2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sağol canım bilgilerin için. sarımsaga başlıycam bnde yarın. sana da gecmiş olsun. umarım dengede tutabılırız tansiyonları.

Canim Ben normal rahimden cikartilarak dogum yaptim karnim kesilmedi AMA baska hastanelerde nasil yapiliyor bilmiyorum kendi dogum yapacagin hastaneye sor istersen ayni normal dogum yaptim tek farki sancisiz olmasi

Hele şu dönem emekleme yürüme arası o toto emeklerken bir o yana bir bu yana bayılıyorum :) :) Mevlam hepimizin evladına doğanlara doğacak olanlara sağlık versin

Ben şimdi sarımsaklı yoğurt yiyince oğlana pişik yapıyor yutunca da yapar mı acep ?? deneyeyim bakayım bu limonlu su nasıl yarıyor ne zaman içiliyor? Sarımsak yiyemezsem bileyim.
İlk gebelik kontrolünde 13,5 çıktı niye böyle bilmiyorum ailemde tansiyon sorunu olan da yok. Bana da ilk hamilelikte tansiyonun yükselirse normal doğum yapamayız demişti daktır. O zaman sonunda yükselmişti. Şimdi bismillah başında yüksek çıktı...

Hımmm Türkiyede öyle olabilir burda açıklığa bakmıyorlar. Doğumun başladığı an ıkınmaların başladığı zaman zaten ondan sonra geriye birşey kalmıyor ki benim 5 dk filan sürmüştü :) :) epiduralden sonra yarım saat en az geçmesi gerekiyor etki etmesi için diye biliyorum. Yarım saate kalmaz doğum olur ki dediğin gb anlamı kalmaz :)

Son düzenleme:
Benimde bildigim 5 cm olmadan yapmiyorlar epidurali benim gece 4 de 5 cm oldu o zaman yaptilar kizim Sabah 9 oldu Sabah 10 cm oldu rahimden

masallaah canim Allah 3. yude nasip etsin cok guzel bi duygu ben gaziantepteyim cnm belki vardir da cevreden duymadik hic arastirmak lazim

yuksekmis canim ins dengelenir birde sekerli su mu dengeler derlerdi tam hatirlayamadim ama bendede sizin tam tersinize dusukluk var 8/5 cikti surekli basim donuyo tuzlu ayran ic dedi dr.

ayy kizlar gecmisi okudim da bu ikili test falan ne kadar pahaliymis nerdeyse dogum parasi yaptirmasak olur mu yada universite hastanesinde devlette falan mi yaptirsam bilemedim. dr beni 3 hafta sonra cagirmisti

yuksekmis canim ins dengelenir birde sekerli su mu dengeler derlerdi tam hatirlayamadim ama bendede sizin tam tersinize dusukluk var 8/5 cikti surekli basim donuyo tuzlu ayran ic dedi dr.
inşallah canım. şimdi ölçtüm 11- 5.5 çıktı. anlamadım bu işi. bakalım takip edicem sabah öglen akşam. belki de arada yükseliyor yediğim şeylere baglı bilmiyorum. seninde düşükmüş baya ama doktorun dediği gibi tuzlu ayran iyi gelir. düşüklüğü yükseltmesi kolay canım bir de yüksek tansiyon gibi, riski yok

Günaydın kızlar ben antibiyotiğimi yarı olmadan bıraktım korkuma iki gün içtim inş allahın izniyle bişey olmaz

Canim benim midemde hassas sogan sarmisak ve elma bos mideyi yakiyor midesi hassas olanlar yemekten sonra yada bir plokma ekmekle yutabilirmis.
sağol canım bilgilerin için. sarımsaga başlıycam bnde yarın. sana da gecmiş olsun. umarım dengede tutabılırız tansiyonları.

Cnm limonun ister suyunu sik ic ister isira isira Ye ister benim gibi her yemege salataya corbaya suyunukoyarak Ye taze sikilacak unutma ve pisirilmeyecek.

.
Tatlim karisik yemekte tannsiyonu yukseltirmis yemeyten hemen sonra tatli yemek meyve yemek gibi...

kızlar epıdural yazmıssınız,haberlerde o kadını gordukten sonra ben cok korktum.Kadın kafa agrısından kafasını duvarlara vuruyormus,bı de felc olmus.Ben de yaptırmak ıstıyordum ama cok korktum duyunca ,kayınvalıdem de epıdurel le dogmus bas agrısı baslamıs sımdıye kadar ılac kullanıyor kadın

insallah risk yaratacak kadar yukselmez canim simdidan dikkat ediyorsun zaten doktorunda geregini yapar hic canini skma herkes bana hamileligin tadini cikar diyo evet cok mutluyum ama hepp bi tuhaflik yorgunluk halsizlik var iste. 4. aya gelelimde yuruyuse baslamak istiyorum

ayyy yazik ya ben de yeni duymustum bu dogum yontemini bende boyle dogurirum diyodum yan etkileri riskleri var demekki amann yine aciyi cekcrz yani napalim ins. saglikla olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…