2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım 16. Cüzü tamamladim şükür. Rabbim dualarimiz kabul etsin,tüm arkadaslarimiza sağlıkla bebislerini kulaklarına almayı nasip etsin inş

Buyuk bir hayranlikla okudum yazdiklarinizi..insallah hepimizin dogumu oyle olur..ben nickinizde tahmin ediyorum --yanls da olabilir -islamiyeti uygun yasayan biri gibisiniz..bence bunlarin da cok katkisi var..dua.kuran okuma.
Elhamdulillah ki hepimiz muslumaniz:)
Insan kullanim klavuzu kuran-i kerim kitabimiz rehberimiz Resulullah sav...
ALLAH cumlemizin yar yardimcimiz olsun inşaallah cnm...
Gebelik Döneminde bebislerimize kuran dinletmemiz gerekiyor...
Okuyabiliyorsak okumamiz cok onemli...

Mirac sarımsak demişsin de çiğ hali hala emzirdiğim için oğlumda fena pişik yapıyor. Pişmiş olabilir mi? Benimde tansiyon çıkmaya meyilli
sarımsağın yüksek sıcaklıklarda pişirilmesi sağlığa yararlı etkilerini azaltmaktadır.
Cnm nette boyle diyor ama bebisin oldugu icin druna danis derim...
ALLAH bagislasin minnosunu
Isiram ben onun totosunu

Beninmde 16 -8 geldi canim.Peki simdi nasıl tansiyonun. Birdee sarimsagi yersem olmaz mi.yoksa yutmak daha mi iyi. Peki canim bu tansiyon yuksekliginin simdi cok riski yokmuymus o zaman. Doktorun bsy soyledimi. Ben moral bozuklugundan hicbirsey sormadim bugun unutmusum

Normalde tuz tansiyonu arttirir ama ben tuzlu yemem ki. Ama son iki gundur kizartma ve tatliyi cok abartmistim. Ondanda olurmu bilmiyorum canim. Kanda tansiyonla.ilgili bseylere bakildigini duymamistim canim. Ama iyi bakilmasi. Tansiyon aletiyle olcumlere gun icinde surekli degisiyor cunku.

olmaz mı arkadaşım :)
Canım nasılsın? Gobiş çıktı mi:) son cumartesi kontrolde hamile gobegin olmus dedi.çok mutlu inş ol dum:) 12 hafta da %90 cinsiyette belli olur dedi. Ben sakince beklerken meraklandirdi. 16.hafta saniyordum.anneleri cok bekledi kuzularini.ogrenirsem kendi bebislerime birşeyler bakmanın mutlulugunu yaşayacağı m..

Napti tam olarak ? Sadece ensekalinligi ve kan testimi ? Pof fiyat cok yuksek geldi.ama yaptirmakda istyorum. Bilemedim.
Canim istanbuldamisin. Bnde kendi hast den fiyat almadan once baska hastanelere sormustum ssk liya 100-170 arasi degisiyor snra kendi hastaneme sordum normal fiyati 370 felanmis ozel sig dan dolayi 100 kusurmus. En kotu polikniklere sor canim onlarda daha uygun oluyor birde cok luks olmayan ozel hast sor cnm orda yaptirip kendi doktoruna goturursun

Selam annisler çok fazla sayfa birikmiş çok yoğunum bu aralar göz gezdirebildim sadece ikili test konuşulmus fiyatlar çok yüksek geldi bana. Benim gittiğim özel hastane 40 tl artı muayene ücreti 35 tl dedi ikili test için. 1 hafta sonra yaptıracagim ben. Benim mide bulantilarim geri geldi malesef azalması gerekirken arttı bugün dersin ortasında koşarak çıktım sınıftan lavaboya çok kötü kustum ve öğrencilerim de anladı artık gizliyordum halbuki zaten göbeğim de çıkmaya basladi

Canim ben doktorumla konustum ilk hamile oldugum da sordugum soru kahve yi kac bardak icebilirmiyim diye bir fincana izin verdi bende iciyorum baska bir arkadasimA da baska doktor iki fincan demisti abartisi zarar

Suban iyiyim 10-7 nin ustune ciktimmi cok kotu oluyorum anlatilacak gibi degil yani. Tansiyon kisiye yasa , yasam tarzina kiloya gore farklilik gosterebilir 10 -7 aslinda normal bir tansiyondur ama ben fena oluyorum altta yatan baska sebepler vardir belku bilmiyorum. Sarmisak kesinlikle yutulmalidir. Cignenmemeli metal bicak degmemeli tahta kasikla hafif ez ozu ciksun ikiye ayir yut. Tansiyon yukseldiginde damarlar buzusur ve bebek yeterli besini ve oksijeni alamaz Allah korusun olur yada sakatlik olurmus....

Ooy yerim yaa..nasıl güzel bir duygudur kimbilir..ne güzel yazmışsın canom,rabbim hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah

Canım nacizane küçük bi bilgimi paylaşayım ..normal doğumda 6 cm açıklık oluncaya kadar epidural anestezi yaptırılanilinir die biliyorum ..(doğum 10 cm açıklıkta başlar)yani doğum başladığı anda epidural yapılması doğru olmaz..

