- 27 Ekim 2014
- 111
- 100
- 48
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.381
günaydıınnnnnn..gunaydın
canım Allah razı olsun bakalım inşallah 2. bebeğim normal olursa 3. yü düşünebilirim belki:) inşallahh ordada vardır eğitimlermasallaah canim Allah 3. yude nasip etsin cok guzel bi duygu ben gaziantepteyim cnm belki vardir da cevreden duymadik hic arastirmak lazim
a.s canım ne güzel haberlerle gelmişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile gelsin paşamız.Sa kizlar ben cok slk giremiyorum bir haftadir cok kotu grip oldum mafoldum ya oncelikle cinsiyetleri ogrenenler olmus kizlar hayirli olsun sag saglim kucaginizada aldiginiz gunleri gorursunuz görürüz InsaAllah bu arada ben bugun gittim iki kayiptan sonra korkuyla gittim ama sipam buyumus MasaAllah 3.83 cm mine olmus kesin olmamakla bberaber erkek dedi orda kucuk biso var ama bir sonraki terminde belli okur daha net dedi ve idrarda iltihap cikti antibiyotik verdi kanim az cikti onada vitamin verdi ayy ya elini bile gosterdi sok oldum iki saglikli cocugum var ama bu kadar erken hic bunlari duymamistim tabi bundan dr in ozel ve turk olmasida cok buyuk etken ve cok ilgiliya kadin ne kadar soru sorarsan sor bikmio cevaplio nede olsa oda gurbet yasio ailesi turkiyedeymis turkiyeye gidebilirmiyim dedi kesinlikle git moral olsun ben bir hafta gittim enerji topladim dio neysem bizden haberler boyle saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eylesin rabbim
canım sami kemik oğlumda gittiğim doktorumdu. çok iyidir güler yüzlü konuşkandır ancak kendisi sadece sezeryan yapıyor ve mesai saatleri dışında gelmem demişti ve hamileliğim boyunca beni çok korkuttu sakın 35 e kadar doğurma yok bebek iri kafası büyük hayatta normal doğuramazsın diye. kan değerlerim düşük olduğu içinde hiç risk almak istemedi ve ünv. hastanesinde doğum yap hemen müdahale ederler diyerek yönlendirdi sürekli. ve o korkularla çatı muayenesine bile izin vermedim ben. çapada sezeryan oldum 4.400 gr denen bebek 3850 doğdu ve baş çevresiden normaldi kan takviyeside yapmadılar.Bu arda jnaz cim bir ara okudugumda görmüştüm sakarya da dr ariodun benim sana tavsiyem SAMI KEMIK bilmiorum denedinmi gittinmi o dr ye ama annemin 3 aylik hamile olupta koskoca bas hekimin anlamidigi hamileligi ve bunun dewaminda cok guzel bir hamilelik geçirmesine yardimci oldu tabiki taktir senin dedigim gibi gidip gitmedigine bilmiorum ama gitmediysen bir dene derim b arda bende SAKARYA liyim dogma buyume ama maalesef yurt disina ewlenenlerdenim
günaydın canım inşallah atlatırsın kısa süredeGünaydın kızlar ben antibiyotiğimi yarı olmadan bıraktım korkuma iki gün içtim inş allahın izniyle bişey olmaz
günaydın canım aminnnnngünaydın kızlarrrrRabbim bizi ve meleklerimizi korusun
günaydınn canımmGunaydin haziran anneleri
Canım nasılsın? Gobiş çıktı mi:) son cumartesi kontrolde hamile gobegin olmus dedi.çok mutlu inş ol dum:) 12 hafta da %90 cinsiyette belli olur dedi. Ben sakince beklerken meraklandirdi. 16.hafta saniyordum.anneleri cok bekledi kuzularini.ogrenirsem kendi bebislerime birşeyler bakmanın mutlulugunu yaşayacağı m..
bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
bence biraz daha çalış canım :) çünkü evde oturmak da çok sıkıcı, hele ki çalışmaya alışmış bayanlar için. Ben 1 yıldır çalışmıyorum ve bu beni çok sıkıyor. İnşallah atanacağım bu ay kpss ile. Bıktım oturmaktan :)bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
Ben de her gece 2-3 kez uyanıyorum wc ye kalkıyorum. Eşim azcık horluyo sağolsun.günaydınnnn güzel annelerrr
ben bugün çok keyifliyim son 1 aydır ilk defa gece sadece 3 defa uyandım ve dinlenmiş hissediyorum kendimi. ve sanırım uykusuzluğumun asıl sebebini buldum eşim:) dün gece tv karşısında uyuyakalmış bende odada rahat rahat uyumuşum:)
günaydın sana da annişGünaydın kızlar hamilelik nasıl gidiyor bayanlar :)
günaydınnnGünaydın Herkese
Bende bir tadini cikaramadim. Surekli stres. Artik bi rahat nefes almak istiyorum ama zor gibi simdi de tansiyon cikti. Yemeklerden sonra 14 e yukseliyor simdi olctum tekrar. Kucukte sikinti yok ama buyuk tansiyon yukselmeye baya meyilli. Bu gidisle nasil olcak ilerleyen zamanlarda iyice korkmaya basladim. Bir de bende anksiyete (endise) bozuklugu vardi . Bu tansiyon üstüne tuz biber oldu.iyi hissetmiyorum kendimiinsallah risk yaratacak kadar yukselmez canim simdidan dikkat ediyorsun zaten doktorunda geregini yapar hic canini skma herkes bana hamileligin tadini cikar diyo evet cok mutluyum ama hepp bi tuhaflik yorgunluk halsizlik var iste. 4. aya gelelimde yuruyuse baslamak istiyorum
hiç canını sıkma arkadaşım... içtiğin su miktarını arttır farkı göreceksin...Bende bir tadini cikaramadim. Surekli stres. Artik bi rahat nefes almak istiyorum ama zor gibi simdi de tansiyon cikti. Yemeklerden sonra 14 e yukseliyor simdi olctum tekrar. Kucukte sikinti yok ama buyuk tansiyon yukselmeye baya meyilli. Bu gidisle nasil olcak ilerleyen zamanlarda iyice korkmaya basladim. Bir de bende anksiyete (endise) bozuklugu vardi . Bu tansiyon üstüne tuz biber oldu.iyi hissetmiyorum kendimi
Sagol canim deneyim bakalim ise yarar insallahhiç canını sıkma arkadaşım... içtiğin su miktarını arttır farkı göreceksin...
bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?