- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.401
Anladim canim cok saol. Saolsun diger arkadaslarda baya bilgi verdiler aksi bi durum olmadikca bende epidural normal dogum yaptirmak istiyorum baya icime sindi allah nasipte eder umarim :)Canim Ben normal rahimden cikartilarak dogum yaptim karnim kesilmedi AMA baska hastanelerde nasil yapiliyor bilmiyorum kendi dogum yapacagin hastaneye sor istersen ayni normal dogum yaptim tek farki sancisiz olmasi
Bilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...Canım seni kesinlikle anlıyorum tabi senin tercihin ama bence çıkacaksan biraz daha çalış bu senin tabi maddi durumuna bağlı ama benim de hamile olduğumu öğrendiğimde servisin artık beni eskisi gibi bırakmyımacağını öğrendim bana çok ters bir yerde bırakıoylardı bunu bana yapan müdürüm çok sevdiğim kişi doksan derece döndü çok kötü davranmay abaşladı beni anlamadı bile hamile olduğumu bile bile Ben de gidiyordum çıkısımı verecekdim tazminatımı akıp almamak umrumda değildi.Hem hamilrlik hormonları hem iş yeri sabhları da o şekilde bırkalıalacağını öğrendim müdürmle konşmak isteidm cevap bile vermedi bana Bende insan kaynaklarına gidip bana çzöüm bulmasını isteidm benis sevisi başka güzergaha vermişler dedikiistersen ben sana tazmnatını vereyim 10 aylık işssizlik maaşı idare edersin dedi bir an kabul edeyim dedim canım sonra evde ne yapacağım ve o para yetmez ev borcum var ama küçük çocuğu olan kişinin iş bulması daha zor diye arkadşalrım ikn aetti beni şimdi diyorum iyiki kabul etmedim çünkü sıkısmamak adına çalışmak zorundayım Gidip büyük patronla konustum oda yol parası verdi sabahları eşimim servisi le belli noktaya bırakılp oradan kendi servisime biniyorum akşamalrı ise yürüüyoruz daha erken kalmak zorudnaym ve daha geç evdeyim ama Canım sabretmek gerek müdürmle hala aram kötü dua et bol bol Allaha sığın o sana doğru olmasın gereken yolu gösterir .
Canım nasılsın? Gobiş çıktı mi:) son cumartesi kontrolde hamile gobegin olmus dedi.çok mutlu inş ol dum:) 12 hafta da %90 cinsiyette belli olur dedi. Ben sakince beklerken meraklandirdi. 16.hafta saniyordum.anneleri cok bekledi kuzularini.ogrenirsem kendi bebislerime birşeyler bakmanın mutlulugunu yaşayacağı m..
Ben de her gece 2-3 kez uyanıyorum wc ye kalkıyorum. Eşim azcık horluyo sağolsun.O uyumadan uyumam lazım yoksa uyuyamıyorum sesten Bi de sabah ezanına yakın uyanıyorum, sonra uyuyamıyorum. 8e doğru kahvaltı yapıyoruz eşimle, onu işe yolluyorum. Sonra evde kalıyorum bir başıma..
Bilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...
allah iyiliğini versin emi sebep eşinmiş yani bende tv karşısında uyudumu koca yatak bana kaldı diye seviniyorum ne yalan diyeyim:))günaydınnnn güzel annelerrr
ben bugün çok keyifliyim son 1 aydır ilk defa gece sadece 3 defa uyandım ve dinlenmiş hissediyorum kendimi. ve sanırım uykusuzluğumun asıl sebebini buldum eşim:) dün gece tv karşısında uyuyakalmış bende odada rahat rahat uyumuşum:)
ne güzel bişeydir bu su allahım idrar yolu iltihabı su iç geçsin tansiyon su iç düzelsin sütün mü az su iç çoğalsın şükürler olsun su yaHerkese günaydıııınnnnArkadaşlar ben uzun zamandır düşük tansiyon sorunu yaşıyorum. İzmirdeyken yani evlenmeden önce de düzenli olarak gittiğim bir kardiyologum vardı. Doktorum bana her zaman tansiyonunu dengeleyen şey ne sarımsaktır ne tuzdur derdi. Suymuş bu meretin çözümü... Günde 3 - 4,5 lt su içmelisiniz. tabi bu kış için :) yazın 4,5 - 6 lt su. tabi tam o kadar olmasa da 4 e yakın içiyorum yazın... Su miktarını arttırırsanız tansiyonunuzun normalleştiğini göreceksiniz. Düşükse normale çıkıyor, yüksekse normale düşüyor.
