- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.561
Bak onu sormadım. Sorduğun iyi oldu onu da öğrenmek lazım. Konakta yapıyorlar ama sıkıntı olmaz inşallahbende aynı sekılde cok korkuyorum ama Allah bı kolaylık verır ınsallah bende bı sorun cıkmazsa normal dogum olur dıye dusundum sonra epıdural ıle normal dogum daha mantıklı geldı sana tavsıyem olumsuz hıc dusunme zaten aksı bı durum olursa hemen mudahale edıyorlar ama ben hıc o durumla karsılasan duymadım cok sık rastlanan bısey degıl demekkı ıcını ferah tut erkan bey epıdural normal doguma da gırıyor mu acaba
yarina gecmezse giderim artik canim sagolKorkma canim ilk uc ayda agri cok oluyor. Bende rahim donuklugu de var ki agri cok. Ama kanama riskli. Baktin agrilara dayanamadin ara doktorunu
Guzel arkadasim hic korkma. Ben ilk hamileligimin ilk aylarinda dogum korkusundan uyuyamiyordum sonra gecti. Kesin normal dogum olsun diye herseyi yaptim duzenli yuruyus egzersiz fakat 40+3 olduk oglumda tık yok sabah yatis yaptik uc saat suni sanci verdiler yine yok hic acilma olmadi. Sezeyana aldilar. Cok rahat bir dogumdu rabbe sukur o gun kalktim gezdim merdiven inip ciktim iki hafta sonra ev bile temizledim. Hiiiic korkma ne olursa hayırlısı olsunŞu an hiç düşünmek istemiyorum çünkü çok korkuyorum. Yine burası sayesinde kesinlikle sezeryan olur dememe rağmen şimdi o kadar katı değilim. Epidural normal doğumdan bahsetmiş arkadaşlar. Olabilir diyorum. Bu konuda beni bilmeden rahatlatan herkese çok teşekkür ediyorum. Sadece bebek için acaba sezeryan daha mı sağlıklı diyorum. Doğum kanalında kalma sorunu filan olabiliyor. Artık son aylar bakacağız artık. Arkadaşlarım tavsiyesi sana da tavsiyem o dur: asla bir doğum şekline bağlanma diyorlar. Son anda bir aksilik olur hayal kırıklığı yaşama diye. Erkan beyi tercih etmemdeki etkenlerden biri de bu zaten. Sezeryanda iyi ama sezeryan diye ısrar etmiyor. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım.
yok canım neden sıkıntı olsun artık cogu kısı epıduralı secıyor normal dogumda tabı bısey olacagı varsa her turlu olur kotu dusunme hıcbır zaman ne kadar rahat olursak ve olumlu dusunursek dogum da o kadar ıyı gecer dıye dusunuyorum gıttıgınde onu da sorarsan yazar mısın canımBak onu sormadım. Sorduğun iyi oldu onu da öğrenmek lazım. Konakta yapıyorlar ama sıkıntı olmaz inşallah
Kesinlikle canım şu an doğumla ilgili şöyle olacak ya da böyle olacak demiyorum. Aşama kaydettim yaniGuzel arkadasim hic korkma. Ben ilk hamileligimin ilk aylarinda dogum korkusundan uyuyamiyordum sonra gecti. Kesin normal dogum olsun diye herseyi yaptim duzenli yuruyus egzersiz fakat 40+3 olduk oglumda tık yok sabah yatis yaptik uc saat suni sanci verdiler yine yok hic acilma olmadi. Sezeyana aldilar. Cok rahat bir dogumdu rabbe sukur o gun kalktim gezdim merdiven inip ciktim iki hafta sonra ev bile temizledim. Hiiiic korkma ne olursa hayırlısı olsun
Tamam canım bilgilendiririm seni. İyi geceler sana. Yarın işe gideceğim, yatayım benyok canım neden sıkıntı olsun artık cogu kısı epıduralı secıyor normal dogumda tabı bısey olacagı varsa her turlu olur kotu dusunme hıcbır zaman ne kadar rahat olursak ve olumlu dusunursek dogum da o kadar ıyı gecer dıye dusunuyorum gıttıgınde onu da sorarsan yazar mısın canım
Çok güzel bir davranış gerçekten. Eşini de düşünüyor ne güzelKizlar bugun doktora gittik tam benim siram geldi oglumun tuvaleti geldi. Doktor bana bebisi gosterdi esim tuvalette bebehi goremedi dedim muayneyi uzatti sonra hemsiresine git ba bakalim babamiz gelmis mi dedi. Ama bizimkiler gelmedi. Haftaya cuma gelin dedi gecikmeyin yoksa ucret alirlar dedi. Ben odadan cikarken ayaga kalkti disari esimin yanina geldi bugun goremedin babasi ama haftaya tekrar bekliyorum dedo. Doktorumuzun bu sefkatli ilgidi cok hosuma gitti ya. Sizle paylasmak istedim
tamam canım tesekkur ederım hersey ıcın ıyı gecelerrTamam canım bilgilendiririm seni. İyi geceler sana. Yarın işe gideceğim, yatayım ben
ne guzel bı davranıs ya bende boyle bı doktor bulabılsem keske soylemek zorunda degılsınız ama merak ettım hangı ıldesınız acaba?Kizlar bugun doktora gittik tam benim siram geldi oglumun tuvaleti geldi. Doktor bana bebisi gosterdi esim tuvalette bebehi goremedi dedim muayneyi uzatti sonra hemsiresine git ba bakalim babamiz gelmis mi dedi. Ama bizimkiler gelmedi. Haftaya cuma gelin dedi gecikmeyin yoksa ucret alirlar dedi. Ben odadan cikarken ayaga kalkti disari esimin yanina geldi bugun goremedin babasi ama haftaya tekrar bekliyorum dedo. Doktorumuzun bu sefkatli ilgidi cok hosuma gitti ya. Sizle paylasmak istedim
Amanın da minnak :) süpersiniz ya 2 gün erken gelir belki bebişko :)Selam bugun kontrole gittik. Bebisim cokk tatliydi. Cok sukur elleri ayaklari belliydi. Iki gun daha ilerlemisiz fogum tarihi 12 haziranken simdi 10 haziran .haftaya bir daha gidecegim ikili test icin bizden bu kadar
Allah hayırlı evlat versin hepimize ben hiç birşey hissetmiyorum, 3 hafta sonra gideceğim doktora bakalım o ne diyecek.Kizlarrr cinsiyeti kesin belli olan varmi ? Doktor bana ikidir erkek diyor =) bakalim artik.
