- 9 Nisan 2010
- 179
- 178
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.581
Sağlıklı olsunlar,bizleri korkutmasinlar sabırla gorecegimiz gunleri bekliyoruz:) insan o minicik poposunu görmek istiyor ya:) özel sektordemisinn sende? Saklamak zor.ilk günden biliyor benim kurum.Allah razi olsun ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.hızlı giricem modada eşim tutuyor sukur
Kizlarrr cinsiyeti kesin belli olan varmi ? Doktor bana ikidir erkek diyor =) bakalim artik.
Biz variz 12+2 de gorduk doktor kesin dedi
Erkek bizim bebiste:)
Anladim cnm cok sevindim ama ben kadikoyde baska bir hastaneye gidiyorum doktorum kendim yapicam dedi kendin yapip getirme dedi bide fiyatida daha uygun geldi ozel sig. Anlasmasiyla o yuzden c.tesi kismetse orda yaptircam ins hicbirimizin bebisinde sorun cikmaz
bnde ceviz yiyemediğim günler eksik kaldı diye içim içimi yiyo. annemde beni telkin ediyo yeni çıktı onlar biz daha önce bilmiyoduk böyle seyleri diyebende 15 aylık evliyim canım :) boşver bence bulantın olmasındansa ye kilo al daha iyi :) ben çok faydalıbesleneniyorum die üzülüyordum ama doktorum sen kuru ekmek yesen bileo şuan senden besleniyo canını sıkma dedi, rahatladım :)
ben de ikinci kutuyu bitirmek uzereyim. gunde 3 tane iciliyor o ilac bana doktor 5. aya kadar iceceksin dediBada tüm annişlere günaydıınnBen 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...
erkek cocujlarinin vucut sekli daha cabuk belliolurmus. kese sekli de tam yuvarlak olmuyor diyorlar bi de ekranda solda olurmus. sizde de oyle miydiBiz variz 12+2 de gorduk doktor kesin dedi
Erkek bizim bebiste:)
canım sağol uyarın için. az önce doktorumu aradım. tekrar 1 kutu daha kullan dedi. 9+0 ım şu anda. 3 hafta sonra 2li taramaya gel dedi ama ben devlet hastanesinde yaptırıcam 2li testi. özelde çok pahalı. devlet hastanesinde ücretsiz.doktoruna sor bence benım doktor folıcasıtı kestı yerıne tum vıtamın ve folıc ıceren bı vıtamın yazdı.Belkı senınkı de degısır,normalde bı cokunun doktoru degısmıs burda
Allahın gücüne gitmesin ama ben kız istiyorumAyyy kimi duysam erkek =) hic kiz cikmicakmi yawww.
Ayyy kimi duysam erkek =) hic kiz cikmicakmi yawww.
Geçmiş olsun canım. Burada çoğu kişide bu tarz lekelenmeler oldu. Renginin kahverengi olduğunu söylüyorsun. Sıkıntı yapma sen. İçinin rahat etmesi için tabi ki doktora git canım.Günaydın cici anneler....
kızlar ya dün iğne şeklinde ince ve kısa leke bulaşmış günlük pedime,sanki hafif kan kokusu vardı ama kahveye dönük bir renki kırmızı değil,hiç böyle bir şey yaşayan varmı ? doktorumu aradım şiddetli ağrı ve yoğun kanama yoksa hiç korkma ama için rahat etsin istersen yarın gel bakalım dedisabah kadar hiç bir akıntım olmamış korkmam gerek yok dimi
İkili testi yaptıracağım canım. İçim rahat eder. Onun sonuçları iyiyse yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. doktorum da öyle söylüyor zatenAmanın da minnak :) süpersiniz ya 2 gün erken gelir belki bebişko :)
Allah hayırlı evlat versin hepimize ben hiç birşey hissetmiyorum, 3 hafta sonra gideceğim doktora bakalım o ne diyecek.
