- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.541
telefonla ulasamama olayına cok takılma bence onemlı olan doktorun yaklasımı cok zor durumda kalırsan alıkahyaya gıt ben ulastım da ne oldu yarın gel bakarız deyınce gıtmedım alıkahyaya gıttım kontrole bende saglıkcıyım gercekten cok ayıp yaptıkları hıc olumsuz bısey duymadım dıye o doktoru sectım ama cogu aynı malesef hem ozele hem devlete gıtcem doktor bulursamCanım geçen sene arkadaşım doğum yaptı. Erkan bey kalabalık diye Nuri beye gitti. Aşırı derecede mide bulantısı oluyordu. Su içse çıkarıyordu. Neyse Nuri beye gözüktü. Hiçbir test yapmadan gönderdi arkadaşımı. Arkadaşım fenalaşınca Derince Sopalı da acile gitti ve direkt yatış verdiler. Aşırı derecede su kaybetmiş çünkü. Sonra Erkan beye başladı. Erkan bey dediğim gibi gerçekten iyi ama telefonla ulaşamıyorsun maalesef. Aklıma takılan tek nokta bu
Oyle cnm kolay degil olcumlercountryrose .!.:Canım cumartesi 3 kez usg cihazına girdim bebek öle hareketliydi ki ölçmek imkansızdı en son 3 de uyudu öle bakabildik
Nasıl bu kadar erken yaşta emekli olabildin canım ben 19 yaşında ünitversite bitirdim 6 senedir çalışıyorum ama 60 ta anca emekli olurum gibi geliyorhem çalışıp hemde hamile olanlara Allah yardım etsin. İlk bebeğimde bende çalışıyordum zorluğunu bilirim.
Devlete bağlı bir kurumda işçi kadrosunda 13 yıl çalıştım 4500 gün primimi doldurdum ve geçen sene eylül ayında ayrıldım.
Ölmez sağ kalırsam yaşım dolduğunda emekli olacağım. 18 yaşında işe girmiştim 32 yaşımda Allaha şükür günüm doldu, şartlarımız ve imkanlarımız işçi olduğumuz için çok iyiydi ama ortam berbat bir ortamdı.
Allaha şükür evimizi aldık, arabamız var, günüm dolduğu için toplu paramıda aldım, fazlasında gözüm yok, bundan sonra çalışmayı düşünmüyorum. Hoş yeni yasaya göre çalıştıkça alacağım emekli maaşı da düşecekmiş. Şimdilik memnunum hayatımdan. Eşimde emniyet personeli. Sıkıntısız geçiniyoruz şükürler olsun.
Tekrar ne zaman gideceksin kontrole canım. Belki bir daha ki gitmende söyler. Ben salı günü gittim kontrole ikili testi o zaman söyledi. 11-14. haftalar yapılıyormuş zaten.bana ılk muayeneye gıttıgımde kanaman olursa haber ver demıstı haber verdım ama umursamadı malesef evet tahlıle falan pek onem vermıyor zaten ben troıd hastasıyım onun yanında dıger tahlıllerımıde yaptırmıstım hemogram ıdrar falan sadece troıd sonucuma baktı dıgerlerıne hıc bakmadı sadece cok tahlıl yaptırdım dıye bı tepkısı oldu demekkı o sonuclarda bı anormallık olsa umuru olmayacakgecen hafta pazar gunu de kanamam oldu 1 gece hastanede yattım o zaman 1 hafta sonra nurı beye gıttım ılacımın dozunu dusurdu ve 2-3 gun sonra tekrar kanamam oldu gıtmıcektım doktora ama pıhtı olunca korktum valla cok kararsızım tekrar gıtsemmı hıc ıkılı testten de bahsetmedı su zaman gel dıye ben mı cok acele edıyorum acaba?
