2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
TE="nilep86, post: 37890965, member: 629616"]Kizlarrr cinsgeneldein belli olan varmi ? Doktor bana ikidir erkek diyor =) bakalim artik.[/QUOTE]
Hayirlisi cnm kac haftalik bebis erkekler erken gosteriyo genelde.bende erkek hissediyorum bebisi mi hayirlisi bakalim

TE="nilep86, post: 37890965, member: 629616"]Kizlarrr cinsgeneldein belli olan varmi ? Doktor bana ikidir erkek diyor =) bakalim artik.
Hayirlisi cnm kac haftalik bebis erkekler erken gosteriyo genelde.bende erkek hissediyorum bebisi mi hayirlisi bakalim[/QUOTE]

12 haftadayim bitmek uzere ama artik. Ikidir erkek bu deyip dueuyor doktorum ama cok buyuk spriz olmazsa oglus geliyor bana =)

Hayirlisi cnm kac haftalik bebis erkekler erken gosteriyo genelde.bende erkek hissediyorum bebisi mi hayirlisi bakalim

12 haftadayim bitmek uzere ama artik. Ikidir erkek bu deyip dueuyor doktorum ama cok buyuk spriz olmazsa oglus geliyor bana =)[/QUOTE]
Erkektir ozaman rabbim kucağına almayi nasip etsin

Pendik Subesinde yaptirdim tavsiyede ederim riskli gebelik uzmani kontrol ediyor a dan z ye ne varsa bebegimde gösterdi cok güzel bir duyguydu bu kadar bakilacagini zannetmiyordum ense kalınlığina bakildigini saniyordum sadece
Anladim cnm cok sevindim ama ben kadikoyde baska bir hastaneye gidiyorum doktorum kendim yapicam dedi kendin yapip getirme dedi bide fiyatida daha uygun geldi ozel sig. Anlasmasiyla o yuzden c.tesi kismetse orda yaptircam ins hicbirimizin bebisinde sorun cikmaz

Allah allah banada ilk hamileliğimde kalp dinlemeye gittiğimizde su iç öyle gel demişti.

8. Haftada bagirsaklar cok baski yaptigi icin goremedi vajinal ultrasondan bakti
Hatta bir krem yazdi bir daha ki sefere bunu kullanirsiniz kabizlik olursa diye 5 dakikada etki ediyormus

kizlarrr ben 8+3 haftaligim bu sabah adet sancisiyla uyandim yatiyorum surekli simdi hafifledi agrim ama normal mi? doktora gitmelimiyim? gecen cumada bulantim falan yok diye gittim bebek iyi bir ay sonra gel dedi iki haftada uckere gidince gitmeye cekindim

gıt doktora bence ben de bı kac gun bekledım sonra doktora gıdınce bebek ıyı ıcerde kanamam baslamıs oldugunu oyrendım.Bu donemde rastlanıyormus boyle agrı ve lekelenmeye.Bana bu sıddetlı agrılarım ıcın fıtıl yazdı gunde ıkı kez kullanmaya cok ıyı geldı sen de bı gorun doktoruna belkı sana da yazar rahatlarsın en azından

kimide adet donemine denk gelince vucut alismadigindan agrir diyolar ondan panik yapmamaya calisiyordum. hep vesveseyle geciyor gunler bi dokuz aylik olaydim

kimide adet donemine denk gelince vucut alismadigindan agrir diyolar ondan panik yapmamaya calisiyordum. hep vesveseyle geciyor gunler bi dokuz aylik olaydim

ben cok fazla vesveseliyim ya..hep kotu bisey olursa korkusu var kendime cok kiziyorum ama engel olamiyorum

bende anksiyete hastasiyim bes senedir felan

12 haftadayim bitmek uzere ama artik. Ikidir erkek bu deyip dueuyor doktorum ama cok buyuk spriz olmazsa oglus geliyor bana =)[/QUOTE]
Ne guzel ya gozun aydin benimde bir oglusum var bugun11+1 di gittik cinsiyet hakkinda birsey soylemedi. Bakalim bizimki ne olacak

Kanama kahverengi akinti yoksa normal canim endise etme

Allah kolaylık versin canım. İşin gerçekten zor. Bir yerde huzurun yoksa çok sıkıntı. Allah ıslah etsin müdürünü de

Tüp bebek iğnelerin şişkinliği geçmediği için gobiş öğrendiğim gün vardı.Dr dar giyinme dedi.bende de çok heves varmış:) 3 hamiş pantolonu aldim.:) düğme açmak daha zor..bizi 12. Hafta çağırdı.isteyip istememe gibi birşey sormadi.ben hic arastirmayip zamana bırakıyorum.ama yapilacak sanırım.Ben Dr a kesinlikle müdahale etmiyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş.insanin elinden duadan başka nisey gelmiyor. Ben ciciler almak için heyecanliyim.son zamanlarda bebek mevlutleride hediye alırken ağlar olmuştum.Rabbim annelik duygusuna hasret birakmasin kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…