Benim de göbüş büyüse de alsam o pantolonlardan hihiBebişime de ciciler almamak için kendimi zor tutuyorum yaaa
Canım benim bir yakınım 2 bebişini de karnında kaybetti... Hele 2. bebeği 36 haftalıktı... 1 gün geç gitmiş olsa hastaneye, sadece bebiş değil anneyi de kaybedecektik.. O yüzden sadece kürtaj olmayacağım zaten ne gerek var diye düşünme, kendi sağlığın için ne olur ne olmaz 2li testi yaptır. Deneyimlerimizden ben bunu söyleyebilirim nacizane fikrim...
Bak sen şu yaramaz minnaka yaaaAnnesi onu görsün istemiştir belki alla alla ya hiç de anlamıyosunuz şu bebiki
Canım ben şu an 10+5 im ve doktor son gittiğimde devam et dedi.Bu arada tüm annişlere günaydıınnBen 1 kutu folic trio bitirdim. 3 ay dolana kadar 1 kutu daha mı bitirmem gerekiyor? Doktoru arayıp sorasım gelmedi...
2015 erkek yılı mııı. ay dr ye gidesim var bir an önce yaa öğrenenenler oldukça merakım artıooo...
KIZLAR FİKİR VERİN LÜTFEN..
akşam doktora gittik sırf meraktan :) benim biri üstte diğeri altta üstte olanın yeri büyük diyemi bilmiyorum çok haraketli 5 dk içinde kaç şekle girdi inanılmaz bir mucize diğeri baya sakin maşallah ama oda ben burdayım diyor ve doktor yanılabilirim belki ama erkek küçük olan dedi:)çok şaşırdım
ikili test için fikir aldı yapalımmı diye sormam gerekir dedi akşam ense kalınlığını tam net göremesemde iyi diyebilirim dedi ama ikili test farklı birşey aslında düşününce istemiyorum çünkü zaten ikiz gebelikte doğruluk oranı çok düşükmüş yani değerler yüksek çıkıcak zaten bir tedirgin olacaksın birşey çıkarsa ne yapabiliriz dedim ikinci aşama su alınıyor sanırım yine yıpratıcı bir evre oda kötü çıkarsa isterseniz sonlandırılır diyor yani rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın ama eşimde bende düşünmeyiz dedik doktortorda tamam yapmıyalım dedi ... düşünüyorum bunları bilmek istemiyorum diyorum ama akşamda neden yaptırmadık dermiyiz diye bişey içime yerleşti(((
sizceee???
Canım bende maalesef çok cahilim bu konularda. Buradan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla yaptırmaya karar verdim. Senin çoğul gebelik olduğu için sonuçlar etkilenebilir demişsin. Senin durumunda olanlar daha iyi bilgilendirir seni aslında. İnşallah sonuçlar da güzel çıkar, bebişlerimizde sağlıklı olurKIZLAR FİKİR VERİN LÜTFEN..
akşam doktora gittik sırf meraktan :) benim biri üstte diğeri altta üstte olanın yeri büyük diyemi bilmiyorum çok haraketli 5 dk içinde kaç şekle girdi inanılmaz bir mucize diğeri baya sakin maşallah ama oda ben burdayım diyor ve doktor yanılabilirim belki ama erkek küçük olan dedi:)çok şaşırdım
ikili test için fikir aldı yapalımmı diye sormam gerekir dedi akşam ense kalınlığını tam net göremesemde iyi diyebilirim dedi ama ikili test farklı birşey aslında düşününce istemiyorum çünkü zaten ikiz gebelikte doğruluk oranı çok düşükmüş yani değerler yüksek çıkıcak zaten bir tedirgin olacaksın birşey çıkarsa ne yapabiliriz dedim ikinci aşama su alınıyor sanırım yine yıpratıcı bir evre oda kötü çıkarsa isterseniz sonlandırılır diyor yani rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın ama eşimde bende düşünmeyiz dedik doktortorda tamam yapmıyalım dedi ... düşünüyorum bunları bilmek istemiyorum diyorum ama akşamda neden yaptırmadık dermiyiz diye bişey içime yerleşti(((
sizceee???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?