2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
e
SİZDE Mİ AYVACISINIZ KIZLARRR :) BENDE YAKLAŞIK İKİ AYDIR DEVAMLI AYVA YİYORUMM MİNİKLER ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK :):)
evet sanırım sanslı donemde hamıle kaldık,6 cı haftamdayken bulantılarım tavan yaptıgı zaman ayva cıktı ,ayva ,mandalina olmasa ne yerdım bılmıyorum cok ıyı gelıyor.Tuzlu kraker ,leblebı mıdemı daha da bulandırıyor benım.Bu arada senın hamılelık takvımıne baktım da masallah 21 cı haftandasın ne guzel.Gunler kecmıyor bana gore hamılelıgımı oyrendıgımden bu yana

maşallah size..benim eşimde aralık ayında sınava girecek inşallah kuzumun şansına isteğimizgerçek olur..öyle olursa bizde önümüzü rahatça göreceğiz..

Allah hakkınızda hayırlısını versin, her şey gönlünüze göre olsun inş.

Ne sınavına girecek eşiniz?

mide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var
canım sen neden zorluyosun kendını ,ne kadar sanslısın bak bulantın yok saglıklı beslene bılıyosun,30%sanslı hamılelerdensın .Hc sesını cıkarma emın ol o bulantılar olunca su bıle ıcemıyosun sonra sureklı kendını sucluyorsun acaba bebek nasıl beslenıyor bı sey oldumu deye.Bı de tabı tum gun lavobada cıkarmaya calsmalar ,esın kapı agzından ıyımısın deye sormaları.bence rahat rahat otur ve sukr et halıne

NORMAL ŞARTLARDA KAÇ OLMASI GEREKİYO ACABA BEN SORMUŞTUM NORMAL DEMİŞTİ

3 E KADAR ÇOK NORMAL RİSK YOK DEMEK 4 E KADAR %6 4 TEN SONRA GİDEREK ARTIYO RİSK BENİMKİ GEÇEN HAFTA 3,3 TÜ İŞTE.DR SORDUM DAHA DA ARTACAK BU DİYE O DA BANA ARTADABİLİR AZALADABİLİR AYNI DA KALABİLİR DEDİ 3,5 A KADAR TELAŞ YAPMAYA GEREK YOK DEDİ AYRICA BUNLARI KONUŞMAK İÇİN ÇOK ERKEN DEDİ.

CNM BANADA GEÇMİYOR GİBİ GELİYOR AMA GEÇİYOR YAAA HATTA ÇOK ÇABUK GEÇİYORRR :) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNNN :)

kiyamam benim sikayetim yok ama okudukca sasirdim insallah olanlarda en kisa zamanda duzelir

azalmıştır inşallah annesi..aynı kalsa bile problem değil..birkaç yerdede 4 ten sonra problem olduğunu okumuştum..anlamadımki bu nasıl iş..gerilip duruyori

ayrıca bu test 11-14 testi değilmi sen 11de gitmişsin 3.3 müş işte normal kabul edilmesi gerekmiyormu

Merhaba arkadaşlar.forumda yeniyim.şuan 9+1 haftalik hamileyim.ilk muayenemi 6+2 iken olmustum ve de karindan net gorunmedigi icin vajinal muayenede gormus ve kalp atislarini duymustuk.doktorum 4 hafta 1 muayeneye gelim eger bir sorununuz yoksa demisti.haftaya 4 hafta gecmis olacak ve 10+2 haftalik olacak.karindan mi muayene olurum ve de acaba idrara sıkışık mi gitmem gerekir?tecrubelerinizi paylasirsaniz 2.muayenemde daha rahat olurum.

kurban arefesinde öğrendim hamile olduğumu..anneme kayınvalideme dedim harçlığımızı hazırlayın diyedaha dur bismillah diyorlar..dedim alışın işte:)

aa evet senınkı tam bayramdan bayrama olmuş :) aynen alıştırmak lazım güzel şeyler bunlar.

karından olursun cnm idrara çok sıkışık olmaya gerek yok bebeişler gösteriyor artık kendilerini. bende cmtesi 10+1 olucam doktordayım inş senın gibi.

karından görünür artık benim ilk iki muayenede de göstermedi karından rahmim tersmiş..ama şimdi epey büyümüş sizinki rahatlıkla gözükür..

Selam tam tersine idrarini yapip gitmen lazim
Bagirsaklarinda bos olmasi gerek ben ilk zamanlar kabizlik yasiyordum doktor net gozukmemesinin sebebinin bu oldugunu soyledi
Baya ugrasmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…