- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.441
BİŞEY OLMUYCAK TATLIMM RAHAT OL ZATEN SONUCU HEMEN ÇIKMIYO YANİ BNMKİ İKİ HAFTA SONRA ÇIKMIŞTI
NORMAL ŞARTLARDA KAÇ OLMASI GEREKİYO ACABA BEN SORMUŞTUM NORMAL DEMİŞTİöyle de ense kalınlığını söyleyecek ya ben ona takılıcam zaten hayırlısı didemcim ya Allah büyük.
Hangi sb sinde yaptirdin cnm bnde sarigazi sb sibe yakin oturuyorum o yuzden sordum ama ben baska hastanede yaptircamCanım ben anadolu yakasında oturuyorum özel bölge hastanesine yaptirdim dün akşam 158 tl verdik ssk gecmiyor uzman dr geliyor haftanin iki gunu aksamlari cokta memnun kaldim ama sana uzak yer olarak gerci gelmek istersen yeri basit iki vesayitle gelebilirsin :)
inşallah canım. şimdi ölçtüm 11- 5.5 çıktı. anlamadım bu işi. bakalım takip edicem sabah öglen akşam. belki de arada yükseliyor yediğim şeylere baglı bilmiyorum. seninde düşükmüş baya ama doktorun dediği gibi tuzlu ayran iyi gelir. düşüklüğü yükseltmesi kolay canım bir de yüksek tansiyon gibi, riski yok
Hangi sb sinde yaptirdin cnm bnde sarigazi sb sibe yakin oturuyorum o yuzden sordum ama ben baska hastanede yaptircam
Canim oncelikle karsindaki insanda allah korkusu olacak emin ol ben eski birimimdeyken butun yoneticim ve yetkililerim bayan oldugu halde ne bir kere hatrimi sordular ne de islerimde yardimci oldular sonundada baska birime gonderdiler zaten. Suan ki bolumumdeki yetkililerim erkek oldugu halde aman sen tasima biz tasiyalim aman sen alma biz almaya gidelim surekli bisey olcak korkusu icindeler ve de gecen midem cok kotu oldu kirk defa sordular nasil oldun diye sonra izin aldim eve gittim ertesi gunde rapor aldim ise gelmedim sonraki gun ise geldigimde neden geldin dinlenseydin keske dediler ve ben utandim resmen bu iyilik ve ince dusunce karsisinda. Yaptigim is masa basi isi ve arada postaya gidecek zarflari tasirken bile onlar yardim ediyor sen bunlari anlatinca icim parcalandi ne kdr uzuldum senin adina allahim goruyor halini emin ol yanlarina kalmaz yahu hayvan olsa acir haline hisseder bi sekilde durumunu ne bicim insanlarmis egerki canim seni cok cok etkilemicekse ayril derim ne para ne pul ne de yan haklar tazminatlar sen ve bebisin sagligindan onemli deil. Eski bolumdeki yetkilim ben bebek dusunuyorum diye insan kaynaklarina cikarilsin die bildirimde bulunmus ve YUCE RABBIMIN ADALETI ISTE isten cikarcaklari gun hamile oldugumu ogrendim hamile bayani cikarmak yasak oldugu icin cikaramadilar oyle guzel mors oldularki suratlarini gormen lazimdi ben yeni bolume gecinde ordaki islerde bozuldu yoneticim isten ayrildi yetkilimde baska bolume gonderildi ohh cok iyi oldu Sen ALLAH de otesini birak ben Allahin gucunu hic bu kdr derinden hissetmemistim nasil kostu dar gunumde sukurler olsun...Bilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...
BENDE HAZİRAN ANNESİ OLUCAM ALLAH İZİN VERİRSE :)Çok duygulandım 2015 haziran annesi olursunuz umarım.geçen sene bende çok istedim hamd olsun rabbime verdi.15 haziran 2014 te doğdu.şimdi 3 aylık oğlum.
