- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.621
hadı bakalım hayırlısı olsun benımde oyle kesem bakalım tutacak mı daha cok erken senınde ama doktor bısey dedı mı pekı ıkılı test falan yaptırdın mı canım
Ben daha geçen hafta gittim ama daha çok özledim bu sefer :) hareketlenmiş ya belki de ondandır bilemiyorum merak ediyorum sürekli ne kadar büyüdü nasıl oldu :)
HemşeriiiimmÇorumun neresindesin? Ben aslen çorumluyum da orda yaşamıyorum
İnsan her an gelişimini merak ediyor değil mi :) ? bazıları 2,5- 3 aylıkken karnında hareketlerini hissediyormuş sende var mı öyle bişey !
Bende aslen çorumluyum ne güzel hemserilerinle konusabilmek :)
benımde sagda gıbı ama kese de yuvarlak ne olacak bakalım kafam karıstı ogrenınce yazarız artık:)Yusyuvarlak değil canım oval diyebilirm daha çok bebişte sağda yatıyor :)
amin canım ınsallah benım doktorum ne ıkılı testten bahsettı nede su gun gel dedı sadece aralık sonu gel dedı gec olmaz mı kı 2li test içinyok cnm ama benım doktor ıkılı tette ip ucu verıyormuş. 2 hafta sonra yaptırıcam 12+1 de.
allah gönlümüze göre versin sağlıkla inş..
Hissetmiyorum sanırım canım arada küçük pıt pıt ağrı oluyor ama minnacık şey yapamaz heralde diyorum :) Çok merak ediyorum geçen eşimle dalga geçiyordum eve ultrason cihazı alalım diye
cnm çok şanslısın ikiz knusunda,yavruların sağlıkla gelir inş..
yaşın 35 ten yukarıysa risk artıyor bırde kuzeının ıkızlerınden biliyorum ıkılı testte sadece ense kalınlığı ve burun kemiklerine baktırdı. bunlarda şüpheli bir durum olduğunda aminyosentez öneriyorlar. ki aminyosentez yerine geçen bir kan testi var 1.000 dolar civarı. kan alıp amerikaya yolluyorlar herşey çıkıyor ama bunlara hiç gerek kalmıcak gör bak. içine dert olmasın ölçümlerinde problem çıkmaz inş..
Evet evet :) Merkezde misin ?
amin canım ınsallah benım doktorum ne ıkılı testten bahsettı nede su gun gel dedı sadece aralık sonu gel dedı gec olmaz mı kı 2li test için
Istanbulda oturuyorum Corumda degil malesef :)
ayy ne guzelll ıkızınız mı olacak Allah saglıklı bı sekılde sıze kavustursun bende cok ıstemıstım ıkız olsun dıye ama nasıp hatta bırı kız bırı oglan olsun derdım hep cok sanslısınız:)Teşekkür ederim canım çok saol rabbim hepimiz için yavrularını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
yaşım 31 doktorum dediğin herşeyi söyledi amerikayı falan %100 sonuç veriyomuş sanırım ama yani sorun olduğunda bir çözüm yok dedi sonlandırmaktan başka yani alternatif varmı acaba yanlışmı anladım
Teşekkür ederim canım çok saol rabbim hepimiz için yavrularını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
yaşım 31 doktorum dediğin herşeyi söyledi amerikayı falan %100 sonuç veriyomuş sanırım ama yani sorun olduğunda bir çözüm yok dedi sonlandırmaktan başka yani alternatif varmı acaba yanlışmı anladım
Ben sabahları kalkığım da hafif seyirme gibi oluyor ;ilk aynı benim eşimde diyor ilk önce benmle dalga geçiyor ama kendisi benden de heyeccanlı :) ü
Hee pardon canım ben yanlış anlamışım :)
Canım senin işin çok zor anladığım kadarıyla. İş yerinde sıkıntın var, kayınvalidenle altlı üstlü oturman hepsi stres yapıyor sende. Bebeğin sağlıklı olması için senin kafanın rahat olması lazım. Benim kayınvalidemde şehir dışından geldi. Bizimle şu an, ayın evdeyiz yani. Kışın bizimle kalıyor 3-4 ay, yazın da biz gidiyoruz. Ben sıkıntı yapmıyorum çünkü çalıştığım için eve gittiğimde yemek hazır oluyorgünaydınnn annişlerr... yarın eşimin doğum günü bugun arkadaslarıyla kutlayacak ve geç geleceğim dedi yani gece 1 2 hatta 3 bıle.. ıstemıyorsan gıtmeyeyım dıyor ama surat yapacak işte bir doğum gunumu arkadaslarımla kutlayamadım dıyecek bende suratını çekeceğime git dedım bende annemde kalacağım. şüphelenmıyorum arkadasın dukkanda içicez dıyor ama hiç rahat degılım hamıleyım ben nıye boyle davranıpta benı bırakıyor gıdıyor anlayamıyorum nasıl davransam blemedım bıktım da artık bu dışarı çıkma mevzusu yuzzunden kavga etmekten. gecende de ben annemdeydım alacaktı benı saat 11 de gelmedı gece 3 de gıtmış eve bende yıne annemde kaldım mecburen iş yerınde de streslıyım evde de streslı korkuyorum bebeğime bırsey olacak dıye
evet canım özele gıdıyorum ama doktorum pek bılgı vermıyor bu test konularında benımde ılk bebısım olacak ınsallah bende bılmıyorum kı soylemesı lazım kıloma falan da bakmadı 2 kez gıttım kontrole bugune kadarCnm aramızda 10 gün var. ben 6 aralıkta gidicem sende 13 aralıkta falan git aralık sonu geç olur. 11-14 haftalar arası oluyor yanı nasıl ıkılıden bahsetmez hayret ya..
özele mi gidiyorsun.
evet canım özele gıdıyorum ama doktorum pek bılgı vermıyor bu test konularında benımde ılk bebısım olacak ınsallah bende bılmıyorum kı soylemesı lazım kıloma falan da bakmadı 2 kez gıttım kontrole bugune kadar
malesef canım kocaelideyim ben bende degıstırmeyı dusunuyorum bıkac hareketı daha bana olumsuz geldı tek bu degıl mesela kan tahlılı yaptırmıstım sadece troıd hastası oldugum ıcın ona baktı dıgerlerıne bakmadı bıle bıde salı gece kanamam oldu pıhtı dustu cepten aradım yarın gel bakarız dedı yat dınlen yada su ılacı kullan demedı malesefben olsam değiştiridim cnm doktor var doktor var aradaki farkı görmek amacıyla başka doktora da gidebilirsin bence.
hangi ildesin istanbuldaysan tavsiyelerim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?