- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.041
bende rapor aldim 20 gun artik son 20 deyim sonra senin yasadiklarin benide bulacak. Benim annem benim evimde yatili kalip bakacak. Ama her sabah birakip nasil gidecem olmadigim zaman diliminde beni unutursa ayri dert hatirlayip istese ayri dertPazartesi ise baslicam kizlar kafamda deli deli sorular bakalim nasil olucak, nasil bi etkisi olucak, bebegim annemin evine alisabilcek mi hemen.. bu hafta bi kac gun sabah erkenden gittim cunku 7 de cikicaz evden alismasi lazim diye.. Annem bi iki gune alisir diyo ama o zaman da beni unutmaz mi yaa of cok kucuk ama yaa lanet olsun soyle zor yasam kosullarina, calismak zorunda olmama.. Uff cok acayibim kizlar bos kaldigim an dusunmeye basliyorum sonra aglama krizleri ben nasil birakicam bebegimi diye hos bosta kalmasam da dusunuyorum hep dolu kafam on gundur falan.. belki bu dusunceler etkiledi sutumu..
Pazartesi ise baslicam kizlar kafamda deli deli sorular bakalim nasil olucak, nasil bi etkisi olucak, bebegim annemin evine alisabilcek mi hemen.. bu hafta bi kac gun sabah erkenden gittim cunku 7 de cikicaz evden alismasi lazim diye.. Annem bi iki gune alisir diyo ama o zaman da beni unutmaz mi yaa of cok kucuk ama yaa lanet olsun soyle zor yasam kosullarina, calismak zorunda olmama.. Uff cok acayibim kizlar bos kaldigim an dusunmeye basliyorum sonra aglama krizleri ben nasil birakicam bebegimi diye hos bosta kalmasam da dusunuyorum hep dolu kafam on gundur falan.. belki bu dusunceler etkiledi sutumu..
cnm hiç telaş yapma alışır bebeğin. Uzme kendini annen bakacak ne güzel o kadar babnnede annanede kalan çocuklar alisiyorda sennki mi alismicak.merak etme Allah yardım eder ona sığın.axycool biz tartisamiyoruz bile zaten kuzum..en kucucuk tartisma buyuyo buyuyo buyuyo ve hic gitmemesi gereken yerlere gidiyo tartisma seklimiz.. O yuzden ben biraktim artik..konusmuyorum tartisicak gibi oluyosal kalkip oda degistiriyorum..
Duymuyordur belki cnmKizlar moralim çok bozuk akşam 9 da yatan gece uykusuna 2.30 da emmek için kalkan bebeGim saat başi uyanip emmek istiyor çıldìrıciğim
Ya benimkide 3 4 saatte bir kalkarken bi kac gundur 2 saate bir yada saat basi kalkiyo yatakta tepiniyo resmen salliyorum uyumayinca emziriyorum ole uyuyo bide memede tepiniyo bu aralar gazdanmi doymuyormu bilemedimKizlar moralim çok bozuk akşam 9 da yatan gece uykusuna 2.30 da emmek için kalkan bebeGim saat başi uyanip emmek istiyor çıldìrıciğim
Kizlar moralim çok bozuk akşam 9 da yatan gece uykusuna 2.30 da emmek için kalkan bebeGim saat başi uyanip emmek istiyor çıldìrıciğim
Kıslar dönemsel mı acaba? Aynı sorun bizde de varYa benimkide 3 4 saatte bir kalkarken bi kac gundur 2 saate bir yada saat basi kalkiyo yatakta tepiniyo resmen salliyorum uyumayinca emziriyorum ole uyuyo bide memede tepiniyo bu aralar gazdanmi doymuyormu bilemedim
Aynı şeyleri bir hafta önce yazmıştım buraya. bizim yeni düzelmeye başladıKıslar dönemsel mı acaba? Aynı sorun bizde de var
inş benimki de düzelir canım ya. Gaz ilacı kullanıyoruz biz, kestim mahvoldu çocuk geri başladım oyüzden .. Biraz daha sıcak tutayım yavrumu, bide uyku tulumu alayımAynı şeyleri bir hafta önce yazmıştım buraya. bizim yeni düzelmeye başladıama bir hafta on gündür saat başı kalkmalar emmeden uyumamalar sabah beşte güne başlamalar beni bitirdi Sanırım mevsim değişikliğini bünyeleri kaldırmadı. Ben yaptıklarımı söyleyim kaloriferleri yakmaya başladık ev daha sıcak, her emzirmeden sonra uyuyakalsada gazını çıkarmadan yatırmıyorum, birde uyku tulumu aldım yatırırken giydiriyorum. bizim gaz ilacımız yoktu bende yarım Çay kaşığı kamyonu bir fincan suyla kaynattım süzerek günde dört sefer iki Çay kaşığı verdim. Birde dün dışarı çıktık üşüdü diye gece havlu ısıtarak ayaklarını sardım soğudukça ısıtıp sardım faydası oldu eve geldiğimizde saat 23:00 Tü beşine yatırdım sonra gece 2.30,4.30,6,30da da güne başladık.
