2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bak onu sormadım. Sorduğun iyi oldu onu da öğrenmek lazım. Konakta yapıyorlar ama sıkıntı olmaz inşallah

Guzel arkadasim hic korkma. Ben ilk hamileligimin ilk aylarinda dogum korkusundan uyuyamiyordum sonra gecti. Kesin normal dogum olsun diye herseyi yaptim duzenli yuruyus egzersiz fakat 40+3 olduk oglumda tık yok sabah yatis yaptik uc saat suni sanci verdiler yine yok hic acilma olmadi. Sezeyana aldilar. Cok rahat bir dogumdu rabbe sukur o gun kalktim gezdim merdiven inip ciktim iki hafta sonra ev bile temizledim. Hiiiic korkma ne olursa hayırlısı olsun

Bak onu sormadım. Sorduğun iyi oldu onu da öğrenmek lazım. Konakta yapıyorlar ama sıkıntı olmaz inşallah
yok canım neden sıkıntı olsun artık cogu kısı epıduralı secıyor normal dogumda tabı bısey olacagı varsa her turlu olur kotu dusunme hıcbır zaman ne kadar rahat olursak ve olumlu dusunursek dogum da o kadar ıyı gecer dıye dusunuyorum gıttıgınde onu da sorarsan yazar mısın canım

Kizlar bugun doktora gittik tam benim siram geldi oglumun tuvaleti geldi. Doktor bana bebisi gosterdi esim tuvalette bebehi goremedi dedim muayneyi uzatti sonra hemsiresine git ba bakalim babamiz gelmis mi dedi. Ama bizimkiler gelmedi. Haftaya cuma gelin dedi gecikmeyin yoksa ucret alirlar dedi. Ben odadan cikarken ayaga kalkti disari esimin yanina geldi bugun goremedin babasi ama haftaya tekrar bekliyorum dedo. Doktorumuzun bu sefkatli ilgidi cok hosuma gitti ya. Sizle paylasmak istedim

Kesinlikle canım şu an doğumla ilgili şöyle olacak ya da böyle olacak demiyorum. Aşama kaydettim yani bakalım zaman gösterecek hayırlısını.

Tamam canım bilgilendiririm seni. İyi geceler sana. Yarın işe gideceğim, yatayım ben

Çok güzel bir davranış gerçekten. Eşini de düşünüyor ne güzel

ne guzel bı davranıs ya bende boyle bı doktor bulabılsem keske soylemek zorunda degılsınız ama merak ettım hangı ıldesınız acaba?

Günaydın cici anneler....

kızlar ya dün iğne şeklinde ince ve kısa leke bulaşmış günlük pedime,sanki hafif kan kokusu vardı ama kahveye dönük bir renki kırmızı değil,hiç böyle bir şey yaşayan varmı ? doktorumu aradım şiddetli ağrı ve yoğun kanama yoksa hiç korkma ama için rahat etsin istersen yarın gel bakalım dedi sabah kadar hiç bir akıntım olmamış korkmam gerek yok dimi

Selam bugun kontrole gittik. Bebisim cokk tatliydi. Cok sukur elleri ayaklari belliydi. Iki gun daha ilerlemisiz fogum tarihi 12 haziranken simdi 10 haziran .haftaya bir daha gidecegim ikili test icin bizden bu kadar
Amanın da minnak :) süpersiniz ya 2 gün erken gelir belki bebişko :)
Kizlarrr cinsiyeti kesin belli olan varmi ? Doktor bana ikidir erkek diyor =) bakalim artik.
Allah hayırlı evlat versin hepimize ben hiç birşey hissetmiyorum, 3 hafta sonra gideceğim doktora bakalım o ne diyecek.
Benim de göbüş büyüse de alsam o pantolonlardan hihi Bebişime de ciciler almamak için kendimi zor tutuyorum yaaa
Canım benim bir yakınım 2 bebişini de karnında kaybetti... Hele 2. bebeği 36 haftalıktı... 1 gün geç gitmiş olsa hastaneye, sadece bebiş değil anneyi de kaybedecektik.. O yüzden sadece kürtaj olmayacağım zaten ne gerek var diye düşünme, kendi sağlığın için ne olur ne olmaz 2li testi yaptır. Deneyimlerimizden ben bunu söyleyebilirim nacizane fikrim...
Bak sen şu yaramaz minnaka yaaa Annesi onu görsün istemiştir belki alla alla ya hiç de anlamıyosunuz şu bebiki