Allah herkezin gönlüne göre versin.burdaki paylaşımlar çok keyifli...
valla bende de var bugun canımmm.. doğru düzgün yemek bıle yıyemedımmide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var
mide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var
kızlar çoğumuzun doğumu ramazana denk geliyormuş şimdik farkına vardım bunun :)
Bilmiyorum valla canımmm eşimle de konusucam.. maddi açıdan pek zorlanmayız ama benım korkum buradakı stres insanların memnuniyetsızlığı. ben temızlık de yapıyorum dedıgım gıbı şimdi birsey yok 1 ay sonra karnım çıktıgında nasıl yaparım o kadar işi keşke masabası olsa hep hayatta çıkmam ne çıkıcam.. ama yok bı çiçek sulanmadı dıye demedıklerını bırakmadılar alışverıse gıdılcek çay yok kahve ypok ıstıyolar ben gıdeyım nasıl gıderım o poşetlerı taşıcam ben soda ıstıyorlar kolıyle ben anlamadım yanı bebeğim herseyden once gelır. bakıcam bu ay bı cıksın bakalım. sonrası allah kerım.. Allah yardımcımız olsun çok zor...
Canım çok iyi olmuş valla çok sevindim nasılda her şey yoluna girmiş.Canim oncelikle karsindaki insanda allah korkusu olacak emin ol ben eski birimimdeyken butun yoneticim ve yetkililerim bayan oldugu halde ne bir kere hatrimi sordular ne de islerimde yardimci oldular sonundada baska birime gonderdiler zaten. Suan ki bolumumdeki yetkililerim erkek oldugu halde aman sen tasima biz tasiyalim aman sen alma biz almaya gidelim surekli bisey olcak korkusu icindeler ve de gecen midem cok kotu oldu kirk defa sordular nasil oldun diye sonra izin aldim eve gittim ertesi gunde rapor aldim ise gelmedim sonraki gun ise geldigimde neden geldin dinlenseydin keske dediler ve ben utandim resmen bu iyilik ve ince dusunce karsisinda. Yaptigim is masa basi isi ve arada postaya gidecek zarflari tasirken bile onlar yardim ediyor sen bunlari anlatinca icim parcalandi ne kdr uzuldum senin adina allahim goruyor halini emin ol yanlarina kalmaz yahu hayvan olsa acir haline hisseder bi sekilde durumunu ne bicim insanlarmis egerki canim seni cok cok etkilemicekse ayril derim ne para ne pul ne de yan haklar tazminatlar sen ve bebisin sagligindan onemli deil. Eski bolumdeki yetkilim ben bebek dusunuyorum diye insan kaynaklarina cikarilsin die bildirimde bulunmus ve YUCE RABBIMIN ADALETI ISTE isten cikarcaklari gun hamile oldugumu ogrendim hamile bayani cikarmak yasak oldugu icin cikaramadilar oyle guzel mors oldularki suratlarini gormen lazimdi ben yeni bolume gecinde ordaki islerde bozuldu yoneticim isten ayrildi yetkilimde baska bolume gonderildi ohh cok iyi oldu Sen ALLAH de otesini birak ben Allahin gucunu hic bu kdr derinden hissetmemistim nasil kostu dar gunumde sukurler olsun...
Hoşgeldin Canım.Bende varim 2. Bebeğim 27.06.2014 kiz hissediyorum
mide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var
hem çalışıp hemde hamile olanlara Allah yardım etsin. İlk bebeğimde bende çalışıyordum zorluğunu bilirim.
Devlete bağlı bir kurumda işçi kadrosunda 13 yıl çalıştım 4500 gün primimi doldurdum ve geçen sene eylül ayında ayrıldım.
Ölmez sağ kalırsam yaşım dolduğunda emekli olacağım. 18 yaşında işe girmiştim 32 yaşımda Allaha şükür günüm doldu, şartlarımız ve imkanlarımız işçi olduğumuz için çok iyiydi ama ortam berbat bir ortamdı.
Allaha şükür evimizi aldık, arabamız var, günüm dolduğu için toplu paramıda aldım, fazlasında gözüm yok, bundan sonra çalışmayı düşünmüyorum. Hoş yeni yasaya göre çalıştıkça alacağım emekli maaşı da düşecekmiş. Şimdilik memnunum hayatımdan. Eşimde emniyet personeli. Sıkıntısız geçiniyoruz şükürler olsun.
hayir benim mide bulantim yok onu demek istedimSende olur mu sadece canım, 2 gün önce 3 şişe surum takıldı. Onun sayesinde rahatım biraz.
ama iste benim yok hic bulantim herkeste var bendemi gariplikvalla bende de var bugun canımmm.. doğru düzgün yemek bıle yıyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?