bank muayeneye gıttıgımde kanaman olursa haber ver demıstı haber verdım ama umursamadı malesef evet tahlıle falan pek onem vermıyor zaten ben troıd hastasıyım onun yanında dıger tahlıllerımıde yaptırmıstım hemogram ıdrar falan sadece troıd sonucuma baktı dıgerlerıne hıc bakmadı sadece cok tahlıl yaptırdım dıye bı tepkısı oldu demekkı o sonuclarda bı anormallık olsa umuru olmayacakgecen hafta pazar gunu de kanamam oldu 1 gece hastanede yattım o zaman 1 hafta sonra nurı beye gıttım ılacımın dozunu dusurdu ve 2-3 gun sonra tekrar kanamam oldu gıtmıcektım doktora ama pıhtı olunca korktum valla cok kararsızım tekrar gıtsemmı hıc ıkılı testten de bahsetmedı su zaman gel dıye ben mı cok acele edıyorum acaba?[/QUOT
Tatlim kanaman varsa git bu drlarin umursamazligi cok kotu ya bilgilendirmeliler bizler zaten merak icindeyiz.
Özel hastahane de beta heh bile 100 tl idi poliklinikte 30 tl idi düşün istanbul bölebu fiyatlar neden böyle saçma ya..poliklinkte 45 tl özel hastanede 260 tl diyor..Allah insaf versin
Doğru diyorsun aslında. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Arkadaşlarım ulaşamadıklarını söylüyor. En azından psikolojik olarak rahatlamış olarak çıkıyorum ki hamilelikte çok önemli :)telefonla ulasamama olayına cok takılma bence onemlı olan doktorun yaklasımı cok zor durumda kalırsan alıkahyaya gıt ben ulastım da ne oldu yarın gel bakarız deyınce gıtmedım alıkahyaya gıttım kontrole bende saglıkcıyım gercekten cok ayıp yaptıkları hıc olumsuz bısey duymadım dıye o doktoru sectım ama cogu aynı malesef hem ozele hem devlete gıtcem doktor bulursam
bana aralık sonu gel dedı o zaman da yaklasık 13.haftada olcam ınsallah o gıttıgımde mı yapacak o zaman bısı demedı kı hersey kocaman bı soru ısaretı..Tekrar ne zaman gideceksin kontrole canım. Belki bir daha ki gitmende söyler. Ben salı günü gittim kontrole ikili testi o zaman söyledi. 11-14. haftalar yapılıyormuş zaten.
Belki o zaman yapar canım. Zaten ense kalınlığına bakıyorlarmış, ardından kan tahlili. İkisine göre değerlendiriyorlarmış. Ben aralık 9 da gidiyorum. Kontrolden sonra buradan yazarımbana aralık sonu gel dedı o zaman da yaklasık 13.haftada olcam ınsallah o gıttıgımde mı yapacak o zaman bısı demedı kı hersey kocaman bı soru ısaretı..
Geçmiş olsun canım. Bahaneyle dediğin gibi bebişini gördün ne güzelaz once acildeydik. .. gobek altimda bıçak saplanir gibi bir agri olustu. Özellikle yururken. endişelendik acile gittik muayene olduk. ultrasonda gördük bebisi. kalbi atiyor dedi doktor. sıkıntısı yok suan dedi. boyu 3 cm ye yaklaşmış. kesesi kocamandi. ekranın sol tarafinda altta yatiyordu. onu görünce iyi olduğunu da duyunca ağrı kesiliverdi. yaramaz kendini mi göstermek istedi napti anlamadık :)
Allaha emanet olsun cnm allah korusun meleginimoon83 gıtım zaten canım durur muyum odum koptu zaten dusuk mu yapıyorum dıye ama cok sukur kı saglıklı bebegım:)
umarım o zaman bakar doktor bılmıyorum kı hıc bısey demedı o kontrolle ılgılı benımde ılk bebegım o yuzden hıc bılmıyorum hangı testın ne zaman olacagınıBelki o zaman yapar canım. Zaten ense kalınlığına bakıyorlarmış, ardından kan tahlili. İkisine göre değerlendiriyorlarmış. Ben aralık 9 da gidiyorum. Kontrolden sonra buradan yazarım
amın canım ınsallah rabbım tum hamılelerın bebeklerını korusunAllaha emanet olsun cnm allah korusun melegini
Bende çok acemiyim canım. Arkadaşlara soruyorum, doktorda söylüyor Allah tan. Burası iyi oluyor senin benim gibiler için. Sağolsun arkadaşlarda bilgilendiriyor bizi burada.umarım o zaman bakar doktor bılmıyorum kı hıc bısey demedı o kontrolle ılgılı benımde ılk bebegım o yuzden hıc bılmıyorum hangı testın ne zaman olacagınıtamam canım sen bı yaptır da yaz o zaman hem bılmeyenlere de bılgı olsun ınsallah saglıklı bı sekılde kavusuruz bebeklerımıze
evet canım gercekten cok guzel bı ortam var burada sagolsun herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısıyor herkes destek oluyor aradıgım tum bılgılerı de buluyorum konularda bu arada bısey sorcam sen dogumu normal mı sezeryan mı dusunuyorsun bıraz erken daha amaBende çok acemiyim canım. Arkadaşlara soruyorum, doktorda söylüyor Allah tan. Burası iyi oluyor senin benim gibiler için. Sağolsun arkadaşlarda bilgilendiriyor bizi burada.