Bu arada tüm annişlere günaydıınn Ben 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...

herkese günaydın güzel annişler. doğumdan bahsedilmiş bolbol. benim ilk bebeğim spinal sezaryenle oldu. üstelik ben normal isteyen ve o ana kadar normal doğuma hazırlanan biriydim. ama kuzum 36+5 te erken gelmek istedi ve 13 saat sancıdan sonra hiç açılmam olmadı ve sezaryene alındım. her işte bir hayır var ki alınmışım çünkü iç kanama başlamış. dr bekleseydik anne ya da bebeği kaybedebilridik dedi. demem o ki rabbim herşeyi o kadar güzel ayarlıyor ki bize yapacak bişey kalmıyor. tabi ki hem bebek hem anne için en doğal yöntem normal doğum. ama illa normal olacak diye de şartlanmamak lazım. çünkü hangi doğum şekli olursa olsun zorluğu ya da kolaylığı kişiye göre değişiyor. ben sezaryen oldum ve sadece ilk gün ayağa kalkarken çok zorlandım. devamında ise şükürler olsun hiç sıkıntım olmadı. ne ağrım ne de dikiş sancım. ayağa da kalktım bebeğimle de ilgilendim. tabi bunda benim fikrimce zayıf hamile kalmamın ve hamilelikte 10 kg almış olmamın etkisi vardı. çünkü doğum sonrası nerdeyse hiç göbeğim yoktu ve doğal olarak dikişimi aşağı çekecek ya da zorlayacak bir durm yoktu. şükürler olsun rabbime. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inş.

gecmıs olsun benım de 10 cu haftamda kahve lekelenme oldu bı de agrı doktora gıttım bu haftalarda normal dedı,baktı rahım altında bı kanama alanı varmıs bol dınlen dedı,ne ılac ne ıgne hc bı seye gerek yok dedı.Sen de bol bol dınlenmeye calıs,stresden uzak dur

Bu arada tüm annişlere günaydıınn Ben 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...
doktoruna sor bence benım doktor folıcasıtı kestı yerıne tum vıtamın ve folıc ıceren bı vıtamın yazdı.Belkı senınkı de degısır,normalde bı cokunun doktoru degısmıs burda

benim de dediğin gibi yapılan iğnelerin ve ilaçların etkisi çok tabi ama onların yeride belli artık :)
akşam doktora gittik sırf meraktan :) benim biri üstte diğeri altta üstte olanın yeri büyük diyemi bilmiyorum çok haraketli 5 dk içinde kaç şekle girdi inanılmaz bir mucize diğeri baya sakin maşallah ama oda ben burdayım diyor ve doktor yanılabilirim belki ama erkek küçük olan dedi:)çok şaşırdım
ikili test için evet fikir aldı yapalımmı diye sormam gerekir dedi akşam ense kalınlığını tam net göremesemde iyi diyebilirim dedi ama ikili test farklı birşey aslında düşününce istemiyorum çünkü zaten ikiz gebelikte doğruluk oranı çok düşükmüş yani değerler yüksek çıkıcak zaten bir tedirgin olacaksın birşey çıkarsa ne yapabiliriz dedim ikinci aşama su alınıyor sanırım yine yıpratıcı bir evre oda kötü çıkarsa isterseniz sonlandırılır diyor yani rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın ... düşünüyorum bunları bilmek istemiyorum diyorum ama akşamda neden yaptırmadık dermiyiz diye bişey içime yerleşti (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…