- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.501
Süpermiş ya 12 hafta çok iyi
Hayirlisi cnm kac haftalik bebis erkekler erken gosteriyo genelde.bende erkek hissediyorum bebisi mi hayirlisi bakalim[/QUOTE]TE="nilep86, post: 37890965, member: 629616"]Kizlarrr cinsgeneldein belli olan varmi ? Doktor bana ikidir erkek diyor =) bakalim artik.
Hayirlisi cnm kac haftalik bebis erkekler erken gosteriyo genelde.bende erkek hissediyorum bebisi mi hayirlisi bakalim
Erkektir ozaman rabbim kucağına almayi nasip etsin[/QUOTE]12 haftadayim bitmek uzere ama artik. Ikidir erkek bu deyip dueuyor doktorum ama cok buyuk spriz olmazsa oglus geliyor bana =)
Anladim cnm cok sevindim ama ben kadikoyde baska bir hastaneye gidiyorum doktorum kendim yapicam dedi kendin yapip getirme dedi bide fiyatida daha uygun geldi ozel sig. Anlasmasiyla o yuzden c.tesi kismetse orda yaptircam ins hicbirimizin bebisinde sorun cikmazPendik Subesinde yaptirdim tavsiyede ederim riskli gebelik uzmani kontrol ediyor a dan z ye ne varsa bebegimde gösterdi cok güzel bir duyguydu bu kadar bakilacagini zannetmiyordum ense kalınlığina bakildigini saniyordum sadece
Allah allah banada ilk hamileliğimde kalp dinlemeye gittiğimizde su iç öyle gel demişti.
gıt doktora bence ben de bı kac gun bekledım sonra doktora gıdınce bebek ıyı ıcerde kanamam baslamıs oldugunu oyrendım.Bu donemde rastlanıyormus boyle agrı ve lekelenmeye.Bana bu sıddetlı agrılarım ıcın fıtıl yazdı gunde ıkı kez kullanmaya cok ıyı geldı sen de bı gorun doktoruna belkı sana da yazar rahatlarsın en azındankizlarrr ben 8+3 haftaligim bu sabah adet sancisiyla uyandim yatiyorum surekli simdi hafifledi agrim ama normal mi? doktora gitmelimiyim? gecen cumada bulantim falan yok diye gittim bebek iyi bir ay sonra gel dedi iki haftada uckere gidince gitmeye cekindim
kimide adet donemine denk gelince vucut alismadigindan agrir diyolar ondan panik yapmamaya calisiyordum. hep vesveseyle geciyor gunler bi dokuz aylik olaydimgıt doktora bence ben de bı kac gun bekledım sonra doktora gıdınce bebek ıyı ıcerde kanamam baslamıs oldugunu oyrendım.Bu donemde rastlanıyormus boyle agrı ve lekelenmeye.Bana bu sıddetlı agrılarım ıcın fıtıl yazdı gunde ıkı kez kullanmaya cok ıyı geldı sen de bı gorun doktoruna belkı sana da yazar rahatlarsın en azından
kimide adet donemine denk gelince vucut alismadigindan agrir diyolar ondan panik yapmamaya calisiyordum. hep vesveseyle geciyor gunler bi dokuz aylik olaydim
bende anksiyete hastasiyim bes senedir felanaynen canım anksiyete vardı bende de. ben endişe yaptıkça tansiyon daha da yükseliyor. bir önceki gebeliğim düşükle sonuçlanınca haliyle bu sefer endişesiz gecmiyor. bende bugün gittim kardiyolojiye dayanamadım. hiçbir sorun görmedi ama tansiyon orda gene yüksek cıktı. sonra anksiyeteyi söyledim. o da yapar dedi. yani endişe yapmak yok dedi. holter taktı. bakalım yarın sonuç ne çıkıcak.
Hayirlisi cnm kac haftalik bebis erkekler erken gosteriyo genelde.bende erkek hissediyorum bebisi mi hayirlisi bakalim
Kanama kahverengi akinti yoksa normal canim endise etmekizlarrr ben 8+3 haftaligim bu sabah adet sancisiyla uyandim yatiyorum surekli simdi hafifledi agrim ama normal mi? doktora gitmelimiyim? gecen cumada bulantim falan yok diye gittim bebek iyi bir ay sonra gel dedi iki haftada uckere gidince gitmeye cekindim
Allah kolaylık versin canım. İşin gerçekten zor. Bir yerde huzurun yoksa çok sıkıntı. Allah ıslah etsin müdürünü deCanım seni kesinlikle anlıyorum tabi senin tercihin ama bence çıkacaksan biraz daha çalış bu senin tabi maddi durumuna bağlı ama benim de hamile olduğumu öğrendiğimde servisin artık beni eskisi gibi bırakmyımacağını öğrendim bana çok ters bir yerde bırakıoylardı bunu bana yapan müdürüm çok sevdiğim kişi doksan derece döndü çok kötü davranmay abaşladı beni anlamadı bile hamile olduğumu bile bile Ben de gidiyordum çıkısımı verecekdim tazminatımı akıp almamak umrumda değildi.Hem hamilrlik hormonları hem iş yeri sabhları da o şekilde bırkalıalacağını öğrendim müdürmle konşmak isteidm cevap bile vermedi bana Bende insan kaynaklarına gidip bana çzöüm bulmasını isteidm benis sevisi başka güzergaha vermişler dedikiistersen ben sana tazmnatını vereyim 10 aylık işssizlik maaşı idare edersin dedi bir an kabul edeyim dedim canım sonra evde ne yapacağım ve o para yetmez ev borcum var ama küçük çocuğu olan kişinin iş bulması daha zor diye arkadşalrım ikn aetti beni şimdi diyorum iyiki kabul etmedim çünkü sıkısmamak adına çalışmak zorundayım Gidip büyük patronla konustum oda yol parası verdi sabahları eşimim servisi le belli noktaya bırakılp oradan kendi servisime biniyorum akşamalrı ise yürüüyoruz daha erken kalmak zorudnaym ve daha geç evdeyim ama Canım sabretmek gerek müdürmle hala aram kötü dua et bol bol Allaha sığın o sana doğru olmasın gereken yolu gösterir .
Tüp bebek iğnelerin şişkinliği geçmediği için gobiş öğrendiğim gün vardı.Dr dar giyinme dedi.bende de çok heves varmış:) 3 hamiş pantolonu aldim.:) düğme açmak daha zor..bizi 12. Hafta çağırdı.isteyip istememe gibi birşey sormadi.ben hic arastirmayip zamana bırakıyorum.ama yapilacak sanırım.Ben Dr a kesinlikle müdahale etmiyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş.insanin elinden duadan başka nisey gelmiyor. Ben ciciler almak için heyecanliyim.son zamanlarda bebek mevlutleride hediye alırken ağlar olmuştum.Rabbim annelik duygusuna hasret birakmasin kimseyi..Canım merhaba,
seninle karşılaşamıyoruz göbişin çıkmış çok sevindim benim de normalde vardı ama şimdi daha da belirgin sanırım hamile kıyafeti giymiyim daha diyorum ama pantolonlar rahatsız etmeye başladı birde işyerindekilere henüz söylemek istemiyorum en azından 12. haftayı atlatana kadar...canım 2 li test için ne düşünüyosunuz biz istemiyoruz dedik ama acaba yaptırsakmı diyede düşünmüyo değilim sizin düşünceniz nedir?? cinsiyetleri için de bende heyecan yapmaya başladım en önemlisi sağlık ondan başka düşüncem yok aslında ama yinede merak ::::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?