Massallah fistiga seninki ne kadarlik peki bizimki daha basini kaldiramiyor dik tutuyor artik ve cok hareketli merak ettim aralarinda ne kadar varKızlar bizde doktora gittik az önce. 7 kilo 50 gr olduk. Herseyi n tadına az az baktirabilirsin, 15 gün sonrada bir öğün olarak yoğurt verebilir sin dedi.öyle öyle yavas yavaş alısacak dedi.
Bizden durumları aktarayim.
Artık sofraya bizle birlikte oturmak istiyor yastıktan başını kaldırıyor. Pusetinde bile kafa kaldiriyor oturmaktan sıkılınca.Bizlere çok ilgili herşeyi inceliyor adını söylediğimiz de bakıyor. Dişler felaket kasiniyor ki dün elimi morartti resmen. Nesneleri daha iyi tutuyor artık. Ellerinden tutunca kendini kaldirabiliyor. Kısacası buyuyorum ben diyor
Aynen yaa sanırım dönemsel.mevsim geçişi sendromu adını koydumKıslar dönemsel mı acaba? Aynı sorun bizde de var
Aynen canim ya iki gündür perişan oldum nie böyle ki 650 gr almiş doymuyor mu ki gerçekten artikYa benimkide 3 4 saatte bir kalkarken bi kac gundur 2 saate bir yada saat basi kalkiyo yatakta tepiniyo resmen salliyorum uyumayinca emziriyorum ole uyuyo bide memede tepiniyo bu aralar gazdanmi doymuyormu bilemedim
Bilmiyorum ya kafayi oynaticam skelebeks seninki 8 kiloydu dimi süt yetmediği iCin böyle yapmiyorlar o zamanKıslar dönemsel mı acaba? Aynı sorun bizde de var
Sağol canım. Dun 4 aylık oldu.Massallah fistiga seninki ne kadarlik peki bizimki daha basini kaldiramiyor dik tutuyor artik ve cok hareketli merak ettim aralarinda ne kadar var
Oyy massallah bizim de 10 gun var daha 10 gunde gelisim icin uzun bi sure her gun biseyleri gelisiyo cunkuSağol canım. Dun 4 aylık oldu.
Aynen canım gün be gün degisiyorlar.Oyy massallah bizim de 10 gun var daha 10 gunde gelisim icin uzun bi sure her gun biseyleri gelisiyo cunku
Masallah kuzuma.Kızlar bizde doktora gittik az önce. 7 kilo 50 gr olduk. Herseyi n tadına az az baktirabilirsin, 15 gün sonrada bir öğün olarak yoğurt verebilir sin dedi.öyle öyle yavas yavaş alısacak dedi.
Bizden durumları aktarayim.
Artık sofraya bizle birlikte oturmak istiyor yastıktan başını kaldırıyor. Pusetinde bile kafa kaldiriyor oturmaktan sıkılınca.Bizlere çok ilgili herşeyi inceliyor adını söylediğimiz de bakıyor. Dişler felaket kasiniyor ki dün elimi morartti resmen. Nesneleri daha iyi tutuyor artık. Ellerinden tutunca kendini kaldirabiliyor. Kısacası buyuyorum ben diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?