2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hangi sb sinde yaptirdin cnm bnde sarigazi sb sibe yakin oturuyorum o yuzden sordum ama ben baska hastanede yaptircam

aa bildim seni sende benim gibi kaygısı bozuktun dimi:)canım ben doktordan cıkınca hemşire ölçüyor ama çok heyecanlanıyorum hemen ölçtürmüyorum azıcık oturup derin nefes alıyorum ben çağırıyorum ölçmesini istediği zaman..ne bilim öyle ölçerse yüksek çıkacakmış gibime geliyor

kızlar benim ablam iki doğumunuda epidural sezeryan yaptı..ki felaket migren sorunlarına uğraşan biri olmasına rağmen doğum sonrası herhangi bir ekstra başağrısı sorunu yaşamadı..ki ilk epidurali 10 sene önce devlet hastanesinde yapıldı..işin ehli olunca sorun olmuyor sanırım

Canim oncelikle karsindaki insanda allah korkusu olacak emin ol ben eski birimimdeyken butun yoneticim ve yetkililerim bayan oldugu halde ne bir kere hatrimi sordular ne de islerimde yardimci oldular sonundada baska birime gonderdiler zaten. Suan ki bolumumdeki yetkililerim erkek oldugu halde aman sen tasima biz tasiyalim aman sen alma biz almaya gidelim surekli bisey olcak korkusu icindeler ve de gecen midem cok kotu oldu kirk defa sordular nasil oldun diye sonra izin aldim eve gittim ertesi gunde rapor aldim ise gelmedim sonraki gun ise geldigimde neden geldin dinlenseydin keske dediler ve ben utandim resmen bu iyilik ve ince dusunce karsisinda. Yaptigim is masa basi isi ve arada postaya gidecek zarflari tasirken bile onlar yardim ediyor sen bunlari anlatinca icim parcalandi ne kdr uzuldum senin adina allahim goruyor halini emin ol yanlarina kalmaz yahu hayvan olsa acir haline hisseder bi sekilde durumunu ne bicim insanlarmis egerki canim seni cok cok etkilemicekse ayril derim ne para ne pul ne de yan haklar tazminatlar sen ve bebisin sagligindan onemli deil. Eski bolumdeki yetkilim ben bebek dusunuyorum diye insan kaynaklarina cikarilsin die bildirimde bulunmus ve YUCE RABBIMIN ADALETI ISTE isten cikarcaklari gun hamile oldugumu ogrendim hamile bayani cikarmak yasak oldugu icin cikaramadilar oyle guzel mors oldularki suratlarini gormen lazimdi ben yeni bolume gecinde ordaki islerde bozuldu yoneticim isten ayrildi yetkilimde baska bolume gonderildi ohh cok iyi oldu Sen ALLAH de otesini birak ben Allahin gucunu hic bu kdr derinden hissetmemistim nasil kostu dar gunumde sukurler olsun...

BENDE HAZİRAN ANNESİ OLUCAM ALLAH İZİN VERİRSE :)

hem çalışıp hemde hamile olanlara Allah yardım etsin. İlk bebeğimde bende çalışıyordum zorluğunu bilirim.

Devlete bağlı bir kurumda işçi kadrosunda 13 yıl çalıştım 4500 gün primimi doldurdum ve geçen sene eylül ayında ayrıldım.

Ölmez sağ kalırsam yaşım dolduğunda emekli olacağım. 18 yaşında işe girmiştim 32 yaşımda Allaha şükür günüm doldu, şartlarımız ve imkanlarımız işçi olduğumuz için çok iyiydi ama ortam berbat bir ortamdı.

Allaha şükür evimizi aldık, arabamız var, günüm dolduğu için toplu paramıda aldım, fazlasında gözüm yok, bundan sonra çalışmayı düşünmüyorum. Hoş yeni yasaya göre çalıştıkça alacağım emekli maaşı da düşecekmiş. Şimdilik memnunum hayatımdan. Eşimde emniyet personeli. Sıkıntısız geçiniyoruz şükürler olsun.

Canım çok iyi olmuş valla çok sevindim nasılda her şey yoluna girmiş.

Bende varim 2. Bebeğim 27.06.2014 kiz hissediyorum
Hoşgeldin Canım.
mide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var

Canım bende de allaha şükür mide bulantısı yok yemeğimi her şeyiyimi kendim yapıyorum bir sütün kokusuna dayanamıyorum o kadar onu da krakerle içiyourm pipetle allaha şükür ....

maşallah size..benim eşimde aralık ayında sınava girecek inşallah kuzumun şansına isteğimizgerçek olur..öyle olursa bizde önümüzü rahatça göreceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…