- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.521
Sağlıklı olsunlar,bizleri korkutmasinlar sabırla gorecegimiz gunleri bekliyoruz:) insan o minicik poposunu görmek istiyor ya:) özel sektordemisinn sende? Saklamak zor.ilk günden biliyor benim kurum.Allah razi olsun ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.hızlı giricem modada eşim tutuyor sukurcnm göbiş çıktı evettt :) ben bide milletten hala saklıyorum foyam ortaya çıkıcak yakında :)
erbil beye ben de bu cmtesi gidicem 3 hafta aradan sonra ılk görücek beni. 12. hafta çok iyimiş ya 2 hafta sonra cinsiyet sölicek demekki bana da:))
aynen birşeyler bakalım yavaş yavaş moda girelim diymi :)
Valla canım ikili test konusunda bende kararsızım. Sonucunu öğrenince ne olacak ki. Allah korusun eli kolu oluşmuş gördük. Arkadaşlarım yaptır için rahat etsin diyor. Bunu yaptırsam bile diğerlerini yaptırmam. Ne gerek var :)Canım merhaba,
seninle karşılaşamıyoruz göbişin çıkmış çok sevindim benim de normalde vardı ama şimdi daha da belirgin sanırım hamile kıyafeti giymiyim daha diyorum ama pantolonlar rahatsız etmeye başladı birde işyerindekilere henüz söylemek istemiyorum en azından 12. haftayı atlatana kadar...canım 2 li test için ne düşünüyosunuz biz istemiyoruz dedik ama acaba yaptırsakmı diyede düşünmüyo değilim sizin düşünceniz nedir?? cinsiyetleri için de bende heyecan yapmaya başladım en önemlisi sağlık ondan başka düşüncem yok aslında ama yinede merak ::::))))
Canım fiyatlar İstanbul'da uçmuş galiba. Ben Kocaeli'deyim ve özele gidiyorum. Gittiğim yerde kırk küsur ikili test.Kizlar ikili test fiyatlari solermisiniz? Istanbulda yaptiranlar veya soranlar ?
350 tl cok geldi bana.
Daha uygun bi hastane arayisindayim.
Istanbul bagcilarda
selam canım bende kocaelıdeyım akademıye gıdıyorum ama daha tam karar veremedım hangı hastaneye gıdıyorsun?Canım fiyatlar İstanbul'da uçmuş galiba. Ben Kocaeli'deyim ve özele gidiyorum. Gittiğim yerde kırk küsur ikili test.
Canım sıkıntı yapma bende de yok. Salı günü doktora gittim. Her şey yolunda dedi. Maşallah senin hamileliğin iyi gidiyor diye motive etti birde. Bence biz şanslı olan gruptayız canım. Belirtim yok diye üzülme.mide bulantisi bir tek bendemi yok ya herkeste var
bayanlarrrrr sizce işi bırakmalı mıyım? ben bi özel şirkette departman asistanıyım. ama dunde demıstım hem cay kahve dagıtıyorum hem de temızlık yapıyorum telefonlara bakıyprum yazısmaları kontrolu bende yerı gelıyo kurumlara gıdıyorum ve asgarı ucret alıyorum ama şu hafta ozellıkle çok yorgunum ve hıc dınlenemıyorum evımı bı gorsenız dağınıklıktan yıkılıyo ortalık sağolsun eşim dun bulaşıkları yıkadı 2 3 bardak vardı da ama ev temızlık ıstıyor iş yerı de oyle.. napacağımı sapıttım. bırakamamam da kı tek korkum kayınvalıdem altımda oturuyo daha once anlatmıstım her dk çıkıcak yukarı yok onu yapalım bunu yapalım dıcek hergun yuzyuze olucaz sızler benım yerımde olsaydınız ne yapardınız? dun ofıste masada uyuyakalmısım uyandırdılar o kadar bıtkınım kı kendıme ayıracak zamanım yok çalışmaktan. korkuyorum bebegıme de bırsey olacak dıye.. işin stresı de ayrı tabıı herkes bırsey bulup laf soyluyo memnun da edemıyorsun kımseyı.. lutfen bana yardımcı olun..
