- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.321
Allah kolaylık versin canım yaa. Çok zor işin vallayemek... sabah 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta son lokmada kusma.
öğlen yarm kase çorba 2 dk. sonra kusma.
Medical parkta 450 tl idi diye özel sigortam olduğu için faturayı almadım ama sistemden baktık 450 muanesi hariçOf bende anlamadmki. Istanbulda ikili test yaptiran ve fiyat bilen varmi ?
Ben medipol bagcilara gidiyorum
Anladim canim evet haklisin uzman doktor sart bu tarz islemlerde bende sadece epidural sezeryan dogum olunuyor saniyorum cok iyi oldu normal dogumdada epidural isleminin yapildigini bilmekEpidural sonrası en çok baş ağrısı şikayeti olur ve onun için ağrı kesici verirler. Sadece sancıyı hissetmemen için yapılan bir ağrı kesici gibi düşün. Doğum anı geldiğinde Dr sana ıkın diyecek sende ıkınacaksın normal yani... Tabii epidural çok dikkat isteyen işin ehli anestezi uzmanları tarafından yapılmalı. Allah korusun omurilik sinirlerine giriyor çünkü. Ayrıca istediğin her an yaptırabilirsin... Mesala denedin baktın sancıya dayanamıyorsun yaptırabilirsin illa ki başında yapılmıyor.
En kisa zamanda düzelir tansiyonun inşaAllah...Rabbim sifani versin canim benimm...Az once olctum canim 12.6-6.5 geldi. doktordayken kucuk 8 cikmisti. O da yuksekti yani. Iki hafta boyunca kagida yazmami soyledi tansiyonlari ve 14 buyukte 9 kucukte gorursem onu ariycakmisim.kardiyolojiye gondercekmis. cok moralim bozuldu. Perhizle duzeltirsem son aylara dogru hamilelige bagli artiyor gene demi. Birde kanda neye baktirdin.
Dusunsene canim birimiz muslumanligi birimiz hristiyanligi birimiz yahudiligi savunuyoruz burda. ne tadi kalir sayfanin ne de huzuru. Biz birbirimizin dinini dilini irkini ayirt etmeden hatta sorgulamadan seviyoruz birbirimizi, yardimlasiyoruz ki ne haddimize kimsenin ne oldugunu arastirmaya calismak... bence boyle cok iyi hepimiz birbirimizi esit goruyoruz burda kimse kimseye ustunluk taslamiyor zaten bundan dolayi huzur var sayfadaGüzel annelerimmm..
Çok yogundum bu ara...misafirler. iki de kursa başladım hamd olsun...ugrayamadim...ne muhabbetler dönmüş... İnanin cevap vermeye bile gerek yok... İmanimizi görmeden, tanımadan sorgulayan bir insana ne anlatsan boş... :)
Cinsiyet tahminleri olmuş bayıldım yaaa...kesinlessin de ekleyeyim listeye...
Cuzleri de zamanında bitirmeye çalışalım dostlar...:) bebisimi bende hissettim 2 gün önce sol tarafima yatmis uyurken... Tip tip iki kere gobusume bisey degdi hehe :):)
Özledim minnakimiii..
İlkinde yoktu ama şimdi sürekli aklıma birşeyler geliyor :) :) geçen de aklıma taze cevizi kırarken çıkan o koku aklıma geldi misss dedim içimden sonra da yuhhhhh dedim :))))burnuma bazen guzel yiyecek kokulari geliyor. ve hemen onu yemek istiyorum. Size de oluyormu boyle
Ayy çok güzel bir doğum hikayesi. Ne güzel çok kolay bir şekilde doğumunu yapmışsın. İnşallah bize de böyle doğumlar nasip olur. Eşinde stressiz atlatmış doğumuKızlar benimde ilk dogumumda yarim saatte dogum yapmistim...
Erken dogdu oglum...
Son bikac gun ole sıkışıkti ki icimde ayagini ittiriyodu sag gogsumun altinda resmen bir ayak gerdiriyordu beni parmaklarini goruyorduk...
