2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
telefonla ulasamama olayına cok takılma bence onemlı olan doktorun yaklasımı cok zor durumda kalırsan alıkahyaya gıt ben ulastım da ne oldu yarın gel bakarız deyınce gıtmedım alıkahyaya gıttım kontrole bende saglıkcıyım gercekten cok ayıp yaptıkları hıc olumsuz bısey duymadım dıye o doktoru sectım ama cogu aynı malesef hem ozele hem devlete gıtcem doktor bulursam

countryrose .!.:
Canım cumartesi 3 kez usg cihazına girdim bebek öle hareketliydi ki ölçmek imkansızdı en son 3 de uyudu öle bakabildik
Oyle cnm kolay degil olcumler​

Nasıl bu kadar erken yaşta emekli olabildin canım ben 19 yaşında ünitversite bitirdim 6 senedir çalışıyorum ama 60 ta anca emekli olurum gibi geliyor

Tekrar ne zaman gideceksin kontrole canım. Belki bir daha ki gitmende söyler. Ben salı günü gittim kontrole ikili testi o zaman söyledi. 11-14. haftalar yapılıyormuş zaten.

Doğru diyorsun aslında. Çok şükür bir sıkıntım olmadı. Arkadaşlarım ulaşamadıklarını söylüyor. En azından psikolojik olarak rahatlamış olarak çıkıyorum ki hamilelikte çok önemli :)

Tekrar ne zaman gideceksin kontrole canım. Belki bir daha ki gitmende söyler. Ben salı günü gittim kontrole ikili testi o zaman söyledi. 11-14. haftalar yapılıyormuş zaten.
bana aralık sonu gel dedı o zaman da yaklasık 13.haftada olcam ınsallah o gıttıgımde mı yapacak o zaman bısı demedı kı hersey kocaman bı soru ısaretı..

az once acildeydik. .. gobek altimda bıçak saplanir gibi bir agri olustu. Özellikle yururken. endişelendik acile gittik muayene olduk. ultrasonda gördük bebisi. kalbi atiyor dedi doktor. sıkıntısı yok suan dedi. boyu 3 cm ye yaklaşmış. kesesi kocamandi. ekranın sol tarafinda altta yatiyordu. onu görünce iyi olduğunu da duyunca ağrı kesiliverdi. yaramaz kendini mi göstermek istedi napti anlamadık :)

bana aralık sonu gel dedı o zaman da yaklasık 13.haftada olcam ınsallah o gıttıgımde mı yapacak o zaman bısı demedı kı hersey kocaman bı soru ısaretı..
Belki o zaman yapar canım. Zaten ense kalınlığına bakıyorlarmış, ardından kan tahlili. İkisine göre değerlendiriyorlarmış. Ben aralık 9 da gidiyorum. Kontrolden sonra buradan yazarım

Geçmiş olsun canım. Bahaneyle dediğin gibi bebişini gördün ne güzel

Belki o zaman yapar canım. Zaten ense kalınlığına bakıyorlarmış, ardından kan tahlili. İkisine göre değerlendiriyorlarmış. Ben aralık 9 da gidiyorum. Kontrolden sonra buradan yazarım
umarım o zaman bakar doktor bılmıyorum kı hıc bısey demedı o kontrolle ılgılı benımde ılk bebegım o yuzden hıc bılmıyorum hangı testın ne zaman olacagınıtamam canım sen bı yaptır da yaz o zaman hem bılmeyenlere de bılgı olsun ınsallah saglıklı bı sekılde kavusuruz bebeklerımıze

Bende çok acemiyim canım. Arkadaşlara soruyorum, doktorda söylüyor Allah tan. Burası iyi oluyor senin benim gibiler için. Sağolsun arkadaşlarda bilgilendiriyor bizi burada.

Bende çok acemiyim canım. Arkadaşlara soruyorum, doktorda söylüyor Allah tan. Burası iyi oluyor senin benim gibiler için. Sağolsun arkadaşlarda bilgilendiriyor bizi burada.
evet canım gercekten cok guzel bı ortam var burada sagolsun herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısıyor herkes destek oluyor aradıgım tum bılgılerı de buluyorum konularda bu arada bısey sorcam sen dogumu normal mı sezeryan mı dusunuyorsun bıraz erken daha ama

Şu an hiç düşünmek istemiyorum çünkü çok korkuyorum. Yine burası sayesinde kesinlikle sezeryan olur dememe rağmen şimdi o kadar katı değilim. Epidural normal doğumdan bahsetmiş arkadaşlar. Olabilir diyorum. Bu konuda beni bilmeden rahatlatan herkese çok teşekkür ediyorum. Sadece bebek için acaba sezeryan daha mı sağlıklı diyorum. Doğum kanalında kalma sorunu filan olabiliyor. Artık son aylar bakacağız artık. Arkadaşlarım tavsiyesi sana da tavsiyem o dur: asla bir doğum şekline bağlanma diyorlar. Son anda bir aksilik olur hayal kırıklığı yaşama diye. Erkan beyi tercih etmemdeki etkenlerden biri de bu zaten. Sezeryanda iyi ama sezeryan diye ısrar etmiyor. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım.

bende aynı sekılde cok korkuyorum ama Allah bı kolaylık verır ınsallah bende bı sorun cıkmazsa normal dogum olur dıye dusundum sonra epıdural ıle normal dogum daha mantıklı geldı sana tavsıyem olumsuz hıc dusunme zaten aksı bı durum olursa hemen mudahale edıyorlar ama ben hıc o durumla karsılasan duymadım cok sık rastlanan bısey degıl demekkı ıcını ferah tut erkan bey epıdural normal doguma da gırıyor mu acaba

her an kanayacak gibi agriyor bakiyorum surekli yok sukur kanamam. kasik agrim yok bulantim yok hamilee degil gibiyim diye diye nazar degdirdim agrim basladi
Korkma canim ilk uc ayda agri cok oluyor. Bende rahim donuklugu de var ki agri cok. Ama kanama riskli. Baktin agrilara dayanamadin ara doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…