2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

aaaaaa kalp atış hızını söylüyolar mı bende soracaktım da son dk vazgeçtim o zaman cuma günü sorayım yüksekse kız oluyor 120 altıysa erkekti dimi ok.

ayva kabızlık yapar ya nasıl yiyorsun ben korkudan biçok şeyi yiyemiyorum kabız olucam diye.

Kizlar bide tahmini dogum tarihimi doktorum 24 mayis 14 haziran dedi...
En gec 14 haziranmis yani...
Ben o kadar beklicegini dusunmuyorum bebegimin...
Ilkindede erken dogdu icim dar sanirim...
Erkekti de...
Simdiki de erkek doguyor icime yinede dogtusunu Cenabi Hak bilir hayirlisi cumlemize :)

Ya bide normal dogum bambaska bisey kizlar...
Anneligi catir catir yasiyorsunuz...
Ne zaman ki bebis cikiyor ne sanci ne bagirma hicbisey kalmiyor...
Icinizde kocaman bisey bosalmis gibi oluyorsunuz...
Ben zaten bel agrisindan tam yatamadim dogum yaparken yari oturarak ikindim...
Hemsire bagirdi bana yatsana oturarak mi dogurcan diye...
Doktorum Hinto Sadi kulaklari cinlasin ALLAH ondan razi olsun bi kizdi hemsireye sanane istedigi gibi dogurur dedi...
Dogdugu an var ya anlatamam yaaa...
Dr beni dikecek balmaya calisiyorym bebisimi goreyim diye...
Odaya götürdüler oglumu sandalyeylede beni odama götürdüler onun başından ayrilmadim ama nadil agliyorum kizlar...
O kadar harika duygu ki...
Ayik olur yasarsiniz inşaallah...

[QUOTEmaşallahelen321123, post: 37871432, member: 635700"]amiiinn bitanemi cocugun var Allah bagislasin...peki benim gibi basinda dört canavar varsa napardin ¿¿¿¿¿ [/QUOTE]
Heyyy maşallah cnm Abooo halime şükür edeyim
:))))))

inşallah cnm , ne güzel anlatmışsın..
benim ilk olacak inşallah yaşarım bu duyguları.

sizinle aynıyım benimde gözümün içine bakan 7 yaşında bir yavrum ve peşimi bırakmayan bulantılarım var.

Dün takındığım 3 şişe serum hiiiiiç fayda etmedi.
Bana da fayda hiç etmedi aksine daha da kötü oldum eve gelirken sanki kuş gibi uçuyordum bugün akşama kadar geçmedi hala yatıyorum ne Halim var nede dermanım ağlamaklımoluyorum devamlı offf allahım yardım et yarabbim çok zor gerçekten Allah hepimizin yardımcımız olsun cok zor gerçekten

:) Selam benim 8ci haftada dakikada 184 atıyor dedi kız mı acaba :)
bende 12ci haftada gidicem 2 li test icin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım hızlı atıyorsa kız olabilirmiş. Bende çok merak ediyorum. 3 hafta sonra ikili testim var. O zaman kesinleşir dedi. Bakalım kısmet artık.

benimde pazartesi..ama dedim benden bişey bekleme bu sene yemek bile yapamıyorum ki napim ben
Sen onu iki sene yap :) oğlum 10 aylık sadece yemek yapabiliyorum temizlik yapamıyorum çünkü sese uyanıyor ve korkuyor. Babamız sağolsun temizlik onda ütüsünü de kendi yapar :)

Canım benim ilk doğumda son 6 haftada tansiyonum 9-14 8-13 oldu . İki defa kan tahlili yaptırdım problem çıkmadı. Hamileliğe bağlı tansiyon çıkabilir dedi önemli olan zaten küçük tansiyonun çıkmamasıymış. Senin ikisi de mi yüksek? Kaç çıkıyor?

Benimde öyle lüksüm yok gerçekten kızım okula gidiyor cok Orlanıyrum ama Allah'a şükürler olsun eşim cok yardımcı oluyor sağolsun hamilelik gerçekten cok zor biran önce dünyada gelse keşke sağlıklı

Buyuk bir hayranlikla okudum yazdiklarinizi..insallah hepimizin dogumu oyle olur..ben nickinizde tahmin ediyorum --yanls da olabilir -islamiyeti uygun yasayan biri gibisiniz..bence bunlarin da cok katkisi var..dua.kuran okuma.

CANIM İNŞALLAH DÜZELİR TANSİYONUN BEBEĞİNİN SAĞLIKLI OLMASINA SEVİNDİM BELKİ HEYECANDAN OLMUŞTUR TAKİP ET BAKALIM İNŞALLAH BİR EŞY ÇIKMAZ.
Çiğdem sen hergün kahve içiyorum demişsin de kafein ve alkol doğrudan işlem görmeden bebeğe geçen iki içecek biliyorsun değil mi? Direk kafein gidiyor bebeğe sen ne içiyorsun bilmiyorum kahve olarak bende Türk kahvesi alışkanlığı vardı içmemeye gayret ediyorum. Arada bir içiyorum.

Pislikler kan emiciler !!!!! Bende özelde 1,5 yıl çalıştım yaşadıklarım aklıma geldikçe gözüm dönüyor... Allah yardımcın olsun insanlara merhamet versin. Hamilelik unutkanlık yapıyor

Epidural sonrası en çok baş ağrısı şikayeti olur ve onun için ağrı kesici verirler. Sadece sancıyı hissetmemen için yapılan bir ağrı kesici gibi düşün. Doğum anı geldiğinde Dr sana ıkın diyecek sende ıkınacaksın normal yani... Tabii epidural çok dikkat isteyen işin ehli anestezi uzmanları tarafından yapılmalı. Allah korusun omurilik sinirlerine giriyor çünkü. Ayrıca istediğin her an yaptırabilirsin... Mesala denedin baktın sancıya dayanamıyorsun yaptırabilirsin illa ki başında yapılmıyor.

Canım sıkma canını. Eminim bir çaresi vardır. Doktorun dediklerine uyarsan sıkıntı kalmaz. Belki de dediğin gibi anlıktır ama sen yine de ihmal etme

Mirac sarımsak demişsin de çiğ hali hala emzirdiğim için oğlumda fena pişik yapıyor. Pişmiş olabilir mi? Benimde tansiyon çıkmaya meyilli

Gözün aydın olsun canım. Bebeğinin gelişimi öndeymiş ne güzel. Bir daha ki gidişinde öğrenirsin artık.

Güzel annelerimmm..
Çok yogundum bu ara...misafirler. iki de kursa başladım hamd olsun...ugrayamadim...ne muhabbetler dönmüş... İnanin cevap vermeye bile gerek yok... İmanimizi görmeden, tanımadan sorgulayan bir insana ne anlatsan boş... :)

Cinsiyet tahminleri olmuş bayıldım yaaa...kesinlessin de ekleyeyim listeye...
Cuzleri de zamanında bitirmeye çalışalım dostlar...:) bebisimi bende hissettim 2 gün önce sol tarafima yatmis uyurken... Tip tip iki kere gobusume bisey degdi hehe :):)
Özledim minnakimiii..

Az once olctum canim 12.6-6.5 geldi. doktordayken kucuk 8 cikmisti. O da yuksekti yani. Iki hafta boyunca kagida yazmami soyledi tansiyonlari ve 14 buyukte 9 kucukte gorursem onu ariycakmisim.kardiyolojiye gondercekmis. cok moralim bozuldu. Perhizle duzeltirsem son aylara dogru hamilelige bagli artiyor gene demi. Birde kanda neye baktirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…