2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cevaplariniz için teşekkur ederim arkadaşlar.ilk muayenemde idrara sıkışik gitmistim tam gorunmemişti panik atagim oldugu icin vajinal hic istemiyordum ama soz konusu bebiş olunca oldum tabi ki.ondan tekrar sormak istedim sizler idrara sıkışık mi gidiyorsunuz diye?dilerim herkes bebegini saglikla kucagina alsin

canım benim son gittiğimde 8+4 filandı o zaman bile karından göründü seninkisi 10 haftalık kesin görünür.İdrara sıkışık olmana hiç gerek yok :)

Hangi sb sinde yaptirdin cnm bnde sarigazi sb sibe yakin oturuyorum o yuzden sordum ama ben baska hastanede yaptircam

Pendik Subesinde yaptirdim tavsiyede ederim riskli gebelik uzmani kontrol ediyor a dan z ye ne varsa bebegimde gösterdi cok güzel bir duyguydu bu kadar bakilacagini zannetmiyordum ense kalınlığina bakildigini saniyordum sadece

yaa kuzum cok dikkat et kendine yagli kizartma turu fln yememeye calis korkma ama birsey olmaz insallah Allahin izniyle.benimkide mi yemek yedikten sonra yukselkyo acaba kalbim hizli hizli carpiyo yemek istemiyorum pek birsey evimde asansor yok merdivenleri zorla cikiuorum. bugun anneme yardima geldim guya oglenden bu saate kadar uyumusum ayy inanmiyorum kim kime yardim ediyo

Herkese selamlar
Bulantim geçmedi benimde .dun akşam k.anneler e gitti bana diyoki illa git dr de sana serum taksin bebegin iri olur diyo r bende dedim serumla bebegin iri olmasininn ne alakasi var ddesem bana serum tak bebeğim iri olsun..srn delimisin dr der diyo kaynanam bence oyle etraftakiler hep oyle oluyor. Dedim kusura bakma bizden iri bebek çıkmaz hep size cekiyo.bozuldu:)

Cepten yazıyorum zor oluyo kusura bakmayin canlarim sizlerine kayinvalidelerde kiyas varmi deli ediyo bu kadin bizi

merhaba güzel anneler bende salı günü gideceğim ikili test için 12. haftamada olacağım birde bebişi çok merak ediyorum en son gördüğümde öylece yatıyordu bakalım şimdi hareketleri başladı mı acaba birde benim karnım çok çıkıyor ya sabah kalktığımda küçük akşama kadar 5-6 aylıkmışım gibi oluyor oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu kız olacak herhalde :)))

ayrıca bu test 11-14 testi değilmi sen 11de gitmişsin 3.3 müş işte normal kabul edilmesi gerekmiyormu

ben 10+3 te gittim canım demek ki dr un dikkatini çekti ense biraz kalın dedi bize tabi ben bilmiyordum ona baktığını canım çok sıkıldı dr erken daha dedi ama 12-14 haftalar arası yapılıyormuş test haftaya yani yarın tekrar gelmemi kan vermemi ikiliyi yaptırmamı söyledi tabi tekrar ölçüm yapacak ve benim okuduğum kadarıyla 12-14 arası artış oluyomuş o yüzden bu haftalarda yapılıyomuş bu ikili test sağol yinede cevap yazdığın için aklıma gelmeyenler başıma geliyo ilk bebeğimi de kalp durmasından kaybettim kan pıhtılaşması çıktı ikincisi kimyasal oldu bunda da böyle deyince gerildim açıkçası Allah ne verirse hayırlısı versin.

kızlar aranızda kabızlık çeken varsa benim dr activia yoğurt kuru kayısı ve incir önerdi bilginiz olsun.

