2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
KIZLAR FİKİR VERİN LÜTFEN..
akşam doktora gittik sırf meraktan :) benim biri üstte diğeri altta üstte olanın yeri büyük diyemi bilmiyorum çok haraketli 5 dk içinde kaç şekle girdi inanılmaz bir mucize diğeri baya sakin maşallah ama oda ben burdayım diyor ve doktor yanılabilirim belki ama erkek küçük olan dedi:)çok şaşırdım
ikili test için fikir aldı yapalımmı diye sormam gerekir dedi akşam ense kalınlığını tam net göremesemde iyi diyebilirim dedi ama ikili test farklı birşey aslında düşününce istemiyorum çünkü zaten ikiz gebelikte doğruluk oranı çok düşükmüş yani değerler yüksek çıkıcak zaten bir tedirgin olacaksın birşey çıkarsa ne yapabiliriz dedim ikinci aşama su alınıyor sanırım yine yıpratıcı bir evre oda kötü çıkarsa isterseniz sonlandırılır diyor yani rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın ama eşimde bende düşünmeyiz dedik doktortorda tamam yapmıyalım dedi ... düşünüyorum bunları bilmek istemiyorum diyorum ama akşamda neden yaptırmadık dermiyiz diye bişey içime yerleşti (((

sizceee???

evet cnm bankacıyım ben.
aynen elleri ayakları hayal ediyorum hep :)
ben cinsiyeti öğrenince o güne özel bişi alıcam ama kalanını 7. aydan sonra inş..

bi donem herkes kiz doguruyor bi donem erkek oluyor denge icin herhalde benim daha cok var ogrenmeme onemsemiyorumda bilmesemde olur cunku hic cocugum yok hepsine raziyim

bnde ceviz yiyemediğim günler eksik kaldı diye içim içimi yiyo. annemde beni telkin ediyo yeni çıktı onlar biz daha önce bilmiyoduk böyle seyleri diye

Bada tüm annişlere günaydıınn Ben 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...
ben de ikinci kutuyu bitirmek uzereyim. gunde 3 tane iciliyor o ilac bana doktor 5. aya kadar iceceksin dedi

"esencan, post: 37899924, member: 357632"]Biz variz 12+2 de gorduk doktor kesin dedi
Erkek bizim bebiste:)[/QUOTE]

Hayırlı olsun ne güzel ogrenmissin bende 12+2de ikili test yaptirdim bacaklari aaçıktı pozisyonu cok güzel di a dan z ye herseye bakti cinsiyet hakkinda birsey soylemek istemiyorum dedi bende kiz hissediyorum hicbir cikinti da gozukmuyordu zaten bakalim artik merakla bekliyorum

doktoruna sor bence benım doktor folıcasıtı kestı yerıne tum vıtamın ve folıc ıceren bı vıtamın yazdı.Belkı senınkı de degısır,normalde bı cokunun doktoru degısmıs burda
canım sağol uyarın için. az önce doktorumu aradım. tekrar 1 kutu daha kullan dedi. 9+0 ım şu anda. 3 hafta sonra 2li taramaya gel dedi ama ben devlet hastanesinde yaptırıcam 2li testi. özelde çok pahalı. devlet hastanesinde ücretsiz.

Geçmiş olsun canım. Burada çoğu kişide bu tarz lekelenmeler oldu. Renginin kahverengi olduğunu söylüyorsun. Sıkıntı yapma sen. İçinin rahat etmesi için tabi ki doktora git canım.

İkili testi yaptıracağım canım. İçim rahat eder. Onun sonuçları iyiyse yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. doktorum da öyle söylüyor zaten

cnm çok şanslısın ikiz knusunda,yavruların sağlıkla gelir inş..
yaşın 35 ten yukarıysa risk artıyor bırde kuzeının ıkızlerınden biliyorum ıkılı testte sadece ense kalınlığı ve burun kemiklerine baktırdı. bunlarda şüpheli bir durum olduğunda aminyosentez öneriyorlar. ki aminyosentez yerine geçen bir kan testi var 1.000 dolar civarı. kan alıp amerikaya yolluyorlar herşey çıkıyor ama bunlara hiç gerek kalmıcak gör bak. içine dert olmasın ölçümlerinde problem çıkmaz inş..

Canım bende maalesef çok cahilim bu konularda. Buradan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla yaptırmaya karar verdim. Senin çoğul gebelik olduğu için sonuçlar etkilenebilir demişsin. Senin durumunda olanlar daha iyi bilgilendirir seni aslında. İnşallah sonuçlar da güzel çıkar, bebişlerimizde sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…