2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Anladim canim evet haklisin uzman doktor sart bu tarz islemlerde bende sadece epidural sezeryan dogum olunuyor saniyorum cok iyi oldu normal dogumdada epidural isleminin yapildigini bilmek

En kisa zamanda düzelir tansiyonun inşaAllah...Rabbim sifani versin canim benimm...

Dusunsene canim birimiz muslumanligi birimiz hristiyanligi birimiz yahudiligi savunuyoruz burda. ne tadi kalir sayfanin ne de huzuru. Biz birbirimizin dinini dilini irkini ayirt etmeden hatta sorgulamadan seviyoruz birbirimizi, yardimlasiyoruz ki ne haddimize kimsenin ne oldugunu arastirmaya calismak... bence boyle cok iyi hepimiz birbirimizi esit goruyoruz burda kimse kimseye ustunluk taslamiyor zaten bundan dolayi huzur var sayfada

burnuma bazen guzel yiyecek kokulari geliyor. ve hemen onu yemek istiyorum. Size de oluyormu boyle
İlkinde yoktu ama şimdi sürekli aklıma birşeyler geliyor :) :) geçen de aklıma taze cevizi kırarken çıkan o koku aklıma geldi misss dedim içimden sonra da yuhhhhh dedim :))))

Ayy çok güzel bir doğum hikayesi. Ne güzel çok kolay bir şekilde doğumunu yapmışsın. İnşallah bize de böyle doğumlar nasip olur. Eşinde stressiz atlatmış doğumu

Canım sıkma canını. Eminim bir çaresi vardır. Doktorun dediklerine uyarsan sıkıntı kalmaz. Belki de dediğin gibi anlıktır ama sen yine de ihmal etme
Surekli tansiyon olcuyorum zaten canim. Neden boyle oldu anlamadim. Son zamanlarda cok hamur isi ve tatli yedim acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Zaten aileden dolayi tansiyona meyilliyim şekerde oyle. Ilk 3 ay ilac veremezmis ama devam.ederse ilac vericek sanirim.

Canım sıkma canını. Eminim bir çaresi vardır. Doktorun dediklerine uyarsan sıkıntı kalmaz. Belki de dediğin gibi anlıktır ama sen yine de ihmal etme
Surekli tansiyon olcuyorum zaten canim. Neden boyle oldu anlamadim. Son zamanlarda cok hamur isi ve tatli yedim acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Zaten aileden dolayi tansiyona meyilliyim şekerde oyle. Ilk 3 ay ilac veremezmis ama devam.ederse ilac vericek sanirim.

Cnm ben gecen hafta oluyorum sandim 16-10 olmustu dr. Hamleligin son ayinda olsan bebegini alirdik o derece tehlikeli dedi. eger dusmesse ilac verecekti. Ben dikkat ediyorum bir haftadir sifir tuz . gunde uc dort sarmisak sarmisak yutamiyorsan bol bol limon suyu yedigin herseye koy....

ayva kabızlık yapar ya nasıl yiyorsun ben korkudan biçok şeyi yiyemiyorum kabız olucam diye.
Canim arada bir kabizlik oluyor ama ayvadan oldugunu sanmiyorum cunku kabizlik hamilelikte olan bisey diye biliyorum ama egerki ayvadan oluyorsa bile mecbur yinede yerim cunku biseyden odun vermem lazim ya midem kotu olcak kusucam ya da ayva yicem :)

Küçüğün normal değeri 8 canım yüksek değil maşallah gayet iyi çıkmış. Perhize devam. Son aylarda illa çıkacak diye bir şey yok bana oldu sende dengeli gidebilir. Bende az tuzlu yaparım yemekleri ama peynir zeytini de tuzsuz yiyemem çok tüketirim onun etkisi var mı acaba ???
Kan tahlilini tansiyon sorunum var mı diye baktılar. Hangi değerlere bakıyorlar bilmiyorum o kadar İngilizcem yok :)) yurtdışında yaşıyorum da ben.

Oyle olmalı... Tebliğ etmek ayrıdır insanları yargilamak ayrı...velhasıl gerek yok böyle yargılamalara hele ki tanimadan.. ayet ve hadisler okunduğunda bu konu anlasacaktir evvelAllah :) biz öteki topicte de hep bunu savunduk ve ne güzel dostluklarımiz oldu elhamdulillah :)

Insallah canim amin ama bide soyle diyor cevremdekiler kendini tek bir dogum turune kaptirma daha sonra istemedigin bir dogum turune mecbur kalirsan mutsuz oluyormussun.. ben de normal dogum istiyorum ama sezeryana mecbur kalirsamda allah yardimcim olsun onada hazirliyorum kendimi ne olur olmaz :)

Aynen canim katiliyorum :)

İnşallah canım bir sıkıntı çıkmaz. Arkadaşlarda söylemiş zaten hamilelikte olabiliyor diye

Idrar testi sonucumda kan bulundu ve intihap.
Kum dokuyo olabilirsn dedi ama agrim yokki. 2 hafta sonra tekrarlicaz. Urolojiye gorunursn dedi bobreklerine bi baksin dedi. Offf hep bisiler cikio.

Bende eskiden cok tuzlu yerdim herseye iki kati tuz atardim ama normal tansiyonum hep 9-6 simdi tuzu mecbur azalttim bakalim kac olcak tansiyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…