CnmTE="luckystar_34, post: 37889859, member: 575368"]ben 10+3 te gittim canım demek ki dr un dikkatini çekti ense biraz kalın dedi bize tabi ben bilmiyordum ona baktığını canım çok sıkıldı dr erken daha dedi ama 12-14 haftalar arası yapılıyormuş test haftaya yani yarın tekrar gelmemi kan vermemi ikiliyi yaptırmamı söyledi tabi tekrar ölçüm yapacak ve benim okuduğum kadarıyla 12-14 arası artış oluyomuş o yüzden bu haftalarda yapılıyomuş bu ikili test sağol yinede cevap yazdığın için aklıma gelmeyenler başıma geliyo ilk bebeğimi de kalp durmasından kaybettim kan pıhtılaşması çıktı ikincisi kimyasal oldu bunda da böyle deyince gerildim açıkçası Allah ne verirse hayırlısı versin.[/QUOT

Cnm ense kalınlığına takilma anlik ölçüm bebegin yatış pozisyonu bile etkiler ikilude onemli olan kannnnnnnn sonucu

yanı bu senın doktora baglı bı sey,bı sıkayetın yoksa agrın akıntın falan karından net gorulur bebek ve ıdrara sıkısık olmana gerek yok.Benım akıntı ve agrım oldugu ıcın 10+1 de doktorum vajınal yolla bakmayı tercıh ettı durumu degerlendıre bılmesı ıcın.

Benim oglumda da ense kalin dediler kam sonucu temiz çıktı sukurler olsun hetci esimin de ense yapisi kalin yani babaya cekmis stres yapma sakin allahin izniyle temiz çıkar

benim bebiş 3 gün geride yarın tam 11 im kontrol var yapmaz o zaman desene ikiliyi..bozma moralini herkese söylüyorlar aynı şeyi yok madem 12 de belli olur erkenden neden strese sokuyorsun insanları..benim eşimin arkadaşını burdaki doktorlar riskli olduğunu söylemiş başka bir doktora gitmiş birşey yok...bu ölçümü doğru yapan doktora denk gelmek önemli

Alıntı: Ölçüm yapılırken, fetüsün bu gebelik haftalarında hareketlenmeye başlamış olması, ölçümün hassas bir şekilde yapılabilmesi için bazen 20 dakika ve hatta daha uzun süren sabırlı bir beklemeyi zorunlu kılmaktadır.

Yani her dr da olcemiyo cunku bebisler hareketli ve yatis pozisyon una gore kalin cikabilir...

bende 15 aylık evliyim canım :) boşver bence bulantın olmasındansa ye kilo al daha iyi :) ben çok faydalıbesleneniyorum die üzülüyordum ama doktorum sen kuru ekmek yesen bileo şuan senden besleniyo canını sıkma dedi, rahatladım :)

aynen canım anksiyete vardı bende de. ben endişe yaptıkça tansiyon daha da yükseliyor. bir önceki gebeliğim düşükle sonuçlanınca haliyle bu sefer endişesiz gecmiyor. bende bugün gittim kardiyolojiye dayanamadım. hiçbir sorun görmedi ama tansiyon orda gene yüksek cıktı. sonra anksiyeteyi söyledim. o da yapar dedi. yani endişe yapmak yok dedi. holter taktı. bakalım yarın sonuç ne çıkıcak.

canım cok sıkı bir diyete girdim napıyım. bugün doktora gittim hareket halinde eger tansiyon yükselmezse anormal olur dedi. merdiven çıkınca normal yani. bir de yemeklerden en az yarım saat sonra tansiyon ölç dedi. çünkü sindirim gerçekleşiyomus ve tansiyon yüksek çıkıyormus canım aklında olsun.

Benimde bildigim 5 cm olmadan yapmiyorlar epidurali benim gece 4 de 5 cm oldu o zaman yaptilar kizim Sabah 9 oldu Sabah 10 cm oldu rahimden
Tabii şöyle ki burda 4 cm açılma olmadan hastaneye yatış yapmıyorlar. Bu bağlamda senin dediğin doğru olabilir ondan açıklığa bakmıyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…