- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.421
Ay bir ben boyleyim saniyordum bende de ayni sorun var simdiden uykuya hasret kaldim ne 3ü ne 5i kac defa kalktigimi bilmiyorum uyanincada geri uyuyamiyorum
SİZDE Mİ AYVACISINIZ KIZLARRR :) BENDE YAKLAŞIK İKİ AYDIR DEVAMLI AYVA YİYORUMM MİNİKLER ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK :):)ayvayı ye sen o zaman
Günaydın kızlarBu yediklerimizi çıkarma olayı ne zaman bitecek Çok kötüyüm çoooook
Ben de aynı yarı baygın yatıyorum uyuyo muyum uyumuyo muyum belli değil
Ben çok rüya görüyorum kızlar o kadar abuk subuk rüyalar görüyorum ki uyurken anlataamamm yani birde gerçekden yaşamış gibi kaltığımda üzünlülü kalkıyorum
Evde daha güzel vakit geçiyor bencepekiii evde oturan bayanlarrr sizin naasıl gecıyor gunlerınız.. dinlenebiliyor musunuz ?
SİZDE Mİ AYVACISINIZ KIZLARRR :) BENDE YAKLAŞIK İKİ AYDIR DEVAMLI AYVA YİYORUMM MİNİKLER ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK :):)
KABIZ OLDUĞUM HALDE YİYORUM CNM NAPIYIM ANCAK AYVA RAHATLATIYO MİDEMİben yemiyorum canım kabızlık yapar diye korkumdan
bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
Aah aynı beni anlatmışsın canım okadar yoruluyorum işte ..ama ben şanslıyım sanırım.. yemeği yapamıyorum diye saolsun kayınvalidem yolluyo bidr hakkını yemiim hiç bize gelinde yiyin demez ..bende mesela seve seve giderim ona yemeğe böyle olumca..eşim evi temizleyenediğim için aylık bi bayanla anlaşmış ayda bikere gelicekmiş ..çok saolsunlar anlayışla karşılıyorlar beni.. Sana tavsiyem eğer ücretsiz izin alabiliyorsan bir aylığına falan çık istersen hem kayınvalidrnin davranışlarını da denemiş olursun , hemde dinlenmiş olursun ..inan çok iyi anlıyorum seni midr bulantısı, değişen psikolojim , hormonlarım , ağır iş yükü, ailemin hasreti..herşey üzerime geliyor gibi ,ama şükür bunada diyorum ..bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
Aynen cnm yerken onu hayal ediyorum heheheh midemi rahatlatmasida bana yapilan bir guzellikSİZDE Mİ AYVACISINIZ KIZLARRR :) BENDE YAKLAŞIK İKİ AYDIR DEVAMLI AYVA YİYORUMM MİNİKLER ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK :):)
KABIZ OLDUĞUM HALDE YİYORUM CNM NAPIYIM ANCAK AYVA RAHATLATIYO MİDEMİ
Bilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...
Sosyal güvencen varsa bukadar yüksek fiyat deildir sanırım canım ..Kizlar ikili test fiyatlari solermisiniz? Istanbulda yaptiranlar veya soranlar ?
350 tl cok geldi bana.
Daha uygun bi hastane arayisindayim.
Istanbul bagcilarda
amiiinn bitanemi cocugun var Allah bagislasin...peki benim gibi basinda dört canavar varsa napardin ¿¿¿¿¿
Öncelikle geçmiş olsun canım. Sana da cinsiyet tahmini yapmış ne güzel. Bir kızın ve bir oğlun vardı sanırım. O yüzden cinsiyeti hayal kırıklığı yaratmaz sanırım. Maşallah bebişine sağlık durumu da iyi
bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
Geçmiş olsun canım aynı dertten muzdaribimGünaydın kızlarBu yediklerimizi çıkarma olayı ne zaman bitecek Çok kötüyüm çoooook
Ayva yiyecek listemdeki favorim:) üzerine limonla harika oluyor..ama dün akşam onu bile çıkardım yaaaSİZDE Mİ AYVACISINIZ KIZLARRR :) BENDE YAKLAŞIK İKİ AYDIR DEVAMLI AYVA YİYORUMM MİNİKLER ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK :):)
BİŞEY OLMUYCAK TATLIMM RAHAT OL ZATEN SONUCU HEMEN ÇIKMIYO YANİ BNMKİ İKİ HAFTA SONRA ÇIKMIŞTIyarın ikili var didem çok korkuyorum bakalım ne olacak
Aynen cnm midem duzelene kdr yemeyi dusunuyorum :)KABIZ OLDUĞUM HALDE YİYORUM CNM NAPIYIM ANCAK AYVA RAHATLATIYO MİDEMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?