Canım nacizane küçük bi bilgimi paylaşayım ..normal doğumda 6 cm açıklık oluncaya kadar epidural anestezi yaptırılanilinir die biliyorum ..(doğum 10 cm açıklıkta başlar)yani doğum başladığı anda epidural yapılması doğru olmaz..

Kizlar tansiyon icin sarimsak tavsiye edilmis ama sakin kafaniza gore yemeyin. Banada birisi sarimsagi oldugu gibi cignemeden yut demisti hamile deildim o zamanlar ama mide rahatsiligim vardi. Sarimsahi yutmamla kivranmam bir oldu mide kanamasi geciriyorum sandim resmen yere yatip sancilar icinde kivrandim sonradan duydumki mide rahatsizligi olanlarin bunu yapmamasi gerekiyormus aklinizda bulunsun. Mideniz saglam degilse ya da emin degilseniz sakin sarimsagi yutmayin hatta ben sarimsakli yogurt bile yedigimde midemin agrisindan duramiyorum sancilar icinde kivraniyorum.

Kizlar epidural normal dogumla ilgili video izledim doktor bilgi veriyordu. Tam net anladim. Sanciyla gidiyosun hersey yerlestiriliyor acilma takip ediliyor ne gec ne de erken mudahale etmemek gerekiyormus tam acilmasi gereken boyuta geldiginde epidural islemi basliyormus yani dogumada tam zamaninda gitmek gerekiyormus

Sa kizlar ben cok slk giremiyorum bir haftadir cok kotu grip oldum mafoldum ya oncelikle cinsiyetleri ogrenenler olmus kizlar hayirli olsun sag saglim kucaginizada aldiginiz gunleri gorursunuz görürüz InsaAllah bu arada ben bugun gittim iki kayiptan sonra korkuyla gittim ama sipam buyumus MasaAllah 3.83 cm mine olmus kesin olmamakla bberaber erkek dedi orda kucuk biso var ama bir sonraki terminde belli okur daha net dedi ve idrarda iltihap cikti antibiyotik verdi kanim az cikti onada vitamin verdi ayy ya elini bile gosterdi sok oldum iki saglikli cocugum var ama bu kadar erken hic bunlari duymamistim tabi bundan dr in ozel ve turk olmasida cok buyuk etken ve cok ilgiliya kadin ne kadar soru sorarsan sor bikmio cevaplio nede olsa oda gurbet yasio ailesi turkiyedeymis turkiyeye gidebilirmiyim dedi kesinlikle git moral olsun ben bir hafta gittim enerji topladim dio neysem bizden haberler boyle saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eylesin rabbim

Bu arada kizlar dogumdan da bahsedilmis benim iki tane cocugum var ikiside normal ill cocugumda hastaneye sezeryani sordum korktugum icin kesinlikle test giden biaey olmazsa sezeryan olamiyacagimi soylediler hatta normal dogum doganin bir kanunu kadina bagislanmis bir guzellik bunun aksi duaunulemez bile dedi neyse allahinda yardimiyla bilmedigim halde dogurdum bu sefer2. Cide hadi sezeryan yapmionuz epudural yapin dedim kendi dr de beni dogurtan ebede sen bir tane zatem dogurdun niye korkuosun epudural felan yok mudahalesiz normal doguricaksin eger uzun surerse yaparim dedi ama sonradan ogrendimki o hastanede epudural yasakmis rizikolari yuzunden kandirdi beni hemsire ama allahima sukur kizim gununden 14 gun gecti ama seseryana almadilar suni sanciyla 3 saat 18 dkkada dogirdum allahim ne guzeldi dogum sonrasini demeye bile gerek yok genc kiz gibi oluosunuz 18 lik fit acayip bir enerji tabi yaninizdaki melekle, tabi akside olabilirdi rabbim hakkimizda neyi nasip ederse o, onemli olan rabbim o durumda kimseyi birakmasin hayirlisiyla saglikla yawrularimizi kucagimiza alalim gerisi zatem unutuluo melek kokusu herseyi unutturuo

Bu arda jnaz cim bir ara okudugumda görmüştüm sakarya da dr ariodun benim sana tavsiyem SAMI KEMIK bilmiorum denedinmi gittinmi o dr ye ama annemin 3 aylik hamile olupta koskoca bas hekimin anlamidigi hamileligi ve bunun dewaminda cok guzel bir hamilelik geçirmesine yardimci oldu tabiki taktir senin dedigim gibi gidip gitmedigine bilmiorum ama gitmediysen bir dene derim b arda bende SAKARYA liyim dogma buyume ama maalesef yurt disina ewlenenlerdenim

Öncelikle geçmiş olsun canım. Sana da cinsiyet tahmini yapmış ne güzel. Bir kızın ve bir oğlun vardı sanırım. O yüzden cinsiyeti hayal kırıklığı yaratmaz sanırım. Maşallah bebişine sağlık durumu da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…