2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hadı bakalım hayırlısı olsun benımde oyle kesem bakalım tutacak mı daha cok erken senınde ama doktor bısey dedı mı pekı ıkılı test falan yaptırdın mı canım

yok cnm ama benım doktor ıkılı tette ip ucu verıyormuş. 2 hafta sonra yaptırıcam 12+1 de.
allah gönlümüze göre versin sağlıkla inş..

Ben daha geçen hafta gittim ama daha çok özledim bu sefer :) hareketlenmiş ya belki de ondandır bilemiyorum merak ediyorum sürekli ne kadar büyüdü nasıl oldu :)

İnsan her an gelişimini merak ediyor değil mi :) ? bazıları 2,5- 3 aylıkken karnında hareketlerini hissediyormuş sende var mı öyle bişey !

İnsan her an gelişimini merak ediyor değil mi :) ? bazıları 2,5- 3 aylıkken karnında hareketlerini hissediyormuş sende var mı öyle bişey !

Hissetmiyorum sanırım canım arada küçük pıt pıt ağrı oluyor ama minnacık şey yapamaz heralde diyorum :) Çok merak ediyorum geçen eşimle dalga geçiyordum eve ultrason cihazı alalım diye

yok cnm ama benım doktor ıkılı tette ip ucu verıyormuş. 2 hafta sonra yaptırıcam 12+1 de.
allah gönlümüze göre versin sağlıkla inş..
amin canım ınsallah benım doktorum ne ıkılı testten bahsettı nede su gun gel dedı sadece aralık sonu gel dedı gec olmaz mı kı 2li test için

Hissetmiyorum sanırım canım arada küçük pıt pıt ağrı oluyor ama minnacık şey yapamaz heralde diyorum :) Çok merak ediyorum geçen eşimle dalga geçiyordum eve ultrason cihazı alalım diye

Ben sabahları kalkığım da hafif seyirme gibi oluyor ; ilk aynı benim eşimde diyor ilk önce benmle dalga geçiyor ama kendisi benden de heyeccanlı :) ü

Teşekkür ederim canım çok saol rabbim hepimiz için yavrularını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
yaşım 31 doktorum dediğin herşeyi söyledi amerikayı falan %100 sonuç veriyomuş sanırım ama yani sorun olduğunda bir çözüm yok dedi sonlandırmaktan başka yani alternatif varmı acaba yanlışmı anladım

amin canım ınsallah benım doktorum ne ıkılı testten bahsettı nede su gun gel dedı sadece aralık sonu gel dedı gec olmaz mı kı 2li test için

Cnm aramızda 10 gün var. ben 6 aralıkta gidicem sende 13 aralıkta falan git aralık sonu geç olur. 11-14 haftalar arası oluyor yanı nasıl ıkılıden bahsetmez hayret ya..
özele mi gidiyorsun.

ayy ne guzelll ıkızınız mı olacak Allah saglıklı bı sekılde sıze kavustursun bende cok ıstemıstım ıkız olsun dıye ama nasıp hatta bırı kız bırı oglan olsun derdım hep cok sanslısınız:)

cnm doğurmak var alternatif olarak ama biliyosun ki aminyosentez ve o bahsettımız kan sonucu yuzde yuz doğru sonuç veriyor. yanı bizim yaptırdığımız ölçümler ve kan testi sadece olasılık gösterıyor. bence sen şimdiden kafanı takma buna ölçümler güzel çıksın keyfine bak şekerim..

Canım senin işin çok zor anladığım kadarıyla. İş yerinde sıkıntın var, kayınvalidenle altlı üstlü oturman hepsi stres yapıyor sende. Bebeğin sağlıklı olması için senin kafanın rahat olması lazım. Benim kayınvalidemde şehir dışından geldi. Bizimle şu an, ayın evdeyiz yani. Kışın bizimle kalıyor 3-4 ay, yazın da biz gidiyoruz. Ben sıkıntı yapmıyorum çünkü çalıştığım için eve gittiğimde yemek hazır oluyor Hamileliğin etkisiyle sıkıntı yapıyorsundur belki. Eşinle de kavga etmekten yorulduğunu söylemişsin. Sakin bir şekilde konuşup, durumunu anlatırsan orta yolu bulabilirsiniz. Seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü çok hassasız bu dönemlerde. Dediğin gibi bebeğinin iyi olması için stres kaynaklarını en aza indir.

Cnm aramızda 10 gün var. ben 6 aralıkta gidicem sende 13 aralıkta falan git aralık sonu geç olur. 11-14 haftalar arası oluyor yanı nasıl ıkılıden bahsetmez hayret ya..
özele mi gidiyorsun.
evet canım özele gıdıyorum ama doktorum pek bılgı vermıyor bu test konularında benımde ılk bebısım olacak ınsallah bende bılmıyorum kı soylemesı lazım kıloma falan da bakmadı 2 kez gıttım kontrole bugune kadar

ben olsam değiştiridim cnm doktor var doktor var aradaki farkı görmek amacıyla başka doktora da gidebilirsin bence.
hangi ildesin istanbuldaysan tavsiyelerim olur

ben olsam değiştiridim cnm doktor var doktor var aradaki farkı görmek amacıyla başka doktora da gidebilirsin bence.
hangi ildesin istanbuldaysan tavsiyelerim olur
malesef canım kocaelideyim ben bende degıstırmeyı dusunuyorum bıkac hareketı daha bana olumsuz geldı tek bu degıl mesela kan tahlılı yaptırmıstım sadece troıd hastası oldugum ıcın ona baktı dıgerlerıne bakmadı bıle bıde salı gece kanamam oldu pıhtı dustu cepten aradım yarın gel bakarız dedı yat dınlen yada su ılacı kullan demedı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…