Canım ben konak'a gidiyorum. Erkan bey duymuşsundur belki. Çok memnunum ama çok kalabalık oluyor maalesef. Sen Nuri beye mi gidiyorsun akademide?selam canım bende kocaelıdeyım akademıye gıdıyorum ama daha tam karar veremedım hangı hastaneye gıdıyorsun?
Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyordum,
kısmetse yarın doktora gideceğiz geçen ay gitmiştik doktorm 1 ay sonra gelin dedi 2li test yapcak kısmet olursa ama 1 aydır gitmiyorum hiç bişey hissedemiyorum doğal olarak daha küçük :) 12+4üz inş. bebişim iyidir.
sigorta olunca özel hastanede 2li test ne kadar yaptıran yada bilgisi olan varmı ????biran önce yarın sabah 9 olsun ve bebişme kavuşmk istiyorummmmm.
Bende salı günü 10+2 iken gitmiştim. Sıkışık olmana gerek yok canım. Görünüyor rahat bir şekilde.Merhaba arkadaşlar.forumda yeniyim.şuan 9+1 haftalik hamileyim.ilk muayenemi 6+2 iken olmustum ve de karindan net gorunmedigi icin vajinal muayenede gormus ve kalp atislarini duymustuk.doktorum 4 hafta 1 muayeneye gelim eger bir sorununuz yoksa demisti.haftaya 4 hafta gecmis olacak ve 10+2 haftalik olacak.karindan mi muayene olurum ve de acaba idrara sıkışık mi gitmem gerekir?tecrubelerinizi paylasirsaniz 2.muayenemde daha rahat olurum.
bende erkan beyı cok duydum hatta cok ovduler ama cok kalabalık oldugu ıcın cesaret edemedım gıtmeye evet canım nurı beye gıdıyorum ama cok kararsız kaldım 2 gun once kanamam oldu hatta kan pıhtısı geldı hastaneyı aradım nobetcı kadın dogum uzmanı yoktu sonra kendı doktoruma cepten ulastım ama yarın gel bakarız dedı sunu yap bunu yapma demedı ben dusuk yapıyorum dıye korktum kendısı pek umursamadı sonra mecbur alıkahyaya gıttım orada muayene yapıldı ultrason cekıldı cok sukur sıkıntı yok ama doktorun tavrı hıc hosuma gıtmedı malesef..Canım ben konak'a gidiyorum. Erkan bey duymuşsundur belki. Çok memnunum ama çok kalabalık oluyor maalesef. Sen Nuri beye mi gidiyorsun akademide?
Hadi bakalim insallah guzel haberlelre gelirsinbende 3 hafta sonra 2li taramaya gidecegim..heyecanliyim..ozelde muayene ve test parasini ayriayri vercen..arkadasim benm gittigm ozel hastanede 60 lira muayane 75 lirada test ucreti vermis..devlet ucuzdur tabi
ya bı de bana sor acıllerde doktorlarda kaldık ama ne yapalım ılk cocuk olunca herhalde boyle oluyormus ınsallah bı an once vakıt gecırde bebıslerımıze kavusuruzkimide adet donemine denk gelince vucut alismadigindan agrir diyolar ondan panik yapmamaya calisiyordum. hep vesveseyle geciyor gunler bi dokuz aylik olaydim
her an kanayacak gibi agriyor bakiyorum surekli yok sukur kanamam. kasik agrim yok bulantim yok hamilee degil gibiyim diye diye nazar degdirdim agrim basladiKanama kahverengi akinti yoksa normal canim endise etme
Canım geçen sene arkadaşım doğum yaptı. Erkan bey kalabalık diye Nuri beye gitti. Aşırı derecede mide bulantısı oluyordu. Su içse çıkarıyordu. Neyse Nuri beye gözüktü. Hiçbir test yapmadan gönderdi arkadaşımı. Arkadaşım fenalaşınca Derince Sopalı da acile gitti ve direkt yatış verdiler. Aşırı derecede su kaybetmiş çünkü. Sonra Erkan beye başladı. Erkan bey dediğim gibi gerçekten iyi ama telefonla ulaşamıyorsun maalesef. Aklıma takılan tek nokta bubende erkan beyı cok duydum hatta cok ovduler ama cok kalabalık oldugu ıcın cesaret edemedım gıtmeye evet canım nurı beye gıdıyorum ama cok kararsız kaldım 2 gun once kanamam oldu hatta kan pıhtısı geldı hastaneyı aradım nobetcı kadın dogum uzmanı yoktu sonra kendı doktoruma cepten ulastım ama yarın gel bakarız dedı sunu yap bunu yapma demedı ben dusuk yapıyorum dıye korktum kendısı pek umursamadı sonra mecbur alıkahyaya gıttım orada muayene yapıldı ultrason cekıldı cok sukur sıkıntı yok ama doktorun tavrı hıc hosuma gıtmedı malesef..