Gidikliyoduk hafiften ayacigini
Dogum gunu müthiş bir bel agrisi ama ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyodum...
Acemilik tabi bi baktim su gelio gece 11 gibi aradik dr hemen hastaneye dedi...odada lagman yapio hemşire ben bagiriom wc dusecek cocuk oyalama beni die
Dogumhaneye girmem cikmam bi oldu ne igne ne bisey...
Normal dogum oldu kizlar...
Hatta rahim agzi cok dardi oglumun kafasi sıkıştı dr son anda bi igne atti rahim agzina jesti az beni cikti veled...
Ciktiginda kafada sikisma izi vardi...
Sabaha kadar iki kere wc gittim odamda...
Sabah hemsire gelmis hadi dio cis yapalim...
Annem dedi oo gece iki kere yapti kizim cisini dedi hemsire sasti kaldi
Acele panikle cantayi almadan gittik...
Ben dogumhaneye girince annem oglanin babasını bebek bezi almaya yollamis adam bi geldi benim odada bebek yataginda bi veled yatio bu kim dio dogdu oglun diolar inanmio
Neyse cok komikti ...
ALLAH herkese benim dogumum gibi dogum nasip etsin inşaallah...
Surekli tansiyon olcuyorum zaten canim. Neden boyle oldu anlamadim. Son zamanlarda cok hamur isi ve tatli yedim acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Zaten aileden dolayi tansiyona meyilliyim şekerde oyle. Ilk 3 ay ilac veremezmis ama devam.ederse ilac vericek sanirim.Canım sıkma canını. Eminim bir çaresi vardır. Doktorun dediklerine uyarsan sıkıntı kalmaz. Belki de dediğin gibi anlıktır ama sen yine de ihmal etme
Surekli tansiyon olcuyorum zaten canim. Neden boyle oldu anlamadim. Son zamanlarda cok hamur isi ve tatli yedim acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Zaten aileden dolayi tansiyona meyilliyim şekerde oyle. Ilk 3 ay ilac veremezmis ama devam.ederse ilac vericek sanirim.Canım sıkma canını. Eminim bir çaresi vardır. Doktorun dediklerine uyarsan sıkıntı kalmaz. Belki de dediğin gibi anlıktır ama sen yine de ihmal etme
amin canim benim cok sagol iyi dileklerin icinEn kisa zamanda düzelir tansiyonun inşaAllah...Rabbim sifani versin canim benimm...
Canim arada bir kabizlik oluyor ama ayvadan oldugunu sanmiyorum cunku kabizlik hamilelikte olan bisey diye biliyorum ama egerki ayvadan oluyorsa bile mecbur yinede yerim cunku biseyden odun vermem lazim ya midem kotu olcak kusucam ya da ayva yicem :)ayva kabızlık yapar ya nasıl yiyorsun ben korkudan biçok şeyi yiyemiyorum kabız olucam diye.
Küçüğün normal değeri 8 canım yüksek değil maşallah gayet iyi çıkmış. Perhize devam. Son aylarda illa çıkacak diye bir şey yok bana oldu sende dengeli gidebilir. Bende az tuzlu yaparım yemekleri ama peynir zeytini de tuzsuz yiyemem çok tüketirim onun etkisi var mı acaba ???Az once olctum canim 12.6-6.5 geldi. doktordayken kucuk 8 cikmisti. O da yuksekti yani. Iki hafta boyunca kagida yazmami soyledi tansiyonlari ve 14 buyukte 9 kucukte gorursem onu ariycakmisim.kardiyolojiye gondercekmis. cok moralim bozuldu. Perhizle duzeltirsem son aylara dogru hamilelige bagli artiyor gene demi. Birde kanda neye baktirdin.
