- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.481
Merhaba arkadaşlar.forumda yeniyim.şuan 9+1 haftalik hamileyim.ilk muayenemi 6+2 iken olmustum ve de karindan net gorunmedigi icin vajinal muayenede gormus ve kalp atislarini duymustuk.doktorum 4 hafta 1 muayeneye gelim eger bir sorununuz yoksa demisti.haftaya 4 hafta gecmis olacak ve 10+2 haftalik olacak.karindan mi muayene olurum ve de acaba idrara sıkışık mi gitmem gerekir?tecrubelerinizi paylasirsaniz 2.muayenemde daha rahat olurum.
Bendede yok canim mide bulantisi bas donmesi bel agrisi hic bisi yokmide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var
Hangi sb sinde yaptirdin cnm bnde sarigazi sb sibe yakin oturuyorum o yuzden sordum ama ben baska hastanede yaptircam
yaa kuzum cok dikkat et kendine yagli kizartma turu fln yememeye calis korkma ama birsey olmaz insallah Allahin izniyle.benimkide mi yemek yedikten sonra yukselkyo acaba kalbim hizli hizli carpiyo yemek istemiyorum pek birsey evimde asansor yok merdivenleri zorla cikiuorum. bugun anneme yardima geldim guya oglenden bu saate kadar uyumusum ayy inanmiyorum kim kime yardim ediyoBende bir tadini cikaramadim. Surekli stres. Artik bi rahat nefes almak istiyorum ama zor gibi simdi de tansiyon cikti. Yemeklerden sonra 14 e yukseliyor simdi olctum tekrar. Kucukte sikinti yok ama buyuk tansiyon yukselmeye baya meyilli. Bu gidisle nasil olcak ilerleyen zamanlarda iyice korkmaya basladim. Bir de bende anksiyete (endise) bozuklugu vardi . Bu tansiyon üstüne tuz biber oldu.iyi hissetmiyorum kendimi
ayrıca bu test 11-14 testi değilmi sen 11de gitmişsin 3.3 müş işte normal kabul edilmesi gerekmiyormu
Selam tam tersine idrarini yapip gitmen lazim
Bagirsaklarinda bos olmasi gerek ben ilk zamanlar kabizlik yasiyordum doktor net gozukmemesinin sebebinin bu oldugunu soyledi
Baya ugrasmistik
yanı bu senın doktora baglı bı sey,bı sıkayetın yoksa agrın akıntın falan karından net gorulur bebek ve ıdrara sıkısık olmana gerek yok.Benım akıntı ve agrım oldugu ıcın 10+1 de doktorum vajınal yolla bakmayı tercıh ettı durumu degerlendıre bılmesı ıcın.Merhaba arkadaşlar.forumda yeniyim.şuan 9+1 haftalik hamileyim.ilk muayenemi 6+2 iken olmustum ve de karindan net gorunmedigi icin vajinal muayenede gormus ve kalp atislarini duymustuk.doktorum 4 hafta 1 muayeneye gelim eger bir sorununuz yoksa demisti.haftaya 4 hafta gecmis olacak ve 10+2 haftalik olacak.karindan mi muayene olurum ve de acaba idrara sıkışık mi gitmem gerekir?tecrubelerinizi paylasirsaniz 2.muayenemde daha rahat olurum.
ben 10+3 te gittim canım demek ki dr un dikkatini çekti ense biraz kalın dedi bize tabi ben bilmiyordum ona baktığını canım çok sıkıldı dr erken daha dedi ama 12-14 haftalar arası yapılıyormuş test haftaya yani yarın tekrar gelmemi kan vermemi ikiliyi yaptırmamı söyledi tabi tekrar ölçüm yapacak ve benim okuduğum kadarıyla 12-14 arası artış oluyomuş o yüzden bu haftalarda yapılıyomuş bu ikili test sağol yinede cevap yazdığın için aklıma gelmeyenler başıma geliyo ilk bebeğimi de kalp durmasından kaybettim kan pıhtılaşması çıktı ikincisi kimyasal oldu bunda da böyle deyince gerildim açıkçası Allah ne verirse hayırlısı versin.
bende 15 aylık evliyim canım :) boşver bence bulantın olmasındansa ye kilo al daha iyi :) ben çok faydalıbesleneniyorum die üzülüyordum ama doktorum sen kuru ekmek yesen bileo şuan senden besleniyo canını sıkma dedi, rahatladım :)bebişlerimizin arası da bi günmüş canım paralel gidiyoruz demekkiben de hamile kaldığımı öğrendiğimde ilk üç ay bişey yiyemem veririm biraz kilo diye düşünüyodum ama hiç bulantım falan olmadı hala aynı kilodayım. herkes şanslı olduğumu düşünüyo ama ben azıcık kilo vermek istiyodum. gittiğim diyetisyene göre her ay 1 kilo alıcam son aylarda cok sık acıkacağım için 3 kilo fark atar tam 12 kg olmış olursun dedi ama onun programına uyamıyorum pek. ben 15 aylık evliyim sen de mi yeni evlisin. bnde kısa sayılmam 169 boyum
aynen canım anksiyete vardı bende de. ben endişe yaptıkça tansiyon daha da yükseliyor. bir önceki gebeliğim düşükle sonuçlanınca haliyle bu sefer endişesiz gecmiyor. bende bugün gittim kardiyolojiye dayanamadım. hiçbir sorun görmedi ama tansiyon orda gene yüksek cıktı. sonra anksiyeteyi söyledim. o da yapar dedi. yani endişe yapmak yok dedi. holter taktı. bakalım yarın sonuç ne çıkıcak.aa bildim seni sende benim gibi kaygısı bozuktun dimi:)canım ben doktordan cıkınca hemşire ölçüyor ama çok heyecanlanıyorum hemen ölçtürmüyorum azıcık oturup derin nefes alıyorum ben çağırıyorum ölçmesini istediği zaman..ne bilim öyle ölçerse yüksek çıkacakmış gibime geliyor
canım cok sıkı bir diyete girdim napıyım. bugün doktora gittim hareket halinde eger tansiyon yükselmezse anormal olur dedi. merdiven çıkınca normal yani. bir de yemeklerden en az yarım saat sonra tansiyon ölç dedi. çünkü sindirim gerçekleşiyomus ve tansiyon yüksek çıkıyormus canım aklında olsun.yaa kuzum cok dikkat et kendine yagli kizartma turu fln yememeye calis korkma ama birsey olmaz insallah Allahin izniyle.benimkide mi yemek yedikten sonra yukselkyo acaba kalbim hizli hizli carpiyo yemek istemiyorum pek birsey evimde asansor yok merdivenleri zorla cikiuorum. bugun anneme yardima geldim guya oglenden bu saate kadar uyumusum ayy inanmiyorum kim kime yardim ediyo
Tabii şöyle ki burda 4 cm açılma olmadan hastaneye yatış yapmıyorlar. Bu bağlamda senin dediğin doğru olabilir ondan açıklığa bakmıyor olabilirlerBenimde bildigim 5 cm olmadan yapmiyorlar epidurali benim gece 4 de 5 cm oldu o zaman yaptilar kizim Sabah 9 oldu Sabah 10 cm oldu rahimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?