iki dusuk yasadim ondan korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok allaha emanetler o isterse olurya bı de bana sor acıllerde doktorlarda kaldık ama ne yapalım ılk cocuk olunca herhalde boyle oluyormus ınsallah bı an once vakıt gecırde bebıslerımıze kavusuruz
sende se dusuk falan varmi ben iki tane kaybettim ucuncuye hamileyim ondan boyleyim. dusuk yasamamis olsam bukadar olmazdimben cok fazla vesveseliyim ya..hep kotu bisey olursa korkusu var kendime cok kiziyorum ama engel olamiyorum
Canım fiyatlar hep uçmuş napıcam bilmiyorum ben özel sigorta ile hiç ücret ödeniyorum ama yeni yılda gitriğim kurum anlaşmayı fesih etse kalırım ortadaAnladim cnm cok sevindim ama ben kadikoyde baska bir hastaneye gidiyorum doktorum kendim yapicam dedi kendin yapip getirme dedi bide fiyatida daha uygun geldi ozel sig. Anlasmasiyla o yuzden c.tesi kismetse orda yaptircam ins hicbirimizin bebisinde sorun cikmaz
Canım cumartesi 3 kez usg cihazına girdim bebek öle hareketliydi ki ölçmek imkansızdı en son 3 de uyudu öle bakabildikAlıntı: Ölçüm yapılırken, fetüsün bu gebelik haftalarında hareketlenmeye başlamış olması, ölçümün hassas bir şekilde yapılabilmesi için bazen 20 dakika ve hatta daha uzun süren sabırlı bir beklemeyi zorunlu kılmaktadır.
Yani her dr da olcemiyo cunku bebisler hareketli ve yatis pozisyon una gore kalin cikabilir...
bana ılk muayeneye gıttıgımde kanaman olursa haber ver demıstı haber verdım ama umursamadı malesef evet tahlıle falan pek onem vermıyor zaten ben troıd hastasıyım onun yanında dıger tahlıllerımıde yaptırmıstım hemogram ıdrar falan sadece troıd sonucuma baktı dıgerlerıne hıc bakmadı sadece cok tahlıl yaptırdım dıye bı tepkısı oldu demekkı o sonuclarda bı anormallık olsa umuru olmayacakCanım geçen sene arkadaşım doğum yaptı. Erkan bey kalabalık diye Nuri beye gitti. Aşırı derecede mide bulantısı oluyordu. Su içse çıkarıyordu. Neyse Nuri beye gözüktü. Hiçbir test yapmadan gönderdi arkadaşımı. Arkadaşım fenalaşınca Derince Sopalı da acile gitti ve direkt yatış verdiler. Aşırı derecede su kaybetmiş çünkü. Sonra Erkan beye başladı. Erkan bey dediğim gibi gerçekten iyi ama telefonla ulaşamıyorsun maalesef. Aklıma takılan tek nokta bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?