2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla yıne ofiste kafamı masaya koysam uyuyucam direk yanii kaçışı yokkkk kı ben gece delıksız uyuyorum uyanmadan saat 10 da falan .. bı enerjım gelse yerıne rabbım hepımıze dayanma gucu kudretı sağlıklı evlatlar nasip eylesinnnn..

pekiii evde oturan bayanlarrr sizin naasıl gecıyor gunlerınız.. dinlenebiliyor musunuz ?
Evde daha güzel vakit geçiyor bence işlerimi dinlene dinlene yapıyorum, bazen bişey Yapmıyorum karışan yok çoook sıkılırsam dışarı çıkıp bi hava alabiliyorum. Ve en önemlisi öğünlerin düzenli

Aah aynı beni anlatmışsın canım okadar yoruluyorum işte ..ama ben şanslıyım sanırım.. yemeği yapamıyorum diye saolsun kayınvalidem yolluyo bidr hakkını yemiim hiç bize gelinde yiyin demez ..bende mesela seve seve giderim ona yemeğe böyle olumca..eşim evi temizleyenediğim için aylık bi bayanla anlaşmış ayda bikere gelicekmiş ..çok saolsunlar anlayışla karşılıyorlar beni.. Sana tavsiyem eğer ücretsiz izin alabiliyorsan bir aylığına falan çık istersen hem kayınvalidrnin davranışlarını da denemiş olursun , hemde dinlenmiş olursun ..inan çok iyi anlıyorum seni midr bulantısı, değişen psikolojim , hormonlarım , ağır iş yükü, ailemin hasreti..herşey üzerime geliyor gibi ,ama şükür bunada diyorum ..

Hayırlısı olsun canım inşallah her şey yoluna girer senin için ..Mutlu olursun Allaha şükur ki eşlermız iyi

amiiinn bitanemi cocugun var Allah bagislasin...peki benim gibi basinda dört canavar varsa napardin ¿¿¿¿¿

ayy cnm bnm allah yar ve yardimcin olsun benim iki tane var die cok yoruluom heleki senin 4 tane li opulesi annesin bravo

ewet cnm bnm ikiside var cinsiyet onemli deil bundan once iki kaybim var bnm icin onemli olan saglikli olmasi hayirlisiyla kucagima alim sag saglim gerisi bos ama tabi kizima kiz kardes olsun gonlumden gecti ama hayirlisi neyse o olsun

tabi kendi durumunu sen daha iyi bikirsin ama o ne ya hamile insana bunlar yapilirmi ne vocdansizlar ya ben ewimde is yapamiorum agir islerimi esim yapio bence konus davranislarini deissinler olmadi cik bence canim ne bu butun is senin ve ne memnun oluolar nede hak ettigin maasi yinede dedigim gibi karar senin

[QOUTE="meleksin duru, post: 37880205, member: 633771"]pekiii evde oturan bayanlarrr sizin naasıl gecıyor gunlerınız.. dinlenebiliyor musunuz ?[/QUOTE]

Bende ew hanimiyim ama uzun seneler calistim esim ve cocuklar gelene kadar istedigimi yapiorum zaten 3 hafta hic bir sey yapamadim esim yapti herseyi simdi daha iyiyim kendi islerimi dinlene dinlene yapiorum zaten fitik sorunum var fazla ayakta duramiorum bazen slklincada eltimle arkadaslarla kahveye kahvaltiya gidirorum

@janz cim dogrudur annem 10 once gitmisti biz memnunduk ama gerçekten deismis boyle deildi eskiden bu ne yaa anlattiklarini duyunca sok oldum allah islah eylesin bboyle dr leri de insalarida allah kimseyi merhametsiz insanlar la karsilastirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…