısı ama küçük meleğimi ikinci kez kucağıma almak cok heyxanlandırıyor yoksa inanın bu hamilelik çekilmez di bir yanda da d
olmaz mı arkadaşım :)burnuma bazen guzel yiyecek kokulari geliyor. ve hemen onu yemek istiyorum. Size de oluyormu boyle
Cok saol canim bilgi icin :) bende doktorumla vakti gelince konuscam. sezeryan dogumu gerek kalmadikca dusunmuyorum cunku ablam ilk dogumu normal ikiciyi saglik durumundan dolayi sezeryanla dogurdu ve bebegini odaya getirip kucagina verdiler kendi caninin acisindan ve narkozun etkisinden bebegini sevemedi bile anca saatler sonra kendine geldi ama ilk gunler gercekten acidan baska hicbisey hissedemedi sanki dogum degilde ameliyattan cikmis gibiydi hic bebegini kucagina alipta duygulanan anne goruntusu olmadi biz daha cok ilgilendik bebekleEstağfurullah ole deme yasamadan anlamak zor :) epidural normalde evet bebek vajinadan cikiyo yanliz bazi bayanlarin vajinasi esnek oldugundan bebek cikarken yirtilma olmuyo yada kesik atmaya gerek kalmıyor bu durumda dikis falan olmadigindan cok fazla agri olmuyor ama bende yirtilma oldu cok fazla dikisim vardi yinede sadece hastanede yattim evde hic yatmadim sayilir ama oturup kalkarken biraz zorlaniyosun agrin oluyo ama asla sezeryan gibi diil kismet olursa bu dogumumuda yine ayni sekilde yapmak istiyorum
Tekrar cok tesekkur ederim canim bilgi icin icim rahatladi :)evet canım rahimden doğum yapıyorsun.
amiiinn bitanemi cocugun var Allah bagislasin...peki benim gibi basinda dört canavar varsa napardin ¿¿¿¿¿Halsizlik bendede var oglum izin vermiyor ikindakka uzansam anne kalk diyo allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?