Benim de göbüş büyüse de alsam o pantolonlardan hihiTüp bebek iğnelerin şişkinliği geçmediği için gobiş öğrendiğim gün vardı.Dr dar giyinme dedi.bende de çok heves varmış:) 3 hamiş pantolonu aldim.:) düğme açmak daha zor..bizi 12. Hafta çağırdı.isteyip istememe gibi birşey sormadi.ben hic arastirmayip zamana bırakıyorum.ama yapilacak sanırım.Ben Dr a kesinlikle müdahale etmiyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş.insanin elinden duadan başka nisey gelmiyor. Ben ciciler almak için heyecanliyim.son zamanlarda bebek mevlutleride hediye alırken ağlar olmuştum.Rabbim annelik duygusuna hasret birakmasin kimseyi..
Canım benim bir yakınım 2 bebişini de karnında kaybetti... Hele 2. bebeği 36 haftalıktı... 1 gün geç gitmiş olsa hastaneye, sadece bebiş değil anneyi de kaybedecektik.. O yüzden sadece kürtaj olmayacağım zaten ne gerek var diye düşünme, kendi sağlığın için ne olur ne olmaz 2li testi yaptır. Deneyimlerimizden ben bunu söyleyebilirim nacizane fikrim...Valla canım ikili test konusunda bende kararsızım. Sonucunu öğrenince ne olacak ki. Allah korusun eli kolu oluşmuş gördük. Arkadaşlarım yaptır için rahat etsin diyor. Bunu yaptırsam bile diğerlerini yaptırmam. Ne gerek var :)
Bak sen şu yaramaz minnaka yaaaaz once acildeydik. .. gobek altimda bıçak saplanir gibi bir agri olustu. Özellikle yururken. endişelendik acile gittik muayene olduk. ultrasonda gördük bebisi. kalbi atiyor dedi doktor. sıkıntısı yok suan dedi. boyu 3 cm ye yaklaşmış. kesesi kocamandi. ekranın sol tarafinda altta yatiyordu. onu görünce iyi olduğunu da duyunca ağrı kesiliverdi. yaramaz kendini mi göstermek istedi napti anlamadık :)
evet canım benim de bitmişti doktor 3 ay devam dedi aldım.Bu arada tüm annişlere günaydıınnBen 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...
senin nasıl geciyor hamilelik canım. benim gibi telaş içindemisin yoksa rahatmısın.bende anksiyete hastasiyim bes senedir felan
çok sağol canım benimevet canım benim de bitmişti doktor 3 ay devam dedi aldım.
gecmıs olsun benım de 10 cu haftamda kahve lekelenme oldu bı de agrı doktora gıttım bu haftalarda normal dedı,baktı rahım altında bı kanama alanı varmıs bol dınlen dedı,ne ılac ne ıgne hc bı seye gerek yok dedı.Sen de bol bol dınlenmeye calıs,stresden uzak durGünaydın cici anneler....
kızlar ya dün iğne şeklinde ince ve kısa leke bulaşmış günlük pedime,sanki hafif kan kokusu vardı ama kahveye dönük bir renki kırmızı değil,hiç böyle bir şey yaşayan varmı ? doktorumu aradım şiddetli ağrı ve yoğun kanama yoksa hiç korkma ama için rahat etsin istersen yarın gel bakalım dedisabah kadar hiç bir akıntım olmamış korkmam gerek yok dimi
doktoruna sor bence benım doktor folıcasıtı kestı yerıne tum vıtamın ve folıc ıceren bı vıtamın yazdı.Belkı senınkı de degısır,normalde bı cokunun doktoru degısmıs burdaBu arada tüm annişlere günaydıınnBen 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...
Tüp bebek iğnelerin şişkinliği geçmediği için gobiş öğrendiğim gün vardı.Dr dar giyinme dedi.bende de çok heves varmış:) 3 hamiş pantolonu aldim.:) düğme açmak daha zor..bizi 12. Hafta çağırdı.isteyip istememe gibi birşey sormadi.ben hic arastirmayip zamana bırakıyorum.ama yapilacak sanırım.Ben Dr a kesinlikle müdahale etmiyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş.insanin elinden duadan başka nisey gelmiyor. Ben ciciler almak için heyecanliyim.son zamanlarda bebek mevlutleride hediye alırken ağlar olmuştum.Rabbim annelik duygusuna hasret birakmasin kimseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?