Şu an hiç düşünmek istemiyorum çünkü çok korkuyorum. Yine burası sayesinde kesinlikle sezeryan olur dememe rağmen şimdi o kadar katı değilim. Epidural normal doğumdan bahsetmiş arkadaşlar. Olabilir diyorum. Bu konuda beni bilmeden rahatlatan herkese çok teşekkür ediyorum. Sadece bebek için acaba sezeryan daha mı sağlıklı diyorum. Doğum kanalında kalma sorunu filan olabiliyor. Artık son aylar bakacağız artık. Arkadaşlarım tavsiyesi sana da tavsiyem o dur: asla bir doğum şekline bağlanma diyorlar. Son anda bir aksilik olur hayal kırıklığı yaşama diye. Erkan beyi tercih etmemdeki etkenlerden biri de bu zaten. Sezeryanda iyi ama sezeryan diye ısrar etmiyor. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım.evet canım gercekten cok guzel bı ortam var burada sagolsun herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısıyor herkes destek oluyor aradıgım tum bılgılerı de buluyorum konularda bu arada bısey sorcam sen dogumu normal mı sezeryan mı dusunuyorsun bıraz erken daha ama
bende aynı sekılde cok korkuyorum ama Allah bı kolaylık verır ınsallah bende bı sorun cıkmazsa normal dogum olur dıye dusundum sonra epıdural ıle normal dogum daha mantıklı geldı sana tavsıyem olumsuz hıc dusunme zaten aksı bı durum olursa hemen mudahale edıyorlar ama ben hıc o durumla karsılasan duymadım cok sık rastlanan bısey degıl demekkı ıcını ferah tut erkan bey epıdural normal doguma da gırıyor mu acabaŞu an hiç düşünmek istemiyorum çünkü çok korkuyorum. Yine burası sayesinde kesinlikle sezeryan olur dememe rağmen şimdi o kadar katı değilim. Epidural normal doğumdan bahsetmiş arkadaşlar. Olabilir diyorum. Bu konuda beni bilmeden rahatlatan herkese çok teşekkür ediyorum. Sadece bebek için acaba sezeryan daha mı sağlıklı diyorum. Doğum kanalında kalma sorunu filan olabiliyor. Artık son aylar bakacağız artık. Arkadaşlarım tavsiyesi sana da tavsiyem o dur: asla bir doğum şekline bağlanma diyorlar. Son anda bir aksilik olur hayal kırıklığı yaşama diye. Erkan beyi tercih etmemdeki etkenlerden biri de bu zaten. Sezeryanda iyi ama sezeryan diye ısrar etmiyor. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım.
Korkma canim ilk uc ayda agri cok oluyor. Bende rahim donuklugu de var ki agri cok. Ama kanama riskli. Baktin agrilara dayanamadin ara doktorunuher an kanayacak gibi agriyor bakiyorum surekli yok sukur kanamam. kasik agrim yok bulantim yok hamilee degil gibiyim diye diye nazar degdirdim agrim basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?