Oyle olmalı... Tebliğ etmek ayrıdır insanları yargilamak ayrı...velhasıl gerek yok böyle yargılamalara hele ki tanimadan.. ayet ve hadisler okunduğunda bu konu anlasacaktir evvelAllah :) biz öteki topicte de hep bunu savunduk ve ne güzel dostluklarımiz oldu elhamdulillah :)Dusunsene canim birimiz muslumanligi birimiz hristiyanligi birimiz yahudiligi savunuyoruz burda. ne tadi kalir sayfanin ne de huzuru. Biz birbirimizin dinini dilini irkini ayirt etmeden hatta sorgulamadan seviyoruz birbirimizi, yardimlasiyoruz ki ne haddimize kimsenin ne oldugunu arastirmaya calismak... bence boyle cok iyi hepimiz birbirimizi esit goruyoruz burda kimse kimseye ustunluk taslamiyor zaten bundan dolayi huzur var sayfada
Insallah canim amin ama bide soyle diyor cevremdekiler kendini tek bir dogum turune kaptirma daha sonra istemedigin bir dogum turune mecbur kalirsan mutsuz oluyormussun.. ben de normal dogum istiyorum ama sezeryana mecbur kalirsamda allah yardimcim olsun onada hazirliyorum kendimi ne olur olmaz :)Kizlar bide tahmini dogum tarihimi doktorum 24 mayis 14 haziran dedi...
En gec 14 haziranmis yani...
Ben o kadar beklicegini dusunmuyorum bebegimin...
Ilkindede erken dogdu icim dar sanirim...
Erkekti de...
Simdiki de erkek doguyor icime yinede dogtusunu Cenabi Hak bilir hayirlisi cumlemize :)
Ya bide normal dogum bambaska bisey kizlar...
Anneligi catir catir yasiyorsunuz...
Ne zaman ki bebis cikiyor ne sanci ne bagirma hicbisey kalmiyor...
Icinizde kocaman bisey bosalmis gibi oluyorsunuz...
Ben zaten bel agrisindan tam yatamadim dogum yaparken yari oturarak ikindim...
Hemsire bagirdi bana yatsana oturarak mi dogurcan diye...
Doktorum Hinto Sadi kulaklari cinlasin ALLAH ondan razi olsun bi kizdi hemsireye sanane istedigi gibi dogurur dedi...
Dogdugu an var ya anlatamam yaaa...
Dr beni dikecek balmaya calisiyorym bebisimi goreyim diye...
Odaya götürdüler oglumu sandalyeylede beni odama götürdüler onun başından ayrilmadim ama nadil agliyorum kizlar...
O kadar harika duygu ki...
Ayik olur yasarsiniz inşaallah...
Aynen canim katiliyorum :)Oyle olmalı... Tebliğ etmek ayrıdır insanları yargilamak ayrı...velhasıl gerek yok böyle yargılamalara hele ki tanimadan.. ayet ve hadisler okunduğunda bu konu anlasacaktir evvelAllah :) biz öteki topicte de hep bunu savunduk ve ne güzel dostluklarımiz oldu elhamdulillah :)
İnşallah canım bir sıkıntı çıkmaz. Arkadaşlarda söylemiş zaten hamilelikte olabiliyor diyeSurekli tansiyon olcuyorum zaten canim. Neden boyle oldu anlamadim. Son zamanlarda cok hamur isi ve tatli yedim acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Zaten aileden dolayi tansiyona meyilliyim şekerde oyle. Ilk 3 ay ilac veremezmis ama devam.ederse ilac vericek sanirim.
Medical parkta 450 tl idi diye özel sigortam olduğu için faturayı almadım ama sistemden baktık 450 muanesi hariç
Bende eskiden cok tuzlu yerdim herseye iki kati tuz atardim ama normal tansiyonum hep 9-6 simdi tuzu mecbur azalttim bakalim kac olcak tansiyonumKüçüğün normal değeri 8 canım yüksek değil maşallah gayet iyi çıkmış. Perhize devam. Son aylarda illa çıkacak diye bir şey yok bana oldu sende dengeli gidebilir. Bende az tuzlu yaparım yemekleri ama peynir zeytini de tuzsuz yiyemem çok tüketirim onun etkisi var mı acaba ???
Kan tahlilini tansiyon sorunum var mı diye baktılar. Hangi değerlere bakıyorlar bilmiyorum o kadar İngilizcem yok :)) yurtdışında yaşıyorum da ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?