Cnm maddi acidan eger zorlanmicaksan bence cik cok anlayissiz davraniyolar ki sen hamilesin suanda cok dikkat etmen lazim kendine koliyle soda istemeleri cok sacma bence bunlari acik acik konus eger orta yol bulunursa devam et ama olmuyosa kimse senden onemli diil ... kayinvalide konusuna gelince keske kv ile otursam ben cok severim annemi simdi bile ona yakin ev bakiyoruz sende surekli gorusmek zorunda diilsin kapiya gelirse acmazsin uyuya kalmisim dersin yemegini sabahtan yapar aksam yemeğe cagirirsa yemegim var dersin gibi orta yolu bulursun benceBilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...
Evet ben çıkıcam galıba bu gidişle. Hem gercekten hiç dinlenemıyorum ve cok yorgunum. ve burada mutsuzum. bakalım bugun konusucaktık patronun sevdıgı bı eleman var onunla hayırlısı herseyın.. kayınvalıdeme gelınce deıklerınızı yapıcam artık stres istemıyorum hayatım da.Cnm maddi acidan eger zorlanmicaksan bence cik cok anlayissiz davraniyolar ki sen hamilesin suanda cok dikkat etmen lazim kendine koliyle soda istemeleri cok sacma bence bunlari acik acik konus eger orta yol bulunursa devam et ama olmuyosa kimse senden onemli diil ... kayinvalide konusuna gelince keske kv ile otursam ben cok severim annemi simdi bile ona yakin ev bakiyoruz sende surekli gorusmek zorunda diilsin kapiya gelirse acmazsin uyuya kalmisim dersin yemegini sabahtan yapar aksam yemeğe cagirirsa yemegim var dersin gibi orta yolu bulursun bence
Benim kizim gelecek ay 5 yasinda girecek bende bas agrisi yok AMA dedigin gibi ehli kisiler tarafindan yapilmasi gerek epidural ve o sirada hic kipirdamamaniz gerekiyo benimkini yapan 20 dk zor yapti cunku sanci girdigi zaman durduruyodum adami sanci girip cikiyo o tam ciktigi zaman yapilmasi lazim belini uyusturup sonra yapiyorlar igneyi yanlis yere yapilirsa felc olma ihtimali var diyorlar bilmiyorum nasip olursa 2 dogumumuda epiduralla dusunuyorumkızlar epıdural yazmıssınız,haberlerde o kadını gordukten sonra ben cok korktum.Kadın kafa agrısından kafasını duvarlara vuruyormus,bı de felc olmus.Ben de yaptırmak ıstıyordum ama cok korktum duyunca ,kayınvalıdem de epıdurel le dogmus bas agrısı baslamıs sımdıye kadar ılac kullanıyor kadın
Canim bizde hamileligimi ailelerde dahil herkezden gizliyoruz ilk 3 ayin gecmesini bekliyoruz AMA gecer gun kv sen hamilemisin yoksa kilomu aldin dedi bende kilo Anne dedim kayinpederde esime sormus o da kilo Demis haftaya 2 li test ten sonra soylemeyi dusunuyoruz bundan once bir dusugum oldugum icinboyle temkinliyizcnm göbiş çıktı evettt :) ben bide milletten hala saklıyorum foyam ortaya çıkıcak yakında :)
erbil beye ben de bu cmtesi gidicem 3 hafta aradan sonra ılk görücek beni. 12. hafta çok iyimiş ya 2 hafta sonra cinsiyet sölicek demekki bana da:))
aynen birşeyler bakalım yavaş yavaş moda girelim diymi :)
Canim bizde hamileligimi ailelerde dahil herkezden gizliyoruz ilk 3 ayin gecmesini bekliyoruz AMA gecer gun kv sen hamilemisin yoksa kilomu aldin dedi bende kilo Anne dedim kayinpederde esime sormus o da kilo Demis haftaya 2 li test ten sonra soylemeyi dusunuyoruz bundan once bir dusugum oldugum icinboyle temkinliyiz
Kizlar ikili test fiyatlari solermisiniz? Istanbulda yaptiranlar veya soranlar ?
350 tl cok geldi bana.
Daha uygun bi hastane arayisindayim.
Istanbul bagcilarda
Canim arada bir kabizlik oluyor ama ayvadan oldugunu sanmiyorum cunku kabizlik hamilelikte olan bisey diye biliyorum ama egerki ayvadan oluyorsa bile mecbur yinede yerim cunku biseyden odun vermem lazim ya midem kotu olcak kusucam ya da ayva yicem :)
bende vc ye kalkmak için uyanıyorum uykum bölünmüyor işte hayalet gibi dolaşıyorum sonra..
bı bardak su içsemde koşa koşa vcye gidiyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?