2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
a.s canım ne güzel haberlerle gelmişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile gelsin paşamız.

canım sami kemik oğlumda gittiğim doktorumdu. çok iyidir güler yüzlü konuşkandır ancak kendisi sadece sezeryan yapıyor ve mesai saatleri dışında gelmem demişti ve hamileliğim boyunca beni çok korkuttu sakın 35 e kadar doğurma yok bebek iri kafası büyük hayatta normal doğuramazsın diye. kan değerlerim düşük olduğu içinde hiç risk almak istemedi ve ünv. hastanesinde doğum yap hemen müdahale ederler diyerek yönlendirdi sürekli. ve o korkularla çatı muayenesine bile izin vermedim ben. çapada sezeryan oldum 4.400 gr denen bebek 3850 doğdu ve baş çevresiden normaldi kan takviyeside yapmadılar.
Günaydın kızlar ben antibiyotiğimi yarı olmadan bıraktım korkuma iki gün içtim inş allahın izniyle bişey olmaz
günaydın canım inşallah atlatırsın kısa sürede
günaydın kızlarrrr Rabbim bizi ve meleklerimizi korusun
günaydın canım aminnnnn
Gunaydin haziran anneleri
günaydınn canımm

bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..

cnm göbiş çıktı evettt :) ben bide milletten hala saklıyorum foyam ortaya çıkıcak yakında :)
erbil beye ben de bu cmtesi gidicem 3 hafta aradan sonra ılk görücek beni. 12. hafta çok iyimiş ya 2 hafta sonra cinsiyet sölicek demekki bana da:))
aynen birşeyler bakalım yavaş yavaş moda girelim diymi :)

Herkese günaydıııınnnn Arkadaşlar ben uzun zamandır düşük tansiyon sorunu yaşıyorum. İzmirdeyken yani evlenmeden önce de düzenli olarak gittiğim bir kardiyologum vardı. Doktorum bana her zaman tansiyonunu dengeleyen şey ne sarımsaktır ne tuzdur derdi. Suymuş bu meretin çözümü... Günde 3 - 4,5 lt su içmelisiniz. tabi bu kış için :) yazın 4,5 - 6 lt su. tabi tam o kadar olmasa da 4 e yakın içiyorum yazın... Su miktarını arttırırsanız tansiyonunuzun normalleştiğini göreceksiniz. Düşükse normale çıkıyor, yüksekse normale düşüyor.

cnm anladığım kadarıyla işinde mutsuzsun ve ağır bi iş yapıyorsun. maddi anlamda çok yıpratmıcaksda işten çıkman çık cnm ya. kayınvalideni de takma cnm mesafiyi koyamıyormusn, o kadar mı müdahale ediyor. ben olsam takmam canımın istediğini yaparım o da anlar zamanla.

bence biraz daha çalış canım :) çünkü evde oturmak da çok sıkıcı, hele ki çalışmaya alışmış bayanlar için. Ben 1 yıldır çalışmıyorum ve bu beni çok sıkıyor. İnşallah atanacağım bu ay kpss ile. Bıktım oturmaktan :)

Ben de her gece 2-3 kez uyanıyorum wc ye kalkıyorum. Eşim azcık horluyo sağolsun. O uyumadan uyumam lazım yoksa uyuyamıyorum sesten Bi de sabah ezanına yakın uyanıyorum, sonra uyuyamıyorum. 8e doğru kahvaltı yapıyoruz eşimle, onu işe yolluyorum. Sonra evde kalıyorum bir başıma..

Bende bir tadini cikaramadim. Surekli stres. Artik bi rahat nefes almak istiyorum ama zor gibi simdi de tansiyon cikti. Yemeklerden sonra 14 e yukseliyor simdi olctum tekrar. Kucukte sikinti yok ama buyuk tansiyon yukselmeye baya meyilli. Bu gidisle nasil olcak ilerleyen zamanlarda iyice korkmaya basladim. Bir de bende anksiyete (endise) bozuklugu vardi . Bu tansiyon üstüne tuz biber oldu.iyi hissetmiyorum kendimi

hiç canını sıkma arkadaşım... içtiğin su miktarını arttır farkı göreceksin...

Canım seni kesinlikle anlıyorum tabi senin tercihin ama bence çıkacaksan biraz daha çalış bu senin tabi maddi durumuna bağlı ama benim de hamile olduğumu öğrendiğimde servisin artık beni eskisi gibi bırakmyımacağını öğrendim bana çok ters bir yerde bırakıoylardı bunu bana yapan müdürüm çok sevdiğim kişi doksan derece döndü çok kötü davranmay abaşladı beni anlamadı bile hamile olduğumu bile bile Ben de gidiyordum çıkısımı verecekdim tazminatımı akıp almamak umrumda değildi.Hem hamilrlik hormonları hem iş yeri sabhları da o şekilde bırkalıalacağını öğrendim müdürmle konşmak isteidm cevap bile vermedi bana Bende insan kaynaklarına gidip bana çzöüm bulmasını isteidm benis sevisi başka güzergaha vermişler dedikiistersen ben sana tazmnatını vereyim 10 aylık işssizlik maaşı idare edersin dedi bir an kabul edeyim dedim canım sonra evde ne yapacağım ve o para yetmez ev borcum var ama küçük çocuğu olan kişinin iş bulması daha zor diye arkadşalrım ikn aetti beni şimdi diyorum iyiki kabul etmedim çünkü sıkısmamak adına çalışmak zorundayım Gidip büyük patronla konustum oda yol parası verdi sabahları eşimim servisi le belli noktaya bırakılp oradan kendi servisime biniyorum akşamalrı ise yürüüyoruz daha erken kalmak zorudnaym ve daha geç evdeyim ama Canım sabretmek gerek müdürmle hala aram kötü dua et bol bol Allaha sığın o sana doğru olmasın gereken yolu gösterir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…