2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim Ben normal rahimden cikartilarak dogum yaptim karnim kesilmedi AMA baska hastanelerde nasil yapiliyor bilmiyorum kendi dogum yapacagin hastaneye sor istersen ayni normal dogum yaptim tek farki sancisiz olmasi
Anladim canim cok saol. Saolsun diger arkadaslarda baya bilgi verdiler aksi bi durum olmadikca bende epidural normal dogum yaptirmak istiyorum baya icime sindi allah nasipte eder umarim :)

Bilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...

Canım merhaba,
seninle karşılaşamıyoruz göbişin çıkmış çok sevindim benim de normalde vardı ama şimdi daha da belirgin sanırım hamile kıyafeti giymiyim daha diyorum ama pantolonlar rahatsız etmeye başladı birde işyerindekilere henüz söylemek istemiyorum en azından 12. haftayı atlatana kadar...canım 2 li test için ne düşünüyosunuz biz istemiyoruz dedik ama acaba yaptırsakmı diyede düşünmüyo değilim sizin düşünceniz nedir?? cinsiyetleri için de bende heyecan yapmaya başladım en önemlisi sağlık ondan başka düşüncem yok aslında ama yinede merak ::::))))

bende vc ye kalkmak için uyanıyorum uykum bölünmüyor işte hayalet gibi dolaşıyorum sonra..
bı bardak su içsemde koşa koşa vcye gidiyorum bu aralar.

Merhaba canım,
öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en önemlisi sağlık şuan ama dua et rabbim doğru yolu göster de eminim bir çıkış yolu olacaktır sana
ben de büyük bir fabrikada santralde çalışıyorum senin ki gibi yorucu bir işim yok ama bazen benimde bişeyleri kaldırmam veya çekmem gerekebiliyor onlara bir şekilde çözüm buldum ama işim çok stresli anlayışssız insanlarla dolu
bu arada bende kayınvaldemle altlı üstlüyüm o yüzden baya endişelerim var çok şükür birçok konuda işime yaraycaktır yardımları ama çok aşırı karışan bir insan doğum izninde bile ne yapıcağımı düşünür oldum ki şuan çalışmazssam çıldırırım aramızda resmiyet olmasına rağmen sonuçları tahmin edebiliyorum ki biz ikiz bebek bekliyoruz eşimde annemde çalışmazssın diyor ama inan maddi manevi etkileniriz diye düşünüyorum ama dediğim gibi rabbim bir yol gösterir o zamana kadar ....

allah iyiliğini versin emi sebep eşinmiş yani bende tv karşısında uyudumu koca yatak bana kaldı diye seviniyorum ne yalan diyeyim:))

ne güzel bişeydir bu su allahım idrar yolu iltihabı su iç geçsin tansiyon su iç düzelsin sütün mü az su iç çoğalsın şükürler olsun su ya

Cnm maddi acidan eger zorlanmicaksan bence cik cok anlayissiz davraniyolar ki sen hamilesin suanda cok dikkat etmen lazim kendine koliyle soda istemeleri cok sacma bence bunlari acik acik konus eger orta yol bulunursa devam et ama olmuyosa kimse senden onemli diil ... kayinvalide konusuna gelince keske kv ile otursam ben cok severim annemi simdi bile ona yakin ev bakiyoruz sende surekli gorusmek zorunda diilsin kapiya gelirse acmazsin uyuya kalmisim dersin yemegini sabahtan yapar aksam yemeğe cagirirsa yemegim var dersin gibi orta yolu bulursun bence

Evet ben çıkıcam galıba bu gidişle. Hem gercekten hiç dinlenemıyorum ve cok yorgunum. ve burada mutsuzum. bakalım bugun konusucaktık patronun sevdıgı bı eleman var onunla hayırlısı herseyın.. kayınvalıdeme gelınce deıklerınızı yapıcam artık stres istemıyorum hayatım da.

Benim kizim gelecek ay 5 yasinda girecek bende bas agrisi yok AMA dedigin gibi ehli kisiler tarafindan yapilmasi gerek epidural ve o sirada hic kipirdamamaniz gerekiyo benimkini yapan 20 dk zor yapti cunku sanci girdigi zaman durduruyodum adami sanci girip cikiyo o tam ciktigi zaman yapilmasi lazim belini uyusturup sonra yapiyorlar igneyi yanlis yere yapilirsa felc olma ihtimali var diyorlar bilmiyorum nasip olursa 2 dogumumuda epiduralla dusunuyorum

Kizlar ikili test fiyatlari solermisiniz? Istanbulda yaptiranlar veya soranlar ?
350 tl cok geldi bana.
Daha uygun bi hastane arayisindayim.
Istanbul bagcilarda

ben memorıalda yaptıracam orda 250 cıvarında dogum temınatım yok ama karta ozel ındırımle 170 falan.Ama bı de artı doktor muayınesı,ultrason gerek o da memorıalda yaptıracagım doktorda 260 tl.Yanı anlayacagın fıyatlar ozelde boyle ucuk canım

Canim bizde hamileligimi ailelerde dahil herkezden gizliyoruz ilk 3 ayin gecmesini bekliyoruz AMA gecer gun kv sen hamilemisin yoksa kilomu aldin dedi bende kilo Anne dedim kayinpederde esime sormus o da kilo Demis haftaya 2 li test ten sonra soylemeyi dusunuyoruz bundan once bir dusugum oldugum icinboyle temkinliyiz

aynn cnm benımde bir kaybım var temkinli olalım istiyoruz o yüzden ama bu sefer erken çıkmaya başladı göbeğim. 6. haftadan sonra azar azar büyüdü. bebiş minnacık ama rahim büyüyor işte.. biz sadece annelere babalara söyledik. dualarını esirgemesinler diye. dört gözle bekliyorlardı. sevinçten ağladılar, inş bu sefer üzülmeyiz cnm Allah uzun ömür versin cümlemizin bebeişlerine

Kizlar ikili test fiyatlari solermisiniz? Istanbulda yaptiranlar veya soranlar ?
350 tl cok geldi bana.
Daha uygun bi hastane arayisindayim.
Istanbul bagcilarda

Canım ben anadolu yakasında oturuyorum özel bölge hastanesine yaptirdim dün akşam 158 tl verdik ssk gecmiyor uzman dr geliyor haftanin iki gunu aksamlari cokta memnun kaldim ama sana uzak yer olarak gerci gelmek istersen yeri basit iki vesayitle gelebilirsin :)

ayvayı ye sen o zaman

bende vc ye kalkmak için uyanıyorum uykum bölünmüyor işte hayalet gibi dolaşıyorum sonra..
bı bardak su içsemde koşa koşa vcye gidiyorum bu aralar.

Ay bir ben boyleyim saniyordum bende de ayni sorun var simdiden uykuya hasret kaldim ne 3ü ne 5i kac defa kalktigimi bilmiyorum uyanincada geri uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…